Év Játékosa 2005/06
Ez a hsz nagyon tetszik:)undertow írta:gallas.
aki szerint meg nem, az majd rajon jovore, amikor onri a szajara tett ujjal rohangal a bridge-en...
Az első része teljesen igaz!
A másodikban meg megint majdnem 100%ig biztos vagyok!
Amúgy idén is benyomott egyet, de tévesen érvénytelenítették!Annak ellenére, h Chelsea4ever az a srác utcalány jó játékos! ÉV játékosának kellett volna lennie a PLben(legalább)!
Valóban Gallas volt az idény során a legjobb! 2ik Terry, mert egész évben jó volt, s a Barca elleni öngól sem az ő hibája, az véletlen volt...
3ik hát Joe COle, aki ha csak a fejlődést nézzük egyértelműen ő fejlődött a leglátványosabban, hihetetlen technikás a srác!
Szerintem egy konkurens csapatban (Ars, MU) azonban sokkal jobb lenne! pláne az elöbbiben! Sajnálom a srácot, alapembernek kellene lennie, de hát nem mondok semmit se...!
4ik talán Lampard, de inkább Makelele!
Év csalódása:1.Duff MAGASAN 2. SWP 3. Guddy
Drogba, Crespo és a többiek közepeset alkotottak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Drogba 2006. június 7., szerda 18:02-kor.
- ToreAndre
Nem értem hogy szavazhatott bárki is Lampard-ra!! Eléggé feledhető volt a tavasza!
Én két játékos között vaciláltam, ők pedig Joey Cole és Billy Gallas, de végül a franciára adtam le a voksom! Hihetetlen, amit idén produkált!!!
A sorrend nálam:
1. Gallas
2. Joe Cole
3. JT
4.Franky, Maka
A legnagyobb csalódás pedig Essien és talán Robben!
Én két játékos között vaciláltam, ők pedig Joey Cole és Billy Gallas, de végül a franciára adtam le a voksom! Hihetetlen, amit idén produkált!!!
A sorrend nálam:
1. Gallas
2. Joe Cole
3. JT
4.Franky, Maka
A legnagyobb csalódás pedig Essien és talán Robben!
Only one Di Matteo!
Sziasztok!
Örömmel vettem tudomásul, hogy van egy magyar oldal, mely nagyon igényesen lett elkészítve. Gratula!
Nehéz dönteni az év játékosáról, mert egy egységes csapatként küzdött a Chelsea egész évben, és minden meccsen volt valaki, aki egy kis pluszt adott a csapat sikereihez.
Ki kell emelni Makelele játékát (Real Madrid veszőfutása az ő elvesztésével kezdődött), aki nagyszerűen játszott az egész idény alatt.
A védelemben Terry és Gallas sokat segített Cech kapusnak, hogyilyen kevés gólt kapjon.
A csatárok nem voltak olyan gólerősek, pedig kiváló támadóink vannak. De mégis Lampard volt a legeredményesebb Chelsea játékos. (Drogba-t semmi pénzért nem kéne elengedni!!!)
Nem említettem az egyik legtehetségesebb "fiatal" angol játékost, aki mellé tettem a voksom J. Cole-t.
Hajrá FC Chelsea!!!!!!!!!
Örömmel vettem tudomásul, hogy van egy magyar oldal, mely nagyon igényesen lett elkészítve. Gratula!
Nehéz dönteni az év játékosáról, mert egy egységes csapatként küzdött a Chelsea egész évben, és minden meccsen volt valaki, aki egy kis pluszt adott a csapat sikereihez.
Ki kell emelni Makelele játékát (Real Madrid veszőfutása az ő elvesztésével kezdődött), aki nagyszerűen játszott az egész idény alatt.
A védelemben Terry és Gallas sokat segített Cech kapusnak, hogyilyen kevés gólt kapjon.
A csatárok nem voltak olyan gólerősek, pedig kiváló támadóink vannak. De mégis Lampard volt a legeredményesebb Chelsea játékos. (Drogba-t semmi pénzért nem kéne elengedni!!!)
Nem említettem az egyik legtehetségesebb "fiatal" angol játékost, aki mellé tettem a voksom J. Cole-t.
Hajrá FC Chelsea!!!!!!!!!
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Tavaly az egész csapat jobban teljesített, és egyénileg is nagyobb alakítások voltak. Terry és Lampard volt talán a két legjobb, de Robben is fantasztikus szezont zárt. Idén nem meglepő, hogy Robben csak egy szavazatot kapott eddig. Terry és Lampard sem volt annyira meggyőző mint tavaly...
De legalább változatosabb lesz a szavazás, mint legutóbb
De legalább változatosabb lesz a szavazás, mint legutóbb
- Terryfan26
- Kapcsolat:
- Lamps
hát sztem azért Gallas szuverén kihagyása elég felelőtlen...igaz szavaztak rá, de hát ez ahhoz mérve kevés, amit teljesített. Most el kell szakadni sztem Lampitól...igaz ősszel nagyon ott volt, és második lett az Aranylabda szavazáson, de az évben benne van a tavasz is....és hát akkor elég szürke volt
Gallas nagyon fontos gólokat szerzet, és annak ellenére h most lehet h elmegy idén számomra ő volt az ász. eredetileg középhátvéd, de a szélén olyan alázattal játszott, h az irigylésre méltó...és ot is nagyon-nagyon jól nyomta
cole-ban van vmi, de azért ő is sokat hibázott persze a profista brillírozásai mellet
szóval sztem: Gallas
Gallas nagyon fontos gólokat szerzet, és annak ellenére h most lehet h elmegy idén számomra ő volt az ász. eredetileg középhátvéd, de a szélén olyan alázattal játszott, h az irigylésre méltó...és ot is nagyon-nagyon jól nyomta
cole-ban van vmi, de azért ő is sokat hibázott persze a profista brillírozásai mellet
szóval sztem: Gallas
We´re gonna rule the universe,cause we´re CHELSEA!