No utolsó off ígérems-h-i-n-e.com írta:Mr. ZenZo:
... Ez sem közös pontunk
A látszattal ellentétben, lesz@rom (bocs), hogy milyen nemzetiségű játékosok futkosnak Chelsea mezben (, a lényeg a teljesítményük). A probléma éppen az, hogy nem igazán futkosnak.
Erős a keretünk, de mégis vannak benne "lyukak".
Azt a vicc kategóriába sorolom, amikor egy lapon említed Mourinho és bármelyik korábbi és jelenlegi Chelsea edző játékos igazolási lehetőségeit.
Mr shine:
1. Bizony van pár, de jól van az úgy, randa lenne a világ, ha mind mindenben egyetértenénk
2. látod ebben egyetértünk.
3. ebben is
4. nem tudom, hol írtam ilyet, nem tartom hasonlónak az igazolási lehetőségeiket. Csak azt mondtam, hogy JM tudta, hogy úgy jön ide, akit akar, vehet, Scolari meg egy meglévő csapathoz érkezett, ponthogy korlátozott lehetőségekkel - ennyit adott neki ABRA (s így már nem is off ).
És végül: félreértettétek azt, amit írtam arról, hogy Scolari brazil csapatot kíván csinálni a Chelseaből. Nem arra gondoltam, hogy telerakja adott nemzetiségű játékosokkal, hanem hogy olyan szisztémát próbál játszatni velük, mint ami a brazil focira jellemző. Ez a mindenki támadjon és majd lesz valami. Ilyet korábban, hogy Anelka hátrébb van a pályán, mint a két középső védőnk, nem igen láttam. AC egy meccsen többször kerül helyzetbe, mint JC? Ilyet se. Más lenne persze, ha nem Cole lenne a neve, hanem Carlos, de ő nem az - nem is rúgott még gólt. Bosingwa közelebb áll ehhez a temperamentumhoz, vágott is kettőt, de ettől még őt sem hívják Alvesnek. Deco sem lesz Kaká. Stimm?