Keret, kezdőcsapat
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Re: Keret, kezdőcsapat
es gyorsan vett par magyar nyelvlecket...tudtam en h vilagnyelv ez a magyar
- dunyha
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
Ohh megérte fórumozni, Scolari lehet benézett....
- AwayRoller
az is valoszinu en azert a tippekhez beirtam a 6-0at hatha bejon:)
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
szerintem meg lfs találkozott egy értelmes szurkolóval, és az "finoman" megfogalmazta, hogy "deco-t nem kéne berakni phil" és adott egy pár taktikai elemet az öregnek...AwayRoller írta:ha most ismet 6ot ramolunk akkor remelem felebred LFS hogy valakit kikell hagynia
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- AwayRoller
ha most ismet 6ot ramolunk akkor remelem felebred LFS hogy valakit kikell hagynia
-
4-3-3-al szétverjük a WBA-t...
Alex - Iva
Anelka szélső lesz?
Alex - Iva
Anelka szélső lesz?
- DjNeo92
- Kedvenc játékos: Terry_Mikel
- Kedvenc exjátékos: Zola_Gullit
Én Deco mellett, ahogy írtad Ballackot is kihagytam volna és Kalou-t tettem volna be.Zsoca87 írta:Végre egy normális kezdő!!! MOndjuk én Ballackot hagytam volna ki, de már annak is örülök, hogy valakit kihagyott!!!
- AwayRoller
igy vegre valoszinuleg nyerunk
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Végre egy normális kezdő!!! MOndjuk én Ballackot hagytam volna ki, de már annak is örülök, hogy valakit kihagyott!!!
- Patrikblues
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Ezt else hiszem hogy kihagyta a kezdőből a falábú deco-t!!DjNeo92 írta:Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
2 José Bosingwa
33 Alex
2 Branislav Ivanovic
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard (c)
20 J Cole
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 23 Carlo Cudicini, 21 Paulo Ferreira, 35 Juliano Belletti, 27 Mineiro, 20 Deco, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou.
I'm Chelsea till I die
- DjNeo92
Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
2 José Bosingwa
33 Alex
2 Branislav Ivanovic
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard (c)
20 J Cole
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 23 Carlo Cudicini, 21 Paulo Ferreira, 35 Juliano Belletti, 27 Mineiro, 20 Deco, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou.
1 Petr Cech
2 José Bosingwa
33 Alex
2 Branislav Ivanovic
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard (c)
20 J Cole
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Hamár Ballack, akkor Deco se nyújt jobb teljesítménít. Azért mert év elején volt két jó meccse, attól most semmivel se jobb Ballacknál.
2012. 05. 19.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gullit
Teljesen egyetértek veled. Ballack kb tönkrevágta a középpályát, mert nincs helye. Sokan vannak ott középen. Mostanában már Lamps a bal oldalra megy ki hogy legyen vmi területe. Én legjobban Albinho képzeletbeli csapatával értek egyet. Nagyon jó lenne végre azt látni h nem csak a név miatt kerülnek be az emberek (lásd Deco) hanem mert télleg jó formába vannak. És itt jön a képbe Kalou. Nagyon sajnálom mert sztem simán még a kezdőbe is beférhetne, mert nagyon tehetséges, de attól félek h el fog menni ha csak ennyit játszhat.Spring írta:Én meg épp abban látom a hibát Scolari taktikájában, hogy berakja Ballack-ot!
Év elején sérült volt, és csak Lampard és Deco volt. Ők ketten még nem zavarják egymást, jöttek is a sokgólos meccsek Lampard gólokkal és gólpasszokkal, de most hogy Ballack visszajött... Félre ne értsetek, én szeretem Michael-t, de ha nem kapjuk vissza a januári Ballack-ot akkor mehet, mert ilyenre nincs sok szükség. Ráadásul a szerződése is lejár...
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Nekem biztos így lenne a mai kezdőm: 4-1-3-2:
---------------------Cech---------------------
-- Bosingwa -- Alex -- Ivanovic -- A.Cole --
---------------------Mikel---------------------
----- J.Cole ----- Lampard ----- Kalou ------
------------ Anelka ---- Drogba -------------
---------------------Cech---------------------
-- Bosingwa -- Alex -- Ivanovic -- A.Cole --
---------------------Mikel---------------------
----- J.Cole ----- Lampard ----- Kalou ------
------------ Anelka ---- Drogba -------------
2012. 05. 19.
-
Én meg épp abban látom a hibát Scolari taktikájában, hogy berakja Ballack-ot!
Év elején sérült volt, és csak Lampard és Deco volt. Ők ketten még nem zavarják egymást, jöttek is a sokgólos meccsek Lampard gólokkal és gólpasszokkal, de most hogy Ballack visszajött... Félre ne értsetek, én szeretem Michael-t, de ha nem kapjuk vissza a januári Ballack-ot akkor mehet, mert ilyenre nincs sok szükség. Ráadásul a szerződése is lejár...
És szerintem nem a felállással van a baj (4-1-4-1), mert Drogba százszorta hasznosabb így a padról beállva szerintem. BL-ben kezdenék csak 4-4-2-vel Drogbaval és Anelkaval elől
PL.:
Cech
Bosi Carvalho Terry Cole
Mikel
Joey Lampard Deco Kalou
Anelka
BL.:
Cech
Bosi Carvalho Terry Cole
Joey Mikel Lampard Deco
Anelka Drogba
És szerintem nem a felállással van a baj (4-1-4-1), mert Drogba százszorta hasznosabb így a padról beállva szerintem. BL-ben kezdenék csak 4-4-2-vel Drogbaval és Anelkaval elől
PL.:
Cech
Bosi Carvalho Terry Cole
Mikel
Joey Lampard Deco Kalou
Anelka
BL.:
Cech
Bosi Carvalho Terry Cole
Joey Mikel Lampard Deco
Anelka Drogba
- DjNeo92
Hogyha már mindenki megírja a kezdő 11-ét, akkor én sem szeretnék kimaradni a sorból:
A zárójelben lévő játékosok, akkor lennének a csapatban, ha valaki kidőlne a sorból.
____Cech(Carlo)
Iva(Bos)-JT(Alex)-Ricky(Alex)-Cole(Bridge)
___Essien(Belletti)-Mikel(Mineiro ha már leigazoltuk...)
Joey(Malouda)--Lamps(Deco,Balle)---Kalou(Malouda)
_____Drogba(Anelka)
A cseh félisten helye szerintem senkinek nem okoz/okozhat nagy meglepetést. A bravúrjai,magabiztossága(ami tavaly kissé megkopott de idén újra a régi) nagyon kellenek a csapatnak.Ezt, az Everton ellen is láthattuk, mert ha ő nincs, akkor még a döntetlent se sikerült volna elérni.
A szerb Branislav-ot azért tenném a képzeletbeli csapatomba, mert a mellett, hogy a támadásokat is segíti(igaz nem annyira mint Bosingwa), a védelemben tökéletesen végzi a dolgát. Rendre visszazár és nem ragad fent, ami nagyon fontos egy nagyobb csapat ellen.
A kapitány igaz, idén nem játszik élete formájában, de őt kitenni a csapatból törvénysértés,bűn lenne.Ha újra belelendül, akkor ismét a védelem vezérévé válhat.
Carvalho helye(ha egészséges) megkérdőjelezhetetlen a vezér mellett.A robbanékonysága,szerelései, hihetetlen védőmunkája miatt, bennem nem maradt kétség, hogy ott-e a helye a csapatban.
A.Cole és Bridge közül nehéz választani... Cole sokszor elveszti a fejét, de mind támadásban, mind védekezésben kiváló.Talán azért nem Bridge mellett döntöttem, mert egy kis egészséges agresszió hiányzik belőle.(amiből talán Cole-ben kicsit sok is van...)
Essien hihetetlen munkabírásával tűnik ki a csapatból.Ő az, aki nem ismer elveszett labdát és ha kell, egy meccsen akár két ember helyett is fut.A lövései életveszélyesek, mind védekezésben, mind támadásban lehet rá számítani.
Lassana Diarra-ért adott a Madrid €20 milliót...Akkor vajon John Obi ára mennyi lehet?Ebben a szezonban a csapat legjobbja, aki feledteti Makelele távozását.A védőmunkája több mint tökéletes és támadásban is lehetne jobb ha kicsit többet próbálkozna.Azt, hogy képes megcsinálni egy-egy cselt már láthattuk most már csak arra kellene rávenni, hogy gyakrabban próbálkozzon a cselekkel és lövésekkel.
Lamps-nak(játsszon akármilyen gyatrán) helye van a csapatban.A magabiztossága nagyon fontos lehet nagyobb meccseken pl :Bl meccsek,rangadók...
Joey se nyújt idén maradandót, de ha nem is megy neki a foci akkor is küzd,hajt amit néhány játékosról nem lehet elmondani.E mellett a védekezésben is remek.
Salamon "the outcasted" Kalou... Hihetetlen, hogy egy ilyen lendületes,gyors játékos a padot koptatja...
Pont azt tudja, ami hiányzik a csapatból de ezt LFS nem veszi. vagy nem akarja észrevenni.
Dr. Ogba viszont egy talány...Ha újra látszik rajta az akarás ,akkor megállíthatatlan lesz, de ha nem, akkor nyugodtan távozhat.
A zárójelben lévő játékosok, akkor lennének a csapatban, ha valaki kidőlne a sorból.
____Cech(Carlo)
Iva(Bos)-JT(Alex)-Ricky(Alex)-Cole(Bridge)
___Essien(Belletti)-Mikel(Mineiro ha már leigazoltuk...)
Joey(Malouda)--Lamps(Deco,Balle)---Kalou(Malouda)
_____Drogba(Anelka)
A cseh félisten helye szerintem senkinek nem okoz/okozhat nagy meglepetést. A bravúrjai,magabiztossága(ami tavaly kissé megkopott de idén újra a régi) nagyon kellenek a csapatnak.Ezt, az Everton ellen is láthattuk, mert ha ő nincs, akkor még a döntetlent se sikerült volna elérni.
A szerb Branislav-ot azért tenném a képzeletbeli csapatomba, mert a mellett, hogy a támadásokat is segíti(igaz nem annyira mint Bosingwa), a védelemben tökéletesen végzi a dolgát. Rendre visszazár és nem ragad fent, ami nagyon fontos egy nagyobb csapat ellen.
A kapitány igaz, idén nem játszik élete formájában, de őt kitenni a csapatból törvénysértés,bűn lenne.Ha újra belelendül, akkor ismét a védelem vezérévé válhat.
Carvalho helye(ha egészséges) megkérdőjelezhetetlen a vezér mellett.A robbanékonysága,szerelései, hihetetlen védőmunkája miatt, bennem nem maradt kétség, hogy ott-e a helye a csapatban.
A.Cole és Bridge közül nehéz választani... Cole sokszor elveszti a fejét, de mind támadásban, mind védekezésben kiváló.Talán azért nem Bridge mellett döntöttem, mert egy kis egészséges agresszió hiányzik belőle.(amiből talán Cole-ben kicsit sok is van...)
Essien hihetetlen munkabírásával tűnik ki a csapatból.Ő az, aki nem ismer elveszett labdát és ha kell, egy meccsen akár két ember helyett is fut.A lövései életveszélyesek, mind védekezésben, mind támadásban lehet rá számítani.
Lassana Diarra-ért adott a Madrid €20 milliót...Akkor vajon John Obi ára mennyi lehet?Ebben a szezonban a csapat legjobbja, aki feledteti Makelele távozását.A védőmunkája több mint tökéletes és támadásban is lehetne jobb ha kicsit többet próbálkozna.Azt, hogy képes megcsinálni egy-egy cselt már láthattuk most már csak arra kellene rávenni, hogy gyakrabban próbálkozzon a cselekkel és lövésekkel.
Lamps-nak(játsszon akármilyen gyatrán) helye van a csapatban.A magabiztossága nagyon fontos lehet nagyobb meccseken pl :Bl meccsek,rangadók...
Joey se nyújt idén maradandót, de ha nem is megy neki a foci akkor is küzd,hajt amit néhány játékosról nem lehet elmondani.E mellett a védekezésben is remek.
Salamon "the outcasted" Kalou... Hihetetlen, hogy egy ilyen lendületes,gyors játékos a padot koptatja...
Pont azt tudja, ami hiányzik a csapatból de ezt LFS nem veszi. vagy nem akarja észrevenni.
Dr. Ogba viszont egy talány...Ha újra látszik rajta az akarás ,akkor megállíthatatlan lesz, de ha nem, akkor nyugodtan távozhat.
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Igen, ez volt kb. év elején(legalábbis maga a formáció), amíg Herr Ballack fel nem épült, akit mindenképp kezdetni kell, akkor is ha nincs posztja és nem érdemes mert magunkat lőjük pöcsön...Megyó írta:
számomra az ideális csapat az lenne ami 10 emberrel is szarrá verte volna az evertnt
az kb ilyen
védők
----Lampard--Mikel
--Joey---Deco--Kalou
-------drogba
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
számomra az ideális csapat az lenne ami 10 emberrel is szarrá verte volna az evertnt
az kb ilyen
védők
----Lampard--Mikel
--Joey---Deco--Kalou
-------drogba
- AwayRoller
Bosingwanak azert nehez lesz ket poszton
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen
- Kapcsolat:
--------------Cech---------------
---Bosingwa-Terry-Ricky-A.Cole--
-------------Mikel---------------------
----Essien------------Ballack---------
------------Lampard------------------
------Drogba/Anelka-----Kalou/Joey--------------
Számomra ez lenne az ideális kezdőcsapat a meccseinkre. Hogy miért? A kapust asszem nem kell bemutatnom.A hátsó alakzat szerintem megkérdőjelezhetetlen. A középpálya...Nah ott kezdődnek a bajok. Szerintem LFS hülye lenne, hogy Mikelt iylen formában padoztassa. Claude szerepkörét tehát rá bíznám. A két másik középpáylás meg szerintem Essien és Ballack lehetne. Jó, elismerem, Ballack botrányosan játszik idén,(igaz volt pár jónak nevezhető meccse),de ettől függetlenül nálam ő kezdene. Igaz nem megy neki, de küzd és hajt. Ez átragadhat a társakra is, s ismét húzóember lehetne. Ne értsetek félre, Balle nem csak lelkesíteni menne fel, hanem olyan passzokat adni,fejelni,lőni mint szokott. Remélem visszatér tavalyi fantasztikus formálya. Michael Essien. Na ő talány. Ha visszatér, akkor képes lesz-e megtartani tavalyi és tavalyelőtti megbízható formályát? Bízom benne, csakúgy mint Ballackban. Frankie helye is megkérdőjelezhetetlen. Nah és akkor így, hog átrágtam a középpályát, elmondanám miért is ez lenne szerintem az ideális. Mikel tökéletesen szűr, Makelele utódja is lehet majd...Essien és Ballack személyében a Világ egyik legjobb középpályásait láthatjuk. Iszonyatosakat lőnek, bármikor képesek valami újat előhúzni, remekül passzolnak, s az indításaik is elsőosztályúak. Lampard pedig a csapat "esze". Már csak mentálisan is jó ha ott van a pályán. Egy szó mint száz, ez lenne a Világ legerősebb középpáylája. Szinte átjáchatatlan lenne, segítenák egymást, nagyon kevés gólt kapnánk így. És a csatársor. A két elefántcsontpartit játszattnám e két poszton. Drogba jól fedezi a labdát, jól lő, jól cselez. DE csak ha jó napja van. Ezért az ő helye nálam NEM biztos, pláne ha hisztizik. Ha viszont ezt megtenné, azonnal kiraknám a csapatból, helyére pedig Nicolast, aki a Chelsea zsákbamacskája(nem kell részuleteznem miért...)Salomon...nálam alapból kezdő lenne Scolari felállásában is. Ügyes, nagyon ügyes. Olyanokra képes, amiket ki sem néznél belőle, fontos gólpasszokat ad. De az ő helyére ott van még egy bizonyos Joe Cole. Szintén hasonlóan jó képességű, sőt jobb is. Nah ezen a ponton hezitáltam, de végül Joey a kispadra szorult nálam, mert Didiernek is könnyeb, ha a saját honfitársával rohamozza a kaput.
Remélem nem volatm túl hosszú. Lehet leoltani, de kérlek titeket csak kultúráltan. Én így látom, ez egy ütőképes csapat lehetne. Csak hát Scolari mesternek ott van Deco, aki a kiskedvence. Taktikai szempontból felesleges volt őt ide hozni, csupán Scolari kedvéért szerződtettük.
ui.: Azért egy csatár kéne szerintem Januárban!
C'mon Chelsea!
---Bosingwa-Terry-Ricky-A.Cole--
-------------Mikel---------------------
----Essien------------Ballack---------
------------Lampard------------------
------Drogba/Anelka-----Kalou/Joey--------------
Számomra ez lenne az ideális kezdőcsapat a meccseinkre. Hogy miért? A kapust asszem nem kell bemutatnom.A hátsó alakzat szerintem megkérdőjelezhetetlen. A középpálya...Nah ott kezdődnek a bajok. Szerintem LFS hülye lenne, hogy Mikelt iylen formában padoztassa. Claude szerepkörét tehát rá bíznám. A két másik középpáylás meg szerintem Essien és Ballack lehetne. Jó, elismerem, Ballack botrányosan játszik idén,(igaz volt pár jónak nevezhető meccse),de ettől függetlenül nálam ő kezdene. Igaz nem megy neki, de küzd és hajt. Ez átragadhat a társakra is, s ismét húzóember lehetne. Ne értsetek félre, Balle nem csak lelkesíteni menne fel, hanem olyan passzokat adni,fejelni,lőni mint szokott. Remélem visszatér tavalyi fantasztikus formálya. Michael Essien. Na ő talány. Ha visszatér, akkor képes lesz-e megtartani tavalyi és tavalyelőtti megbízható formályát? Bízom benne, csakúgy mint Ballackban. Frankie helye is megkérdőjelezhetetlen. Nah és akkor így, hog átrágtam a középpályát, elmondanám miért is ez lenne szerintem az ideális. Mikel tökéletesen szűr, Makelele utódja is lehet majd...Essien és Ballack személyében a Világ egyik legjobb középpályásait láthatjuk. Iszonyatosakat lőnek, bármikor képesek valami újat előhúzni, remekül passzolnak, s az indításaik is elsőosztályúak. Lampard pedig a csapat "esze". Már csak mentálisan is jó ha ott van a pályán. Egy szó mint száz, ez lenne a Világ legerősebb középpáylája. Szinte átjáchatatlan lenne, segítenák egymást, nagyon kevés gólt kapnánk így. És a csatársor. A két elefántcsontpartit játszattnám e két poszton. Drogba jól fedezi a labdát, jól lő, jól cselez. DE csak ha jó napja van. Ezért az ő helye nálam NEM biztos, pláne ha hisztizik. Ha viszont ezt megtenné, azonnal kiraknám a csapatból, helyére pedig Nicolast, aki a Chelsea zsákbamacskája(nem kell részuleteznem miért...)Salomon...nálam alapból kezdő lenne Scolari felállásában is. Ügyes, nagyon ügyes. Olyanokra képes, amiket ki sem néznél belőle, fontos gólpasszokat ad. De az ő helyére ott van még egy bizonyos Joe Cole. Szintén hasonlóan jó képességű, sőt jobb is. Nah ezen a ponton hezitáltam, de végül Joey a kispadra szorult nálam, mert Didiernek is könnyeb, ha a saját honfitársával rohamozza a kaput.
Remélem nem volatm túl hosszú. Lehet leoltani, de kérlek titeket csak kultúráltan. Én így látom, ez egy ütőképes csapat lehetne. Csak hát Scolari mesternek ott van Deco, aki a kiskedvence. Taktikai szempontból felesleges volt őt ide hozni, csupán Scolari kedvéért szerződtettük.
ui.: Azért egy csatár kéne szerintem Januárban!
C'mon Chelsea!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Albinho 2008. december 25., csütörtök 23:16-kor.
http://www.youtube.com/watch?v=CCQI52zHBUI" onclick="window.open(this.href);return false;