ballack ha már jön akkor nem essien helyére hanem make helyére jön....eidur fog játszani....abban biztos vagyok..Chelsea88 írta:sztem Ballack Essien helyére jönne,és csak egy Védekező kp-al játszanánk...ilyenkor vetődik fel Gudi kérdése,vagy most megy vissza csatárnak,vagy mégkevesebbet fog játszani
Keret, kezdőcsapat
-
- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
Nekem az utóbbi hetekben játszó kezdő tökéletes!!! Végre fociztunk, és nem csak eredményre játszottunk!! Így a 4-1-3-2-es felállásból nálam Essien kimar4ad, és a két szélen szélső játékos játszik, de ha Makelele valamiért nem tud játszani, ot van Essien, Diarra, és ha nagy szükség vanb rá, Grant is. És ilyenkor kérdezem meg magamban, hogy minek ide ballack?????
Cech-Ferreira,Terry,Carvalho,Del Horno(vagy Gallas)-J.Cole,Lampard,Makelele,Essien,Robben-Drogba
4-5-1 a megszokott felállásunk, drogba jobb mint crespo. A k.pálya tökéletes, Duff illetve W.Philips is beálhat. A védelembe visszajöhet bridge, (de akkor minek del horno?), játszhat geremi is.Crespo valószinű hogy távozni fog, igy kell egy támadó. (Szerintem torres a legmegfelelőbb).Ballack nem kell, túlságosan támadó focit játszanánk, igy jó a csapat, ahogy van. Inkább a fiatalokat kéne erősíteni.
4-5-1 a megszokott felállásunk, drogba jobb mint crespo. A k.pálya tökéletes, Duff illetve W.Philips is beálhat. A védelembe visszajöhet bridge, (de akkor minek del horno?), játszhat geremi is.Crespo valószinű hogy távozni fog, igy kell egy támadó. (Szerintem torres a legmegfelelőbb).Ballack nem kell, túlságosan támadó focit játszanánk, igy jó a csapat, ahogy van. Inkább a fiatalokat kéne erősíteni.
HAJRÁ CHELSEA
- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
Én nekem is hasonló a kezdő:andyslacker írta:A jelenlegi kerettel:CFCBoy írta:Nektek mi a Chelsea álomtizenegyetek?????
Cech
Bridge Gallas Terry Johnson
Makelele
J.Cole/SWP Lampard Duff/Robben
Gudjohnsen
Drogba
A szélsőknél igazából mindegy, lényeg, hogy ne legyen egyszerre 2 jobb, illetve ballábas a pályán
------------------------Cech/Cudicini
Johnson--------Gallas----------------Terry-----Bridge
--------------------------Makelele
Joe Cole----------------Lampard----------------Duff
--------------Robben
------------------------------------Gudjohnsen/C.Cole
Cserepad: Cech/Cudicini, Ferreira, Carvalho, Geremi, Wright-Phillips, Gudjohnsen/C.Cole...
Elég fura, de nekem ez lenne az igazi álomtizenegy...
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- mourinho
-Ba7u- írta:Ilyenkor jól jönne egy Ballack nem ?zirkonium írta:Gudjohnsen beteg, el sem utazott Manchesterbe a holnapi meccsre. Essien játéka is kétséges, az Everton ellen szedett össze térdsérülést.
DE még ottvan Maniche is !
Igen Guddy beteg Essien sérülés miatt nem játszik Manichet pedig eltiltották még a West Ham elleni meccsen
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Re: Keret,kezdőcsapat
és a samsungsport is, nem?szpecnaz írta:közölte a nemzeti sport.....megbízható forrás nem erősítette meg...nyonyó írta:BALLACK 4 ÉVRE ALÁÍRT A CHELSEAHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Birth, CHELSEA, Death