Miért a Chelsea?

Szurkolói találkozók, közös foci, ajándéktárgyak
Üzenet
Szerző
Avatar
Mucer Tivadar
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2006. február 20., hétfő 15:53

Re: Miért a Chelsea?

#241 Hozzászólás Szerző: Mucer Tivadar »

Hát elképzelhető, hogy a szexuális túlfűtöttség jelei mutatkoznak rajta, na de ez egy korosodó hölgy részéről megbocsátható, elvégre focisták borotvált cicijét nem mindenki láthatja testközelből. :)

Avatar
Wisey
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 1:28
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Dennis Wise

Re: Miért a Chelsea?

#242 Hozzászólás Szerző: Wisey »

Mucer Tivadar írta:A nyolcvanas évek közepe táján hallottam előszőr a Chelsea-röl. A második vonalban vitézkedtek akkor, de azt írták róluk, hogy nekik van egész Londonban a legkülönb szurkoló seregük, meg, hogy a Népszabi angolfoci tudósítója R. Haan Veronika is Chelsea drukker, és bérlete van, és csak kihalás útján lehet bérlethez jutni.
R. Haan Veronika ilyen regi motoros? Es mar a 80as evekben berletes volt??? En neha kiakadtam a cikkein, pl. amikor a Chelsea jatekosok borotvalt mellkasarol irt; azt hittem valami szerencsetlen no, aki orul hogy ujsagirokent bejuthat egy "trendi" csapat stadionjaba... 8)

Avatar
Mucer Tivadar
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2006. február 20., hétfő 15:53

Re: Miért a Chelsea?

#243 Hozzászólás Szerző: Mucer Tivadar »

A nyolcvanas évek közepe táján hallottam előszőr a Chelsea-röl. A második vonalban vitézkedtek akkor, de azt írták róluk, hogy nekik van egész Londonban a legkülönb szurkoló seregük, meg, hogy a Népszabi angolfoci tudósítója R. Haan Veronika is Chelsea drukker, és bérlete van, és csak kihalás útján lehet bérlethez jutni. Na ez nagyon megtetszett, és…most hazudhatnám, hogy azóta vagyok Chelsea drukker, és akkor én nyerném a "ki a legöregebb magyar Chelsea drukker" címet, de ez nem igaz. :) Akkoriban én QPR drukker voltam. :D Nem köpködni!!! Persze milyen "drukker"? Minden hétfőn megnéztem az Angol tabellát az újságban, és elolvastam az összefoglalót. Másra nem volt lehetőség. A QPR meg úgy jött, hogy minden bajnokságból kinéztem azt a csapatot aki az előző idényben azon a helyen végzet, ahol a magyar kedvencem. :)) Így lettem pár hónapra Udinese drukker is. :D
Mikor 2003-ban bekötötték végre hozzám is a magyar sport tévét, végre láthattam élő közvetítéseket angol bajnokikról, és ez valami hatalmas élmény volt. A Chelseanak 35 évesen 2003-óta KIZÁRÓLAG Abramovics megjelenésével kezdtem szurkolni. Sőt, az egész focivilágba akkor tértem meg újra, mert nekem igazából a foci 1986-ban Iraputóban ért véget.

Avatar
garbage
Hozzászólások: 402
Csatlakozott: 2006. december 18., hétfő 22:55
Tartózkodási hely: Manchester Vörös Részén...

Re: Miért a Chelsea?

#244 Hozzászólás Szerző: garbage »

Abban igazad volt Apádnak, hogy jó foci csak Angliában van. de igazán nézhettetek volna egy MU meccset pont akkor... :D :D :D
Follow Follow...

Avatar
Takee26
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2008. március 18., kedd 20:01
Kedvenc játékos: Joe Cole
Kedvenc exjátékos: Write-Philips
Tartózkodási hely: Túrkeve

Re: Miért a Chelsea?

#245 Hozzászólás Szerző: Takee26 »

Én régen Bayernes voltam de egyszer 2003-ban egy Chelsea meccset néztünk papámmal és akkor bayernes mezbe voltam. Erre papám:tedd le gyorsan azt a mezt, mert jó foci csak Angliában van. Én hallgattam rá és 2 hét múlva beszereztem egy chelsea-s sálat. Én azóta látom a világot kékben és nem bántam meg a váltást.
WE ARE THE CHAMPIONS

bizek7
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2008. április 24., csütörtök 18:18
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Gronkjaer

Re: Miért a Chelsea?

#246 Hozzászólás Szerző: bizek7 »

Hát ez egy érdekes sztori.2002 ben megkaptam első p4-es sz. gépemet amin rajta volt a fifa2002 játék.öcsém nagy arsenal szurkoló én akkoriban a juventusnak szurkoltam. játszogattunk és el kezdtem húzni a CHELSEA felé. Néztem pár tv-s mérkőzést és megszerettem, ma már nem is tudnék más csapatot enyira megszeretni mint a chelsea-t. 2002 óta ők az első számú favoritjaim

Zolaisgod
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2005. december 26., hétfő 21:54
Tartózkodási hely: Bp

Re: Miért a Chelsea?

#247 Hozzászólás Szerző: Zolaisgod »

Az 1994-es FA Kupa menetelés közben tetszett meg a csapat. Anno Dél-Afrikában éltem, ahol mindenkinek van kedvenc angol csapata, ráadásul meccseket is adnak.

Szimpi volt, hogy Glenn Hoddle egy játékos-edző, ami anno nagyon érdekes volt, ill. nem tetszettek a "nagycsapatok".

Onnantól kezdve folyamatosan követem a klub életét, ami komoly erőfeszítésekbe telt 10 éve. Internet az egyetemen volt (képek nélkül!), és ritkaságszámba ment egy-egy élő közvetítés. Sokszor otthon sasoltam csak az eredményt 5 percenként betárcsázva :))

Ez az információ bőség, ami most van zavarbaejtő, de élvezem!!!

isaacnewton
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2008. április 18., péntek 21:48
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Miért a Chelsea?

#248 Hozzászólás Szerző: isaacnewton »

Hogy hogyan szerettem meg a Chelseat? Furcsa történet. Mindig is szerettem olvasni, és abban az időben Anthony Horowitz könyvei érdekeltek legjobban. Abban olvastam, hogy a főhős Alex Rider kedvenc csapata a Chelsea. Innentől, ha megkérdezték a kedvenc csapatom, rávágtam, hogy a Chelsea. Aztán a azt hiszem még a Ranieri időszakból láttam egy meccset, ahol, 4-0ra győztek, talán a Lazio elleni meccs volt? Nem emlékszem. De ekkor még nem szerettem a focit. Aztán jött a 2006os világbajnokság, és megszerettem a focit. Főleg az olaszok futballja tetszett meg. Aztán amikor kiderült, hogy a Chelsea Mourinho lévén szintén védekező, kemény futballt játszik. Úgyhogy a következő évben elkezdtem nézni a Mourinho féle CFC meccseit. Nemrég bekötöttük az Eurosportot, úgyhogy már a bajnokságot is nézem. :P

Avatar
Rauros
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2007. január 13., szombat 17:39
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: Miért a Chelsea?

#249 Hozzászólás Szerző: Rauros »

Először rádióban hallottam meg még jó régen a nevet...jó csengése volt, felfigyeltem rá, h mi is lehet, de amikor kiderült h "csak" egy focicsapat már nem érdekelt-még-.
A családomban nincs hagyománya a foci nézésnek...így amikor vhogy rászoktam, keményen meg kellett küzdenem szombat/vasárnap délutánonként a képernyőért, h én nézhessem a meccseket.
Eleinte mixeltem mindegyik bajnokásgot, de vhogy mindig megvoltak az utállt csapatok, itt elsősorban a Barcára gondolok, de szurkolni egyiknek se szurkoltam.
Aztán jött a legelső BL meccsem, amit teljesen véletlenül találtam meg vmi német adón...unatkoztam és szörföltem a csatornákon. A meccset (kihitte volna) épp a Barca játszotta a Chelsea-vel. A (Chelsea-ről eddig 1x hallottam rádióban, és nem akartam vmi irtódivat csapatnak szurkolni) Végeredmény 4-2. Innentől teljesen egyértelmű volt a dolog. Örök hűséget fogadtam a Chelsea-nek, és hiába szapulják 1000rel, h már nem a régi, és minden a pénzről szól,...nálam ez már esélytelen, a Chelsea az Chelsea marad, akárhogy nézem :D
vamos.chelsea.vamos

mmaattee
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2008. április 15., kedd 21:11
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen

Re: Miért a Chelsea?

#250 Hozzászólás Szerző: mmaattee »

Hát én azóta szurkolok a Chelsea-nek amióta itt van Abramovics.Előtte csak magyar és olasz focit néztem,aztán elkezdtem nézni meccseket.Nagyon megtetszett a csapat játéka,aztán már szinte csak őket nézem 8) 8) 8)

Avatar
Lamps
Hozzászólások: 126
Csatlakozott: 2005. december 24., szombat 15:24
Tartózkodási hely: Szlovákia

Re: Miért a Chelsea?

#251 Hozzászólás Szerző: Lamps »

Miért pont a Chelsea?
Elősször is kezdeném azzal, h Felvidéken élek, és sajnos az itteni szlovák tv csatornák abszolút nem preferálják a focit, illetve a kábelen fogható magyar adók (m1,tv2,rtl) sem, így csak a BL meccsekre hagyatkoztam, amit tudtam követni. Egész kis koromtól komolyabban érdekel a foci, mondjuk régebben jobbára csak játszottam, de ht így az idő múlásával sokkal kényelmesebbnek tűnik a fotelből...:)))
szvl az angol bajnokiról esetleg újságban vagy zuhanyhíradóban hallottam, de nézni utópia volt. annyit viszont el kell mondanom, hogy 2003-04-ig igazán egyik csapatnak sem szurkoltam ... a realt, barcelonát, és a manchestert pedig kimondotan utáltam, pontosan nem tudom miért, de sokkal jobban szerettem nézni a kisebb csapatok akaratos, hajtós játékát...
éshát volt egyszer egy CFC-Mu 2003 decemberében, amiről olvastam egy igen taglalatos cikket és láttam az összefoglalót, ami felhívta a figyelmem a CFC-re (ugyancsak felhívta Abra felvásárlása az egyik nyári sztár sp.rt számban, de akkor még csak érdeklődő jelleggel)...Frankie lőtte az egyetlen gólunkat egy tiziből egy igen komoly kötéssel a kezén (persze nem ez volt a döntő tényező, de az ő játékstílusa fogott meg igazán, illetve Terry és Guddy, de máig Frankie a nagy kedvenc, ahogy a nevemből is látszik:P), és ennek folytán, utánnaolvastam a csapatnak, és elkezdett érdekelni..eredmények követése txt-n és persze a BL meccsek...az egyik legemlékezetesebb a Monaco elleni visszavágó, ahol Grönks és Frankie góljainál már tomboltam...aztán jött a feketeleves, és taoán ez a kudrac is erősítette a szimpátiát.
a 2004/05-ös sezzont teljes egésszében txt-n követtem végig (volt úgy, hogy fél órát ültem a tv előtt, és bámultam az online eredményeket...:)). éshát így mentek a dolgok, a következő szezont már tudtam nézni egy francia adón, a tavalyi sezon nagy részét livescore-on követtem és idén már gey cseh műholdas csatorna (galaxie sport) adja az "otthont"...
szvl volt pár szélsőséges körülmény, de ezek csak erősítettek az elkötelezettségemben.
summa summárum, a CFC volt és lesz az első és egyetlen csapat az életemben, igazán 204 óta vallom magam CFC szurkolónak, azóta már eljutottam a Bridgre is (sajnos a meccsről lemaradtam, de a stadiontúra felejthetetlen volt)...
hát az a történet, nem túl érdekes, nem olyan komoly, mint a gombfocis :lol: , de az enyém...:)))
We´re gonna rule the universe,cause we´re CHELSEA!

Avatar
Chelseaboy
Hozzászólások: 159
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 23:56
Tartózkodási hely: Szekszárd

Re: Miért a Chelsea?

#252 Hozzászólás Szerző: Chelseaboy »

Nos hát miért is a Chelsea? az egész körübelül 4 éve kezdődött mivel én most 16 éves vagyok nincs nagy "multam" ebben a témában de ugye mint minden suliban nálunk is kitört egyszercsak a fociláz:) a legtöbb barátom már ekkora tudta h kinek is drukkoljanak stb de én nekem szinte fogalmam sem volt az egészről kivéve a Juventusról bátyám révén aki hatalmas juvefan..-.- :D na ekkor eldöntöttem hogy nekem is kéne találni egy csapatot... hát leültem a tv elé és az első meccsem egy chelsea meccs volt :) azóta nagyon nagy drukker lettem .. életem legjobb pillanata az volt mikor Londonban megpillantottam a Stamfor Bridget az számomra leírhatatlan érzés volt:) főleg mikor részt vettem egy stadion túrán és bemehettem a stadionba... hát ez az én Chelsea rajongásom története nem v.mi érdekes de számomra fontos:) azóta is csak a KÉKEK :wink:
Forever Blues!!!

zolithesoft
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2008. április 14., hétfő 15:48
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Miért a Chelsea?

#253 Hozzászólás Szerző: zolithesoft »

Én akkor lettem Chelsea drukker amikor Gera kiigazolt West Brom-ba.A sport1 adott egy mecsett amikor a Chelsea játszttak. Hihetetlenül megtetszett a játékuk. Utána jött Drogba. Azóta pedig abszolut fanatikus vagyok.

Avatar
dobi1213
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2007. február 27., kedd 9:39
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Gustavo Poyet
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Miért a Chelsea?

#254 Hozzászólás Szerző: dobi1213 »

Én a 98-as KEK-meneteléskor szerettem meg a csapatot Zolá-val együtt! Hát az egy csodaspíler volt! Egyébként meg az akkori kedvenceim közül sokan igazoltak akörül a kékekhez többek között Dessailly, Panucci, Poyet, Weah, és Casiraghi is! A 2004-05-ös bajnoki címtől kezdve igazi fanatikussá és mezgyüjtővé is váltam! A jelenlegi csapatból Lampard a nagy kedvenc!

golcsy
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2007. december 17., hétfő 20:16
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Zola
Tartózkodási hely: Nagyatád

Re: Miért a Chelsea?

#255 Hozzászólás Szerző: golcsy »

Én akkor kezdtem szurkolni a kékeknek mikor elöször láttam Zolát és Di Matteot együtt jáccani! Nagyon teccet a játékuk!Egyből megragadott a csapat! És azóta is nekik szurkolok! Hajrá Chelsea :D :lol:
.ovis koromota szurkolok a Chelsea-nek!!

gares
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2008. február 3., vasárnap 19:01
Kedvenc játékos: Michael Ballack
Kedvenc exjátékos: Arjen Robben

Re: Miért a Chelsea?

#256 Hozzászólás Szerző: gares »

én 2004ben szerettem meg a chelsea-t amikor robben ideigazolt.utánna bajnokok is lettek akkor már a kedvenceimmé véltak.igaz hogy most már robben eligazolt de ennyi idő alatt megszerettem az egész csapatot,és amikor csak tudom megnézem a meccseiket megszerzek róluk minden posztert,nagyon sok chelsea-s tárgyat vásárolok egyébként a mostani chelsea keretből ballack a kedvencem,de az örök rangsorban robben mögött marad mindig.

Avatar
ParanoidAndroid
Hozzászólások: 1630
Csatlakozott: 2007. november 25., vasárnap 22:46
Kedvenc játékos: Essien
Kedvenc exjátékos: Makalele
Tartózkodási hely: Nagykáta

Re: Miért a Chelsea?

#257 Hozzászólás Szerző: ParanoidAndroid »

én Etelközi szurkolói miértjére szeretnék írni itt ha lehet,hogy van egy cimbije aki Manutd-s és mindig szidta a Chelsea-t meg hogy nyernek:)
nos kb nálam is ez volt a helyzet van egy nagy Manutds jóbarátom és igazáb mindig mondta megy meccset nézni ,nekem meg semmi dolgom nem volt otthon unatkoztam aztán néztem a meccset,meccseket,aztán mondta hogy az a buzi Chelsea meg Abra papa meg apénse és salalal ment a szapulás...én meg mondom akkor megnézem ezeket a "köcsögöket" aztán a foci is tetszett na meg persze bennem volt hogy akkor csak azért is Chelseanek fogok drukkolni:)
aztán meg azt is hozzá kell tenni hogy kiskoromban a kedvenc színem a kék volt:D :D igaz ez elég buta érv,de sztem ez is közrejátszik,meg a TiniNinjákbol is Leonardo volt a kedvencem akinek kék szalagja volt....meg aztán az is a Chelsea mellet szólt hogy angol...és persze Londoni gárdáról van szó..,mert lehet kicsit elfogult vagyok meg kultursznob..de ami angol az nálam csak jo lehet főleg ha london-táji:)
igazábol nekem ezért Chelsea
agggyatok munkát!!!!

sz_abi
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2008. április 12., szombat 23:21
Kedvenc játékos: Kaluo
Kedvenc exjátékos: Mutu

Re: Miért a Chelsea?

#258 Hozzászólás Szerző: sz_abi »

Sziaszok!! nekem regen kb 2000 krul emg a real, juve, voltak a kedvenceim, de akkoriban emg nem nagyon neztem mecset. aztan amikor a nagyszuleimhez mentem kirandulni, volt 1 sport csatorna. es ott eleg sok chelsea mecset mutattak felvetelrol, es nezeggedtem. es akkoriban kerult a csapathoz Mutu.mivel en romaniai vagyok ezert nagy szam volt nekem ez.Es utan BL ben is nezeggetem a mecseket.Mutu is jol jatszott.Megszerettem a csapatot, jatekosokat, edzot.Kb 2-3 eve, minden mecset megnezek, amit neten , vagy tv-ben mutatnak.Es Mutu 'elkuldesevel' sem ment el a csapt iranti erdeklodesem. 1 valmi nagyon bant. h London messze va....
GO CHelsea GO !!!!!

Avatar
joey10
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 14:02
Kedvenc játékos: Joe Cole
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Miért a Chelsea?

#259 Hozzászólás Szerző: joey10 »

Hát én nemrég drukkolok a Chelseanek.Családban nincs nagy focikultúra 13 évesen kezdtem megszeretni meccseket nézni.Nem volt kedvencem csak a Juventusnak szurkoltam mikor játszott.A juvét meg kizárták kiábrándultam belőlük.Úgy gondoltam kéne egy csapat egy kedvenc.Aztán 2006 os vb.Nagyon megkedveltem az angolokat főleg Joe Cole-t meg Lampardot.Ezek után úgy gondoltam angol bajnokikat fogok nézni.Haverom Liverpool drukker mondta hogy nézzek meg egy pool meccset.Aztán valahogy egy Chelsea meccset fogtam ki.2 ember nagyon ismerős volt.Joe és Lampard.Igazából azonban akkor kezdődött a rajongás amikor láttam őket a BL ben játszani.Talán a Barca elleni meccsel.

Indián 7
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2008. március 24., hétfő 1:05
Kedvenc játékos: Essien
Kedvenc exjátékos: Zenden

Re: Miért a Chelsea?

#260 Hozzászólás Szerző: Indián 7 »

Nekem kb akkor kezdődött, amikor megláttam Zolát a csapatban jászani! Azóta is tart, és tartani fog

Válasz küldése