CFCBoy írta:Én nem igazán értem a curlinget, elgurítanak 1 kororngot, és kiütnek vele egy másikat??? Nem igazán értem, de valaki ezt szereti, valaki meg azt... Én pl nem rajongok a curlingért, de ha folyamatosan csinálnám(amihez nincs kedvem), akkor biztos megszeretném... De nálam a football a no. 1.
Football 4ever!
Nálam is a foci a No.1, de a Curling a No.2!:)
A curling bonyolult játék, de nem nehéz megérteni. Nem csak az a lényeg, hogy kiüsd, a másikat, sőt, ez nem is fontos!:)
Biztosan feljutott a reading meg a sheffiled united...osztályozót játszhat a watford, a preston, a L**ds és a crystal palace....a reading teljesítménye önmagáért beszél...102 pontot szerzett...a második sheffield 85-t....bát tavaly 13 ponttal lett első a sunderland..
Én nem igazán értem a curlinget, elgurítanak 1 kororngot, és kiütnek vele egy másikat??? Nem igazán értem, de valaki ezt szereti, valaki meg azt... Én pl nem rajongok a curlingért, de ha folyamatosan csinálnám(amihez nincs kedvem), akkor biztos megszeretném... De nálam a football a no. 1.
Football 4ever!
nandorfipeti írta:Huhhh, a curlingra allergiás vagyok, szerintem nem kéne a sport kategóriába venni... :evil:
Mégis miért nem????? Magyarázz is, ne csak vádaskodj!! :P
Iszonyú megterhelő meccsenként 30-40-szer végigseperni a pályát...
Csütörtökön 3 órás edzésem volt, alig akartam eljönni!!! Most szerdán megint lesz!!:)
Jól van boccs, ha ezzel megbántottalak, nem akartalak, csak annyi, hogy én nem szeretem, mert sztem unalmas, meg nem valami érdekes.... De ez az én véleményem... :wink:
Urak aki azt mondja hogy curling az unalmas az nem latott meg igazi meccsett .En Canadai allampolgar vagyok es elmondanam hogy a hockey mellett az a legjobb .Plane ugy hogy telen a hidegben amikor semmi nincs a legjobb csajok mind ezt a sportot uzik ott . Es annal semmi nem jobb mint egy csomo jo no sepruvel a kezeben ,elotted bedolve sikitozik .
nandorfipeti írta:Huhhh, a curlingra allergiás vagyok, szerintem nem kéne a sport kategóriába venni...
Mégis miért nem????? Magyarázz is, ne csak vádaskodj!!
Csütörtökön 3 órás edzésem volt, alig akartam eljönni!!! Most szerdán megint lesz!!:)
Jól van boccs, ha ezzel megbántottalak, nem akartalak, csak annyi, hogy én nem szeretem, mert sztem unalmas, meg nem valami érdekes.... De ez az én véleményem...
nandorfipeti írta:Huhhh, a curlingra allergiás vagyok, szerintem nem kéne a sport kategóriába venni...
Mégis miért nem????? Magyarázz is, ne csak vádaskodj!!
Hát, Steffi akkor nagggyon kevés curling-et nézhettél!;) Ez sokkal több, mint egy takarítás. Ügyességi, taktikai és erőnléti sport egyben...
Tegnap egy 3órás edzésem volt, maradtam volna még!:)
Chelsea88 írta:Tegnap éjjel néztem a női Curling VB döntőt.
Aki nem látta,az sajnálhatja ,kiváló "meccs" volt.
a Svédek kb. 6cm-rel nyerték meg
Nem tudom, nekem ez a "sport" nem jön be.-)
Olyan mintha takarítónők súrolnák a padlót.-)
Ma még lesz a fedettpályás női porszívózás, vasárnap délután pedig a férfiak bevásárlóversenye.....a tőkehúsos pultnál különösen nagy küzdelemre van kilátás.....lehet, hogy kihagyom a hammers meccset....
Én meg tegnap néztem a Boro meccset. Mintaszerűen játszottak, amitől szép az angol foci, az mind terítéken volt. Mi a tavalyi barca visszavágó óta nem küzdöttünk úgy, ahogy ők.