Átigazolások
ez a második év, h CHelsea szurkoló vagyok, de nyugodtan oszthatná Neked az észt, aki amikor kezdtél a CHelseanek szurkolni már öregfiú volt! szal kösz az értelmes hszsod:)
A tavalyi elődöntő szerencse, és pech is volt egyszerre, jó, h addig eljutottunk, de Liver nem megérdemeltem jutott tovább! Különbenis próbálj talán a jelenben élni!
Duff, persze jó volt, most nem az! Mért nem játszik most Zola? Talán azért, mert most (kora miatt) nem tudna olyat produkálni, mint amikor nagy volt...gondolkodj, ne észt ossz
A tavalyi elődöntő szerencse, és pech is volt egyszerre, jó, h addig eljutottunk, de Liver nem megérdemeltem jutott tovább! Különbenis próbálj talán a jelenben élni!
Duff, persze jó volt, most nem az! Mért nem játszik most Zola? Talán azért, mert most (kora miatt) nem tudna olyat produkálni, mint amikor nagy volt...gondolkodj, ne észt ossz
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Az elozo ket evben meg nem Chelsea szurkolo voltal?Drogba írta:nem ártana legalább egy BL elődöntő...
Itt mar majdnem minden csapat egy szinten. Pillanatnyi forma dont, meg a szerencse.Drogba írta:MOst lehet vitatkozni, meg nem egyetérteni velem, de a Barca meg az Ars majdnem egyszinten van!
Ez volt az en velemenyem..
Erre azt mondom Neked, h az Arse 4ik lesz, BL döntőt fog játszani, és ami fontos, amit csinál, azt szépen teszi!Clarmont írta:Tet nelkul konnyu focizni..andyslacker írta:Tudom, hogy sok meccs van a lábakban, de az arse is ugyanebben a cipőben jár, rajtuk pedig nem látszik nyoma sem a fásultságnak.
Inkabb veszitsunk pontokat 6 meccsel a vege elott, minthogy alomfocival kuzdjunk az 5. uefa-s helyert.
Ok is jatszottak szarul!!! Most jok tagadhatatlan..
Nem megy a jatek, es Tibinek is igaza van a motivaltsag kerdeseben..
Tore az MU meg sose nyert Lucky-val..
Inkább lenne a Chelsae 4ik a Bajnokságba, de játszon szépen, meg nem ártana legalább egy BL elődöntő... Mert OK, h BL főtábla, bajnoki 1. v 2ikkal, bár!!!! még nem lefutott "sajnos-szerencsére"... a PL! Kiesés a BLből mondjuk lehet, h idén pechhel, de megérdemelten, mert a játékosok MOTIVÁLATLANOK! Miért van ez??? Ha elfáradtak pihenjenek 1-2 hetet, azon a 1-2 meccsen majd max 90 percet végig védekezik a "B" csapat! Aztán ismét jönnek a MASTEREK újult erővel!
És nem tartom kizártnak, h a Milan kiveri a Barcat, és az Arsenal megveri a döntőben a Milant, szerintem nagyon bennük van!
MOst lehet vitatkozni, meg nem egyetérteni velem, de a Barca meg az Ars majdnem egyszinten van!
Kronologiai sorrenbe szedem az évelejeótai meccseket ! Suderland 2-1,Charton 1-1,Villa 1-1,Boro 0-3,WBA 2-1, szerencsés Totehem 2-1,Fulham 0-1,Birmingham 0-0 ! Ja és a tanya II. Colchester 3-1 nem túl sima meccsen ! Tehát 'igazad" van év eleje óta vagyunk gödörbe,csak most már a szerencse is elpártólt tőlünk ! Azt hozzáteszem nem pont ezért a kijelentés miatt vagyunk gödörbe,de az ilyen nagyképű dumák nem tettek jót !undertow írta:...es az pontosan mikor is volt?
Ezt akkor mondta,mikor 15 ponttal vezettük a bajnokságot ! Késöbb már csak sétálgattunk a pályán volt 1pár mákos győzelem azután jött a bukdácsolás ! Muhammad Ali mondása volt 'a megelégedetség tunyaságot szűl"undertow írta:Ezenkivül José leghülyébb húzása az volt mikor az évelejére igérte a bajnoki címet és ettől megszédült az egész csapat !
az ev elejen igerte es most van hatassal a csapatra?
Tet nelkul konnyu focizni..andyslacker írta:Tudom, hogy sok meccs van a lábakban, de az arse is ugyanebben a cipőben jár, rajtuk pedig nem látszik nyoma sem a fásultságnak.
Inkabb veszitsunk pontokat 6 meccsel a vege elott, minthogy alomfocival kuzdjunk az 5. uefa-s helyert.
Ok is jatszottak szarul!!! Most jok tagadhatatlan..
Nem megy a jatek, es Tibinek is igaza van a motivaltsag kerdeseben..
Tore az MU meg sose nyert Lucky-val..