Robi én sem jártam még ott de tudom hogy hol van ezzekre a kérdésekre nagyon egyszerű a válasz INTERNET...GOOGLE:
Írd be hogy Vén Diák Pub és biztos ki fogja dobni és leirja hol van sőt étlap is van....viszont a találkozást valakivel beszéld meg.
EZT a szöveget nem azért irtam hogy megbáncsalak.
Ja és BUÉK mindenkinek.
elvileg ma én is mennék szurkolni,ha válaszoltok néhány kérdésemre.
1.Hol van ez?
2.Hogy kell oda eljutni?
3.Mennyi pénzt kell vinni (mennyi az Ice Tea)
+ egy kérés:jó lenne,ha valakivel tudnék találkozni,hogy ne tévedjek el
En jonnek a Vendiakba kettore, ha jottok, Andy szarul all, de csak osszerakjuk neki egy sorre, nem? Mi is lehetunk meg szarban, es ha gazdag lesz majd o jon...
10 pint sör + 1 doboz cigi
Egy zacskó hagymás tejfölös chips
Fél óra marháskodás a gyümölcsös gépen
Az összegyűrt cigisdobozt teli rüszttel elrúgni a p*csába
Ha már itt tartunk...én szeretném kérni a 26-ost vagy a 2-est....de hol van itt még az egyenmez....persze ha a többiek hajlandók fizetni a mezért akkor meg lehet csinálni....
Hy mindenki nekem jó mind a két időpont.....a 19-es szám még nem lefutott nekem is kell ha egyenmezt csináltatunk....max a 10 vagy a 23 jöhet még szóba!!!!!
ToreAndre írta:Mit szólnátok a 14-éhez vagy 15-höz?
Részemről megfelel... De ne kérdezzünk végig egyenként mindenkit, mert akkor sosem jutnánk előbbre... Ha valakinek nagyon nem jó, szóljon (mondjuk válasszunk a két lehetséges időpont közül), de amúgy ki kell jelölni egy időpontot, és aki tud, az jön...
A 14 nekem is jó, a 15 csak akkor, ha odaérek utána a Véndiákba a Sunderland meccsre
ToreAndre írta:Köszönöm Geri!:) Most már ezt is tudom.
Az izlandi kör a következő: Szauna 120 fokon, fürdés a 10 fokos tóban, tizet dekázni és így tovább!!:)
Angol kör:
10 pint sör + 1 doboz cigi
Egy zacskó hagymás tejfölös chips
Fél óra marháskodás a gyümölcsös gépen
Az összegyűrt cigisdobozt teli rüszttel elrúgni a p*csába
ToreAndre írta:Mit szólnátok a 14-éhez vagy 15-höz?
Részemről megfelel... De ne kérdezzünk végig egyenként mindenkit, mert akkor sosem jutnánk előbbre... Ha valakinek nagyon nem jó, szóljon (mondjuk válasszunk a két lehetséges időpont közül), de amúgy ki kell jelölni egy időpontot, és aki tud, az jön...