Aktuális meccsek
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Hát gratulálok fiúk, a rohadt életbe bele, így kell ezt csinálni!!! Igazán szép teljesítmény volt... Ezt a csapatot nem tudták megverni!!!!! Agyon verte őket szinte minden nagy csapat.... Királyok vagyunk...
Hát azt hiszem, hogy innentől kezdve már nem olyan biztos az a bajnoki cím, amit mindenki nagyképűen kijelentett már hónapokkal ezelőtt...
Ja, és Mourinho helyében én úgy megbüntetném Duff-ot, hogy jó pár hétig nem látna futballpályát... Ilyen rohadt önzőnek és öncélúnak lenni, hogy nem adta le Drogbának, aki 99,9% hogy belőtte volna (ez akkor volt, amikor kb. a 60. perc körül eladták a labdát és pont Duff ért bele és ahelyett hogy leadta volna a kilépő Drogbának, inkább ellőtte a nagy büdös......-ba)
Na, azt hiszem erről kár többet írni...
Csak reménykedni tudunk, hogy a MU ma nem tud nyerni a Bolton ellen.
Hát azt hiszem, hogy innentől kezdve már nem olyan biztos az a bajnoki cím, amit mindenki nagyképűen kijelentett már hónapokkal ezelőtt...
Ja, és Mourinho helyében én úgy megbüntetném Duff-ot, hogy jó pár hétig nem látna futballpályát... Ilyen rohadt önzőnek és öncélúnak lenni, hogy nem adta le Drogbának, aki 99,9% hogy belőtte volna (ez akkor volt, amikor kb. a 60. perc körül eladták a labdát és pont Duff ért bele és ahelyett hogy leadta volna a kilépő Drogbának, inkább ellőtte a nagy büdös......-ba)
Na, azt hiszem erről kár többet írni...
Csak reménykedni tudunk, hogy a MU ma nem tud nyerni a Bolton ellen.
- chelseafan01
- chelseafan01
- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
Hát ez a botladozás sztem részben Mourinhon múlik, mert csak Ő tud beszélni a fiúk fejével, és változtatni kéne a játékstílusunkon, olyan focit kellene játszanunk ilyen játéékosokkal, mint 2 éve az Arsenalnak... Még a tavalyi szezonban is jobban játszottunk(sztem)... Engem nem érdekel, hány pontot gyűjtünk... Úgy kell hozzáállni minden meccsünkhöz, hogy kitömjünk az ellenfelet, amire képesek vagyunk!!! De ez így nem mehet tovább!
- chelseafan01
- chelseafan01
- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
Nem hittem volna, hogy 15 pontos előny után így fogok aggódni a bajnoki címért... Az összes meccsünket meg kell nyerni, még ha kell, a Manchester ellenit is!!Mert félek, ha nem így lesz, akkor szívás lesz...zirkonium írta:Kezdek aggódni, hogy elszórhatjuk ezt a bajnoki címet. Ha így folytatjuk, akkor könnyen megeshet. A MU elleni meccsre véglegesen a zsákban kellett volna lennie a PL címnek, de lehet, hogy azon fog minden eldölni.
Birmingham - West Ham - Bolton - Everton - MU - Newcastle.
Ezek a hátralévő meccsek és egyiket sem vehetjük sima 3 pontnak...
aktuális meccsek
Zirko!Teljesen jogos az agodalmad!Én is igy látom!Ez a játék kevés a bajnoki cimhez!
Kezdek aggódni, hogy elszórhatjuk ezt a bajnoki címet. Ha így folytatjuk, akkor könnyen megeshet. A MU elleni meccsre véglegesen a zsákban kellett volna lennie a PL címnek, de lehet, hogy azon fog minden eldölni.
A második félidő szánalmas volt! Nem Mourinho hibája, mert még 2-0nál sem örült! Crespo nagy gólt akar lőni mindig, és emiatt lő kevés gólt!
De végre 2 csatárral játszunk, igaz Guddyt nem oda tenném előre! Szerintem irányítónak sokkal jobb lenne most, mint csatárnak! Meglátja a helyzeteket, jók a labdái, szerintem olyan mint Deco, már bocsi, h pont őt írom ide, de akkor is jó játékos:P
De végre 2 csatárral játszunk, igaz Guddyt nem oda tenném előre! Szerintem irányítónak sokkal jobb lenne most, mint csatárnak! Meglátja a helyzeteket, jók a labdái, szerintem olyan mint Deco, már bocsi, h pont őt írom ide, de akkor is jó játékos:P
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Hát azért ők se végig védekeztek, még emberhátrányban is támadgattak. Meg amúgyis megvoltak a helyzeteink, de nem fejezték be egyiket sem...undertow írta:miert nehez kitomni egy csapatot, amelyik mast se csinal, csak 9 emberrel vedekezik?Chelseafan írta:Maradt a 2-0, a második félidő unalmas volt. Nem értem, miért nem lehet kitömni egy (ember)hátrányban lévő csapatot, aminek amúgyis elég szegényes a kerete... Muri pihentetni akarja a játékosokat?
-
-
Én már lassan úgy vagyok, hogy az eredmény, nem pedig a játék számít. Az 1-0ás, 7-ás és a 6-5ös győzelem is csak három pontot ér. Sztem ráis fér néhány játékosra a pihizés, mert messze az angolok játszák a legtöbb meccset, és abban igaza van Beniteznek amikor azt mondta, hogy lehet hogy egy héttel többet készülhet Erikson a VBre, de ha a bajnoki meccsek zsúfoltsága miatt vki lesérül, akkor mit csinál??? Nem lenne jó egy Lampard, Joe cole, vagy Terry-sérülés.
Barbikaaaaaa