Sajnos tudtommal már semmiféle képpen nem lehet meg neki a 10!!:((Festa írta:Sokak bánatára G.johnson nem jutott szóba pedig Geremihez hasonló
produktumot ő is letudott volna tenni.az asztalra.
Tudjuk,hogy a JM nem nagyon bírja,de talán az Fa-kupa meccseken játszhatna.Félek,hogy nem lesz mega 10 bajnokija és így nem kap aranyat majd ha jön a celebrations.
Ne add fel GJ!!!
Keret, kezdőcsapat
- ToreAndre
Only one Di Matteo!
Sokak bánatára G.johnson nem jutott szóba pedig Geremihez hasonló
Tudjuk,hogy a JM nem nagyon bírja,de talán az Fa-kupa meccseken játszhatna.Félek,hogy nem lesz mega 10 bajnokija és így nem kap aranyat majd ha jön a celebrations.
Ne add fel GJ!!!
Ne add fel GJ!!!
Mi az élet értelme??? 42!
- ToreAndre
Egyet értek Del H(én is jó erősen megnyomom)orno-tól sokkal többet vártam. Azért kicsit örülök, hogy nem megy neki, mert jövőre több esélyt kaphat Wayne. És akár Elmer.szpecnaz írta: nem volt rossz Del H(erősen megnyomva)orno....de tény Bridge jobb nála....az a bajom Del H(ismét erősen megnyova)ornoval hogy elég könnyen lefordulnak róla...Bridge nehezebben adta meg magát.
Only one Di Matteo!
-
nem volt rossz Del H(erősen megnyomva)orno....de tény Bridge jobb nála....az a bajom Del H(ismét erősen megnyova)ornoval hogy elég könnyen lefordulnak róla...Bridge nehezebben adta meg magát.ToreAndre írta:Hát, nekem nincs semmi bajom Del Horno-val, tehát vele abszolút nem vagyok elfogult, de szerintem is gyenge volt tegnap. Waynie azért fázisokkal jobb nála!
- undertow
- Site Admin
hja, ez majdnem az volt, mint a tamadobb verziom, csak drogba jatszott crespo helyett. bar ma jo volt. igaz nem brillians, de azert jo.
guddynak viszont tobbet kellett volna nyujtania. eleg halovany volt.
a leggyengebb lancszem egyertelmuen del horno volt. nagyon nem megy neki.
amugy egesz jol jatszott a csapat. voltak bizonytalankodasok, de remelem ez mar a fejlodes jele, innen mar csak jobbak leszunk.
sajnalom, hogy glenny nem jatszott, nyujthatott volna nemi pluszt a tamadasban. (bar geremi se volt rossz.)
guddynak viszont tobbet kellett volna nyujtania. eleg halovany volt.
a leggyengebb lancszem egyertelmuen del horno volt. nagyon nem megy neki.
amugy egesz jol jatszott a csapat. voltak bizonytalankodasok, de remelem ez mar a fejlodes jele, innen mar csak jobbak leszunk.
sajnalom, hogy glenny nem jatszott, nyujthatott volna nemi pluszt a tamadasban. (bar geremi se volt rossz.)
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Csak fejelni nem tud, nem valami magas, és nem biztos, hogy tudja tartani a labdát sokáig. Egyébként már játszott csatárként a Suwon elleni meccsen és rúgott is egy gólt!andyslacker írta:Szerintem nagyon!ToreAndre írta:Szerintetek Joe Cole jó milyen lenne csatárként. Tehát Drogba és Crespo helyén?
Tud cselezni, gyors, erőszakos, érzi a kaput......nagyjából minden együtt van
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- ToreAndre
Szerintetek Joe Cole milyen lenne csatárként? Tehát Drogba és Crespo helyén?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ToreAndre 2006. március 22., szerda 10:18-kor.
Only one Di Matteo!
Szerintem Maniche jönni fog a 2ik félidőben Guddy helyett, vagyis félek tőle:(
Maniche nem jó játékos, amúgy az volt a baj a WBA ellen, h nem volt igazán irányító, akkor játszattam volna Manichet
Szerintem is Drogba lesz a kezdő, aztán ha 0-0 a félidő, vagy nem kedvező, akkor jön Crespo Drogba mellé
Renélem Drogba villani fog, és Lampard nagyon jó formában lesz!
Maniche nem jó játékos, amúgy az volt a baj a WBA ellen, h nem volt igazán irányító, akkor játszattam volna Manichet
Szerintem is Drogba lesz a kezdő, aztán ha 0-0 a félidő, vagy nem kedvező, akkor jön Crespo Drogba mellé
Renélem Drogba villani fog, és Lampard nagyon jó formában lesz!