Drogba,Kalou,Sheva,Kalou? hn... érdekesRicko írta:Kettő közül nekem mind1, de inkább egyik se, hanem amint már írtam hogy félévre S. Inzaghi vagy hasonló... Mert minek? Drogba,Kalou,Sheva,Kalou,Sinclair itt van ez így 5 és általában 1 vagy 2 csatárral kezdünk és még így is van akkor 3 csere... Ja és még Sahar is a mienk...
Átigazolások
Carefree, wherever we may be
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
medicine_man írta:Hát Berbatov 10x annyit ér Seva visszavonulhatna ha Berbatov idejönne..
Chelseafan írta:Exclusive: £10m Nicolas Anelka to Chelsea!
A Times nem nagyon szokott hazudni!
Chelsea in £26million Berba swoop
A Sun meg Berbatovot írja. Hmm, vajon kivel járnánk jobban, ez itt a kérdés. Anelka vs. Berbatov.
Szerintem Anelka egója probléma lehetne hosszú távon....nekünk alapvetően szerintem olyan új igazolás kell, aki kiegyensúlyozottan képes teljesíteni, nem úgy, hogy egyik héten parádézik, aztán két meccs alatt észrevehetetlen. Inkább ne legyen technikailag annyira képzett, mint egy aranylabdás, de utcalány nagy szívvel játszon és ne egy sinusgörbe legyen az első dolog, ami a formájáról eszébe jut az embernek.
Birth, CHELSEA, Death
- medicine_man
Hát Berbatov 10x annyit ér Seva visszavonulhatna ha Berbatov idejönne..
Chelseafan írta:Exclusive: £10m Nicolas Anelka to Chelsea!
A Sun meg Berbatovot írja. Hmm, vajon kivel járnánk jobban, ez itt a kérdés. Anelka vs. Berbatov.
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Exclusive: £10m Nicolas Anelka to Chelsea!
-
Vegyük meg Aiden McGeady-t a Celtic-től! Nagyon jó szélső és nem is lenne drága szerintem. Ő meg tudná verni egy az egyben a védőket!
Aiden McGeady - The Irish Magician
Aiden McGeady - The Irish Magician
-
The Israeli coach refused to give much away in a press conference ahead of Chelsea’s local derby with London neighbours Fulham and remained coy on the possibility of Anelka moving south.
He did though insist that he was not looking for any short-term replacements for the injured Didier Drogba, or departing players heading off to the African Cup of Nations.
“No news for the moment,” he said. “They [the media] link us to 2000 players, Anelka is one of them. When we have news we will tell you.
“We are following players, but we don't want only to bring players for the next two months, we want to look for more than this.”
Hmm, érdekes. Akkor minőségi játékos érkezhet, nem csak tartalék.
He did though insist that he was not looking for any short-term replacements for the injured Didier Drogba, or departing players heading off to the African Cup of Nations.
“No news for the moment,” he said. “They [the media] link us to 2000 players, Anelka is one of them. When we have news we will tell you.
“We are following players, but we don't want only to bring players for the next two months, we want to look for more than this.”
Hmm, érdekes. Akkor minőségi játékos érkezhet, nem csak tartalék.
- ZenZo
1. Drogba egy ideje már nem játszik (dec 8. a Sunderland ellen már nem lépett pályára), azóta mégis lőttünk pár gólt: 7 meccsen 12 találat, szóval annyira nem szörnyű a helyzet. Nagy érvágás a hiánya, de szerintem ebben nincs vita: sok csatárunk van. Csak akkor van értelme igazolni, ha elküldünk valakit. Akkor pedig minőségi cserét kell találni.Puti írta: És akkor a kérdés: Drogbán kívül ki rúgja a gólokat?
Az átigazolásokat úgy sem mi döntjük el. Mi csak vitatkozhatunk itt róla.
2. igen, épp ezt tesszük
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- ZenZo
korábbról:undertow írta:drenthe inkabb wingback. azaz nem is szelso es nem is fullback, valahol a ketto kozott. nem hiszem, hogy ra lenne szuksegunk. inkabb jatszon gyakrabban sinclair. barcodes ellen parszor lefutott 2-3 vedot es meg a labda is nala maradt. orom volt nezni, robben ota nem lattam ilyet...ZenZo írta:Drenthe szélső, méghozzá baloldali.
Drenthe wingback? ok, végülis. De Sinclair is jó nekem.ZenZo írta:Hivatalosan szélső. Egész fiatal korában a Feyenoordnál a junior csapatban szélsőt játszott, majd volt egy kisebb balhéja, ezért a Feyenoord fiókcsapatához, az Excelsiorhoz került. Na itt játszatták védőként, ahol remekül helytállt. Vissza is került a Feyenoordhoz, s a 05/06-os szezonban a felnőtt csapatban lépett pályára, miután a fiatalok kupájában (Otten Cup) a nem túl rossz utánpótlásképzéssel rendelkező Ajaxnak mesterhármast vágott, mint szélső. Annyira lenyűgözte az edzőt, hogy miközben bérelt helye volt a B csapatban, ő lett a csk. Erwin Koeman számított rá először rendszeresen az első csapatban. Három meccsel zárta a 05/06-os szezont. Ketten is voltak a pozíciójára abban az évben, de egy sérülésnek és egy kölcsönadásnak köszönhetően lehetőséghez jutott, amit ki is használt: gyorsan a közönség kedvencévé lett a 06/07-es szezonban, amikoris 26 meccsen lépett pályára hol szélsőként, hol védőként. Igazán akkor kapták fel, mikor a hollandok megnyerték az U21-es EB-t tavaly, és őt pedig a torna játékosává választották. Ekkor kerestük meg mi is, meg a Barca is, de a Feyenoord nem akarta eladni, hisz 2011-ig érvényes szerződése volt. Míg a Barca öt, mi hat millát adtunk volna érte, de a klub hajthatatlan volt, aztán a Real ajánlata (nem hivatalos, de tán 14M eurót adtak érte) meggyőzte a vezetőséget. A Realban a debut meccsén például bal belső középpályást játszott (Lampard posztján) a Sevilla ellen valami spanyol kupán, ahol egy g*cinagy gólt akasztott 28 méterről, bár még így is kikaptak 5-3-ra.8Lampard8 írta:Drenthet énis olvastam és örülnék is neki de pontosan ő milyen poszton is játszik? szélő? bal-back??mert ha bal-back akkor szerintem fölösleges..Cole meg Bridge mellett nem fog beférni.
Szóval szélső és védő, de az egész bal oldalt be tudja játszani, már a Real is középpályásként számít rá, mint az írtam az előbb. Idén talán négy meccsen volt kezdő (nem néztem utána) a spanyoloknál. A holland nagy csapatba még nem kapott meghívót.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- ToreAndre
Na meg ott van Nouble is, akit én már év végén kipróbálnék!! Hihetetlen a srác!
Sinclair-nek meg egyedül esély és lehetőség kell. Nem jó, ha azon izgul a srác, hogy ne rontson el semmit, mert görcsös lesz. Felszabadultan kell játszania és istenkirály lesz! Remélem holnap is játszik, akár a kezdőben a gyenge SWP vagy Joe helyett!
Sinclair-nek meg egyedül esély és lehetőség kell. Nem jó, ha azon izgul a srác, hogy ne rontson el semmit, mert görcsös lesz. Felszabadultan kell játszania és istenkirály lesz! Remélem holnap is játszik, akár a kezdőben a gyenge SWP vagy Joe helyett!
Only one Di Matteo!
- undertow
- Site Admin
drenthe inkabb wingback. azaz nem is szelso es nem is fullback, valahol a ketto kozott. nem hiszem, hogy ra lenne szuksegunk. inkabb jatszon gyakrabban sinclair. barcodes ellen parszor lefutott 2-3 vedot es meg a labda is nala maradt. orom volt nezni, robben ota nem lattam ilyet...ZenZo írta:Drenthe szélső, méghozzá baloldali.