Magyar Chelsea Szurkolói Klub
- Norbert
Zirkó, jogilag minden ami a klub egyesületi alapú létrehozásához szükséges készen áll elfogadásra, ha összeáll annyi (legalább 10 "dühös" ) ember aki az alapvető kérésekben végre egyet tud érteni (pl. tagdíj) és moccani is tud a kedvencéért.
Kérdésem: Mivel és milyen módon tudja támogatni a klub az alulról jövő kezdeményezesket, amivel vonzóvá tudja tenni magát az angolfoci szerelmesei előtt világszerte? Van-e erre valamilyen elfogadott program, terv stb.? Tudtommal nagyon erős marketingkampányt folytatnak ezen a téren Kenyonék...
Javaslatom:
1. Szervezeti forma és tartalom elfogadása
2. Megfelelés a klub elvárásainak
3. Előnyök és kedvezmények kidolgozása a klubtagságnak
4. Számlanyitás
5. Rendszer működtetése stb.
Nos?
Kérdésem: Mivel és milyen módon tudja támogatni a klub az alulról jövő kezdeményezesket, amivel vonzóvá tudja tenni magát az angolfoci szerelmesei előtt világszerte? Van-e erre valamilyen elfogadott program, terv stb.? Tudtommal nagyon erős marketingkampányt folytatnak ezen a téren Kenyonék...
Javaslatom:
1. Szervezeti forma és tartalom elfogadása
2. Megfelelés a klub elvárásainak
3. Előnyök és kedvezmények kidolgozása a klubtagságnak
4. Számlanyitás
5. Rendszer működtetése stb.
Nos?
IN CHELSEA WE TRUST!
Remélem meg tudjuk oldani a fórumos membershipet, amely Európában 70 font évente (28000 Ft). Ezzel tudunk mindenkinek jegyet szerezni aki igényli.
Az anyagi oldalát kellene eldönteni, hogyan mennyivel és milyen formában finanszírozzuk ezt.
Esetleg létrehozhatnánk egy kimondottan chelseafc.hu bankszámlát, mivel fizetéshez ez mindenképp kell.
Jó lenne ezeket egyszer (mielőbb) közösen megbeszélni és eldönteni, mert semmi nem lesz belőle.
Az anyagi oldalát kellene eldönteni, hogyan mennyivel és milyen formában finanszírozzuk ezt.
Esetleg létrehozhatnánk egy kimondottan chelseafc.hu bankszámlát, mivel fizetéshez ez mindenképp kell.
Jó lenne ezeket egyszer (mielőbb) közösen megbeszélni és eldönteni, mert semmi nem lesz belőle.
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Amennyire én tudom, ahhoz, hogy a mi oldalunk is benne legyen a felsoroltak között, nem kell hivatalos elismertség.....bár nagyon nem néztem ennek utána.chelseafan01 írta:Szia!Ennyi lenne? Sztem azért egy e-mail-nél több kell a hivatalos elismertetéshez. Talán Membership vagy vmi hasonló ami gondolom befizetéssel jár (?). Esetleges jegyigénylések modját is tisztázni kellene,gondolom ez az egyik fő vonzereje az egésznek. Üdv.: cfan01andyslacker írta:Email-ben kell kérni a honalpon található címre elküldve azt (Diane valaki, az aki foglalkozik ezzel). Ennyi.chelseafan01 írta:http://www.chelseafc.com/article.asp?ar ... ne&sublid=
Itt vannak felsorolva a hivatalos europai klub-ok is, jó lenne ott látni a mienket is. Erről beszélni kellene továbbra is , ne hagyjuk elsikkadni a dolgot. Az állítólagos fantom klub meg hát... na... inkább nem mondok semmit. Szerintem lépjünk, szerencsére van van egy Zirkónk helyismerettel, nyelvtudással és már ajánlotta is hogy segít!! Vélemény?
Birth, CHELSEA, Death
- chelseafan01
Szia!Ennyi lenne? Sztem azért egy e-mail-nél több kell a hivatalos elismertetéshez. Talán Membership vagy vmi hasonló ami gondolom befizetéssel jár (?). Esetleges jegyigénylések modját is tisztázni kellene,gondolom ez az egyik fő vonzereje az egésznek. Üdv.: cfan01andyslacker írta:Email-ben kell kérni a honalpon található címre elküldve azt (Diane valaki, az aki foglalkozik ezzel). Ennyi.chelseafan01 írta:http://www.chelseafc.com/article.asp?ar ... ne&sublid=
Itt vannak felsorolva a hivatalos europai klub-ok is, jó lenne ott látni a mienket is. Erről beszélni kellene továbbra is , ne hagyjuk elsikkadni a dolgot. Az állítólagos fantom klub meg hát... na... inkább nem mondok semmit. Szerintem lépjünk, szerencsére van van egy Zirkónk helyismerettel, nyelvtudással és már ajánlotta is hogy segít!! Vélemény?
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Email-ben kell kérni a honalpon található címre elküldve azt (Diane valaki, az aki foglalkozik ezzel). Ennyi.chelseafan01 írta:http://www.chelseafc.com/article.asp?ar ... ne&sublid=
Birth, CHELSEA, Death
- chelseafan01
http://www.chelseafc.com/article.asp?ar ... ne&sublid=
-
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Magyar Chelsea Szurkolói Klub
Reméljük hamarosan beindul a dolog, és részletes információkkal tudunk szolgálni a klubbal kapcsolatban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wisey 2006. július 14., péntek 14:38-kor.