A Fulham meccs után spurizok át Kamaraerdőre, mert 18:30-tól magyar férfi döntő...elvileg itt döl el, hogy ki lesz jövőre a magyar válogatott, úgyhogy ott kell lenni!:) De az egész hétvégén lesznek meccsek...
Én valószínü a Fulham meccs előtt is megyek férfi elődöntőt nézni!:)
Edzésre le lehet jönni nézőnek is, de én nem bírnám ki. Van büfé, onnan pont tudod nézni a meccseket is. (bár nem túl olcsó...amolyan Véndiák árak vannak)
Hát, ma 11-en voltunk 3 órát kétezerért!:)
Óriási volt!! Egyre jobban megy... Valószínű, hogy már a szezonzáró kupán, május közepén indulni fogok!!!:) Imádom a Curling-et!!!!:)
A játékot szídóknak!! Fantasztikusan izgi játék, belülről sokkal inkább lehet élvezni,mint egy laikusnak kivülről!!:D
Chelsea88 írta:OK! már várom!
Amúgy mennyi egy edzés? ...egyenruha...vagy Chelsea mezben nyomod?
vagy fejkendő,gumikesztyű...stb...
2010 VANCOUVER: ha ott leszel,kimegyek és élőben nézem
2010-ben mindenképp szeretnék kimenni Vancouver-be a téli olimpiára. Addig gyüjtök rá!:D
Mível kezdők vagyunk, nincs még egyenruhánk. Majd... Mackógatya lesz rajtam meg vékony pulcsi. Az edzés ára változó. Attól függ mennyien vagyunk, mert csak a pályabérletet kell fizetni. Múltkor csak 5-en voltunk, így 2400 volt. (2 óra) Remélem ma olcsóbb lesz azért.
OK! már várom!
Amúgy mennyi egy edzés? ...egyenruha...vagy Chelsea mezben nyomod?
vagy fejkendő,gumikesztyű...stb...
2010 VANCOUVER: ha ott leszel,kimegyek és élőben nézem
Holnap sajna nem tudok menni, de majd kedden szívesen mesélek!:)
Norbi! Kicsezettül nehéz seperni, főleg 50-60-szor egy meccsen. Olyan jó kondiban leszek, hogy végig fogom futni a focikat!:D
ToreAndre írta:Dani!!! Megvolt a curling edzésem!! Hááát...egyszerüen...fantasztikus!!!!:)
Ha minden jól megy és miért ne menne jól, akkor jövőre indulhatok az országos bajnokságon is!:D
egyedül?:)
Gergő, a csapatépítés nem agy kunszt, állástalan takarítónő mindig van. Nemigaz?
ToreAndre írta:Nem!:D Magam köré kell szereznem még három embert. (Vagy engem szereznek:) És mível elég jól ment és meg is lettem dícsérve, erre van esély!:D
na..sok sikert...szervezd be Danit meg még 2 embert és indíts egy Chelsea Curling Club nevű csapatot..
Egyszer mindenképpen megnéznék egy edzést élőben,ha törik-ha szakad...majd Szombaton beszélünk...kiváncsi vagyok az élménybeszámolódra...
ToreAndre írta:Nem!:D Magam köré kell szereznem még három embert. (Vagy engem szereznek:) És mível elég jól ment és meg is lettem dícsérve, erre van esély!:D
na..sok sikert...szervezd be Danit meg még 2 embert és indíts egy Chelsea Curling Club nevű csapatot..
ToreAndre írta:Dani!!! Megvolt a curling edzésem!! Hááát...egyszerüen...fantasztikus!!!!:)
Ha minden jól megy és miért ne menne jól, akkor jövőre indulhatok az országos bajnokságon is!:D
Dani!!! Megvolt a curling edzésem!! Hááát...egyszerüen...fantasztikus!!!!:)