szpecnaz írta:Most nem értelek....akkor mi a megoldás...?:)
igen igen. megoldás nincs. mivel itt vunk Mo-on szal innen nehéz, csak leirtam a bánatom, ismersz, ez a védjegyem^^
szpecnaz írta:Akkor kérdem én...mi lenne a megoldás?:)...ha már a negatívumokat kifejtetted...
abban igazad van hogy, igazából föl is köthetnénk magunkat..sőt hagyjuk az egészet a francba....meg is kérem Wisey-t hogy töröljük az oldalt és ugorjunk mindannyian a dunába...kézenfogva..együtt.....a Klubvezetés szar, a keret szar, a játékosok szarok, a mutatott játék szar...egyedül a stadion az ami elfogadható...De úgy igazából minden szar....
Jah..a Milan nem akar BL-t nyerni...csak mi...
Nincs személyes kedvenc?:)...Neked lehet......Nekem Joey,Terry..
szpecnaz írta:jó pénzért eladjuk aztán kész...és igaza van Ozirisnek, menjen csak nyugodtan, de akkor tényleg jó pénzért.....aztán majd veszünk valakit..bilhacica írta:Oziris írta:Nem edzőhőz kell kötödni,hanem klubbhoz vagy neadjisten a szurkolókhoz!Aki akar az menjen...mégha az Drogba is vagy Lampard!Ugyis szarul jár aki elmegy,az utóbbi pár évben akik leléptek azok vergödnek csak a csapatukban...
keserü vigasz. Drogbat kivel potolnád?
jó pénzért eladjuk aztán kész...és igaza van Ozirisnek, menjen csak nyugodtan, de akkor tényleg jó pénzért.....aztán majd veszünk valakit..bilhacica írta:Oziris írta:Nem edzőhőz kell kötödni,hanem klubbhoz vagy neadjisten a szurkolókhoz!Aki akar az menjen...mégha az Drogba is vagy Lampard!Ugyis szarul jár aki elmegy,az utóbbi pár évben akik leléptek azok vergödnek csak a csapatukban...
keserü vigasz. Drogbat kivel potolnád?
Hajrá! http://www.francefootball.fr/FF/breves2 ... 16Dev.htmlundertow írta:ezesetben szeretnek latni egy hiteles forditast az eredeti interjurol. a bulvarlapok nem feltetlenul ragaszkodnak az angolra valo pontos atulteteshez....ZenZo írta:A France Football nem kifejezetten sun, de azért egy jó kis címlapsztoriért, (mint mondjuk ez) ők sem mennek a szomszédba. Az előző nyári átigazolási szezonban ők is megírták, hogy Drogba Milanba megy, azt mégse... egy tény, hogy ez nem alaptalan, hiszen tudjuk, hogy jópár játékos kötődése igen erős volt JM irányában. Terry és Lampard esete annyiban más, hogy náluk már erős a kötődés a klub iránt is, sőt, talán erősebb is. De Drogba, Essien, Carvalho, PF az a négyes, akik szerintem szóba jöhetnek egy ilyen pletyka során, nem alaptalanul. Meglátjuk, mi lesz, ez van.Chelseafan írta:Az a baj, hogy a France Footballnak nyilatkozta, ami nem tartozik a pletykalapok közé sztem...
Abramovicsék pedig végleg megutáltatták magukat...
ezesetben szeretnek latni egy hiteles forditast az eredeti interjurol. a bulvarlapok nem feltetlenul ragaszkodnak az angolra valo pontos atulteteshez....ZenZo írta:A France Football nem kifejezetten sun, de azért egy jó kis címlapsztoriért, (mint mondjuk ez) ők sem mennek a szomszédba. Az előző nyári átigazolási szezonban ők is megírták, hogy Drogba Milanba megy, azt mégse... egy tény, hogy ez nem alaptalan, hiszen tudjuk, hogy jópár játékos kötődése igen erős volt JM irányában. Terry és Lampard esete annyiban más, hogy náluk már erős a kötődés a klub iránt is, sőt, talán erősebb is. De Drogba, Essien, Carvalho, PF az a négyes, akik szerintem szóba jöhetnek egy ilyen pletyka során, nem alaptalanul. Meglátjuk, mi lesz, ez van.Chelseafan írta:Az a baj, hogy a France Footballnak nyilatkozta, ami nem tartozik a pletykalapok közé sztem...
Abramovicsék pedig végleg megutáltatták magukat...
Igen, hát ez nem sok. Azért még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez csak egy újból felmelegített régi, langyos leves, némileg konkrét alapokkal.Chelseafan írta:Igen, mert ez nem Drogba nyilatkozata, hanem csak az, hogy a Chelsea vezetősége bízik abban, hogy kitölti a 4 éves szerződését...Etelkozi írta:Engem bevallom nem.