Aktuális meccsek
- Drogbert
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Zola
Re: Aktuális meccsek
Ez nem tudom milyen taktika futunk ossze vissza es Jackson meg nem tud megtartani 1 masodpercet 1 labdat.
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Szélen, Sancho vagy Madueke helyett kellene játszani. Középen meg lehetne egy csatár, aki tud gólt lőni.BlueBlood1993 írta: ↑2025. január 25., szombat 19:35 Nem szeretem Jacksont, de ez a letámadás amit produkál eredményezte a hibát és a gólt, ezt ne vegyük el tőle
LAMPARD#8
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Maresca maga mondja, hogy Noninak tobbet kell dolgozni a stb ennek ellenere megis a kezdobe rakosgatjaDante írta: ↑2025. január 25., szombat 20:22 Nagyon idegesítő nézni, hogy mennyire passzívan játszanak ma. Ez a meccs nyerhető, ennek ellenére az 5. perc óta várták az egyenlítő gólt. Az egész támadósor semmit nem ér ma, élükön Palmer-rel, aki ősz óta sokkal gyengébben játszik, csak kevésbé feltűnő úgy, hogy a többi támadó is alulteljesít. A gól többek között az elbambuló Madueke miatt is történhetett, aki folyamatosan fent marad, ezzel egyedül hagyva Janes-t Gvardiol-lal és Marmoush-sal. Nyilván a gól előtt 1,5 méterrel az utolsó védő mögött volt, de állva nézte a támadást.
Nem tudom miért van bérelt helye a kezdőben Sancho-nak és Madueke-nek, akik csak akkor villognak, ha már nem nagyon van tét.
Jackson állandó b.szogatása elég unalmas, sokkal többet tesz hozzá, mint az említett két szélső, vagy Fernandez, aki kb csak nézi a mai meccset is.
Cucurella és Sanchez balf.szkodása pedig garantált volt.
Chalobah és Caicedo érdemelnek dicséretet, főleg előbbi megint a legjobbunk.
Jó lenne ha a második félidőben valamit fociznának is az elöl lévő embereink. Ha támadni nem akarnak legalább segítsék a védekezést.
Tavaly is irtam de meg most is tartom magam hozza, hogy en eladnam es hoznek helyette valaki mast, de egyebkent ha nem kotelezo az opcio akkor Sanchot se hoznam vegleg.
Vannak szelsoink akik Jol csengo nevek , de egyik se goleros a Sancho-Neto-Madueke trionak van 9 golja osszesen ugy, hogy abban benne van Noni mesterharmasa… Garnachonak szinten veretes 21/3 a mutatoja
Sok szo esik a center posztrol es en is hoznek egy tapasztaltabb embert oda, mert es egy vicc, hogy Jacksonnak nincs konkurenciaja (se Nkunkuval se Guiuval nem szamol a PL meccseken), de legalabb 1 goleros szelso is elferne itt.
Ha Maresca nem változtat a szünetben (márpedig nem fog) akkor kb 4-1 lesz a vége…
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Nagyon idegesítő nézni, hogy mennyire passzívan játszanak ma. Ez a meccs nyerhető, ennek ellenére az 5. perc óta várták az egyenlítő gólt. Az egész támadósor semmit nem ér ma, élükön Palmer-rel, aki ősz óta sokkal gyengébben játszik, csak kevésbé feltűnő úgy, hogy a többi támadó is alulteljesít. A gól többek között az elbambuló Madueke miatt is történhetett, aki folyamatosan fent marad, ezzel egyedül hagyva Janes-t Gvardiol-lal és Marmoush-sal. Nyilván a gól előtt 1,5 méterrel az utolsó védő mögött volt, de állva nézte a támadást.
Nem tudom miért van bérelt helye a kezdőben Sancho-nak és Madueke-nek, akik csak akkor villognak, ha már nem nagyon van tét.
Jackson állandó b.szogatása elég unalmas, sokkal többet tesz hozzá, mint az említett két szélső, vagy Fernandez, aki kb csak nézi a mai meccset is.
Jó lenne ha a második félidőben valamit fociznának is az elöl lévő embereink. Ha támadni nem akarnak legalább segítsék a védekezést.
- Drogbert
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Zola
Kapus es csatar kell a nyaron...Sanchezt el lehet felejteni.. Jackson mehet a padra es majd belehet hozni utolso 10 percekre.
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)
- Apinho
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
A magas védekezésre is rába.. tunk. Hogy hozták ezt össze. Mondjuk Sanchez-ben mindig lehet bízni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Apinho 2025. január 25., szombat 20:16-kor.
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Inkább Gustot hoznam James helyett mert ott bontanak folyamatosan
#OnceABlueAlwaysABlue
-
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: JF Hasselbaink
Ha nyerünk akkor ma nem köpködöm Jackot!
A gól neki is köszönhető….
De ha szokás szerint mindent is elkúr a kapu előtt, akkor ezt a city büntetni fogja!!!!
A gól neki is köszönhető….
De ha szokás szerint mindent is elkúr a kapu előtt, akkor ezt a city büntetni fogja!!!!
GO BLUES
- kazomester
Én pont azon gondolkozom most, hogy mennyire irritál ő. Ez a folyamatos balfaszkodas a kapu előtt teljesen kiéget.BlueBlood1993 írta: ↑2025. január 25., szombat 19:35 Nem szeretem Jacksont, de ez a letámadás amit produkál eredményezte a hibát és a gólt, ezt ne vegyük el tőle
- Apinho
Az előbb is akartam már írni, de jelzésképpen most lehoznám Jackson-t.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Nem szeretem Jacksont, de ez a letámadás amit produkál eredményezte a hibát és a gólt, ezt ne vegyük el tőle
- Apinho
Szép volt! Kár hogy nem a 93. percben
- BlueBlood1993
Köszi szépen mindkettőnknek!
Bement végre két helyzet a 2. félidőben, ennyi volt más, meg hát ez a Wolves sem egy világverő csapat szerencsére. A cserék nem sok vizet zavartak, igazából Sancho jött csak be időben, ő volt kb az egyetlen ember a padon aki játékban van, a többiek már 3-1-nél jöttek leginkább pihentetés meg sérülés elkerülés céljából.BlueBlood1993 írta: ↑2025. január 21., kedd 1:58 Elsirom magam hogy végre nyerünk erre elfelejtem hogy ma meccs volt
Valaki tud egy rövid összefoglalót adni? Látom megint a forgatókönyv 1-0 után 1-1, de most mégse kaptunk ki. Mi volt más? Az hogy Mariska végre értelmes időben cserélt?
Kellett a győzelem, de én túlságosan nem nyugodtam meg, a támadóink továbbra is gyengék és alternatívájuk se nagyon van (csak olyan akit Maresca nem használ), a védelembe jó hogy jött Chalobah, de pl. a formába lendülő City ellen nem tudom mennyire lesznek elegek, a kapus posztot hagyjuk is, Sanchez-ben bármikor benne van a potya, a középpályán meg egy Caicedo sérülésre vagyunk az átjáróháztól. Szóval van még mindig kb 30 játékosunk, de így is szűk a keret, erre varrjon gombot valaki Ja és most jönnek majd a nehéz meccsek…
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Ez az új taktika. Ha előnnyel mentünk szünetre az ellen megfordította a második felesben, mert ott volt a lélektani előny. Most ez csak a félidőig tudott tartani Amúgy igen, 1 csere idejében zajlott és mind az 5 lehetőséget kihasználtaBlueBlood1993 írta: ↑2025. január 21., kedd 1:58 Elsirom magam hogy végre nyerünk erre elfelejtem hogy ma meccs volt
Valaki tud egy rövid összefoglalót adni? Látom megint a forgatókönyv 1-0 után 1-1, de most mégse kaptunk ki. Mi volt más? Az hogy Mariska végre értelmes időben cserélt?
A meccsről:
- Chalobah egy félisten volt. Megkockáztatom, hogy ha Colwill áll ott(de ha más, akkor biztosan), legalább 1-2vel vagy 1-3al megyünk szünetre.
- Jackson és Neto nagyon gyenge volt
- Cucu engem idegesített, hogy minden poszton feltűnt, csak a sajátján nem. Ezt egy épkézláb csapat simán megbosszulta volna
- És ha már épkézláb csapat, ez a wolves egy borzalom. Nem hiába kapták a legtöbb gólt a PLben, valamint kreativitás hiánya is komoly a támadásoknál, szóval helyén kell ezt a győzelmet kezelni. A gólszerzőink sora pedig jól mutatja, hogy egy ilyen gyenge csapat ellen sem a full kidolgoztuk-bevertük szituk jöttek össze(Az utolsó gól Chalobah-é, Noni fél centiről belenyúlt és úgy csinált, mintha a BL győztes gólt lőtte volna )
- BlueBlood1993
Elsirom magam hogy végre nyerünk erre elfelejtem hogy ma meccs volt