Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#1 Hozzászólás Szerző: Bubi »

cech19960320 írta: Tegnap, 23:47
Bubi írta: Tegnap, 0:08
Izland írta: 2024. december 19., csütörtök 22:50

Felesleges pénzkidobás lenne egy új csatár.
Én a védelem megerősítése után csatárt igazolnék. Látom, hogy Jackson jobb mint tavaly, bár most épp visszaesett ugyan oda. Szerintem több lehet benne, de nem tudom neki elnézni az eltétovázott helyzeteket. Amikor ösztönösen ráteszi az általában gól, viszont az 1000%os ziccereit amikor 1v1ben viheti a kapusra rendre elbassza, 10ből 9et kb és minden meccsre jut egy ilyen.

A mezőnymunkája, letámadása fontos, így hasonló csatárban gondolkodom. Továbbra is Osimhen lenne a legjobb választás, főleg így akciósan. Törökben is varázsol, egy másik szint a pali. Nála szerintem csak Haaland jobb perpill, bár Osimhen másabb, többet szervez, remekül passzol.

A második a listámon Charles De Ketelaere. Ő egy remek gólszerző és pazar előkészítő. Részben miatta olyan jó az Atlanta. Idén asszem 9g 8gp. Emellett 192 cm, 23 éves és több poszton bevethető és szerintem kb Osimhen áron van.

3. Jonathan David. Nyáron lejár a szerződése és nem kér magas fizut. Asszem 24 éves, ő is olyan visszajárkálós, CF féleség. Szerintem nem nagy durr, de a számai jók, méltó konkurencia lehetne olcsón.

Azért Osimhen esetén a remekül passzol és szervez erős túlzás az átlag meccsenkénti 15passz alapján aminek 70%a talál csak embert…

De Ketelaere nekem is tetszik de ő azért alapvetően TKP, vagy ha csatár kicsit visszábblépkedős, nem a kiugrós fajta..
Meg nála kérdés mennyire van benne az Atalanta és a Serie A hatás
Nem néztem a statjait Osimhennek, csak a pár meccs alapján amit láttam ill. a videók alapján amiket megnéztem ez jött át, de szerintem Jackson se passzol sokkal többet és ha igen akkor kockázatosabb passzokat kell adnia mint egy középpályásnak pl.

Mindegy, nem ezért igazolnám le.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

cech19960320
Kedvenc játékos: Petr Cech

#2 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Bubi írta: Tegnap, 0:08
Anti írta: 2024. december 19., csütörtök 22:42 Védelmi hibák ide vagy oda,van fantázia ebbe a Guiu gyerekben. Nem tudom hogy kell e nekünk csatár? Tudom , jövőre BL (csúnya lenne ha nem), nem lesz ilyen rotáció. Nem.lesz egyszerű dolga Marescának
Én a védelem megerősítése után csatárt igazolnék. Látom, hogy Jackson jobb mint tavaly, bár most épp visszaesett ugyan oda. Szerintem több lehet benne, de nem tudom neki elnézni az eltétovázott helyzeteket. Amikor ösztönösen ráteszi az általában gól, viszont az 1000%os ziccereit amikor 1v1ben viheti a kapusra rendre elbassza, 10ből 9et kb és minden meccsre jut egy ilyen.

A mezőnymunkája, letámadása fontos, így hasonló csatárban gondolkodom. Továbbra is Osimhen lenne a legjobb választás, főleg így akciósan. Törökben is varázsol, egy másik szint a pali. Nála szerintem csak Haaland jobb perpill, bár Osimhen másabb, többet szervez, remekül passzol.

A második a listámon Charles De Ketelaere. Ő egy remek gólszerző és pazar előkészítő. Részben miatta olyan jó az Atlanta. Idén asszem 9g 8gp. Emellett 192 cm, 23 éves és több poszton bevethető és szerintem kb Osimhen áron van.

3. Jonathan David. Nyáron lejár a szerződése és nem kér magas fizut. Asszem 24 éves, ő is olyan visszajárkálós, CF féleség. Szerintem nem nagy durr, de a számai jók, méltó konkurencia lehetne olcsón.

Azért Osimhen esetén a remekül passzol és szervez erős túlzás az átlag meccsenkénti 15passz alapján aminek 70%a talál csak embert…

De Ketelaere nekem is tetszik de ő azért alapvetően TKP, vagy ha csatár kicsit visszábblépkedős, nem a kiugrós fajta..
Meg nála kérdés mennyire van benne az Atalanta és a Serie A hatás

Bubi

#3 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Anti írta: 2024. december 19., csütörtök 22:42 Védelmi hibák ide vagy oda,van fantázia ebbe a Guiu gyerekben. Nem tudom hogy kell e nekünk csatár? Tudom , jövőre BL (csúnya lenne ha nem), nem lesz ilyen rotáció. Nem.lesz egyszerű dolga Marescának

http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Anti
Kapcsolat:

#4 Hozzászólás Szerző: Anti »

Így van, minőségi kapus +CB és akár PL arany.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#5 Hozzászólás Szerző: Izland »

Anti
Kapcsolat:

#6 Hozzászólás Szerző: Anti »

Védelmi hibák ide vagy oda,van fantázia ebbe a Guiu gyerekben. Nem tudom hogy kell e nekünk csatár? Tudom , jövőre BL (csúnya lenne ha nem), nem lesz ilyen rotáció. Nem.lesz egyszerű dolga Marescának
We're the famous CFC

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#7 Hozzászólás Szerző: Szabi »

A mait egyébként az M4 is közvetíti.
6+8+5+4+1+1+2+1

Anti
Kapcsolat:

#8 Hozzászólás Szerző: Anti »

Köszi.
We're the famous CFC

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#9 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Anti írta: 2024. december 18., szerda 17:21 Szasztok, tabletemet vissza kellett állítanám gyárira, kérhetek aplikációkat ahol meccset tudok nézni? Köszi.
https://soccerlive.app/
211! NEW RECORD!

Anti
Kapcsolat:

#10 Hozzászólás Szerző: Anti »

Szasztok, tabletemet vissza kellett állítanám gyárira, kérhetek aplikációkat ahol meccset tudok nézni? Köszi.
We're the famous CFC

Bubi

#11 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Srácok, Chukwuemeka, George, Guiu és Veiga 70-90 percet játszott -10ben pár napja. Előbbi kettő konkrétan egy rakás szar volt, Carney csak szenvedett azon a meccsen is.

Ezek a tagok még nem nőttek fel a feladathoz, biztos vagyok benne hogy azért nem számol velük a tétmeccseken mert nagyon kevesek lennének. Kell nekik egy év kölcsön.

Nkunku, Félix, Mudryk, KDH és Veiga meccsben van tartva a konferencia ligában és a kupákban, így ha beállnak a PLben ott is jól szoktak teljesíteni. Ha valaki hiányolja a kedvencét a kezdőből azt meg tudom érteni, de ezek a tagok nem meccshiányosak azt meg felejtsük el, hogy a megye kettes George majd játszatva lesz hogy meccsben legyen arra az esetre ha az 5 szélsőnkből 3 egyszerre megbetegszik. A padot is elég nagy kihívás neki rendszeresen...George így is többet játszik mint amit a játéka alapján érdemel.

Az meg hogy mi lesz ha Cole megsérül....:D Mi lenne? Semmi. Vagy leigazolod mögé Bellinghamet vagy nyilván nem lehet pótolni érdemben. Ahogy Caicedot sem, mindenki mást remekül pótolnak a cseréink.

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#12 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Izland írta: 2024. december 15., vasárnap 23:58
White írta: 2024. december 15., vasárnap 23:47
Izland írta: 2024. december 15., vasárnap 23:44

Olvasd el még egyszer mit írtam. Ha egy 30 fős keretből 1-t van lehetősége cserélni az edzőnek, abban nagyon erősen az edző is hibás. Nem azért, mert most "nem tudott cserélni", hanem mert az elmúlt 5 hónapban 15+ játékost szarba se nézett, ennek issza most a levét, emiatt nincs kit becserélni.
Tehát azért van kisárgázva Neto , azért beteg Mudryk mert Maresca szarba nézi őket ? :mrgreen: :mrgreen:
Miért, egyébként amikor Neto nincs kisárgázva, Mudryk pedig nem beteg, akkor Maresca kiszokta használni mind az 5 cseréjét? Az is ritkaságszámba megy, ha hármat cserél egy meccsen.

Egyébként a leggyengébb nemzetközi kupasorozatban játszunk, ott vannak a szokásos angol kupameccsek is, aztán például egy Chuki hányszor lépett eddig a szezonban pályára? 6-7 alkalommal, miközben szerintem amikor lehetőséget kap, rohadt jól játszik.

Le lett már írva párszor, hogy Maresca kb 16 db játékossal számol, a többi pedig csak van, az, hogy Guardiolától jön-e ez a hülyeség lényegtelen, a City is egy játékos kiesésével nem tud megküzdeni. Ami a Citynek Rodri, az nekünk Palmer. Ha Palmer 3 hónapra kidől, akkor kinek a hibája lesz, ha a helyére beugró Nkunku, vagy Felix hetekig szarul fog játszani? A szarul játszó játékosé, vagy pedig az edző hibája, aki nem forgatta a keretet eléggé?
Erről szól a diskurzus, nem egyszeri alkalom, hogy alig cserél, nem a hétközi forduló miatt van ez, hanem általános jelenség, szinte minden meccsünkre igaz. Nem tudom ezek közül melyik betűt nem ismered fel, ne haragudj.
Nem hiszem, hogy szarul játszana Félix meg Nkunku, ha be kéne ugrani, mert hétközben ugyanúgy meccsben vannak. Félix nálam már kezdő lenne, Palmerrel nagyot varázsolhatnának középen. Erre már Maresca is utalt, hgogy tervben van. Csak Enzo most feljavult.

De ezek kényelmes problémák. Ez legyen a legnagyobb bajunk idén. Nagy beesés kell, hogy ne legyünk top4-be. Ha Decembert jól vesszük akkor lehet bizakodni.

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#13 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Szabi írta: 2024. december 16., hétfő 1:21
Izland írta: 2024. december 15., vasárnap 22:32 Enzo F. és Caicedo viszont állatok ma is. Hihetetlen, hogy milyen szintű javulás van a játékukban a szezon elejéhez képest.
Caicedo a szezon eleje óta az egyik legjobb játékosunk, kettejük közül egyedül Fernández az, aki javult - volt honnan.

George érkezhetett volna Madueke helyett, ha szigorúan posztra cserél Maresca, de egyrészt - ahogy mások is írták - 90 percet játszott három napja a világ másik felén, másrészt ő még Maduekénél is önzőbb, úgyhogy talán jobb, hogy nem jött.

Chukwuemeka, Casadei és Chilwell is megtalálhatóak a keretben PL-rutinnal, az már az edző fafejűsége, hogy ha mindenki lerohad, hozzájuk akkor se hajlandó nyúlni, és inkább 18 évesekkel tölti fel a padot, aztán magyarázkodik, hogy nincs kit becserélni.

Ami nekem nem tetszik, hogy hátul Disasi kb. ugyanúgy sz@rba sincs nézve CB-ként (ráadásul 3-4. csk-opció), mint Nkunku elöl, pedig nem vagyok meggyőződve róla, hogy összességében ne lennénk vele előrébb, mint a Tosin-Badiashile duóval. A kezdő páros se egy nagy eresztés, de ők valami furcsa okból kifolyólag érinthetetlenek. Colwillnak is egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha védekezést tekintve nincs is nagy különbség, karizmában és fejjátékban egyértelműen jobb Disasi a másik kettő cserénél. És amiatt van elkönyvelve bénának, mert idegen poszton használják. Engem az ő mellőzése - tudva azt, hogy a többi posztriválisa semmivel se jobb - legalább annyira dühít, mint a másik franciáé. Félreértés ne essék, ideális esetben cserének se kellene, de ilyen felhozatal mellett igazságtalannak érzem, hogy ő se kapja meg az esélyt. És ezzel nem Maresca érdemeit akarom megkérdőjelezni, mert jó munkát végez, de ami zavaró, az zavaró.
Disasi szerintem a labdás skilljei miatt nem játszik, pedig jól passzol, de van egy kis Zouma vibe-ja a mozgásának ami rohadt veszélyes, ha ennyire magasan van a védelmi vonal. Ezen a poszton kéne erősítés leghamarabb. Egy klasszis kh nagyot dobna rajtunk.

Sanchez tegnap amúgy extra volt. Ilyenkor jön a lepkézés a kövi meccsen.

Bandi

#14 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Azért az mindenképpen pozitívum hogy az a legnagyobb gondunk idén, hogy miért nem használja ki a cserelehetőségeit az edző és miért nélkülöz 1-2 játékost, ha már az eredményekbe nem lehet belekötni :mrgreen:
Szabi írta: 2024. december 16., hétfő 1:21 Chukwuemeka, Casadei és Chilwell is megtalálhatóak a keretben PL-rutinnal, az már az edző fafejűsége, hogy ha mindenki lerohad, hozzájuk akkor se hajlandó nyúlni, és inkább 18 évesekkel tölti fel a padot, aztán magyarázkodik, hogy nincs kit becserélni.
Maresca külön kiemelte Csukit és Chilwell-t is hogy betegek voltak, tehát ezért nem voltak a keretben.

Szabi
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#15 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Izland írta: 2024. december 15., vasárnap 22:32 Enzo F. és Caicedo viszont állatok ma is. Hihetetlen, hogy milyen szintű javulás van a játékukban a szezon elejéhez képest.
Caicedo a szezon eleje óta az egyik legjobb játékosunk, kettejük közül egyedül Fernández az, aki javult - volt honnan.

George érkezhetett volna Madueke helyett, ha szigorúan posztra cserél Maresca, de egyrészt - ahogy mások is írták - 90 percet játszott három napja a világ másik felén, másrészt ő még Maduekénél is önzőbb, úgyhogy talán jobb, hogy nem jött.

Chukwuemeka, Casadei és Chilwell is megtalálhatóak a keretben PL-rutinnal, az már az edző fafejűsége, hogy ha mindenki lerohad, hozzájuk akkor se hajlandó nyúlni, és inkább 18 évesekkel tölti fel a padot, aztán magyarázkodik, hogy nincs kit becserélni.

Ami nekem nem tetszik, hogy hátul Disasi kb. ugyanúgy sz@rba sincs nézve CB-ként (ráadásul 3-4. csk-opció), mint Nkunku elöl, pedig nem vagyok meggyőződve róla, hogy összességében ne lennénk vele előrébb, mint a Tosin-Badiashile duóval. A kezdő páros se egy nagy eresztés, de ők valami furcsa okból kifolyólag érinthetetlenek. Colwillnak is egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha védekezést tekintve nincs is nagy különbség, karizmában és fejjátékban egyértelműen jobb Disasi a másik kettő cserénél. És amiatt van elkönyvelve bénának, mert idegen poszton használják. Engem az ő mellőzése - tudva azt, hogy a többi posztriválisa semmivel se jobb - legalább annyira dühít, mint a másik franciáé. Félreértés ne essék, ideális esetben cserének se kellene, de ilyen felhozatal mellett igazságtalannak érzem, hogy ő se kapja meg az esélyt. És ezzel nem Maresca érdemeit akarom megkérdőjelezni, mert jó munkát végez, de ami zavaró, az zavaró.
6+8+5+4+1+1+2+1

Izland

#16 Hozzászólás Szerző: Izland »

White írta: 2024. december 15., vasárnap 23:47
White írta: 2024. december 15., vasárnap 23:24
Mi?!

Ember te kit hoztál volna be ? Neto kisárgázta magát , Mudryk beteg , fiatal srácokat meg egy kazah hétközi meccs után behoznad egy ilyen meccsbe ahol ennyire veszélyes a Brentford??

2 pontra vagyunk a Liverpooltol és decemberi sorsolás nekünk könnyebbnek tűnik.

Mit szeretnétek még ennél többet Marescatól?
Olvasd el még egyszer mit írtam. Ha egy 30 fős keretből 1-t van lehetősége cserélni az edzőnek, abban nagyon erősen az edző is hibás. Nem azért, mert most "nem tudott cserélni", hanem mert az elmúlt 5 hónapban 15+ játékost szarba se nézett, ennek issza most a levét, emiatt nincs kit becserélni.
Tehát azért van kisárgázva Neto , azért beteg Mudryk mert Maresca szarba nézi őket ? :mrgreen: :mrgreen:
Miért, egyébként amikor Neto nincs kisárgázva, Mudryk pedig nem beteg, akkor Maresca kiszokta használni mind az 5 cseréjét? Az is ritkaságszámba megy, ha hármat cserél egy meccsen.

Egyébként a leggyengébb nemzetközi kupasorozatban játszunk, ott vannak a szokásos angol kupameccsek is, aztán például egy Chuki hányszor lépett eddig a szezonban pályára? 6-7 alkalommal, miközben szerintem amikor lehetőséget kap, rohadt jól játszik.

Le lett már írva párszor, hogy Maresca kb 16 db játékossal számol, a többi pedig csak van, az, hogy Guardiolától jön-e ez a hülyeség lényegtelen, a City is egy játékos kiesésével nem tud megküzdeni. Ami a Citynek Rodri, az nekünk Palmer. Ha Palmer 3 hónapra kidől, akkor kinek a hibája lesz, ha a helyére beugró Nkunku, vagy Felix hetekig szarul fog játszani? A szarul játszó játékosé, vagy pedig az edző hibája, aki nem forgatta a keretet eléggé?
Erről szól a diskurzus, nem egyszeri alkalom, hogy alig cserél, nem a hétközi forduló miatt van ez, hanem általános jelenség, szinte minden meccsünkre igaz. Nem tudom ezek közül melyik betűt nem ismered fel, ne haragudj.

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#17 Hozzászólás Szerző: White »

Izland írta: 2024. december 15., vasárnap 23:20

Hogyha ilyen mély keretből, bármikor előfordul az, hogy nem tudunk kit behozni, az az edző hibája.
A kezdő 11-t és a 2-3 fix kiegészítő embert leszámítva a többiek hogyan fognak fejlődni, formába lendülni? Sérüléseknél ez is csúnyán vissza fog csapni, és ez nem Boehly, vagy a gyepmester miatt lesz, hanem az edző hibája. Erről beszélünk.
Mi?!

Ember te kit hoztál volna be ? Neto kisárgázta magát , Mudryk beteg , fiatal srácokat meg egy kazah hétközi meccs után behoznad egy ilyen meccsbe ahol ennyire veszélyes a Brentford??

#OnceABlueAlwaysABlue

Izland

#18 Hozzászólás Szerző: Izland »

White írta: 2024. december 15., vasárnap 23:15

Nem nagyon volt kit behozni , George volt opció de ő is hétközben Astana ellen játszott ha jól tudom
Hogyha ilyen mély keretből, bármikor előfordul az, hogy nem tudunk kit behozni, az az edző hibája.
A kezdő 11-t és a 2-3 fix kiegészítő embert leszámítva a többiek hogyan fognak fejlődni, formába lendülni? Sérüléseknél ez is csúnyán vissza fog csapni, és ez nem Boehly, vagy a gyepmester miatt lesz, hanem az edző hibája. Erről beszélünk.
Mi?!

Bubi

#19 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Pityee írta: 2024. december 15., vasárnap 23:21
Bubi írta: 2024. december 15., vasárnap 23:15
Pityee írta: 2024. december 15., vasárnap 23:09 Amúgy Marescanak ideje lenne megtanulni cserélni mert ha valamin elcsúszhatunk, akkor az ez a tulajdonsága. Konkrétan a meccs végén Madueke már sprintelni sem tudott és sántított.
Kit hoztál volna be?
Akárkit, Guiu vagy Dewsbury Hall. Attól aki sántít, bárki jobb.
Veiga, KDH és Guiu 90 percet nyomtak a -10ben pár napja és összesen 1 napot utaztak. Csak mutatóban voltak ott.

Nkunkut kellett volna előbb behoznia, de őt valamiért nem csipázza, ez nekem is furcsa. A francia a házi gólkirályunk Jackson meg pár meccse megint kabaré...

Maduekéről még annyit, hogy már a 60. percben húzta a belét akkor amikor mindenki más még ment keményen. Nem volt lusta, tette a dolgát, de egyértelmű hogy nincs kondija, pontosan ezért kritizálja Maresca. Keményebben kellene edzeni...

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#20 Hozzászólás Szerző: White »

White írta: 2024. december 15., vasárnap 23:15
Pityee írta: 2024. december 15., vasárnap 23:09 Amúgy Marescanak ideje lenne megtanulni cserélni mert ha valamin elcsúszhatunk, akkor az ez a tulajdonsága. Konkrétan a meccs végén Madueke már sprintelni sem tudott és sántított.
Nem nagyon volt kit behozni , George volt opció de ő is hétközben Astana ellen játszott ha jól tudom
Mi?!

#OnceABlueAlwaysABlue

Válasz küldése