Nem néztem a statjait Osimhennek, csak a pár meccs alapján amit láttam ill. a videók alapján amiket megnéztem ez jött át, de szerintem Jackson se passzol sokkal többet és ha igen akkor kockázatosabb passzokat kell adnia mint egy középpályásnak pl.cech19960320 írta: ↑Tegnap, 23:47Bubi írta: ↑Tegnap, 0:08Én a védelem megerősítése után csatárt igazolnék. Látom, hogy Jackson jobb mint tavaly, bár most épp visszaesett ugyan oda. Szerintem több lehet benne, de nem tudom neki elnézni az eltétovázott helyzeteket. Amikor ösztönösen ráteszi az általában gól, viszont az 1000%os ziccereit amikor 1v1ben viheti a kapusra rendre elbassza, 10ből 9et kb és minden meccsre jut egy ilyen.
A mezőnymunkája, letámadása fontos, így hasonló csatárban gondolkodom. Továbbra is Osimhen lenne a legjobb választás, főleg így akciósan. Törökben is varázsol, egy másik szint a pali. Nála szerintem csak Haaland jobb perpill, bár Osimhen másabb, többet szervez, remekül passzol.
A második a listámon Charles De Ketelaere. Ő egy remek gólszerző és pazar előkészítő. Részben miatta olyan jó az Atlanta. Idén asszem 9g 8gp. Emellett 192 cm, 23 éves és több poszton bevethető és szerintem kb Osimhen áron van.
3. Jonathan David. Nyáron lejár a szerződése és nem kér magas fizut. Asszem 24 éves, ő is olyan visszajárkálós, CF féleség. Szerintem nem nagy durr, de a számai jók, méltó konkurencia lehetne olcsón.
Azért Osimhen esetén a remekül passzol és szervez erős túlzás az átlag meccsenkénti 15passz alapján aminek 70%a talál csak embert…
De Ketelaere nekem is tetszik de ő azért alapvetően TKP, vagy ha csatár kicsit visszábblépkedős, nem a kiugrós fajta..
Meg nála kérdés mennyire van benne az Atalanta és a Serie A hatás
Mindegy, nem ezért igazolnám le.