Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Traxver

Re: Aktuális meccsek

#41 Hozzászólás Szerző: Traxver »

nem tudom miért kell nehézzé tenni magunknak a meccset...

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#42 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Huu de mákunk van. Nembaj kell az ilyen is 8) Amúgy Sanchez ma nem véd rosszul, megfogott egy két tuti ziccert…
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Bandi

#43 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Pont írni akartam hogy az ilyen meccseken miért nem lehet lecserélni Jacksont :D

kazomester

#44 Hozzászólás Szerző: kazomester »

Sürgősen változtatni kell, mert jön a Brentford gól.

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#45 Hozzászólás Szerző: Izland »

Enzo F. és Caicedo viszont állatok ma is. Hihetetlen, hogy milyen szintű javulás van a játékukban a szezon elejéhez képest.

Izland

#46 Hozzászólás Szerző: Izland »

Úgy látom Enzo megvárja az 1-1-t a cserével.

Traxver

#47 Hozzászólás Szerző: Traxver »

kazomester írta: 2024. december 15., vasárnap 22:25 Kész csoda, hogy még csak 1 góllal vezetünk :D Csak vissza ne üssön...
jó lenne lezárni a meccset...ne hogy úgyjárjunk mint a city

kazomester

#48 Hozzászólás Szerző: kazomester »

Kész csoda, hogy még csak 1 góllal vezetünk :D Csak vissza ne üssön...

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#49 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Dante írta: 2024. december 11., szerda 15:45 Az élő közvetítésben is azt láttam rajta, hogy a tavalyi teljesítménye miatt extra motivált volt és frusztrált, hogy nem szerzett gólt. A külföldi sajtóban - pl Mikel-től is - állandó kritikát és lenézést kap, annak ellenére, hogy egész kiegyensúlyozott a teljesítménye és sokszor eredményes. Biztos nem egyszerű ilyen visszhangban játszani és a korábbi nyilatkozatai alapján elég ambiciózus srác, aki sokat vár el magától. Egyértelmű, hogy nem az edzőnek szólt ez a reakció.
Mondjuk ha nem mutogatott volna annyiszor kusst a nézők felé ha nèhanapján betalált, kevesebb idióta sárgát kapott volna valszeg máshogy lenne megítèlve. Az a baj a kezdés rossz volt, nem bírta a kritikát és nagyképű volt, van mit javítania.

Mondjuk részemről elfelejtve, már nem is hívom tuloknak, voltak nála nagyobb idióták a klubnál. Továbbra se tartom kiemelkedő játékosnak, de bárki bármit mond ebbe a rendszerbe tökéletesen illik.

Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

#50 Hozzászólás Szerző: Dante »

Az élő közvetítésben is azt láttam rajta, hogy a tavalyi teljesítménye miatt extra motivált volt és frusztrált, hogy nem szerzett gólt. A külföldi sajtóban - pl Mikel-től is - állandó kritikát és lenézést kap, annak ellenére, hogy egész kiegyensúlyozott a teljesítménye és sokszor eredményes. Biztos nem egyszerű ilyen visszhangban játszani és a korábbi nyilatkozatai alapján elég ambiciózus srác, aki sokat vár el magától. Egyértelmű, hogy nem az edzőnek szólt ez a reakció.

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#51 Hozzászólás Szerző: Dízel »

AwayRoller írta: 2024. december 11., szerda 8:35 Biztos lehet "sterilebben" is viselkedni, viszont nem értem miért baj az, ha egy 23 éves játékos érzi, hogy a teljesítménye nem volt elég. Ez a videó alapján legalábbis inkább volt magára dühös, mint az edzőjére. Voltak itt már mellény dobáló csatárok is ugyebár :roll:

Tudom, hogy egy másik véglet felvázolása nem érv, de ezerszer inkább ez, mint amikor tojnak bele és képesek 0 performansz után vigyorogni a kispadon és pacsizgatni utána az ellenféllel.
+1
orulok, hogy vegre kuzdeni es harcolni vagyo jatekosaink vannak. Erezzek mar a terhet, felelosseget, hogy amit ok csinalnak az milliok eletere hatassal van.

broduer
Kedvenc játékos: petr cech

#52 Hozzászólás Szerző: broduer »

Izland írta: 2024. december 11., szerda 7:18
cech19960320 írta: 2024. december 8., vasárnap 20:06
Izland írta: 2024. december 8., vasárnap 20:05 Jackson látványosan duzzogott a csere miatt.
én úgy láttam, hogy inkább az arcával volt elfoglalva mután belefutott a védő hátába..
https://www.facebook.com/reel/15767707 ... 7S9Ucbxw6v

Tény, nem szeretem emberünket azóta, hogy az előző szezonban kiverte a hisztit a 11-esnél (Madueke-Palmer), de kíváncsi lennék, hogy mit művelhet olyankor, amikor nem látja a sajtó, és neki nem tetsző döntést hoz az edző, például nem jelöli kezdőbe. Hogyha ekkora drámaként éri meg, hogy a 76. percben lecserélik azután, hogy alig csinált valamit a pályán, akkor tuti, hogy a "hasznosságán" kívül van egyéb oka is az állandó, stabil helyének a kezdőben. Lehet nem akarja rombolni Enzo a csapatmorált azzal, hogy vergődik Cobhamban Jackson. :lol:
Szerintem meg méltatlan, ahogy itt páran rá vagytok állva, és 5 jó meccs után az első gyengébb teljesítményénél azzal van tele a fórum, hogy mekkora szar, meg hogyan viselkedik. Igen, továbbra sem egy Messi, de mondjuk a Sp*rs elleni meccsen nem csak neki volt rossz a teljesítménye, mégis a kommentek fele arról, szól, hogy cseréljük már le. Sokan várják, hogy károghassanak, nekem ez az érzésem. Szívetek joga, de szerintem jobb ha megszokjátok, hogy ő a number one csatár jelenleg és erre igenis rászolgált.

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#53 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Biztos lehet "sterilebben" is viselkedni, viszont nem értem miért baj az, ha egy 23 éves játékos érzi, hogy a teljesítménye nem volt elég. Ez a videó alapján legalábbis inkább volt magára dühös, mint az edzőjére. Voltak itt már mellény dobáló csatárok is ugyebár :roll:

Tudom, hogy egy másik véglet felvázolása nem érv, de ezerszer inkább ez, mint amikor tojnak bele és képesek 0 performansz után vigyorogni a kispadon és pacsizgatni utána az ellenféllel.

Izland

#54 Hozzászólás Szerző: Izland »

cech19960320 írta: 2024. december 8., vasárnap 20:06
Izland írta: 2024. december 8., vasárnap 20:05 Jackson látványosan duzzogott a csere miatt.
én úgy láttam, hogy inkább az arcával volt elfoglalva mután belefutott a védő hátába..
https://www.facebook.com/reel/15767707 ... 7S9Ucbxw6v

Tény, nem szeretem emberünket azóta, hogy az előző szezonban kiverte a hisztit a 11-esnél (Madueke-Palmer), de kíváncsi lennék, hogy mit művelhet olyankor, amikor nem látja a sajtó, és neki nem tetsző döntést hoz az edző, például nem jelöli kezdőbe. Hogyha ekkora drámaként éri meg, hogy a 76. percben lecserélik azután, hogy alig csinált valamit a pályán, akkor tuti, hogy a "hasznosságán" kívül van egyéb oka is az állandó, stabil helyének a kezdőben. Lehet nem akarja rombolni Enzo a csapatmorált azzal, hogy vergődik Cobhamban Jackson. :lol:

Anti
Kapcsolat:

#55 Hozzászólás Szerző: Anti »

Cappy írta: 2024. december 9., hétfő 8:27
BlueBlood1993 írta: 2024. december 9., hétfő 1:19
paliczandras írta: 2024. december 8., vasárnap 20:32 Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot
Én még mindig nem merem elhinni, hogy végre van egy jó edzőnk és egy jó csapatunk, annyira hosszú és kínkeserves volt ez az elmúlt pár év. Én mondtam, hogy addig kell kibaszkodni az edzőket fél évente míg nagy számok törvénye alapján lesz egy jó, de pillanatig nem hittem volna, hogy pont ő lesz az :D így vagy úgy, hatalmas pacsi ezért a pár hónapèrt, nagyon szurkolok neki, hogy így is maradjon. Megèrett a csapat a BL-re (mindennek tükrében végképp komolytalan a konfettis szereplés, pláne hogy most valami több mint 5000 km-et utaznak majd a srácok)
Nagyon biztato a csapat, a hozzaallas kb minden. Viszont varjuk meg az elso hullamvolgyet, hogy abbol mikent hogyan tudunk majd kikecmeregni. Nalunk ez mindig nagy vizvalaszto volt.
És az mindig a december, de az is igaz hogy azokból a játékosokból nem sok van már a csapatban. :)
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

Cappy

#56 Hozzászólás Szerző: Cappy »

BlueBlood1993 írta: 2024. december 9., hétfő 1:19
paliczandras írta: 2024. december 8., vasárnap 20:32 Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot
Én még mindig nem merem elhinni, hogy végre van egy jó edzőnk és egy jó csapatunk, annyira hosszú és kínkeserves volt ez az elmúlt pár év. Én mondtam, hogy addig kell kibaszkodni az edzőket fél évente míg nagy számok törvénye alapján lesz egy jó, de pillanatig nem hittem volna, hogy pont ő lesz az :D így vagy úgy, hatalmas pacsi ezért a pár hónapèrt, nagyon szurkolok neki, hogy így is maradjon. Megèrett a csapat a BL-re (mindennek tükrében végképp komolytalan a konfettis szereplés, pláne hogy most valami több mint 5000 km-et utaznak majd a srácok)
Nagyon biztato a csapat, a hozzaallas kb minden. Viszont varjuk meg az elso hullamvolgyet, hogy abbol mikent hogyan tudunk majd kikecmeregni. Nalunk ez mindig nagy vizvalaszto volt.

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#57 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

paliczandras
Kedvenc játékos: lampard
Kedvenc exjátékos: ballack

#58 Hozzászólás Szerző: paliczandras »

Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#59 Hozzászólás Szerző: White »

Következő 5 meccs a PLben simán nyerhető :mrgreen:
#OnceABlueAlwaysABlue

paliczandras
Kedvenc játékos: lampard
Kedvenc exjátékos: ballack

#60 Hozzászólás Szerző: paliczandras »

BlueBlood1993 írta: 2024. december 8., vasárnap 20:27 Óriási siker ez, újabb 3 ponttal beljebb a top4 felé (továbbra is ez kell legyen a cél, ez a Liverpool túl jó+remélem nem raknak nyomást a srácokat, gondolkodás nélkül alalirta volna szerintem mindenki a 4. helyet a szezon előtt, ennek pedig bőven van realitása).
Bajnok esélyesek akkor lehetnénk ha van egy normális kapusunk és egy jó belső védőnk.

Válasz küldése