Aktuális meccsek
Re: Aktuális meccsek
nem tudom miért kell nehézzé tenni magunknak a meccset...
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Huu de mákunk van. Nembaj kell az ilyen is Amúgy Sanchez ma nem véd rosszul, megfogott egy két tuti ziccert…
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
Pont írni akartam hogy az ilyen meccseken miért nem lehet lecserélni Jacksont
- kazomester
Sürgősen változtatni kell, mert jön a Brentford gól.
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Enzo F. és Caicedo viszont állatok ma is. Hihetetlen, hogy milyen szintű javulás van a játékukban a szezon elejéhez képest.
- Izland
Úgy látom Enzo megvárja az 1-1-t a cserével.
jó lenne lezárni a meccset...ne hogy úgyjárjunk mint a citykazomester írta: ↑2024. december 15., vasárnap 22:25 Kész csoda, hogy még csak 1 góllal vezetünk Csak vissza ne üssön...
- kazomester
Kész csoda, hogy még csak 1 góllal vezetünk Csak vissza ne üssön...
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Mondjuk ha nem mutogatott volna annyiszor kusst a nézők felé ha nèhanapján betalált, kevesebb idióta sárgát kapott volna valszeg máshogy lenne megítèlve. Az a baj a kezdés rossz volt, nem bírta a kritikát és nagyképű volt, van mit javítania.Dante írta: ↑2024. december 11., szerda 15:45 Az élő közvetítésben is azt láttam rajta, hogy a tavalyi teljesítménye miatt extra motivált volt és frusztrált, hogy nem szerzett gólt. A külföldi sajtóban - pl Mikel-től is - állandó kritikát és lenézést kap, annak ellenére, hogy egész kiegyensúlyozott a teljesítménye és sokszor eredményes. Biztos nem egyszerű ilyen visszhangban játszani és a korábbi nyilatkozatai alapján elég ambiciózus srác, aki sokat vár el magától. Egyértelmű, hogy nem az edzőnek szólt ez a reakció.
Mondjuk részemről elfelejtve, már nem is hívom tuloknak, voltak nála nagyobb idióták a klubnál. Továbbra se tartom kiemelkedő játékosnak, de bárki bármit mond ebbe a rendszerbe tökéletesen illik.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Az élő közvetítésben is azt láttam rajta, hogy a tavalyi teljesítménye miatt extra motivált volt és frusztrált, hogy nem szerzett gólt. A külföldi sajtóban - pl Mikel-től is - állandó kritikát és lenézést kap, annak ellenére, hogy egész kiegyensúlyozott a teljesítménye és sokszor eredményes. Biztos nem egyszerű ilyen visszhangban játszani és a korábbi nyilatkozatai alapján elég ambiciózus srác, aki sokat vár el magától. Egyértelmű, hogy nem az edzőnek szólt ez a reakció.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
+1AwayRoller írta: ↑2024. december 11., szerda 8:35 Biztos lehet "sterilebben" is viselkedni, viszont nem értem miért baj az, ha egy 23 éves játékos érzi, hogy a teljesítménye nem volt elég. Ez a videó alapján legalábbis inkább volt magára dühös, mint az edzőjére. Voltak itt már mellény dobáló csatárok is ugyebár
Tudom, hogy egy másik véglet felvázolása nem érv, de ezerszer inkább ez, mint amikor tojnak bele és képesek 0 performansz után vigyorogni a kispadon és pacsizgatni utána az ellenféllel.
orulok, hogy vegre kuzdeni es harcolni vagyo jatekosaink vannak. Erezzek mar a terhet, felelosseget, hogy amit ok csinalnak az milliok eletere hatassal van.
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Szerintem meg méltatlan, ahogy itt páran rá vagytok állva, és 5 jó meccs után az első gyengébb teljesítményénél azzal van tele a fórum, hogy mekkora szar, meg hogyan viselkedik. Igen, továbbra sem egy Messi, de mondjuk a Sp*rs elleni meccsen nem csak neki volt rossz a teljesítménye, mégis a kommentek fele arról, szól, hogy cseréljük már le. Sokan várják, hogy károghassanak, nekem ez az érzésem. Szívetek joga, de szerintem jobb ha megszokjátok, hogy ő a number one csatár jelenleg és erre igenis rászolgált.Izland írta: ↑2024. december 11., szerda 7:18https://www.facebook.com/reel/15767707 ... 7S9Ucbxw6vcech19960320 írta: ↑2024. december 8., vasárnap 20:06én úgy láttam, hogy inkább az arcával volt elfoglalva mután belefutott a védő hátába..
Tény, nem szeretem emberünket azóta, hogy az előző szezonban kiverte a hisztit a 11-esnél (Madueke-Palmer), de kíváncsi lennék, hogy mit művelhet olyankor, amikor nem látja a sajtó, és neki nem tetsző döntést hoz az edző, például nem jelöli kezdőbe. Hogyha ekkora drámaként éri meg, hogy a 76. percben lecserélik azután, hogy alig csinált valamit a pályán, akkor tuti, hogy a "hasznosságán" kívül van egyéb oka is az állandó, stabil helyének a kezdőben. Lehet nem akarja rombolni Enzo a csapatmorált azzal, hogy vergődik Cobhamban Jackson.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Biztos lehet "sterilebben" is viselkedni, viszont nem értem miért baj az, ha egy 23 éves játékos érzi, hogy a teljesítménye nem volt elég. Ez a videó alapján legalábbis inkább volt magára dühös, mint az edzőjére. Voltak itt már mellény dobáló csatárok is ugyebár
Tudom, hogy egy másik véglet felvázolása nem érv, de ezerszer inkább ez, mint amikor tojnak bele és képesek 0 performansz után vigyorogni a kispadon és pacsizgatni utána az ellenféllel.
- Izland
https://www.facebook.com/reel/15767707 ... 7S9Ucbxw6vcech19960320 írta: ↑2024. december 8., vasárnap 20:06én úgy láttam, hogy inkább az arcával volt elfoglalva mután belefutott a védő hátába..
Tény, nem szeretem emberünket azóta, hogy az előző szezonban kiverte a hisztit a 11-esnél (Madueke-Palmer), de kíváncsi lennék, hogy mit művelhet olyankor, amikor nem látja a sajtó, és neki nem tetsző döntést hoz az edző, például nem jelöli kezdőbe. Hogyha ekkora drámaként éri meg, hogy a 76. percben lecserélik azután, hogy alig csinált valamit a pályán, akkor tuti, hogy a "hasznosságán" kívül van egyéb oka is az állandó, stabil helyének a kezdőben. Lehet nem akarja rombolni Enzo a csapatmorált azzal, hogy vergődik Cobhamban Jackson.
- Anti
- Kapcsolat:
És az mindig a december, de az is igaz hogy azokból a játékosokból nem sok van már a csapatban.Cappy írta: ↑2024. december 9., hétfő 8:27Nagyon biztato a csapat, a hozzaallas kb minden. Viszont varjuk meg az elso hullamvolgyet, hogy abbol mikent hogyan tudunk majd kikecmeregni. Nalunk ez mindig nagy vizvalaszto volt.BlueBlood1993 írta: ↑2024. december 9., hétfő 1:19Én még mindig nem merem elhinni, hogy végre van egy jó edzőnk és egy jó csapatunk, annyira hosszú és kínkeserves volt ez az elmúlt pár év. Én mondtam, hogy addig kell kibaszkodni az edzőket fél évente míg nagy számok törvénye alapján lesz egy jó, de pillanatig nem hittem volna, hogy pont ő lesz az így vagy úgy, hatalmas pacsi ezért a pár hónapèrt, nagyon szurkolok neki, hogy így is maradjon. Megèrett a csapat a BL-re (mindennek tükrében végképp komolytalan a konfettis szereplés, pláne hogy most valami több mint 5000 km-et utaznak majd a srácok)paliczandras írta: ↑2024. december 8., vasárnap 20:32 Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
Nagyon biztato a csapat, a hozzaallas kb minden. Viszont varjuk meg az elso hullamvolgyet, hogy abbol mikent hogyan tudunk majd kikecmeregni. Nalunk ez mindig nagy vizvalaszto volt.BlueBlood1993 írta: ↑2024. december 9., hétfő 1:19Én még mindig nem merem elhinni, hogy végre van egy jó edzőnk és egy jó csapatunk, annyira hosszú és kínkeserves volt ez az elmúlt pár év. Én mondtam, hogy addig kell kibaszkodni az edzőket fél évente míg nagy számok törvénye alapján lesz egy jó, de pillanatig nem hittem volna, hogy pont ő lesz az így vagy úgy, hatalmas pacsi ezért a pár hónapèrt, nagyon szurkolok neki, hogy így is maradjon. Megèrett a csapat a BL-re (mindennek tükrében végképp komolytalan a konfettis szereplés, pláne hogy most valami több mint 5000 km-et utaznak majd a srácok)paliczandras írta: ↑2024. december 8., vasárnap 20:32 Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Én még mindig nem merem elhinni, hogy végre van egy jó edzőnk és egy jó csapatunk, annyira hosszú és kínkeserves volt ez az elmúlt pár év. Én mondtam, hogy addig kell kibaszkodni az edzőket fél évente míg nagy számok törvénye alapján lesz egy jó, de pillanatig nem hittem volna, hogy pont ő lesz az így vagy úgy, hatalmas pacsi ezért a pár hónapèrt, nagyon szurkolok neki, hogy így is maradjon. Megèrett a csapat a BL-re (mindennek tükrében végképp komolytalan a konfettis szereplés, pláne hogy most valami több mint 5000 km-et utaznak majd a srácok)paliczandras írta: ↑2024. december 8., vasárnap 20:32 Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Azért ne menjünk el Maresca mellett sem, itt a félidőben nagyon jól helyre rakta a csapatot
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Bajnok esélyesek akkor lehetnénk ha van egy normális kapusunk és egy jó belső védőnk.BlueBlood1993 írta: ↑2024. december 8., vasárnap 20:27 Óriási siker ez, újabb 3 ponttal beljebb a top4 felé (továbbra is ez kell legyen a cél, ez a Liverpool túl jó+remélem nem raknak nyomást a srácokat, gondolkodás nélkül alalirta volna szerintem mindenki a 4. helyet a szezon előtt, ennek pedig bőven van realitása).