Premier League
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Re: Premier League
Szerintem valami ilyesmi a legvalószínűbb:
Brightoni cserekapus - Gusto, Colwill, Badiashile, Cucurella - Caicedo, Fernández - Madueke, Palmer/Nkunku, Neto/Sancho - Jackson
Nagyon nem fog belenyúlni a csapatba a kényszerűséget leszámítva.
Brightoni cserekapus - Gusto, Colwill, Badiashile, Cucurella - Caicedo, Fernández - Madueke, Palmer/Nkunku, Neto/Sancho - Jackson
Nagyon nem fog belenyúlni a csapatba a kényszerűséget leszámítva.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Vegyes lesz, szerintem Caicedo,Jackson és Palmer kezd a padon, vagy a háromból kettő.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Szerintem finom vegyes. Pihen 60-70 percet, egy-két kulcsfigura, akinek vállalható a cseréje. Palmer-Felix, Neto-Misha, Caicedo-jobbhátvéd?, Cucu-Veiga. A többiek meg ha ügyesek és simának néz ki a meccs kaphatnak majd pihenőt, ha pedig ég a ház, akkor robotolhatnak tovább és jönnek vissza a kezdők kihúzni egy vállalható eredményt.
- Anti
- Kapcsolat:
Ha már rotálás, szerintetek szerdán A vagy B csapat fog játszani?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Igy van, nem kell egyszerre olyan elvarasokat tamasztani, ami kockazatos es nem fedi a valosagot.BlueBlood1993 írta: ↑2024. december 2., hétfő 10:20 Persze hogy nem reális, de nincs ezzel semmi gond, így is magam részéről hosszú idő után elégedett vagyok a csapattal. Minden elismerésem mariskának, vannak hülyeségei, sajnos nem is kicsik, de egyelőre úgy tűnik reális esély lehet a BL. Én egy 4. helyet bármikor aláírok.
Iden top 4 a cel, viszont ennek meg kell lennie.
Jo a csapat, jonnek az eredmenyek. Majd ha jon 1 hullamvolgy elvalik a szar a majtol, mennyire is egyben van a csapat, mariska hogy kezeli a rotacio hianyaban.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Persze hogy nem reális, de nincs ezzel semmi gond, így is magam részéről hosszú idő után elégedett vagyok a csapattal. Minden elismerésem mariskának, vannak hülyeségei, sajnos nem is kicsik, de egyelőre úgy tűnik reális esély lehet a BL. Én egy 4. helyet bármikor aláírok.
Nem reális idén a bajnoki cím, szerintem kár is beszélni erről, a BL helyek egyikét kell megszerezni, megnyerni a KL-t hogy legyen egy trófea is, így már bőven sikeres szezon lenne. A Liverpool más szint egyelőre, sőt a City is, ki fognak ők jönni a hullámvölgyből, az Arsenal talán fogható. Biztos nekünk is lesz hullámvölgyünk, az lesz majd nagy teszt Maresca-nak hogy milyen gyorsan fogja tudni kirántani onnan a csapatot.
A csapat ellen beszelek, de atigazolasok miatt jobb lenne ha nem lennenk versenyben a bajnoksagert, de a top 4-ben benne kell legyunk. Ha most a cimert versenyzunk vegig, akkor a tulajok elhiszik, hogy ehhez a kerethez nem kell hozzanyulni es nem fognak kolteni a csapatra. Pedig kell meg egy-ket jatekos
- Bubi
Lehet hogy nem érjük be, de szvsz nem lesz ekkora az előnyük a szezon végére. Amúgy jól játszanak, bár ez a city olyan szinteken gyenge mintha edzőt akarnának buktatni. Értem én hogy Rodri, de ez azért így túlzás.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Valóban. Akkor legyen döntetlen.
2 hetes a kisbabánk itthon, csak a Chelsea híreket volt időm végig futni az elmúlt időszakban.
- Izland
Tényleg? Ez mikor történt? Mindjárt utánanézek, mivel erről lemaradtam.Bubi írta: ↑2024. december 1., vasárnap 17:58Pep most hosszabbított tudtommal.Izland írta: ↑2024. december 1., vasárnap 17:55Alapesetben a Liverpoolnak drukkolnék.. de így, hogy nagy eséllyel Pep a szezon végén távozik, City keret idősnek mondható, jövőre el kell kezdeniük újraépíteni, így valószínűleg 2-3 évig nem fognak a PL győzelemért versenyben lenni. Annak drukkolok, hogy a Liverpool lufi kipukkanjon, ne úgy kezdjék a következő szezont, hogy bajnokok lettek.
Ha elhisszük, hogy jövőre már a PL győzelemért mehetünk kérdés nélkül, akkor valószínűleg a Liverpool lesz a legnagyobb ellenfelünk.
- Bubi
Pep most hosszabbított tudtommal.Izland írta: ↑2024. december 1., vasárnap 17:55Alapesetben a Liverpoolnak drukkolnék.. de így, hogy nagy eséllyel Pep a szezon végén távozik, City keret idősnek mondható, jövőre el kell kezdeniük újraépíteni, így valószínűleg 2-3 évig nem fognak a PL győzelemért versenyben lenni. Annak drukkolok, hogy a Liverpool lufi kipukkanjon, ne úgy kezdjék a következő szezont, hogy bajnokok lettek.
Ha elhisszük, hogy jövőre már a PL győzelemért mehetünk kérdés nélkül, akkor valószínűleg a Liverpool lesz a legnagyobb ellenfelünk.
- Izland
Alapesetben a Liverpoolnak drukkolnék.. de így, hogy nagy eséllyel Pep a szezon végén távozik, City keret idősnek mondható, jövőre el kell kezdeniük újraépíteni, így valószínűleg 2-3 évig nem fognak a PL győzelemért versenyben lenni. Annak drukkolok, hogy a Liverpool lufi kipukkanjon, ne úgy kezdjék a következő szezont, hogy bajnokok lettek.
sztem nem a bajnoki címnek kell a szemünk előtt lennie, arra megvan alapozva a jövő inkább idén jó lenne visszajutni a BL-be
vagyis nekem az az elvárásom
- Bubi
Mi legyen, a city bukjon vagy a Pool? Elhisszük hogy versenyben lehetünk a PLért vagy inkább a biztos 2. hely?
Neto megrúgták a válogatott meccsek alatt ami nem jött meg helyre. Ezért nem volt keretben.
Reméljük semmi komoly.
Reméljük semmi komoly.
- Izland
Igen, és nem.
Trükk: Nálam amikor nem tölt be rögtön könyvjelzőből, vagy közvetlen linkről a fórum, hanem hibát ír ki, akkor, hogyha a Google beírom, hogy Chelsea FC fórum, akkor rögtön bejön valamiért.