Szerintem ő az FFP miatt kb megszerezhetetlen. 9 éves szerződése van és már a fizuja se kicsi.BlueBlood1993 írta: ↑2024. október 15., kedd 10:41Már olvastam olyan pletykát hogy a city vissza akarja hozni jövőre a valószínűleg távozó KDB helyére. Tényleg elengedhetetlen, hogy a klub felnojon hozzá és legyenek eredmények, valószínűleg egy korszakos világklasszisunk van, aki majd egyszer Iconkènt fog visszatérni a fifaba, talán mèg aranylabdát is nyer. Viszont ha nincs eredmény, nincs az a pénz, bármi ami itt tartaná.koni0725 írta: ↑2024. október 15., kedd 1:19Baromi jó cikkek, Sindu!Sindu írta: ↑2024. október 15., kedd 0:39 Egy érdekesség Palmerről, ami számomra meglepő és új:
15 évesen sokkal alacsonyabb\kisebb volt a többieknél, ami nagyon megnehezítette a dolgát a pályán, fizikailag alig tudta felvenni velük a versenyt.
Itt egy videó, mennyire is:
https://x.com/ShowBoat00/status/1828508946522317152
Emiatt nem is tűnt ki annyira a korosztályából, viszont a technikai fejlődéséhez ez pozitívan járult hozzá, muszáj volt arra támaszkodnia, hogy a gyenge fizikumát kompenzálja.
A termete miatt a citynél komolyan dilemmáztak rajta, hogy egyáltalán adjanak-e neki profi szerződést, hiába látták, hogy mennyire technikás és jól lát a a pályán. Ilyesmire nem számítottam, figyelembe véve, hogy milyen nagyra nőtt azóta
Részletes cikk erről:
https://inews.co.uk/sport/football/tale ... 7Ha6_gHQTB
Palmerral kapcsolatban mindig is az volt az érzésem, hogy nem mozoghat valaki így ilyen alkattal. Kevés sporttal kapcsolatos dolgot várok annyira, mint hogy kiderüljön, milyen magasságokba juthat majd Palmer a karrierje során.
Azt a periódust kell majd túlélni valahogy, amikor egy abszolút top klub (mondjuk a Real) fog érte komolyan bejelentkezni. Mert senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy lesz ilyen.
Vannak bíztató jelek már most is de nagyon remélem, hogy addigra tényleg egy olyan projekt legyen a Chelsea, ami miatt Palmer-nek megérne maradnia.
A Madrid mindenkit ingyen akar megszerezni manapság.