Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Anti
Kapcsolat:

Re: Aktuális meccsek

#961 Hozzászólás Szerző: Anti »

Csak én érzem mintha idegenbe lennénk? Csak a Palace szurkolókat hallani...
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#962 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

White írta: 2024. szeptember 1., vasárnap 14:40 Kamada nem kapott idáig lapot de Neto már igen :mrgreen:
Ez valami vicc ?
Nevetesges döntés volt mindkettő...eddig nem meggyőző a játék és akkor finoman fogalmazok. Neto nagyon gyenge, két rossz csel, egy sárga és egy középre jobbal eladott labda.

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#963 Hozzászólás Szerző: White »

Kamada nem kapott idáig lapot de Neto már igen :mrgreen:
Ez valami vicc ?
#OnceABlueAlwaysABlue

Sindu
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#964 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Melyik magyar adó adja a meccsünket???

Match4, megvan.

Crap

#965 Hozzászólás Szerző: Crap »

A srácok és Maresca akartak nyerni, de látszott hogy rohadtul nem kívánták ezt a meccset és semmi kedvük nem volt hozzá. Nem adtak bele 100%-ot szerintem nagyon sokszor.

A pálya állapota kegyetlen rossz volt. Tényleg teljesen hazavágja a rossz minőségű pálya a játékunkat. Nagyon sok kombinációs támadás emiatt akadt meg. Illetve látszott hogy küzdöttek a támadóink, hogy megtartsák a labdát. Madueke nagyon jól tudja megtartani a labdát és kihúzza két ember között is, de ilyen pályán egyszerűen nem lehetett ilyeneket kivitelezni. 1-2-szer megpróbálta pl. láb mögött elhúzni és látszott, ahogy elakad a labda / megpattan és nem úgy érkezik vissza a lábára, ahogy kéne
Továbbá a visszajátszásból látszik / kiderült, hogy Jörgensen azért nem tudta kivédeni a 2. gólt, mert ahogy visszalépett, akkora gödörbe találta magát, hogy eltűnt benne a lába bokáig és majdnem szépen ki is bicsaklott / tört. A bíró nagyon rossz volt. A sárgalapos belépőket gyakran nem fújta le vagy nem adott érte semmit. Servette csatár piros labos kaszálásáért is csak egy sárga járt. Örültem mikor jött Caicedo, mert ahogy szokta ő szépen meg is kezdte a kaszálást rendesen, amit ugyanúgy elnézett a bíró.

Mindenesetre ilyen körülmények / játékvezetés közepette nem védeni akarom a csapatot, de megértem hogy totál kivolt a fasza sokaknak és csak az volt a célja hogy ne sérüljön le, valahogy jussunk tovább és cső...

Ettől függetlenül.:
Jörgensen sajnos egyenlőre Sancheznél is gyengébbnek tűnik. Ami nagyon látványos, hogy semmi tekintélye nincs a kapu előtt. Tosin és Disasi agyatlanul vagy 3-4szer vágta ki előle a labdát,amit megfoghatott volna. Egy kicsit magabiztosabb kapus már az elsőnél leordítja a fejüket nem szép szavakat használva, rajta meg látszódott hogy még magával is vitatkozott, hogy szóljon vagy ne szóljon emiatt a védőknek.
Badiashielle katasztrófa. Potter alatt volt egy rövid jó sorozata és ennyi. Azóta komikum a csávó. Aránytalanul sok lehetőséget kapott már máshoz képest, így ideje lenne elfelejteni őt szépen lassan.
Disasi egy fokkal volt csak jobb, de ő is katasztrófa volt ezen a meccsen. Mind a két gólt ők balfaszkodták össze és nézték végig. 2 legnagyobb termetű játékos a keretbe és mind a kettőt bárki röhögve elnyomja, olyan puhányok.
Tosin kicsit vergődött a két balfasz között. Őt se mondanám egy kiemelkedő védőtalentumnak, de egy középszintet talán sikerült hoznia.
Viega kb. az 50. perctől elfáradt és a seggén vette a levegőt. Inverted balbekket játszott, ami oké lenne, de KDH annyira szar volt, hogy gyakran az ő szerepkörét is át kellett vennie, így mondhatni 3 poszton rohant végig egész meccsen, így nem csodálom hogy szerencsétlen mozdulni se tudott a második félidő nagy részén.
ÉS ha már KDH.... Jár a türelem, de egyenlőre nem tűnik többnek mint ami. Egy Champo szintű középpályás. 1-2 szép passz, de kicsit körülményes, kicsit lassú... sőt kegyetlen lassú, szinte mindegyik Servette játékos körberohanta, ez már a korábbi meccseken is feltűnt. Ha azt nézem, hogy ő van Gallagher helyett, akkor egyenlőre hatalmas downgrade.
Mudryk szokásosan nagyon szar, hiába harcolta ki a büntetőt, ami a szorgalmasságának volt inkább köszönhető. A Servette játékosok, rengetegszer üresen hagyták és totál leszarták, amit az első félidőben próbáltunk kijátszatni. Volt is így rengeteg lehetőséget 1 v 1 menni a kapura, de egyszer se tudta kicselezni a védőjét. A csel mondjuk 10/10-szer abból áll, hogy megpróbálja elhúzni majd gyorsabban futni mint a védője. Többi támadóra így jóval több védő jutott és küzdöttek is rendesen + a szar pályával.
Guiu eszméletlen milyen tüdeje van és mennyit harcolt, még ügyes is lenne, de ez egyenlőre kevés sajnos. Nagyon nyers még és nem is tudja igazán, hogy kell elnyomni egy védőt. A védők rendre elnyomták, pedig tényleg harcoskodott és nem gyenge fizikumú. De nagyon látszott a különbség, amikr Jackson feljött és hiába tűnik vékonyabbnak Jacko, róla csak úgy pattogtak le a védők.
George az ifiből egyenlőre nem felnőtt szintű játékos.

Caicedo, Madueke,Palmer, Jacko, Enzo, Veiga, Nkunku szerintem okés volt.

Maresca nagyon jól adja a keményet és azt akinek totál kontrolja van a keret fölött. Én egyenlőre el is hiszem, hogy ő akarja ezt így elsősorban, de baromi gyorsan nevetség tárgyává válhat, ha továbbra is Badiashielle, Mudryk, KDH fog játszani Chuky, Chalobah, Sterling, Chilwell stb. helyett. (hacsak nem szárnyalunk a PL-ben már az elejétől fogva)

Traxver

#966 Hozzászólás Szerző: Traxver »

kecske01 írta: 2024. augusztus 29., csütörtök 22:25 Csak nekem volt olyan érzésem, hogy szarnak bele a játékosaink?
hátuk közepére nem kívánták ezt a meccset, nem is értem minek kell selejtezni egy 3. számú kupába :lol: ennyi erővel lehetne a BL-be is...

Sindu

#967 Hozzászólás Szerző: Sindu »

kecske01 írta: 2024. augusztus 29., csütörtök 22:25 Csak nekem volt olyan érzésem, hogy szarnak bele a játékosaink?
Különösen Jackson játszott végtelenül flegmán és nagyképűen. Mintha elhitték volna, hogyha gólt is kapnak a végén, a hosszabbításban úgyis megverik a Servette-t. Ezt most meg tudom bocsátani, de remélem a jövőben nem uralkodik el ez a mentalitás

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#968 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Moldván írta: 2024. augusztus 29., csütörtök 22:05 Nem vagyunk mi annyira ászok, hogy egy bármilyen kupa meccsen is b-c csapattal játszunk. Majd megtanulja a wishes pep.
Miért? Továbbjutottunk, nem? Így volt ez jó.

Mikor adjon perceket a suta Badiashilenek és a buta Disasinak?

Én az Acheampong ( vágyik) gyereket is kezdettem volna.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Moldván
Kedvenc játékos: Mount

#969 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Én is így láttam. Hosszabbításban Jackson labdaátvétele Palmer passza után, mintha edzésen lett volna, látszott is a befejezésen.
Az meg, hogy húzzuk az időt vesztes állásnál. Vicc. :D

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#970 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Persze hogy szarnak bele. Szerinted mennyire motiválja egy harmadik számú európai kupa őket? :D Azért mondom, hogy jobb lett volna el sem indulni ebben a bohóc kupában.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#971 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Csak nekem volt olyan érzésem, hogy szarnak bele a játékosaink?

Anti
Kapcsolat:

#972 Hozzászólás Szerző: Anti »

Azigen, ez a tűzijáték nem volt semmi.
Ezért tuti bezárják a Puskás a bosnyák ellen :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anti 2024. augusztus 29., csütörtök 22:25-kor.
We're the famous CFC

Apinho
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#973 Hozzászólás Szerző: Apinho »

Sindu írta: 2024. augusztus 29., csütörtök 22:06 :lol:
Vki szól az amcsiknak, h a védelem nem lesz jobb attól, ha 5 kapus ül a padon?
Talán ha mind beállna, kitennének egyet.

Sindu

#974 Hozzászólás Szerző: Sindu »

:lol:
Vki szól az amcsiknak, h a védelem nem lesz jobb attól, ha 5 kapus ül a padon?

Apinho

#975 Hozzászólás Szerző: Apinho »

Sztem nem volt les

Moldván
Kedvenc játékos: Mount

#976 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Nem vagyunk mi annyira ászok, hogy egy bármilyen kupa meccsen is b-c csapattal játszunk. Majd megtanulja a wishes pep.

Apinho

#977 Hozzászólás Szerző: Apinho »

Még a végén visszajön meccsbe a Servette :(

Anti
Kapcsolat:

#978 Hozzászólás Szerző: Anti »

Azigen, 2 védő között...
We're the famous CFC

Traxver

#979 Hozzászólás Szerző: Traxver »

de jó, hogy még izgulni kell a végére... :lol:

Crap

#980 Hozzászólás Szerző: Crap »

Apinho írta: 2024. augusztus 29., csütörtök 21:52 Jézus ereje :shock: ez a George meg ki???
U19 játékos, fel lett hívva a felnőtt keretbe

Válasz küldése