Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Játékosok

#341 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Szabi írta: 2024. augusztus 3., szombat 11:25 Szerintem akkor is borzasztó nagy luxus, hogy bizonyos emberekre úgy hány fittyet, hogy meg se nézi őket. Petrovics, Chalobah, Gallagher, Casadei, Santos, D. Fofana...

Az akadémiáról sincs ott kb. érdemben senki a túrán, eddig azért nem ez volt a jellemző. Mondjuk ha jelenleg ez a mindenben közepes Tyrique George számít a legjobbnak onnan, akkor érthető.
Acheampong fasza kis védő lesz amúgy. Azt hiszem kint is van a túrán. Akadémiáról más nem rémlik most aki ténylegesen extrának tűnik. Alfie jött ki tavaly és ennyi. De nyilván akadémisták is mit gondoljanak mikor sorra vesszük a 16 éves tehetségeket dél-amerikában.

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#342 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Szerintem akkor is borzasztó nagy luxus, hogy bizonyos emberekre úgy hány fittyet, hogy meg se nézi őket. Petrovics, Chalobah, Gallagher, Casadei, Santos, D. Fofana...

Az akadémiáról sincs ott kb. érdemben senki a túrán, eddig azért nem ez volt a jellemző. Mondjuk ha jelenleg ez a mindenben közepes Tyrique George számít a legjobbnak onnan, akkor érthető.
6+8+5+4+1+1+2+1

Bandi

#343 Hozzászólás Szerző: Bandi »

kecske01 írta: 2024. augusztus 3., szombat 11:19
Bandi írta: 2024. augusztus 3., szombat 11:13 Profi a csávó, hogy úgy is tudja hogy nincs rá szüksége hogy még egy percet nem edzett vele. Az meg hogy elutasította Gallagher az ajánlatot nem olyan meglepő, 2 évvel akarják kiszúrni a szemét, miközben minden jöttment 7-8 éves szerződéseket kap. Kicsit sem megalázó…
Az átigazolási összegek könyvelése miatt kaptak ekkora szerződést. Gallaghernél ezzel nem kell számolni
A 2 év akkor is lóf*sz, a vak is látja hogy ezt csak azért ajánlották hogy azt mondhassák hogy ők tettek ajánlatot, de Gallagher nem akart maradni.

kecske01

#344 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Bandi írta: 2024. augusztus 3., szombat 11:13
kecske01 írta: 2024. augusztus 2., péntek 23:26
Pityee írta: 2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”

Nem normális hozzáállás. Ha minden igaz kirakták az első keretből Gallaghert.
Elméletileg Maresca nem számol vele, ezért rakták ki a keretből.
Profi a csávó, hogy úgy is tudja hogy nincs rá szüksége hogy még egy percet nem edzett vele. Az meg hogy elutasította Gallagher az ajánlatot nem olyan meglepő, 2 évvel akarják kiszúrni a szemét, miközben minden jöttment 7-8 éves szerződéseket kap. Kicsit sem megalázó…
Az átigazolási összegek könyvelése miatt kaptak ekkora szerződést. Gallaghernél ezzel nem kell számolni

Bandi

#345 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Pityee írta: 2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”

Profi a csávó, hogy úgy is tudja hogy nincs rá szüksége hogy még egy percet nem edzett vele. Az meg hogy elutasította Gallagher az ajánlatot nem olyan meglepő, 2 évvel akarják kiszúrni a szemét, miközben minden jöttment 7-8 éves szerződéseket kap. Kicsit sem megalázó…

kecske01

#346 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

BlueBlood1993 írta: 2024. augusztus 3., szombat 1:14

utcalány anyját ennek a noname szar edzőnek, már most látom hogy Poch jobb volt. Kabaré preseason eddig eredmények és igazolások terèn is. Borzasztó ez a vezetés, tényleg nagyon nehéz szeretni már ezt a csapatot. Zsinórban második szezonban èrtèk el hogy a meccsek kb harmadát nem is láttam olyan volt a játék.

Most már az igazolásokat se követem tökéletesen. Jön egy rakás noname 10 éves a homokozóból, egy 20. Középszar kapus, a csapatunk motorja meg megy? Basszák meg magukat az amcsik

Szerk: mondjuk itt mást olvasni:

"christianrojoisme
🏥 continuing to undergo his rehabilitation programme 🏥
Join

[Fabrizio Romano] Chelsea have informed Conor Gallagher that he will be squad player under Maresca's possession approach."

Bárcsak maradna.
Dehogy látod, hogy jobb volt Poch :D pont hogy most kezd végre valami körvonalazódni. Én tuti nem néztem volna, ha Poch marad. Összes kulcsjátékosunk egész évben sérült volt nála. El kell fogadni, hogy Gallagher egy labdabirtokló csapatban nem lenne alapember. Cserének jó lenne 20 percre rombolni a meccsek végén. 3 szerződést utasított vissza, szóval azért nem csak a klub hibája ez a helyzet.

🚨 “Will Gallagher be allowed to train with the first team if he stays?”

Maresca: “At the moment, there is not any update on that. The only thing I can say is that he was in contact with the club to find a solution”

“ I don’t think it’s something new. In football, every summer, different clubs have some problems with some players and then at the end, they find a solution and everyone is happy. Hopefully the same can happen in this situation”

(@kierangill_DM)

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#347 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

utcalány anyját ennek a noname szar edzőnek, már most látom hogy Poch jobb volt. Kabaré preseason eddig eredmények és igazolások terèn is. Borzasztó ez a vezetés, tényleg nagyon nehéz szeretni már ezt a csapatot. Zsinórban második szezonban èrtèk el hogy a meccsek kb harmadát nem is láttam olyan volt a játék.

Most már az igazolásokat se követem tökéletesen. Jön egy rakás noname 10 éves a homokozóból, egy 20. Középszar kapus, a csapatunk motorja meg megy? Basszák meg magukat az amcsik

Szerk: mondjuk itt mást olvasni:

"christianrojoisme
🏥 continuing to undergo his rehabilitation programme 🏥
Join

[Fabrizio Romano] Chelsea have informed Conor Gallagher that he will be squad player under Maresca's possession approach."

Bárcsak maradna.

kecske01

#348 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#349 Hozzászólás Szerző: Pityee »

“Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”

2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

fst200
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Lampard

#350 Hozzászólás Szerző: fst200 »

James Lee írta: 2024. augusztus 2., péntek 17:03 Gyalázat. Ez a sztori a legkevésbé sem hasonlít Mount távozására, mert ellentétben vele, Gallagher a körülményektől függetlenül, mindig a maximumot nyújtotta és teljes szívvel volt a pályán, ami ellensúlyozta a hiányosságait. Azpi magasságokba kerülhetett volna a srác.
De természetesen a huszonnyolcadik faszkópé azeri csodagyerek megszerzése 8 éves szerződéssel fontosabb, mint egy potenciális klubikon megtartása.
Az,ez tényleg szégyen, nem tudom a vezetőség mi a szart gondolt, nem hiszem hogy Galla nem írta volna alá a szerződést ha nincs valami a háttérben, nem tudom milyen irányt vagy identitást akarnak az amcsik a klubnak ,de eddig egy lelketlen szar az egész,aki semmi tisztelettel küldi el a régóta, itt játszó vagy akár dolgozó embereket,komolyan meg a hülyének titulált arab tulajok is ezerszer normálisabban kezelik ezeket, az akadémia fiataljainak is milyen üzenet ez mar

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#351 Hozzászólás Szerző: Dízel »

BlueBlood1993 írta: 2024. augusztus 2., péntek 17:48 Menjen a utcalány anyjába a vezetőség, szar az egész klub már...nincs is mit szeretni ezen.
Ezt mondtam par napja en is. Full identitas valtas. Ez mar nem az a klub…

Attol mert Chelsea fc a neve a klubnak attol meg ezzel nem tudok azonosulni.

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#352 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Menjen a utcalány anyjába a vezetőség, szar az egész klub már...nincs is mit szeretni ezen.

James Lee
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC

#353 Hozzászólás Szerző: James Lee »

Gyalázat. Ez a sztori a legkevésbé sem hasonlít Mount távozására, mert ellentétben vele, Gallagher a körülményektől függetlenül, mindig a maximumot nyújtotta és teljes szívvel volt a pályán, ami ellensúlyozta a hiányosságait. Azpi magasságokba kerülhetett volna a srác.
De természetesen a huszonnyolcadik faszkópé azeri csodagyerek megszerzése 8 éves szerződéssel fontosabb, mint egy potenciális klubikon megtartása.

Bandi

#354 Hozzászólás Szerző: Bandi »

kecske01 írta: 2024. augusztus 2., péntek 15:09
koni0725 írta: 2024. augusztus 2., péntek 15:02
Én is visszavonnám a helyében, ha a tavalyi év után egy ilyen szarral szúrnák ki a szemem.

Remélem az Atletico-ban jobban megbecsülik majd az odaadását.
Reméljük így lesz, abba a fociba pont illeni fog.
Csak nehogy a mi focinkba is hiányozzon majd :| Továbbra is tartom hogy ez egy újabb baklövés, a keretben bőven lett volna helye, ráadásul apróért veszítjük el…

kecske01

#355 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

koni0725 írta: 2024. augusztus 2., péntek 15:02
kecske01 írta: 2024. augusztus 2., péntek 14:48 JUST IN: Conor Gallagher’s career at Chelsea looks to be almost over. Chelsea offered him a 2+1 deal, not any longer, as they are concerned in Maresca’s high possession system he would only be a squad player. Atletico, waiting for decision. (@FabrizioRomano) #Cfc

Szerződés ajánlat visszavonva :D
Én is visszavonnám a helyében, ha a tavalyi év után egy ilyen szarral szúrnák ki a szemem.

Reméljük így lesz, abba a fociba pont illeni fog.

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#356 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

kecske01 írta: 2024. augusztus 2., péntek 14:48 JUST IN: Conor Gallagher’s career at Chelsea looks to be almost over. Chelsea offered him a 2+1 deal, not any longer, as they are concerned in Maresca’s high possession system he would only be a squad player. Atletico, waiting for decision. (@FabrizioRomano) #Cfc

211! NEW RECORD!

kecske01

#357 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

JUST IN: Conor Gallagher’s career at Chelsea looks to be almost over. Chelsea offered him a 2+1 deal, not any longer, as they are concerned in Maresca’s high possession system he would only be a squad player. Atletico, waiting for decision. (@FabrizioRomano) #Cfc

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#358 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Romano szerint 2 év+1 opció volt az ajánlat.

kecske01

#359 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Bandi írta: 2024. augusztus 1., csütörtök 8:39
Botond9797 írta: 2024. augusztus 1., csütörtök 8:09
kecske01 írta: 2024. augusztus 1., csütörtök 0:51 🚨 Conor Gallagher rejects Chelsea offer of new 3yr deal for 2nd time. Wage proposal in line with highest earners in #CFC midfield. Club-to-club agreement in place with Atletico Madrid for ~€40m - awaiting 24yo’s decision. W/ @SJohnsonSport @TheAthleticFC

Na :D egy kis fordulat.
Nekem az a megérzésem, a klub valami piszkos játszik, ahogy tette ezt Mount-tal is. Szinte biztos vagyok benne, van a szerződésben valami, amiért Gallagher-ék ezt nem fogadják el, vagy kerek perec elmondták neki, jövőre ne számítson sok játéklehetőségre, bízva abban, hogy így inkább a távozás mellett dönt. A klub így mossa kezeit, mondván ők nem köpik szembe a szurkolókat a saját nevelésű közönségkedvenc elküldésével, és ezek után Gallagher lesz az áruló, aki szerintem ezer százalék, hogy megfelelő feltételek esetén nem hagyná el a Chelsea-t.
Szerintem is, nem tudom elképzelni hogy ha tényleg ilyen ajánlatot tett volna a klub akkor Gallagher elutasítja, valami tuti van a háttérben.
Gondolom a szerződés hossza a gond. Valószínű csak így akarnánk többet kisajtolni érte jövőre, mert egyből felmenne 30 millával az ára

Bandi

#360 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Botond9797 írta: 2024. augusztus 1., csütörtök 8:09
kecske01 írta: 2024. augusztus 1., csütörtök 0:51 🚨 Conor Gallagher rejects Chelsea offer of new 3yr deal for 2nd time. Wage proposal in line with highest earners in #CFC midfield. Club-to-club agreement in place with Atletico Madrid for ~€40m - awaiting 24yo’s decision. W/ @SJohnsonSport @TheAthleticFC

Na :D egy kis fordulat.
Nekem az a megérzésem, a klub valami piszkos játszik, ahogy tette ezt Mount-tal is. Szinte biztos vagyok benne, van a szerződésben valami, amiért Gallagher-ék ezt nem fogadják el, vagy kerek perec elmondták neki, jövőre ne számítson sok játéklehetőségre, bízva abban, hogy így inkább a távozás mellett dönt. A klub így mossa kezeit, mondván ők nem köpik szembe a szurkolókat a saját nevelésű közönségkedvenc elküldésével, és ezek után Gallagher lesz az áruló, aki szerintem ezer százalék, hogy megfelelő feltételek esetén nem hagyná el a Chelsea-t.
Szerintem is, nem tudom elképzelni hogy ha tényleg ilyen ajánlatot tett volna a klub akkor Gallagher elutasítja, valami tuti van a háttérben.

Válasz küldése