Acheampong fasza kis védő lesz amúgy. Azt hiszem kint is van a túrán. Akadémiáról más nem rémlik most aki ténylegesen extrának tűnik. Alfie jött ki tavaly és ennyi. De nyilván akadémisták is mit gondoljanak mikor sorra vesszük a 16 éves tehetségeket dél-amerikában.Szabi írta: ↑2024. augusztus 3., szombat 11:25 Szerintem akkor is borzasztó nagy luxus, hogy bizonyos emberekre úgy hány fittyet, hogy meg se nézi őket. Petrovics, Chalobah, Gallagher, Casadei, Santos, D. Fofana...
Az akadémiáról sincs ott kb. érdemben senki a túrán, eddig azért nem ez volt a jellemző. Mondjuk ha jelenleg ez a mindenben közepes Tyrique George számít a legjobbnak onnan, akkor érthető.
Játékosok
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Játékosok
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Szerintem akkor is borzasztó nagy luxus, hogy bizonyos emberekre úgy hány fittyet, hogy meg se nézi őket. Petrovics, Chalobah, Gallagher, Casadei, Santos, D. Fofana...
Az akadémiáról sincs ott kb. érdemben senki a túrán, eddig azért nem ez volt a jellemző. Mondjuk ha jelenleg ez a mindenben közepes Tyrique George számít a legjobbnak onnan, akkor érthető.
6+8+5+4+1+1+2+1
A 2 év akkor is lóf*sz, a vak is látja hogy ezt csak azért ajánlották hogy azt mondhassák hogy ők tettek ajánlatot, de Gallagher nem akart maradni.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 3., szombat 11:19Az átigazolási összegek könyvelése miatt kaptak ekkora szerződést. Gallaghernél ezzel nem kell számolniBandi írta: ↑2024. augusztus 3., szombat 11:13 Profi a csávó, hogy úgy is tudja hogy nincs rá szüksége hogy még egy percet nem edzett vele. Az meg hogy elutasította Gallagher az ajánlatot nem olyan meglepő, 2 évvel akarják kiszúrni a szemét, miközben minden jöttment 7-8 éves szerződéseket kap. Kicsit sem megalázó…
- kecske01
Az átigazolási összegek könyvelése miatt kaptak ekkora szerződést. Gallaghernél ezzel nem kell számolniBandi írta: ↑2024. augusztus 3., szombat 11:13Profi a csávó, hogy úgy is tudja hogy nincs rá szüksége hogy még egy percet nem edzett vele. Az meg hogy elutasította Gallagher az ajánlatot nem olyan meglepő, 2 évvel akarják kiszúrni a szemét, miközben minden jöttment 7-8 éves szerződéseket kap. Kicsit sem megalázó…kecske01 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 23:26Elméletileg Maresca nem számol vele, ezért rakták ki a keretből.Pityee írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”
Nem normális hozzáállás. Ha minden igaz kirakták az első keretből Gallaghert.
Profi a csávó, hogy úgy is tudja hogy nincs rá szüksége hogy még egy percet nem edzett vele. Az meg hogy elutasította Gallagher az ajánlatot nem olyan meglepő, 2 évvel akarják kiszúrni a szemét, miközben minden jöttment 7-8 éves szerződéseket kap. Kicsit sem megalázó…kecske01 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 23:26Elméletileg Maresca nem számol vele, ezért rakták ki a keretből.Pityee írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”
- kecske01
Dehogy látod, hogy jobb volt Poch pont hogy most kezd végre valami körvonalazódni. Én tuti nem néztem volna, ha Poch marad. Összes kulcsjátékosunk egész évben sérült volt nála. El kell fogadni, hogy Gallagher egy labdabirtokló csapatban nem lenne alapember. Cserének jó lenne 20 percre rombolni a meccsek végén. 3 szerződést utasított vissza, szóval azért nem csak a klub hibája ez a helyzet.BlueBlood1993 írta: ↑2024. augusztus 3., szombat 1:14utcalány anyját ennek a noname szar edzőnek, már most látom hogy Poch jobb volt. Kabaré preseason eddig eredmények és igazolások terèn is. Borzasztó ez a vezetés, tényleg nagyon nehéz szeretni már ezt a csapatot. Zsinórban második szezonban èrtèk el hogy a meccsek kb harmadát nem is láttam olyan volt a játék.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 23:26Elméletileg Maresca nem számol vele, ezért rakták ki a keretből.Pityee írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”
Most már az igazolásokat se követem tökéletesen. Jön egy rakás noname 10 éves a homokozóból, egy 20. Középszar kapus, a csapatunk motorja meg megy? Basszák meg magukat az amcsik
Szerk: mondjuk itt mást olvasni:
"christianrojoisme
continuing to undergo his rehabilitation programme
Join
[Fabrizio Romano] Chelsea have informed Conor Gallagher that he will be squad player under Maresca's possession approach."
Bárcsak maradna.
“Will Gallagher be allowed to train with the first team if he stays?”
Maresca: “At the moment, there is not any update on that. The only thing I can say is that he was in contact with the club to find a solution”
“ I don’t think it’s something new. In football, every summer, different clubs have some problems with some players and then at the end, they find a solution and everyone is happy. Hopefully the same can happen in this situation”
(@kierangill_DM)
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
utcalány anyját ennek a noname szar edzőnek, már most látom hogy Poch jobb volt. Kabaré preseason eddig eredmények és igazolások terèn is. Borzasztó ez a vezetés, tényleg nagyon nehéz szeretni már ezt a csapatot. Zsinórban második szezonban èrtèk el hogy a meccsek kb harmadát nem is láttam olyan volt a játék.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 23:26Elméletileg Maresca nem számol vele, ezért rakták ki a keretből.Pityee írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”
Most már az igazolásokat se követem tökéletesen. Jön egy rakás noname 10 éves a homokozóból, egy 20. Középszar kapus, a csapatunk motorja meg megy? Basszák meg magukat az amcsik
Szerk: mondjuk itt mást olvasni:
"christianrojoisme
continuing to undergo his rehabilitation programme
Join
[Fabrizio Romano] Chelsea have informed Conor Gallagher that he will be squad player under Maresca's possession approach."
Bárcsak maradna.
- kecske01
Elméletileg Maresca nem számol vele, ezért rakták ki a keretből.Pityee írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 19:32 “Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
“Fejetlenség a Gallagher ügyben – Nizaar Kinsella szerint a játékos szereti a klubot, és úgy véli, hogy Maresca alatt is helytállna. A Sky Sports szintén azt közölte, hogy Gallaghernek az új játékstílusban is lesz helye, ennek ellenére mégis olyan hírek láttak napvilágot, miszerint kitették őt az elsőszámú keretből.”
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
-
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Az,ez tényleg szégyen, nem tudom a vezetőség mi a szart gondolt, nem hiszem hogy Galla nem írta volna alá a szerződést ha nincs valami a háttérben, nem tudom milyen irányt vagy identitást akarnak az amcsik a klubnak ,de eddig egy lelketlen szar az egész,aki semmi tisztelettel küldi el a régóta, itt játszó vagy akár dolgozó embereket,komolyan meg a hülyének titulált arab tulajok is ezerszer normálisabban kezelik ezeket, az akadémia fiataljainak is milyen üzenet ez marJames Lee írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 17:03 Gyalázat. Ez a sztori a legkevésbé sem hasonlít Mount távozására, mert ellentétben vele, Gallagher a körülményektől függetlenül, mindig a maximumot nyújtotta és teljes szívvel volt a pályán, ami ellensúlyozta a hiányosságait. Azpi magasságokba kerülhetett volna a srác.
De természetesen a huszonnyolcadik faszkópé azeri csodagyerek megszerzése 8 éves szerződéssel fontosabb, mint egy potenciális klubikon megtartása.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Ezt mondtam par napja en is. Full identitas valtas. Ez mar nem az a klub…BlueBlood1993 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 17:48 Menjen a utcalány anyjába a vezetőség, szar az egész klub már...nincs is mit szeretni ezen.
Attol mert Chelsea fc a neve a klubnak attol meg ezzel nem tudok azonosulni.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Menjen a utcalány anyjába a vezetőség, szar az egész klub már...nincs is mit szeretni ezen.
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Gyalázat. Ez a sztori a legkevésbé sem hasonlít Mount távozására, mert ellentétben vele, Gallagher a körülményektől függetlenül, mindig a maximumot nyújtotta és teljes szívvel volt a pályán, ami ellensúlyozta a hiányosságait. Azpi magasságokba kerülhetett volna a srác.
De természetesen a huszonnyolcadik faszkópé azeri csodagyerek megszerzése 8 éves szerződéssel fontosabb, mint egy potenciális klubikon megtartása.
- kecske01
Reméljük így lesz, abba a fociba pont illeni fog.koni0725 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 15:02Én is visszavonnám a helyében, ha a tavalyi év után egy ilyen szarral szúrnák ki a szemem.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 14:48 JUST IN: Conor Gallagher’s career at Chelsea looks to be almost over. Chelsea offered him a 2+1 deal, not any longer, as they are concerned in Maresca’s high possession system he would only be a squad player. Atletico, waiting for decision. (@FabrizioRomano) #Cfc
Szerződés ajánlat visszavonva
Remélem az Atletico-ban jobban megbecsülik majd az odaadását.
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Én is visszavonnám a helyében, ha a tavalyi év után egy ilyen szarral szúrnák ki a szemem.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 2., péntek 14:48 JUST IN: Conor Gallagher’s career at Chelsea looks to be almost over. Chelsea offered him a 2+1 deal, not any longer, as they are concerned in Maresca’s high possession system he would only be a squad player. Atletico, waiting for decision. (@FabrizioRomano) #Cfc
Remélem az Atletico-ban jobban megbecsülik majd az odaadását.
211! NEW RECORD!
- kecske01
JUST IN: Conor Gallagher’s career at Chelsea looks to be almost over. Chelsea offered him a 2+1 deal, not any longer, as they are concerned in Maresca’s high possession system he would only be a squad player. Atletico, waiting for decision. (@FabrizioRomano) #Cfc
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Romano szerint 2 év+1 opció volt az ajánlat.
- kecske01
Gondolom a szerződés hossza a gond. Valószínű csak így akarnánk többet kisajtolni érte jövőre, mert egyből felmenne 30 millával az áraBandi írta: ↑2024. augusztus 1., csütörtök 8:39Szerintem is, nem tudom elképzelni hogy ha tényleg ilyen ajánlatot tett volna a klub akkor Gallagher elutasítja, valami tuti van a háttérben.Botond9797 írta: ↑2024. augusztus 1., csütörtök 8:09Nekem az a megérzésem, a klub valami piszkos játszik, ahogy tette ezt Mount-tal is. Szinte biztos vagyok benne, van a szerződésben valami, amiért Gallagher-ék ezt nem fogadják el, vagy kerek perec elmondták neki, jövőre ne számítson sok játéklehetőségre, bízva abban, hogy így inkább a távozás mellett dönt. A klub így mossa kezeit, mondván ők nem köpik szembe a szurkolókat a saját nevelésű közönségkedvenc elküldésével, és ezek után Gallagher lesz az áruló, aki szerintem ezer százalék, hogy megfelelő feltételek esetén nem hagyná el a Chelsea-t.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 1., csütörtök 0:51 Conor Gallagher rejects Chelsea offer of new 3yr deal for 2nd time. Wage proposal in line with highest earners in #CFC midfield. Club-to-club agreement in place with Atletico Madrid for ~€40m - awaiting 24yo’s decision. W/ @SJohnsonSport @TheAthleticFC
Na egy kis fordulat.
Szerintem is, nem tudom elképzelni hogy ha tényleg ilyen ajánlatot tett volna a klub akkor Gallagher elutasítja, valami tuti van a háttérben.Botond9797 írta: ↑2024. augusztus 1., csütörtök 8:09Nekem az a megérzésem, a klub valami piszkos játszik, ahogy tette ezt Mount-tal is. Szinte biztos vagyok benne, van a szerződésben valami, amiért Gallagher-ék ezt nem fogadják el, vagy kerek perec elmondták neki, jövőre ne számítson sok játéklehetőségre, bízva abban, hogy így inkább a távozás mellett dönt. A klub így mossa kezeit, mondván ők nem köpik szembe a szurkolókat a saját nevelésű közönségkedvenc elküldésével, és ezek után Gallagher lesz az áruló, aki szerintem ezer százalék, hogy megfelelő feltételek esetén nem hagyná el a Chelsea-t.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 1., csütörtök 0:51 Conor Gallagher rejects Chelsea offer of new 3yr deal for 2nd time. Wage proposal in line with highest earners in #CFC midfield. Club-to-club agreement in place with Atletico Madrid for ~€40m - awaiting 24yo’s decision. W/ @SJohnsonSport @TheAthleticFC
Na egy kis fordulat.