Aktuális meccsek
Re: Aktuális meccsek
Megint azok a fránya helyzetek…
Am nagyon sok labdát passzolunk el…5 méteres passzokat nem tudunk megcsinálni
Ill Maatsenen sok tamadásrlakad..
Am nagyon sok labdát passzolunk el…5 méteres passzokat nem tudunk megcsinálni
Ill Maatsenen sok tamadásrlakad..
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Disasi borzalmas és Caicedo is önveszélyes, de amúgy nem játszunk rosszul. Maatsen nem tudom mit keres jobbtámadóba, teljesen nulla 1v1ben.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Colwill nem balhátvéd. Ennyi a történet.
Nagyon jó játékos, de nem lenne szabad ott játszania, sok gólt kapunk róla. Nem létezik, hogy Pochettino nem látja.
Nagyon jó játékos, de nem lenne szabad ott játszania, sok gólt kapunk róla. Nem létezik, hogy Pochettino nem látja.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Jackson is kicsit máshogy fest Nkunkuval. Pre-seasonben nyomta ígyTraxver írta: ↑2023. december 27., szerda 22:01A lövőlábba elé állt be, igy találta el Nkukucech19960320 írta: ↑2023. december 27., szerda 21:59Hát nem nagyon volt kontakt a lassítás alapján...
Kontakt megvolt
Jacksontól ez szép volt.
-
Hát ha volt kontakt, az minimális volt, ráadásol nem is elé lépett, hanem mellé.... Nem véletlen szerintem, hogy Nkunku is gyorsan abbahagyta a reklamálást, a többiek meg csak kötelességből "reklamáltak"Traxver írta: ↑2023. december 27., szerda 22:01A lövőlábba elé állt be, igy találta el Nkukucech19960320 írta: ↑2023. december 27., szerda 21:59Hát nem nagyon volt kontakt a lassítás alapján...
Kontakt megvolt
Jacksontól ez szép volt.
A lövőlábba elé állt be, igy találta el Nkukucech19960320 írta: ↑2023. december 27., szerda 21:59Hát nem nagyon volt kontakt a lassítás alapján...
Kontakt megvolt
Jacksontól ez szép volt.
-
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Ez hogy nem tizi? Labdához nem ért és miatta nem tudta elrúgni a labdát Nkunku
-
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Gusto is jó igazolás lesz. Csípem a srácot.
Na ez szep volt, több ilyen akciót szeretnék már előbb is volt egy ilyen milor Maatsen lövése nem jutott el a kapuig
Nekem ennyi még kevés, ezt a szezont (de talan kovetkezot is) meghagynam Jackson-nak es Broja-nak, barmit csinalnak. Jackson fiatal, elso szezonja a PL-ben, Broja meg hosszuserules utan van. Vagy akkor menjen kölcsönbe az albán, de jatszaniuk kell, mert így semmi ertelme tartani őket es nem hemzsegnek a jo csatarok a piacon.Pityee írta: ↑2023. december 24., vasárnap 23:41 Egyetlen csapat sem veszített több Premier League-meccset 2023-ban, mint a Chelsea (19).
Ezt ki lehet tenni a vitrinbe Sanya te meg ne igyá töményet higítóra, ha szerinted Jacksonnak még több játékidő kell. Minél hamarabb el kell zavarni a fenébe azt a szerencsétlent.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Egyetlen csapat sem veszített több Premier League-meccset 2023-ban, mint a Chelsea (19).
Ezt ki lehet tenni a vitrinbe Sanya te meg ne igyá töményet higítóra, ha szerinted Jacksonnak még több játékidő kell. Minél hamarabb el kell zavarni a fenébe azt a szerencsétlent.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
Gyerekek nem az alkohol beszélt belőlem . Csak a szokásos probálok a pozitivumokba kapaszkodni, meg teljesen másképp alakulhatott volna a meccs ha a 3 a 0 ellen berugjuk a helyzetet, jobban játszottunk. Kombinativabb passz játékokat láttam mint a wolves-tol, de ez kb az egesz szezonunkra elmondhato, játékban jobbak vagyunk. A MU és a Newcastle elleni két meccs volt sztem ahol lejátszottak minket, a többin nem, ahogy ma sem.
A két csatáros játéknak azért örültem mert igy Broja és Jackson is egyszerre tud játszani. Nekik kell a játékidő. Meg ha Nkunku már kezdő lesz, neki is fekszik és valanelyikükkel tud kezdeni.
A két csatáros játéknak azért örültem mert igy Broja és Jackson is egyszerre tud játszani. Nekik kell a játékidő. Meg ha Nkunku már kezdő lesz, neki is fekszik és valanelyikükkel tud kezdeni.