emsanya írta: ↑2023. december 24., vasárnap 19:50
Lehiggadva atgondolva a meccset ma is azert jol jatszottunk. Sterlingre pipa voltam mert harmadszorra is kepes ilyen helyzeteket elbaszni, egyszeruen agyatlan de még igy is tobb helyzetunk volt.
Nkunku nagyon erzi a kaput, meg ott se volt szerencsenk mikor megakadt a golvonalon a labda. Ha vezetunk biztos mashogy alakul a meccs.
A vedelembe ezeket az egyeni hibakat kene elfelejteni, mar Silva is hoz meccsenkent egyet.
Ket csataros felallast is jo volt latni, erdekes lesz ennyi sargas utan hogy allunk fel de legalabb mindenki jatszik.
Ezekbol is tanul a fiatal keret, jo hogy 3 naponta jatszunk, eredmenyen is lehet javitani.
Lehajtott fej es dolgozni izombol tovabb!
Mindenkinek peace es boldog karacsonyt!
Ez valszeg már a karácsonyi pálesz után íródott, egyéb iránt nem tudom hova tenni. A csatárok kuka, Sterling önző és ostoba, Mudryk ostoba, Palmer képes egy egész meccsre eltűnni, a védelem dekoncentrált (Gusto, Silva, Badiashille, Ugu is mind adott gólt erő passzt/hibát csinált).
Petrovicot és Gallagher stabil teljesítményét kivéve semmi pozitívum nem volt, talán hogy Nkunku máris meglőtte az első gólját.
emsanya írta: ↑2023. december 24., vasárnap 19:50
Lehiggadva atgondolva a meccset ma is azert jol jatszottunk. Sterlingre pipa voltam mert harmadszorra is kepes ilyen helyzeteket elbaszni, egyszeruen agyatlan de még igy is tobb helyzetunk volt.
Nkunku nagyon erzi a kaput, meg ott se volt szerencsenk mikor megakadt a golvonalon a labda. Ha vezetunk biztos mashogy alakul a meccs.
A vedelembe ezeket az egyeni hibakat kene elfelejteni, mar Silva is hoz meccsenkent egyet.
Ket csataros felallast is jo volt latni, erdekes lesz ennyi sargas utan hogy allunk fel de legalabb mindenki jatszik.
Ezekbol is tanul a fiatal keret, jo hogy 3 naponta jatszunk, eredmenyen is lehet javitani.
Lehajtott fej es dolgozni izombol tovabb!
Mindenkinek peace es boldog karacsonyt!
Sanya te szerintem még a gyász tagadás szakaszában vagy, vagy a lehiggadás alatt azt érted hogy bevertél egy liter bort meg egy kis töményet szentestére? Mert azért arra a kijelentésre hogy ma is jól játszottunk, nem látok más magyarázatot. Vagy még mindig az xg-be kapaszkodunk, mert abban ma tényleg megint jobbak voltunk, taps-taps!
És lám, van egy kompetens ember középen, egyből Sterling gólpassz... persze ez elsősorban Nkunku érdeme. Nálam 2 bekapott góllal együtt is Petrovic a MotM.
Izland írta: ↑2023. december 24., vasárnap 16:47
- Az elmúlt 20 évben nem volt annyira unszimpatikus játékosunk, mint Jackson
- Broja óriási nulla, nem lehet egyszerűen szavakkal kifejezni
Lassan lehet sóval behinteni a Bridget. Nem lett jobb a játékunk tavalyhoz képest, tehát tőlem Pochettino továbbra is mehet a fenébe.
Legtöbb nagy helyzetet hagytuk ki a ligában. Pochnak ebben kurvára nincs sara. Ennyire alkalmas ez a játékállomány. Egyék is meg az Amcsik amit főztek.
Haverom kérdi, hogy meddig kell még bízni a process-ben?
Felfoghatatlan fos ez a csapat....és az a baj, hogy telerakták fogalmatlan emberekkel, a vezetőktől a játékosokig!