Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Moldván
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard

Re: Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)

#441 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Anti írta: 2023. augusztus 27., vasárnap 7:26 Puli viszon elég aktiv a Milanban. Megvan a szintje az olasz ligâban?
Borzalmas az olasz bajnokság. Ha nem sérül meg lövöldözni fogja a gólokat.

Anti
Kapcsolat:

#442 Hozzászólás Szerző: Anti »

Puli viszon elég aktiv a Milanban. Megvan a szintje az olasz ligâban?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#443 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Pityee írta: 2023. augusztus 26., szombat 19:16
vigh92 írta: 2023. augusztus 26., szombat 17:06 Havertz úgy mozog az Arsenalban, mint egy délibáb. Jó, hogy eladtuk, semmivel nem lennénk előrébb vele.

Mount is nagy bukta eddig, ráadásul most sérült is.

Lehet úgy vannak vele, hogy fiatalon megnyerték a BL-t, jó a fiú, aztán fognak bele.
Hát pedig Havertz jelenleg jól jönne nekünk. Mivel nincs támadó középpályásunk. Jackson mögött lubickolna szerintem.
Dehogy lubickolna, értelmetlen visszasírni a selejtet, csak azért, mert most mennyiségben nincs egy selejtünk, aki épp beugorjon. Havertz kishíján az összes létező formáció összes támadó posztján ki lett próbálva és 1-2 meccset leszámítva mindehol felsült. A nagy erénye, hogy prímán felismeri és érkezik az üres területekre, ennek a skillnek viszont kb semmi haszna, ha a kulcspillanatban nem jól passzol vagy elkúrja a helyzetét. Ez a PL, itt nem jut 50 lehetőség egy meccsre és vergődik is rendesen - bár sima felkészülési bemutatón is kb mindent kihagyott :lol:

Sajnálom, hogy nem vált be, érkezésekor jóval többet láttam benne én is, azóta viszont az idő megmutatta mire képes... hát jelenleg 10-ből 10-szer előbb küldenék be egy Jorginhot bárhova a pályán, mint Kai-t

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#444 Hozzászólás Szerző: Pityee »

vigh92 írta: 2023. augusztus 26., szombat 17:06 Havertz úgy mozog az Arsenalban, mint egy délibáb. Jó, hogy eladtuk, semmivel nem lennénk előrébb vele.

Lehet úgy vannak vele, hogy fiatalon megnyerték a BL-t, jó a fiú, aztán fognak bele.
Hát pedig Havertz jelenleg jól jönne nekünk. Mivel nincs támadó középpályásunk. Jackson mögött lubickolna szerintem.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Cappy

#445 Hozzászólás Szerző: Cappy »

Traxver írta: 2023. augusztus 26., szombat 18:25
arsenalba még inkább nem a posztján játszik
Lampard az elso idoszakaban probalgatta azon a poszton, mint most Arteta. Botrany volt ott.

Poch rendszereben szerintem kiraly lett volna. Ot jobban sajnaltam, hogy elment, mint Mountot.

emsanya

#446 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Sindu írta: 2023. augusztus 26., szombat 18:06 Arra amúgy nem számítottam, hogy Barkley 29 évesen egy Champós csapatban fog játszani. Nem volt jó, de azért ez kemény hanyatlás. :D
Es vele is mennyit szenvedtunk, azert jo hogy az ilyen emberek el lettek takaritva.

Traxver

#447 Hozzászólás Szerző: Traxver »

arsenalba még inkább nem a posztján játszik

Sindu
Kedvenc játékos: James

#448 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Arra amúgy nem számítottam, hogy Barkley 29 évesen egy Champós csapatban fog játszani. Nem volt jó, de azért ez kemény hanyatlás. :D

vigh92
Kedvenc játékos: lampard

#449 Hozzászólás Szerző: vigh92 »

Havertz úgy mozog az Arsenalban, mint egy délibáb. Jó, hogy eladtuk, semmivel nem lennénk előrébb vele.

James Lee
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC

#450 Hozzászólás Szerző: James Lee »

Mou-ék hétvégén, idegenben játszott felkészülési meccsén a hazaiak edzője hibásan cserélt (már lecserélt játékost hozott vissza), aminek a kijavítását a bíró megtagadta, így 10 emberre fogyatkoztak. José erre lekapta a pályáról Aouart, hogy mindkét oldalon egyenlő számmal legyenek jelen a játékosok.
Igen, felkészülési meccs, nyerésre is álltak, és így többet is pihent a srác, de magát a gesztust szépnek tartom.

https://www.mirror.co.uk/sport/football ... r-30696453

emsanya

#451 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Amazing24 írta: 2023. augusztus 16., szerda 19:03 Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.

https://youtu.be/4QuZr3J9KJA

Kinek hianyzik? Az elso itteni idoszaka szerintem pazar volt, es nagyon ritka az ilyen technikas CB.
Szerintem a Conte-nal a bajnoksagot nyert szezonban volt a csucson. Abban a rendszerben leghatso emberkent oriasi tanar volt, gyakorlatilag vegig olvasta a jatekot es alig lehetett rajta atmenni.

Epp ezert emberfogasnal (4 vedonel) mar nem volt annyira megbizhato, meg szertelen volt nagyon a pali. Diego Costa-hoz hasonlo, csak hatul. Pont abban a szezonban mindketten megbizhatoak voltak.

broduer
Kedvenc játékos: petr cech

#452 Hozzászólás Szerző: broduer »

Amazing24 írta: 2023. augusztus 16., szerda 19:03 Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.

Kinek hianyzik? Az elso itteni idoszaka szerintem pazar volt, es nagyon ritka az ilyen technikas CB.
Voltak szép pillanatai (Mu elleni gólok hatalmasak voltak), de összességében túl sokat bohóckodott, agyatlankodott. Hasonló volt az ember érzése, mint ami Zoumánál volt (nyilván Luiz magasabb szinten) : a látványos mentései, szerelései mind a saját helyezkedési/ játékolvasási hibáinak a korrigálásai voltak. Plusz azért a vége felé az emberi oldala is eléggé megkérdőjeleződött.

fst200
Kedvenc játékos: Hazard

#453 Hozzászólás Szerző: fst200 »

tényleg jó volt , de így nem tudom miért de jobban megvan bennem a psg -s gólja , vagy a hóbortosságából eredő bepakott gólok :D nekem Rüdi hiányzik mai napig ,az aktívak közül

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#454 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Szerintem végigjátszotta a karrierjét egy olyan poszton ami nem igazán neki való. VKPnak született.

Amúgy szerintem mint CB átlagos volt, de a technikai tudásával eladta magát.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

#455 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.

dacultras
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#456 Hozzászólás Szerző: dacultras »

Bandi írta: 2023. augusztus 10., csütörtök 15:11
Pityee írta: 2023. augusztus 10., csütörtök 14:43 Kürtös ugyanolyan sérülést szenvedett mint Nkunku. Operálni fogják, a Madrid szarba került kapusposzton. Kiváncsi leszek kit fognak tudni elmozditani ilyen gyorsan.
Nkunku “csak” MCL, Courtois ACL sérülést szenvedett, az a rosszabb, minimum 6 hónap, de könnyen lehet hogy ugrott a szezonja. Navas-t és Bono-t írják első körben, valószínűleg kölcsönben gondolkodnak. Kepa esetleg? :D
De Gea?

Bandi

#457 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Pityee írta: 2023. augusztus 10., csütörtök 14:43 Kürtös ugyanolyan sérülést szenvedett mint Nkunku. Operálni fogják, a Madrid szarba került kapusposzton. Kiváncsi leszek kit fognak tudni elmozditani ilyen gyorsan.
Nkunku “csak” MCL, Courtois ACL sérülést szenvedett, az a rosszabb, minimum 6 hónap, de könnyen lehet hogy ugrott a szezonja. Navas-t és Bono-t írják első körben, valószínűleg kölcsönben gondolkodnak. Kepa esetleg? :D

Pityee

#458 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Kürtös ugyanolyan sérülést szenvedett mint Nkunku. Operálni fogják, a Madrid szarba került kapusposzton. Kiváncsi leszek kit fognak tudni elmozditani ilyen gyorsan.
2012.05.19

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#459 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Havertz teljes mertekben arsenal kompatibilis.
Neki passzokat, kulcspasszokat kell osztogatnia.
A nemeteknel eleg sok golt lott es nem csak ilyen bepoccintos golokat, nyilvan az egy gyikszar bajnoksag, de akkor is fura mennyire impotens most a kapu elott.

Pityee

#460 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Szabi írta: 2023. augusztus 7., hétfő 9:52
Pityee írta: 2023. augusztus 6., vasárnap 23:21 “He was unlucky not to score but he was very physical when he needed to be, so I was very pleased with him”.
Ha lenne annyi ujjam, hogy összeszámoljam, ezt hányszor mondta el Tuchel és Potter együttvéve egy-egy meccs után... :D

Magyarul "a kapu előtt szokásához híven ritka nagy balf@sz volt, de a mezőnymunkájával és a küzdőszellemével nagyon elégedett vagyok".

Itt se volt kevés helyzete, még a tavalyi botrányos szezonban sem, az Arsenalban nyilván még több lesz neki, így értelemszerűen esélyes, hogy több gólt is fog rúgni. Viszont konkurenciája is lesz, nem úgy, mint nálunk volt, ott nem fog beleférni zsinórban 4-5 rossz meccs.

Nagyon szép összeget kaptunk érte, van itt helyette azóta egy Nkunku-Jackson páros, szerintem nem érdemes keseregni egy olyan játékos miatt, akinek 3 teljes szezon sem volt elég a bizonyításra.
Félreértés ne essen, én nem siránkozok utána. Nem volt a szivem csücske :D De szerintem még viszonylag fiatal és nem volt ő olyan rossz játékos mint amilyen gyorsan túl lett rajta adva. Mondjuk Nkunku jobb az tény, de ha ilyen sérülékeny lesz, akkor többet lesz a kórházi ágyon ő is, mint a pályán. Szóval sokra nem megyünk vele.
2012.05.19

Válasz küldése