Borzalmas az olasz bajnokság. Ha nem sérül meg lövöldözni fogja a gólokat.
Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
- Anti
- Kapcsolat:
Re: Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
Puli viszon elég aktiv a Milanban. Megvan a szintje az olasz ligâban?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Dehogy lubickolna, értelmetlen visszasírni a selejtet, csak azért, mert most mennyiségben nincs egy selejtünk, aki épp beugorjon. Havertz kishíján az összes létező formáció összes támadó posztján ki lett próbálva és 1-2 meccset leszámítva mindehol felsült. A nagy erénye, hogy prímán felismeri és érkezik az üres területekre, ennek a skillnek viszont kb semmi haszna, ha a kulcspillanatban nem jól passzol vagy elkúrja a helyzetét. Ez a PL, itt nem jut 50 lehetőség egy meccsre és vergődik is rendesen - bár sima felkészülési bemutatón is kb mindent kihagyott
Sajnálom, hogy nem vált be, érkezésekor jóval többet láttam benne én is, azóta viszont az idő megmutatta mire képes... hát jelenleg 10-ből 10-szer előbb küldenék be egy Jorginhot bárhova a pályán, mint Kai-t
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Hát pedig Havertz jelenleg jól jönne nekünk. Mivel nincs támadó középpályásunk. Jackson mögött lubickolna szerintem.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
Lampard az elso idoszakaban probalgatta azon a poszton, mint most Arteta. Botrany volt ott.
Poch rendszereben szerintem kiraly lett volna. Ot jobban sajnaltam, hogy elment, mint Mountot.
-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Arra amúgy nem számítottam, hogy Barkley 29 évesen egy Champós csapatban fog játszani. Nem volt jó, de azért ez kemény hanyatlás.
- vigh92
- Kedvenc játékos: lampard
Havertz úgy mozog az Arsenalban, mint egy délibáb. Jó, hogy eladtuk, semmivel nem lennénk előrébb vele.
Mount is nagy bukta eddig, ráadásul most sérült is.
Lehet úgy vannak vele, hogy fiatalon megnyerték a BL-t, jó a fiú, aztán fognak bele.
Mount is nagy bukta eddig, ráadásul most sérült is.
Lehet úgy vannak vele, hogy fiatalon megnyerték a BL-t, jó a fiú, aztán fognak bele.
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Mou-ék hétvégén, idegenben játszott felkészülési meccsén a hazaiak edzője hibásan cserélt (már lecserélt játékost hozott vissza), aminek a kijavítását a bíró megtagadta, így 10 emberre fogyatkoztak. José erre lekapta a pályáról Aouart, hogy mindkét oldalon egyenlő számmal legyenek jelen a játékosok.
Igen, felkészülési meccs, nyerésre is álltak, és így többet is pihent a srác, de magát a gesztust szépnek tartom.
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... r-30696453
Igen, felkészülési meccs, nyerésre is álltak, és így többet is pihent a srác, de magát a gesztust szépnek tartom.
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... r-30696453
Szerintem a Conte-nal a bajnoksagot nyert szezonban volt a csucson. Abban a rendszerben leghatso emberkent oriasi tanar volt, gyakorlatilag vegig olvasta a jatekot es alig lehetett rajta atmenni.Amazing24 írta: ↑2023. augusztus 16., szerda 19:03 Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.
https://youtu.be/4QuZr3J9KJA
Kinek hianyzik? Az elso itteni idoszaka szerintem pazar volt, es nagyon ritka az ilyen technikas CB.
Epp ezert emberfogasnal (4 vedonel) mar nem volt annyira megbizhato, meg szertelen volt nagyon a pali. Diego Costa-hoz hasonlo, csak hatul. Pont abban a szezonban mindketten megbizhatoak voltak.
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Voltak szép pillanatai (Mu elleni gólok hatalmasak voltak), de összességében túl sokat bohóckodott, agyatlankodott. Hasonló volt az ember érzése, mint ami Zoumánál volt (nyilván Luiz magasabb szinten) : a látványos mentései, szerelései mind a saját helyezkedési/ játékolvasási hibáinak a korrigálásai voltak. Plusz azért a vége felé az emberi oldala is eléggé megkérdőjeleződött.Amazing24 írta: ↑2023. augusztus 16., szerda 19:03 Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.
Kinek hianyzik? Az elso itteni idoszaka szerintem pazar volt, es nagyon ritka az ilyen technikas CB.
-
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
tényleg jó volt , de így nem tudom miért de jobban megvan bennem a psg -s gólja , vagy a hóbortosságából eredő bepakott gólok nekem Rüdi hiányzik mai napig ,az aktívak közülAmazing24 írta: ↑2023. augusztus 16., szerda 19:03 Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Szerintem végigjátszotta a karrierjét egy olyan poszton ami nem igazán neki való. VKPnak született.Amazing24 írta: ↑2023. augusztus 16., szerda 19:03 Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.
Amúgy szerintem mint CB átlagos volt, de a technikai tudásával eladta magát.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Veletlenul szembe jott velem ez a video, elkapott a nosztalgia, sok szep emlek elenevedett fel bennem.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Nkunku “csak” MCL, Courtois ACL sérülést szenvedett, az a rosszabb, minimum 6 hónap, de könnyen lehet hogy ugrott a szezonja. Navas-t és Bono-t írják első körben, valószínűleg kölcsönben gondolkodnak. Kepa esetleg?
- Pityee
Kürtös ugyanolyan sérülést szenvedett mint Nkunku. Operálni fogják, a Madrid szarba került kapusposzton. Kiváncsi leszek kit fognak tudni elmozditani ilyen gyorsan.
2012.05.19
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Havertz teljes mertekben arsenal kompatibilis.
Neki passzokat, kulcspasszokat kell osztogatnia.
A nemeteknel eleg sok golt lott es nem csak ilyen bepoccintos golokat, nyilvan az egy gyikszar bajnoksag, de akkor is fura mennyire impotens most a kapu elott.
Neki passzokat, kulcspasszokat kell osztogatnia.
A nemeteknel eleg sok golt lott es nem csak ilyen bepoccintos golokat, nyilvan az egy gyikszar bajnoksag, de akkor is fura mennyire impotens most a kapu elott.
- Pityee
Félreértés ne essen, én nem siránkozok utána. Nem volt a szivem csücske De szerintem még viszonylag fiatal és nem volt ő olyan rossz játékos mint amilyen gyorsan túl lett rajta adva. Mondjuk Nkunku jobb az tény, de ha ilyen sérülékeny lesz, akkor többet lesz a kórházi ágyon ő is, mint a pályán. Szóval sokra nem megyünk vele.Szabi írta: ↑2023. augusztus 7., hétfő 9:52Ha lenne annyi ujjam, hogy összeszámoljam, ezt hányszor mondta el Tuchel és Potter együttvéve egy-egy meccs után...
Magyarul "a kapu előtt szokásához híven ritka nagy balf@sz volt, de a mezőnymunkájával és a küzdőszellemével nagyon elégedett vagyok".
Itt se volt kevés helyzete, még a tavalyi botrányos szezonban sem, az Arsenalban nyilván még több lesz neki, így értelemszerűen esélyes, hogy több gólt is fog rúgni. Viszont konkurenciája is lesz, nem úgy, mint nálunk volt, ott nem fog beleférni zsinórban 4-5 rossz meccs.
Nagyon szép összeget kaptunk érte, van itt helyette azóta egy Nkunku-Jackson páros, szerintem nem érdemes keseregni egy olyan játékos miatt, akinek 3 teljes szezon sem volt elég a bizonyításra.
2012.05.19