Főleg, hogy az a kapusedző már nálunk dolgozik, aki mellett a Brightonban kiemelkedő teljesítmény nyújtott.kecske01 írta: ↑2023. augusztus 9., szerda 15:01Hozunk kapust, ha Kepa megy. Hasonló összegért, mint Sanchezt. Sanchez amúgy tavaly nyáron 70m Fontra volt taksálva. Szerintem most fel fogjuk tudni újra építeni.flatley09 írta: ↑2023. augusztus 9., szerda 14:49Crap írta: ↑2023. augusztus 9., szerda 14:46 Kepat már ezer éve lekellet volna cserélni bárki bármit mond.
Ha a Bayern viszi és még pénzt is kapunk érte az szerintem irtózatos módon jó üzlet.
Az Arsenal se elégszik meg a kapusaikkal pedig Lenonank is volt jó időszaka, Ramsdale meg kb. hibátlan szezont hozott tavaly. Erre mégis leigazolták a tavalyi PL szezon egyik legjobban szereplő kapusát Raya-t 25 millió fontért. (annyiért mint Sanchez) Éppen tegnap jelentették be. Minden évben igazolnak új kapust...
Ha ők (+Arteta) nem elégednek meg 1-1 közepes kapus teljesítménnyel, de még egy jóval se, hanem a világklasszisra mennek, akkor ne mi szórakozzunk már itt B kategóriás Kepával.
Csak ő nem adták el Leno-t, mielőtt le nem igazolták Ramsdale-t.
Ahogy mondtam, itt a kérdés nem az, hogy lehet-e, vagy kell-e Kepa-t upgradelni, hanem az, hogy a helyettesítése mikor és kivel történik...
Mert ha most eladjuk, akkor megint csak Sanchez marad...és őt azért egyelőre nem lehet upgrade-nek nevezni.
Szerintem első számú kapusnak igazoltuk - ettől függetlenül az első meccseken lehet nem ő fog védeni, mert még csak pár edzése volt a csapattal.