Ziyech, Auba és ő is holnap térnek vissza de nem utaznak el Amerikába
kíváncsi vagyok megjelenik-e az edzésen
Ziyech, Auba és ő is holnap térnek vissza de nem utaznak el Amerikába
Első meccsén a 18 eves Lewis Hall-al jatszott egyutt belul, sose felejtem el. Es ugyis a mezony legjobbja volt. En is kivancsi leszek ra mire kepes ha ertelmes rendszerben fog jatszani.
Én is azt gondolom, hogy vannak hiányosságai, ugyanakkor ezek javarészt túlterheltségből (kb minden meccset végig játszott), illetve a portugál és az angol bajnokság között intenzitásbeli különbségekből adódtak. Plusz szerintem jót fog neki tenni, ha lesz mellette egy klasszikus védekező középpályás (pl Caicedo). Igazándiból európai kupasorozat hiányában nem lesz annyira sok meccsünk (kupákkal együtt kb 45-50), ennek ellenére lehet, hogy tennék egy próbát Casadei-jel, mint állandó cseréje, és az olasznak talán többet is érne az a 15-20 meccs nálunk, minthogy elbohóckodjon vmelyik favágó Championship csapatban.Szabi írta: ↑2023. július 15., szombat 13:29 Transfermarktnál a flop kategóriába rakták a gyereket.
Egyébként én hoznék a posztjára valakit, mert ez sem jó, hogy bármit csinálhat, akkor is kezdeni fog, el fog így kényelmesedni. Előző félszezonban is voltak ám bőven hibái (olyanok is, amelyekből gólokat kaptunk), persze még így is a jobbak közé tartozott. Csak ugye megint a kettős mérce, azok, akik Kovacic-ot szidták, Enzo kapcsán nem említik meg, hogy a távoli kísérletei neki sem voltak eddig meggyőzőek, a sebessége pedig Jorginho-t idéző. Világklasszistól messze jár még, de látni a jeleket, miért fizettünk érte ennyit. Bár én nem vagyok azért hanyatt esve tőle.
Meg az áráról nem Ő tehet. Benfica izmozott, Boehly meg szerelmes lett a vb-n belé. Nekem Ő a kedvencem a keretből, szerintem Pochhal végre a helyén is fog játszani feljebb a kp-n.BlueBlood1993 írta: ↑2023. július 15., szombat 10:44Imádom a srácot, igazi nyertes mentalitása van, nem sérülékeny pedig terhelve van nem kicsit. Akik szerint nem ért meg 120-at, azoknak nagyon bízom benne, hogy bizonyít az évek során, hogy ez csak egy szám és az a meló, azok a mélységi indítások és az a mezőnymunka, amit belerak teszi világklasszissá. Én még mindig kicsit hüledezek, hogy hozzánk igazolt.kecske01 írta: ↑2023. július 15., szombat 9:20 Enzo a pihenésén is szépen készülget. Extra pihenőt kapott Pochtól, mert Ő játszotta a legtöbbet az egész szezonban, de nem lógatja a lábát.
https://twitter.com/stadcfc/status/1679 ... 2ptGdbefTA
Imádom a srácot, igazi nyertes mentalitása van, nem sérülékeny pedig terhelve van nem kicsit. Akik szerint nem ért meg 120-at, azoknak nagyon bízom benne, hogy bizonyít az évek során, hogy ez csak egy szám és az a meló, azok a mélységi indítások és az a mezőnymunka, amit belerak teszi világklasszissá. Én még mindig kicsit hüledezek, hogy hozzánk igazolt.kecske01 írta: ↑2023. július 15., szombat 9:20 Enzo a pihenésén is szépen készülget. Extra pihenőt kapott Pochtól, mert Ő játszotta a legtöbbet az egész szezonban, de nem lógatja a lábát.
https://twitter.com/stadcfc/status/1679 ... 2ptGdbefTA
Reece James is fully fit and ready for Chelsea’s pre-season tour
Kezdődik Szerencsétlen srác, remélem nincs nagyobb baja. Kell mögé valaki, aki normális szintet képvisel.
Örülnék ha Chilwell váltana a 3-asra. James valószínűleg marad egész ittléte alatt a 24-esben.