Bandi írta: ↑2023. május 24., szerda 5:42
President of Business Tom Glick is expected to leave #Chelsea after only ten months at the club.
[via @TimesSport]
Gondolom nem értett egyet valamiben a főnökkel úgyhogy mennie kell neki is
0 szponzorral sikerült tárgyalni ill. 0 szponzort sikerült szereznie, pedig ez volt az egyik fő feladata. Jövő évre nincs se shirt, se pedig sleeve szponzorunk. Az egyetlen számításban tartott céget is Boehly szerezte, viszont az bitcoin alapú volt és csődbe mentek.
Ehelyett a tárgyalások helyett a női ügynököket zaklatta és nyomozást kellet indítania a klubnak még októberben ellene, aminek valószínűleg most lett vége.
Screenshotokkal ill. telefonbeszélgetések is kézhez kerültek + amint eljárás lett az ügyből a nevezett ügynököt és teljes csapatával megszüntette a kapcsolatot, így ezzel elvágva a klubbot egy szponzor forrástól.
Szóval elég kemény károkat okozott a klubbnak.
Persze a Times ezt kihagyja, mert így sokkla jobban be lehet állítani azt, hogy a Chelsea egy káosz és mindenki menekül onnan, Boehly rossz stb.
Nem értek egyet a boarddal ill. Boehlyvel sok mindenben de itt abszolút jó döntés született és semmi köze Boehlyhez vagy a klubb helyzetéhez.
Ha valaki egy részletesebb cikket akar erről olvasni, akkor ezt tudom ajánlani.:
https://www.theguardian.com/football/20 ... talina-kim
Edit1.: elnézést félre fordítottam én is egy kicsit. Nem Glick zaklatta a női ügynököket, hanem helyettese, mikor pedig kiderült az ügy, Glick megszüntette a kapcsolatot az említett ügynökkel és próbálta félre söpörni az egészet / megvádolni, hogy igazából a nő nem akar a Chelseavel dolgozni.