Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
edeskeves
Hozzászólások: 3117
Csatlakozott: 2008. július 8., kedd 15:22
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Játékosok

#1361 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

flatley09 írta: 2023. április 6., csütörtök 20:25 Én úgy tudom, pont 300K-t akar...és nem írta alá ugyanazt, amit James igen. Pedig James jobban megérdemelte.

De amúgy vanna lehetőségek a szerződésben. Bele lehet foglalni, hogy a fizu teljesítméyn függvényében nő évente, vagy csak minden évben teljesítménytől függetlenül.
A szerződés akkor is hosszú lesz, ha magasabb bért kap:D
James meg Mount kozott annyi a kulonbseg, hogy az egyik klasszis es a posztjan a vilag egyik legjobbja akinek a kidoleset mindig megerezzuk, Mount meg jelenleg szerintem egyaltalan bem hianyzik a csapatbol. Ha tobbet kovetel, mint James felolwm mehet a poolba mar holnap, azon kivul hogy sajat neveles ani szep es jo szerintem ilyen arccal itt nincs helye.

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Játékosok

#1362 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Én úgy tudom, pont 300K-t akar...és nem írta alá ugyanazt, amit James igen. Pedig James jobban megérdemelte.

De amúgy vanna lehetőségek a szerződésben. Bele lehet foglalni, hogy a fizu teljesítméyn függvényében nő évente, vagy csak minden évben teljesítménytől függetlenül.
A szerződés akkor is hosszú lesz, ha magasabb bért kap:D

Crap
Hozzászólások: 993
Csatlakozott: 2013. január 5., szombat 17:41

Re: Játékosok

#1363 Hozzászólás Szerző: Crap »

Egyetértek veletek. Jelenleg Mountnál jobban játszik Felix, ez tagadhatlan. Nem egy poszton játszanak így továbbra is nem őket hasonlítanám össze. Ha választani kéne nálam Mount maradna, mert többet tett le az asztalra és már megmutatta, hogy tud sokáig jól teljesíteni. (+jön Nkunku és rohadt sok támadónk van még, akik fele annyi lehetőséget se kaptak mint Felix)
Felix még nem tette meg ezt, még ha tehetségesebb is mint Mount.

Hogy lehet Havertzel összehasonlítani Felixet?
Felix tehetségesebb és ügyesebb mint Havertz (igen), többször tudja a félpályáról a 16-ig eljuttatni a labdát.... Havertz viszont jóval keményebb, jobban helyezkedik valamivel és jobban megjátszható fejesekre / indításokra, így sokkal kevésbé látványos az ő játéka. Egy poszton és szerepkörben is játszanak kb.
Végeredményben meg mind a kettőnél sok labdaeladást, töménytelen mennyiségű kapura lövés és egy csomó helyzet kihagyását látom.
Ha kettő közül bármelyik gólt tudna lőni, vagy tudna valamit kezdeni a helyzeteivel, nem lenne vita tárgya ez egy percig se és a legjobbak közé emelkedhetne. Így viszont Felix még élvezi a friss bizalmat, Havertzet meg már ismerjük és letudtuk ugyanezeket a redemption / világmegváltó dumákat, hogy melyik évben lesz világklasszis belőle.


Az hogy kinek mennyire szimpatikus, hogy Mount tartja magát annyira ,hogy nem ír alá okoskodó 7 éves szerződéseket, miután már bizonyított nálunk mindenkinek szubjektív megítélése. (és tegyük hozzá, azér Mount a riportok szerint nem 300k fizetést kért mint Sterling, Lukaku, Kulabá stb.)

Inkább az fáj ebben az egészben, hogy Mountnál megy a vita heti 30-50k fizetésen, totál leépítjük, miközben már bizonyított.

Eközben 70 millióért igazolun Mudrykot, 40ért Mudaket vagy kit, 20-30 milliókért wonderkideket, 60 milliórt Nkunkut, meg most lehet kiadnánk Felixért 80 milliót + kitudja milyen fizetést hozzá és stb. A saját nevelésű kész játékosunkra meg nincs zsé és gecózni kell vele? :D
Totál logikátlan és felbaszós ez Mountra nézve és rohadt nagy fekete pont a vezetőségnek az én véleményem szerint.

Mindeközben meg a sajtó szerint kb. a fél világ szívesen megadná Mountnak az árát. Redditen a PL csoportban a Liverpool szurkolók, állandóan azzal jönnek a Chelseas cikkeknél, hogy alig várják, hogy Mount náluk legyen.

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9324
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Játékosok

#1364 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Crap írta: 2023. április 6., csütörtök 18:52

Jajj ez így totál bullshit.... 21/22-ben a 35 meccséből Felix 31 meccsen csatárként vagy SS-ként játszott, akárcsak előtte meg nálunk. És kb. az összes gólját mindig a tök utolsók ellen szerezte. Tavaly volt az United ellen 1 gólja + a 4. helyezet Betis ellen 1 gólja, a többit mind az LA Liga kieső jelöltjei ellen jött. Nagy teljesítmény. A korábbi évei is hasonlóak, csak te még nem vontad le azokat a gólokat, amiket 11-esből szerzett. 19/20-ban pl. ha nem ő az Atleti 11-es lövője sérülések miatt, akkor már csak 6 gól lenne a neve mellet. (még mindig kvázi csatárként, a spanyol ligában)

De nézzük meg idei évet is.:
3 gólpassz az éppen akkor utolsó Getafe ellen
2 gól az éppen akkor utolsó előtti Cádiznak
1 gól az éppen akkor 15. kieső hely közelében lévő Espanyolnak
1 gól az éppen akkor utolsó Elchenek
+ amit nálunk szerzett, úgy hogy azt csinál és olyan kötetlenül játszik ahogy csak akar, mindenfajta lebaszás nélkül.

Egy az egyben a portugál Havertz a gyerek.
Egy jól játszó Mount 10x többet ér, mint a 4 éve fejlődni képtelen Felix, csak azért mert az utóbbi néha egy csilivili cselt tud mutatni, úgy hogy totál szabadon mozoghat a pályán és mindenki hozzá alkalmazkodik....
Felix munkatűréséről meg annyit, hogy a 60. perc után futni se tud, miközbe hátra se jön védekezni :D Mountnak a cipőjét se kötheti be, aki a KP-n játszva nem csak letámad, de hátul is darál kőkeményen ha kell.

Edit.: Persze a 2 poszt nem azonos, így kb. értelmetlen őket összehasonlítani. Wernerrel vagy Havertzel lehetne inkább Felixet összehasonlítani, de szerintem egyforma mind a 3 játékos és kb. ugyanazt hozzák évek óta.

Egyébként nem az van hogy utálom Felixet. Tehetséges meg minden és tökre bírom őt a csapatban, szurkolok neki, de 80 millióért nem még egy betöltetlen reménységre van szükségünk, akinek mondogathatjuk, hogy na majd most, majd ez évben, már olyan kicsin múlik... stb. A portugál Havertz kifejezésnél tényleg nem tudok rá jobbat és ez az ami inkább zavar. Megmutatja, hogy klasszis, de egyszer se jön ki igazából belőle és az Atletisek erre már 3 éve várnak.
Bőven van / volt elég ilyen játékosunk már.

Az atleti rendszere nem feküdt neki, kár az alapján megítélni.

Mount egyébként utoljára Lampard alatt játszott úgy mint ahogy leírod. A múlt szezon statjai jók lettek, de már akkor sem robotolt annyit mint eleinte, idén meg vérlázítóan gyenge volt. Valahol egyet tudok érteni azokkal akik bármit megadnának neki a maradásáért cserébe, de az ahogy játszott (amíg játszott) a szezon első felében nekem nem fér bele. Nem tette oda magát, beleszart az egészbe.

Félix lehet, hogy csak 60 percet tud sprintelni, de ez azért van mert abban a 60 percben a belét kifutja. És nem csak "néha csinál egy csilivili cselt", hanem meccsenként kb 5x, több helyzetet dolgoz ki mint bárki.

Amúgy tök rendben vannak az érveitek, csak azt a részt nem tudom feldolgozni, amikor egy szintre tartjátok Havertzel meg Wernerrel, ez számomra teljesen felfoghatatlan. Félix fitymájában több tehetség van mint pl Wernerben.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Játékosok

#1365 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Dante írta: 2023. április 6., csütörtök 19:34
Crap írta: 2023. április 6., csütörtök 18:52Edit.: Persze a 2 poszt nem azonos, így kb. értelmetlen őket összehasonlítani. Wernerrel vagy Havertzel lehetne inkább Felixet összehasonlítani, de szerintem egyforma mind a 3 játékos és kb. ugyanazt hozzák évek óta.
Pont ez a lényeg, hogy úgy van elengedve Mount Félix miatt, hogy nem is azonos poszton játszanak. Előbbi sokkal többet melózik és emellett hoz azonos gólszámot és ad több gólpasszt. Félix sokkal közelebb játszott a kapuhoz egész életében. Ez is azt bizonyítja, hogyha Mount nem is Lampard, jobban hasonlító játékosunk jó ideig nem lesz.

Ha más miatt nem is, emiatt örülök, hogy visszatért Mount "apja", remélem egyből rá is kerül a karszalag. Még Kepa-n is volt át utóbbi hetekben, rossz vicc.
Ne már...ki mondja, hogy Felix miatt kell elengedni Mount-ot?
Ha Mount elmegy, az nem a portugál miatt lesz, hanem mert gyerek nem akarja aláírni a szerződését.
Mégis mi a fene alapján kellene neki kapnia a szallagot? Inkább kapja meg James...

Amúgy azért hasonlítottam össze, mert azzal érveltél, hogy az egyik sérült, meg baszakodnak a szerződésével, holott milyen fontos és bizonyított játékos.
Hát a számok alapján, pont, hogy többet játszott minden szezonban, viszont jobban nem segítette a csapatot....poszt ide, vagy oda. (Leszámítva az előző évet! azért taps jár neki) Viszont nem látom, jogy olyan nagyon sokat bizonyított volna.

Firkantsa alá a szerződést...plusz két év, kicsi emelés aztán 1-2 év múlva ha a teljesítmény indokolja, lehet erősebben alkudozni...

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Játékosok

#1366 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Crap írta: 2023. április 6., csütörtök 18:52
flatley09 írta: 2023. április 6., csütörtök 15:05 Hát nem tudom...
22/23:
Felix - 31 meccs /1809 perc / 7 gól / 3 assist (258 perc gólonként)
Mount - 32 meccs / 2145 perc / 3 gól / 6 assist (715 perc gólonként)

21/22:
Felix - 35 meccs /1987 perc / 10 gól / 6 assist (199 perc gólonként)
Mount - 53 meccs / 3784 perc / 13 gól / 16 assist (291 perc gólonként)

20/21:
Felix - 40 meccs /2349 perc / 10 gól / 6 assist (235 perc gólonként)
Mount - 54 meccs / 4242 perc / 9 gól / 9 assist (471 perc gólonként)

19/20:
Felix - 36 meccs /2483 perc / 9 gól / 3 assist (276 perc gólonként)
Mount - 53 meccs / 3741 perc / 8 gól / 6 assist (468 perc gólonként)
Jajj ez így totál bullshit.... 21/22-ben a 35 meccséből Felix 31 meccsen csatárként vagy SS-ként játszott, akárcsak előtte meg nálunk. És kb. az összes gólját mindig a tök utolsók ellen szerezte. Tavaly volt az United ellen 1 gólja + a 4. helyezet Betis ellen 1 gólja, a többit mind az LA Liga kieső jelöltjei ellen jött. Nagy teljesítmény. A korábbi évei is hasonlóak, csak te még nem vontad le azokat a gólokat, amiket 11-esből szerzett. 19/20-ban pl. ha nem ő az Atleti 11-es lövője sérülések miatt, akkor már csak 6 gól lenne a neve mellet. (még mindig kvázi csatárként, a spanyol ligában)

De nézzük meg idei évet is.:
3 gólpassz az éppen akkor utolsó Getafe ellen
2 gól az éppen akkor utolsó előtti Cádiznak
1 gól az éppen akkor 15. kieső hely közelében lévő Espanyolnak
1 gól az éppen akkor utolsó Elchenek
+ amit nálunk szerzett, úgy hogy azt csinál és olyan kötetlenül játszik ahogy csak akar, mindenfajta lebaszás nélkül.

Egy az egyben a portugál Havertz a gyerek.
Egy jól játszó Mount 10x többet ér, mint a 4 éve fejlődni képtelen Felix, csak azért mert az utóbbi néha egy csilivili cselt tud mutatni, úgy hogy totál szabadon mozoghat a pályán és mindenki hozzá alkalmazkodik....
Felix munkatűréséről meg annyit, hogy a 60. perc után futni se tud, miközbe hátra se jön védekezni :D Mountnak a cipőjét se kötheti be, aki a KP-n játszva nem csak letámad, de hátul is darál kőkeményen ha kell.

Edit.: Persze a 2 poszt nem azonos, így kb. értelmetlen őket összehasonlítani. Wernerrel vagy Havertzel lehetne inkább Felixet összehasonlítani, de szerintem egyforma mind a 3 játékos és kb. ugyanazt hozzák évek óta.

Egyébként nem az van hogy utálom Felixet. Tehetséges meg minden és tökre bírom őt a csapatban, szurkolok neki, de 80 millióért nem még egy betöltetlen reménységre van szükségünk, akinek mondogathatjuk, hogy na majd most, majd ez évben, már olyan kicsin múlik... stb. A portugál Havertz kifejezésnél tényleg nem tudok rá jobbat és ez az ami inkább zavar. Megmutatja, hogy klasszis, de egyszer se jön ki igazából belőle és az Atletisek erre már 3 éve várnak.
Bőven van / volt elég ilyen játékosunk már.
:D
Hagyjuk már, komolyan:D
Mindig a legutolsók ellen szerezte a gólt...Mert Mount mindig csak a Top 4 ellen játszott, igaz? Nézd már meg a perceket...konkrétan majdnem duplaannyi időt töltött a pályán Mount, mint Felix aztán alig produkált jobb számokat. Egyedül az előző éve mondható kimagaslónak. Akkor is ha nem azonos poszt.
Nem azt mondom, Felix klasszisokkal jobb, mint Mount de hogy nem is sokkal rosszab illetve, hogy a hozzáállása sokkal jobb jelenleg, mint az angolnak az biztos.

Ne érts félre, nem akarom, hogy Mount elmenjen. nekem is szívem csücke, meg kék a srác. Viszont olyan kijelentéseket tenni, hogy meg kell adni neki amit kér mert megérdemli....egyszerűen nem igaz. mitől érdemelné meg?
De ilyen kijelentések, hogy Mount 10x többet ér, meg a cipőjét nem kötheti be...
Lehet igaz amit mondasz és egy jól játszó Mount köröket ver Félix-ra...csak sajnos a srác idén, egyetlen meccsen nem játszott jól, hanem a szerződésért sírt. Igaz, hogy Félix 60 perc után nem tudni futni Mount meg 10 perc után nem akar jelenleg.
Mondom, nem akarom, hogy Mount elmenjen...illetve akkor sem dőlök a kardomba a Felix nem marad. De ezek a kommentek, hogy Mountot mindenáron meg kell tartani...nem tudom mi indokolja.
Jelenleg Mount hozzáállása sokat elmond a jelleméről. Szóval szerintem előbb nőljön fel mind jellemben, mind teljesítményben. Addig húzza meg magát.
Aztán ha a jelen körülmények között is tudja produkálni az előző évi teljesítményét, akkor biztos nem lesz gond a szerződéssel sem.

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6471
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Játékosok

#1367 Hozzászólás Szerző: Dante »

Crap írta: 2023. április 6., csütörtök 18:52Edit.: Persze a 2 poszt nem azonos, így kb. értelmetlen őket összehasonlítani. Wernerrel vagy Havertzel lehetne inkább Felixet összehasonlítani, de szerintem egyforma mind a 3 játékos és kb. ugyanazt hozzák évek óta.
Pont ez a lényeg, hogy úgy van elengedve Mount Félix miatt, hogy nem is azonos poszton játszanak. Előbbi sokkal többet melózik és emellett hoz azonos gólszámot és ad több gólpasszt. Félix sokkal közelebb játszott a kapuhoz egész életében. Ez is azt bizonyítja, hogyha Mount nem is Lampard, jobban hasonlító játékosunk jó ideig nem lesz.

Ha más miatt nem is, emiatt örülök, hogy visszatért Mount "apja", remélem egyből rá is kerül a karszalag. Még Kepa-n is volt át utóbbi hetekben, rossz vicc.

Crap
Hozzászólások: 993
Csatlakozott: 2013. január 5., szombat 17:41

Re: Játékosok

#1368 Hozzászólás Szerző: Crap »

flatley09 írta: 2023. április 6., csütörtök 15:05 Hát nem tudom...
22/23:
Felix - 31 meccs /1809 perc / 7 gól / 3 assist (258 perc gólonként)
Mount - 32 meccs / 2145 perc / 3 gól / 6 assist (715 perc gólonként)

21/22:
Felix - 35 meccs /1987 perc / 10 gól / 6 assist (199 perc gólonként)
Mount - 53 meccs / 3784 perc / 13 gól / 16 assist (291 perc gólonként)

20/21:
Felix - 40 meccs /2349 perc / 10 gól / 6 assist (235 perc gólonként)
Mount - 54 meccs / 4242 perc / 9 gól / 9 assist (471 perc gólonként)

19/20:
Felix - 36 meccs /2483 perc / 9 gól / 3 assist (276 perc gólonként)
Mount - 53 meccs / 3741 perc / 8 gól / 6 assist (468 perc gólonként)
Jajj ez így totál bullshit.... 21/22-ben a 35 meccséből Felix 31 meccsen csatárként vagy SS-ként játszott, akárcsak előtte meg nálunk. És kb. az összes gólját mindig a tök utolsók ellen szerezte. Tavaly volt az United ellen 1 gólja + a 4. helyezet Betis ellen 1 gólja, a többit mind az LA Liga kieső jelöltjei ellen jött. Nagy teljesítmény. A korábbi évei is hasonlóak, csak te még nem vontad le azokat a gólokat, amiket 11-esből szerzett. 19/20-ban pl. ha nem ő az Atleti 11-es lövője sérülések miatt, akkor már csak 6 gól lenne a neve mellet. (még mindig kvázi csatárként, a spanyol ligában)

De nézzük meg idei évet is.:
3 gólpassz az éppen akkor utolsó Getafe ellen
2 gól az éppen akkor utolsó előtti Cádiznak
1 gól az éppen akkor 15. kieső hely közelében lévő Espanyolnak
1 gól az éppen akkor utolsó Elchenek
+ amit nálunk szerzett, úgy hogy azt csinál és olyan kötetlenül játszik ahogy csak akar, mindenfajta lebaszás nélkül.

Egy az egyben a portugál Havertz a gyerek.
Egy jól játszó Mount 10x többet ér, mint a 4 éve fejlődni képtelen Felix, csak azért mert az utóbbi néha egy csilivili cselt tud mutatni, úgy hogy totál szabadon mozoghat a pályán és mindenki hozzá alkalmazkodik....
Felix munkatűréséről meg annyit, hogy a 60. perc után futni se tud, miközbe hátra se jön védekezni :D Mountnak a cipőjét se kötheti be, aki a KP-n játszva nem csak letámad, de hátul is darál kőkeményen ha kell.

Edit.: Persze a 2 poszt nem azonos, így kb. értelmetlen őket összehasonlítani. Wernerrel vagy Havertzel lehetne inkább Felixet összehasonlítani, de szerintem egyforma mind a 3 játékos és kb. ugyanazt hozzák évek óta.

Egyébként nem az van hogy utálom Felixet. Tehetséges meg minden és tökre bírom őt a csapatban, szurkolok neki, de 80 millióért nem még egy betöltetlen reménységre van szükségünk, akinek mondogathatjuk, hogy na majd most, majd ez évben, már olyan kicsin múlik... stb. A portugál Havertz kifejezésnél tényleg nem tudok rá jobbat és ez az ami inkább zavar. Megmutatja, hogy klasszis, de egyszer se jön ki igazából belőle és az Atletisek erre már 3 éve várnak.
Bőven van / volt elég ilyen játékosunk már.

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Játékosok

#1369 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Dante írta: 2023. április 6., csütörtök 14:32
emsanya írta: 2023. április 5., szerda 13:21 Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.
Kepa is mennyivel hasznosabban játszik, mint Mendy, nem?

Összehasonlítani két embert úgy, hogy az egyik sérült, meg baszakodnak a szerződésével, nettó baromság. Felix a Benfica-nak bizonyított és azóta abból él, Madrid-ban szezononként pár meccsre kijött a tehetsége de amúgy egy haszontalan támadó.
Mount eközben 3 évig volt húzóember, többször a szezon játékosa és kétszámjegyű gól/assziszt számot hozott az ezt megelőző szezonokban. (Jobbakat mint a portugál)
Ráadásul volt ő cdm, cm, cam, 10-es, jobb és bal szélső, de még csatár is. Külön vicces, hogy úgy hivatkoznak páran itt Mount munkamoráljára, mintha lusta lenne és példát vehetne Felix-ről. Úgy emlékszem az utóbbi évek sikereiben elég jelentősen kivette a részét, ha mással nem akkor azzal, hogy sprintelve támadta le az ellenfelet az összes meccsen a 90. percig.

Egyesek nagyon hamar lemondanak fontos és bizonyított játékosokról, csak egy rövidebb rossz időszak kell. A legszomorúbb, hogy a világ ezt a gondolkodást igazolja. Aztán irigykedve lehet nézni más sikerét.
Hát nem tudom...

22/23:
Felix - 31 meccs /1809 perc / 7 gól / 3 assist (258 perc gólonként)
Mount - 32 meccs / 2145 perc / 3 gól / 6 assist (715 perc gólonként)

21/22:
Felix - 35 meccs /1987 perc / 10 gól / 6 assist (199 perc gólonként)
Mount - 53 meccs / 3784 perc / 13 gól / 16 assist (291 perc gólonként)

20/21:
Felix - 40 meccs /2349 perc / 10 gól / 6 assist (235 perc gólonként)
Mount - 54 meccs / 4242 perc / 9 gól / 9 assist (471 perc gólonként)

19/20:
Felix - 36 meccs /2483 perc / 9 gól / 3 assist (276 perc gólonként)
Mount - 53 meccs / 3741 perc / 8 gól / 6 assist (468 perc gólonként)

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9324
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Játékosok

#1370 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Dante írta: 2023. április 6., csütörtök 14:32
emsanya írta: 2023. április 5., szerda 13:21 Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.
Kepa is mennyivel hasznosabban játszik, mint Mendy, nem?

Összehasonlítani két embert úgy, hogy az egyik sérült, meg baszakodnak a szerződésével, nettó baromság. Felix a Benfica-nak bizonyított és azóta abból él, Madrid-ban szezononként pár meccsre kijött a tehetsége de amúgy egy haszontalan támadó.
Mount eközben 3 évig volt húzóember, többször a szezon játékosa és kétszámjegyű gól/assziszt számot hozott az ezt megelőző szezonokban. (Jobbakat mint a portugál)
Ráadásul volt ő cdm, cm, cam, 10-es, jobb és bal szélső, de még csatár is. Külön vicces, hogy úgy hivatkoznak páran itt Mount munkamoráljára, mintha lusta lenne és példát vehetne Felix-ről. Úgy emlékszem az utóbbi évek sikereiben elég jelentősen kivette a részét, ha mással nem akkor azzal, hogy sprintelve támadta le az ellenfelet az összes meccsen a 90. percig.

Egyesek nagyon hamar lemondanak fontos és bizonyított játékosokról, csak egy rövidebb rossz időszak kell. A legszomorúbb, hogy a világ ezt a gondolkodást igazolja. Aztán irigykedve lehet nézni más sikerét.
Igaz amit Mountról írsz, de közben meg brutál leírod Félixet úgy, hogy perpill a legjobb játékosunk.

Az Atleti taktikája nem feküdt neki, nem ugyan az a helyzet, nálunk sokkal jobban játszik. Haszontalannak nevezni, enyhe túlzás. Azt persze elfogadom, ha gólokban méred a srácot, egyelőre sokat kihagy....
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6471
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Játékosok

#1371 Hozzászólás Szerző: Dante »

emsanya írta: 2023. április 5., szerda 13:21 Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.
Kepa is mennyivel hasznosabban játszik, mint Mendy, nem?

Összehasonlítani két embert úgy, hogy az egyik sérült, meg baszakodnak a szerződésével, nettó baromság. Felix a Benfica-nak bizonyított és azóta abból él, Madrid-ban szezononként pár meccsre kijött a tehetsége de amúgy egy haszontalan támadó.
Mount eközben 3 évig volt húzóember, többször a szezon játékosa és kétszámjegyű gól/assziszt számot hozott az ezt megelőző szezonokban. (Jobbakat mint a portugál)
Ráadásul volt ő cdm, cm, cam, 10-es, jobb és bal szélső, de még csatár is. Külön vicces, hogy úgy hivatkoznak páran itt Mount munkamoráljára, mintha lusta lenne és példát vehetne Felix-ről. Úgy emlékszem az utóbbi évek sikereiben elég jelentősen kivette a részét, ha mással nem akkor azzal, hogy sprintelve támadta le az ellenfelet az összes meccsen a 90. percig.

Egyesek nagyon hamar lemondanak fontos és bizonyított játékosokról, csak egy rövidebb rossz időszak kell. A legszomorúbb, hogy a világ ezt a gondolkodást igazolja. Aztán irigykedve lehet nézni más sikerét.

Bandi
Hozzászólások: 2725
Csatlakozott: 2015. augusztus 29., szombat 18:13

Re: Játékosok

#1372 Hozzászólás Szerző: Bandi »

N'Golo Kante to play under four different managers in five consecutive matches.

Erre is csak Kante képes :D

Avatar
koni0725
Hozzászólások: 3190
Csatlakozott: 2008. december 13., szombat 0:18
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: London

Re: Játékosok

#1373 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

emsanya írta: 2023. április 5., szerda 13:21 Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.
Jogos amit irsz, Felix mentalitasa jelenleg valoban koroket ver Mount-era. Abban tudok csak remenykedni, hogy Mount siman besokallt a tavalyi tulajdonosvaltasi botranybol illetve Potter munkassagabol, de az uj edzovel szivesebben dolgozna.

Egy jo, motivalt Mount-ra mindig szuksegunk van.
211! NEW RECORD!

edeskeves
Hozzászólások: 3117
Csatlakozott: 2008. július 8., kedd 15:22
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Játékosok

#1374 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

Bubi írta: 2023. április 5., szerda 13:27
emsanya írta: 2023. április 5., szerda 13:21 Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.
Igen, arról nem esett még szó, hogy a szart kifutja magából, rengeteget melózik. Nem értem azokat akik lehúzzák.

Persze a kritikát megérdemli amiatt, hogy sok helyzetet kihagy, de minden más téren fenomenális.
Barcsak lenne meg 2-3 ilyen jatekosunk a tamadoharmadban.. en nem titok, hogy imadom mert jo nezni a jatekat es a kreativitasat, remelem marad O is meg jonnek melle normalis tamadok.

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9324
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Játékosok

#1375 Hozzászólás Szerző: Bubi »

emsanya írta: 2023. április 5., szerda 13:21 Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.
Igen, arról nem esett még szó, hogy a szart kifutja magából, rengeteget melózik. Nem értem azokat akik lehúzzák.

Persze a kritikát megérdemli amiatt, hogy sok helyzetet kihagy, de minden más téren fenomenális.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Játékosok

#1376 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Ha Mounthoz probáljuk viszonyitani, sokkal kreativabb meg jobb 1v1, nem sokon multak tegnap sem a megoldásai. És iszonyatosan teper az látszik, aztán ki tudja hogy ez csak addig tart-e amig megkapja a szerzödést. Lehet szégyen kimondani de ez az ember sokkal jobban akar a chelseaben játszani, mint Mount. Ha Mount elmegy 50-70 millio font körül akkor abbol a pénzböl lehetne Felixre áldozni.

Avatar
BlueBlood1993
Hozzászólások: 3545
Csatlakozott: 2008. december 23., kedd 10:55
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Játékosok

#1377 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Számomra sem kérdés, hogy kell. Már csak a nagy számok törvénye alapján is jönnie kell a goloknak tőle előbb utóbb.

Viszont könyörgöm gyakoroljuk már a kapuraloveseket mert semmi más nem hiányzik szinte a játékunkból, de ez nagyon...

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9324
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Játékosok

#1378 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Crap írta: 2023. április 5., szerda 12:27 Őszintén szólva én a tegnapi meccsel beteltem és elegem lett Felixből is. Ugye azzal érkezett hozzánk az Atletiből, hogy nagyon ügyes, de nem tud gólt lőni, meg úgy amblokk nem válik az Atleti előnyére az ő játéka támadásban. Kicsit utána olvasva, semmit nem fejlődött az Atletinél a játéka és ugyanazt hozta hozzánk is.

Dettó ugyanezt érzem rajta. Jól tud cselezni és látványosan megtud verni 1-1 védőt legtöbbször és ennyi.

- Magasan a legnagyobb lehetőséget kapja a csapatból és kb. bármit megtehet. Bárhol játszhat a pályán, visszahúzódhat, elől maradhat, befuthat bármelyik szélre és mindenki hozzá alkalmazkodik. Nyugodtan Ronaldinhozhat a védők ellen és miután kicselez 1-2 embert eladhatja a faszba a labdát egy rossz lövéssel / passzal / simán túlzásba viszi vagy lényegében egy ugyanolyan haszontalan oldal vagy hátrapassz lesz a vége. Látványos ahogy csinálja és emiatt betudja csapni az embert, hogy mennyire ügyes és jó, de egyébként semmivel se vagyunk előrébb. Ugyanaz, mint amikor a másik 3 szélsőnk elfut a védője mellet, csak ők nem ilyen látványosan csinálják.

- Ezt a statjai is full alátámasztják. 2 gól a rengeteg kihagyott lövéssel meg 0 assist. Úgyis mindenki a mezőnnyel jön, meg hogy ott milyen fontos, szóval.:
9 PL meccs alatt 6 kulcspassz ; 1 Big chance created van a neve mellet. Igazából tök utolsó kb. ezeket a statokat nézve.
Kante a szolíd 65 perces Liverpool teljesítménye.: 3 kulcspassz és 2 big chance created.
Ebből főleg az utóbbi a big chance created rész a legárulkodóbb. Itt nem asistokat néznek, hanem az általa kezdeményezett olyan támadások, ami egy jó gólhelyzetet eredményeztek. Konkrétan azok közül akik játszottak (támadókat nézve) tök utolsó. Havertz rendelkezik még hasonló szar statokkal mert neki csak 4 big chance created van a neve mellet, sokkal több meccsel a háta mögött.

Persze látom rajta, hogy miért fizetett érte az Atleti 100m, de így szezon végére azt is látom, hogy miért akar szabadulni tőle / adogatja kölcsön több mint 3 év szenvedés után.

Így, hogy jön Nkunku, semmi értelmét nem látom itt tartani, max talán 20 millióért. A Spanyol Havertnél találóbb kifejezés nincs rá szerintem. Ha jön egy kompetensebb edző, szigorúbb rendszerrel, ahol fix posztra rakja, valszeg el is fog tűnni teljesen a pályán. Igazi hülyék vagyunk, ha 80 milliókat kidobálunk érte.
Ezt a pénzt (meg mondjuk Mudrykét) ink. Leaora kellet volna áldozni és őt elhozni 150-ért.
Enyhe túlzás, hogy ugyan azt csinálná mint bármelyik másik szélsőnk csak látványosabban. Félix önállóan csinál helyzeteket, senki más nem tud váratlant húzni a csapatból.

Szerintem jövő nyáron lesz ezer lehetősége mert magasan a legjobb játékosunk.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Crap
Hozzászólások: 993
Csatlakozott: 2013. január 5., szombat 17:41

Re: Játékosok

#1379 Hozzászólás Szerző: Crap »

Őszintén szólva én a tegnapi meccsel beteltem és elegem lett Felixből is. Ugye azzal érkezett hozzánk az Atletiből, hogy nagyon ügyes, de nem tud gólt lőni, meg úgy amblokk nem válik az Atleti előnyére az ő játéka támadásban. Kicsit utána olvasva, semmit nem fejlődött az Atletinél a játéka és ugyanazt hozta hozzánk is.

Dettó ugyanezt érzem rajta. Jól tud cselezni és látványosan megtud verni 1-1 védőt legtöbbször és ennyi.

- Magasan a legnagyobb lehetőséget kapja a csapatból és kb. bármit megtehet. Bárhol játszhat a pályán, visszahúzódhat, elől maradhat, befuthat bármelyik szélre és mindenki hozzá alkalmazkodik. Nyugodtan Ronaldinhozhat a védők ellen és miután kicselez 1-2 embert eladhatja a faszba a labdát egy rossz lövéssel / passzal / simán túlzásba viszi vagy lényegében egy ugyanolyan haszontalan oldal vagy hátrapassz lesz a vége. Látványos ahogy csinálja és emiatt betudja csapni az embert, hogy mennyire ügyes és jó, de egyébként semmivel se vagyunk előrébb. Ugyanaz, mint amikor a másik 3 szélsőnk elfut a védője mellet, csak ők nem ilyen látványosan csinálják.

- Ezt a statjai is full alátámasztják. 2 gól a rengeteg kihagyott lövéssel meg 0 assist. Úgyis mindenki a mezőnnyel jön, meg hogy ott milyen fontos, szóval.:
9 PL meccs alatt 6 kulcspassz ; 1 Big chance created van a neve mellet. Igazából tök utolsó kb. ezeket a statokat nézve.
Kante a szolíd 65 perces Liverpool teljesítménye.: 3 kulcspassz és 2 big chance created.
Ebből főleg az utóbbi a big chance created rész a legárulkodóbb. Itt nem asistokat néznek, hanem az általa kezdeményezett olyan támadások, ami egy jó gólhelyzetet eredményeztek. Konkrétan azok közül akik játszottak (támadókat nézve) tök utolsó. Havertz rendelkezik még hasonló szar statokkal mert neki csak 4 big chance created van a neve mellet, sokkal több meccsel a háta mögött.

Persze látom rajta, hogy miért fizetett érte az Atleti 100m, de így szezon végére azt is látom, hogy miért akar szabadulni tőle / adogatja kölcsön több mint 3 év szenvedés után.

Így, hogy jön Nkunku, semmi értelmét nem látom itt tartani, max talán 20 millióért. A Spanyol Havertnél találóbb kifejezés nincs rá szerintem. Ha jön egy kompetensebb edző, szigorúbb rendszerrel, ahol fix posztra rakja, valszeg el is fog tűnni teljesen a pályán. Igazi hülyék vagyunk, ha 80 milliókat kidobálunk érte.
Ezt a pénzt (meg mondjuk Mudrykét) ink. Leaora kellet volna áldozni és őt elhozni 150-ért.

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Játékosok

#1380 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Enzo Fernandez's game by numbers vs Liverpool:

100% duels won (4/4)
100% take-ons completed (1/1)
100% tackles won (1/1)
98 touches (most)
76 passes completed (most)
12x possession won (joint-most)
2 fouls won
1 shot

Stat: @Squawka


Szokasos Enzo stat, egy gép a pali mint mindig.

Válasz küldése