Aktuális meccsek
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: Aktuális meccsek
Hiba volt pihentetni Jamest, de ezzel a fogalmatlan Kovacical is csak többen vagyunk. Madueke és Fofana jó lenne csak baszott önzők, de egyelőre Félix és Enzo is kevés. Mount az szokásosan nulla.
Ma nyerni kell, nincs kifogás.
Ma nyerni kell, nincs kifogás.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gebesz
- Kedvenc játékos: Felix Nkunku James
- Kedvenc exjátékos: Drogba Hazard Kante
Azt fel lehet, hogy most a csillagok állásából az asztrofizikusok megjósolták, hogy ma nyer az ellenfèl. Mellesleg a hèt közbeni BL szereplès miatt várható, hogy 6 hètig kiszopunk mindenkitől. Ès tök biztató a játèk.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Csak tudod lassan a legnagyobb potter fanoknak is elfogy a kifogás. Kivi vagyok, hogy a ligautolsó elleni hazai meccs után mèg mit lehet felhozni majd az érdekében.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- Gebesz
- Kedvenc játékos: Felix Nkunku James
- Kedvenc exjátékos: Drogba Hazard Kante
Ennyi elèg volt a nagy varázslóból. Èn bíztam benne de tisztán látszik, hogy fingja sincs a csapathoz. Így bárki ülhetne a padon ilyen szar teljesítményt èn fele pènzèrt is lerakatnèk a csapattal. Legyen Potter out aztán ha Mou jön vissza az se èrdekel csak ez az idióta húzzon el.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Vártam már ezt a kommentet, hogy ki fogja a nyegle szerencsétlent félidőben pályára követelni.
6+8+5+4+1+1+2+1
egyszer az egyik tanárom a volt osztálytársamnak beírt a naploba egy nagy 0-t azzal indokolta, hogy ez a felelet ennyit ért. sztem a meccsünk még ennyit se
- kazomester
Nekem nincs bajom amúgy azzal, ha szenvedős a játék, ha látni, hogy mire megy ki. De én itt nem látok semmi elképzelést.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Havertzet lehet szídni, de kijön a hiánya elölről undorító ez a mai fosfaragás
Jó hát szerinte 60 meccs kell amíg elkezdünk nézhető focit játszani szóval ő még egy 1,5 szezonra bebiztosította magátPityee írta: ↑2023. február 18., szombat 17:54Majd jön emsanya és megmagyarázza nyugi.Bandi írta: ↑2023. február 18., szombat 17:51 Mondjuk mire számítottunk? Amíg ez a kókler vezeti a csapatot addig erre kell berendezkedni. Nyilván a milliárdos kerettel lesz néha 1-1 biztatóbb meccs de ennyi. De gondolom a kifogások megint meglesznek hogy nincs James meg Silva meg össze kell még szokni amúgy szégyen nem szégyen de én már inkább az ellenfélnek szurkolok, egy kicsit még bízok benne hogy néhány vállalhatatlan vereség és BL kiesés után elküldi Boehly ezt a félkegyelműt…
- Pityee
Majd jön emsanya és megmagyarázza nyugi.Bandi írta: ↑2023. február 18., szombat 17:51 Mondjuk mire számítottunk? Amíg ez a kókler vezeti a csapatot addig erre kell berendezkedni. Nyilván a milliárdos kerettel lesz néha 1-1 biztatóbb meccs de ennyi. De gondolom a kifogások megint meglesznek hogy nincs James meg Silva meg össze kell még szokni amúgy szégyen nem szégyen de én már inkább az ellenfélnek szurkolok, egy kicsit még bízok benne hogy néhány vállalhatatlan vereség és BL kiesés után elküldi Boehly ezt a félkegyelműt…
2012.05.19
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Majd ha valahogy csoda történik és szerzünk egy pontot az lesz a szöveg hogy fejlődés, hátrányból tudtunk pontot menteni.
Mi kell még komolyan, hogy elküdjék? A tök utolsó ellen szenvedünk otthon, erre semmilyen legitim kifogás nincs ...
Mi kell még komolyan, hogy elküdjék? A tök utolsó ellen szenvedünk otthon, erre semmilyen legitim kifogás nincs ...
Szerintem Potter miota ide jött azóta a 60 Milla végkielégítésre megy. Hülye lenne dolgozni miközben ekkora összeget kap ha kivágják.
Ennyire rossz edző egyszerűen nem lehet , nem lehet ezt mással magyarázni
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Ő is pár éve még EL-selejtezőn a Videoton ellen focizgatott, emlékszem rá a Midtjyllandból.
6+8+5+4+1+1+2+1
Mondjuk mire számítottunk? Amíg ez a kókler vezeti a csapatot addig erre kell berendezkedni. Nyilván a milliárdos kerettel lesz néha 1-1 biztatóbb meccs de ennyi. De gondolom a kifogások megint meglesznek hogy nincs James meg Silva meg össze kell még szokni amúgy szégyen nem szégyen de én már inkább az ellenfélnek szurkolok, egy kicsit még bízok benne hogy néhány vállalhatatlan vereség és BL kiesés után elküldi Boehly ezt a félkegyelműt…
nem tudom, bekacspoljam-e a 2. félidőre a TV-t
- Pityee
- kazomester
- Chris22
- Tippverseny győztese 2012/13
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
Chilwellt okos dolog berakni a sorfalba. Pont az a 10 centi hiányzott amivel alacsonyabb a többieknél.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Van baj, a magas fekete srác elöl, Onuachu vagy ki a tököm agyonveri fizikálisan az egész védelmet.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Kepa meg a 180 cm es magassága nem először eredményez nekünk gólt. Ez van.
Nem baj , majd Potter össze kapja őket a félidőben
Nem baj , majd Potter össze kapja őket a félidőben