Átigazolási pletykák

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
BlueBlood1993
Hozzászólások: 3545
Csatlakozott: 2008. december 23., kedd 10:55
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Átigazolási pletykák

#6221 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Szabi írta: 2022. május 15., vasárnap 11:24 Végre lesz egy teljes nyara Kanténak, hogy regenerálódjon. Lesz pár bohóc válogatott meccs (Nemzetek Ligája ökörség, nem tudom minek, lőtéri kutyát se érdekli ez a sorozat), de ezeken kívül lesz ideje pihenni, ki tudja hány év után először. Szóval én pozitív vagyok azt illetően, hogy következő szezonra visszakapunk a régi Kantéból egy komolyabb szeletet. Nem engedném el sehova, pláne nem Anglián belül.
Én sem szívesen, de ha kapunk érte egy jó ajánlatot, akkor nem érné meg beforgatni a pénzt vérfrissítésbe? Nem hiszem, hogy végtelen pénzünk lenne, azt meg pláne nem, hogy jövőre kell BL győzelemért és PL első helyért hajtani, tehát építkezzünk inkább. Jó pár korosabb játékos távozhat/távozik most (Alonso, Rüdiger, Azpi, Jorginho reméljük), ha letesznek egy olyan összeget Kantéért, amennyit ér, akkor fixen lenne legalább keret Rice-ra. Tényleg kellene Kounde-Rice (Tchou) nagyon nagyon minimum és ők ~150 milla ketten tippre, úgyhogy minden befolyó összeg számít, mert kellene még 1 középhátvéd, még 1 csere jobb wingback (ha Perisic jön, akkor bal már nem), ha visszajön Gallagher, akkor Rice-Kova-Gallagher-RLC középre talán elég, de lehet egy 2. ember sem ártana, és iszonyatosan ordít a játékunk egy Raphinaért elől (Zijes lassú, Puli agyatlan és mindent kihagy, CHO remélem nyáron elhúz, Werner meg teljesen ingadozó, nincs egy értelmes szélsőnk).

Szóval ezt is nézni kell sajnos és bármennyire szeretem a kis franciát, nálam a jelenlegi keretből csakis Mount és James érinthetetlen, a többiekért ha jön egy komolyabb összeg, mehetnek (nem mintha bármi beleszólásom lenne, csak így látom a dolgokat). Oké esetleg még Havertz, de ő is nagyon ingadozó, Kova meg nem tud lőni és szintén nem kiegyensúlyozott, szóval tényleg inkább csak a 2 angol sztár az, akiket semmiképp nem engednék el.

Avatar
s-h-i-n-e.com
Hozzászólások: 1225
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 23:30
Kedvenc játékos: shine
Kedvenc exjátékos: GZ25
Tartózkodási hely: www.youtube.com/AndyShineMusic

Re: Átigazolási pletykák

#6222 Hozzászólás Szerző: s-h-i-n-e.com »

Ami cure-wow-ra zavar, az továbbra is a szélsőink és "előkészítőink" (hiánya)...
Egyszerűen rossz nézni pl. Pulisic pontatlan játékát, és a lassú gondolkodását/döntéseit...
Egyértelmű, hogy igazolni kell belső védőket (, ha már elb/sztuk Tomori-t-, és Guéhy-t); belső középpályást (, mert nem tudunk minőségi cseréket végrehajtani, vagy "belenyúlni" a meccsbe); de mindezek hiába, ha a támadó szekciót nem hozzuk fel a TOP-TOP kategóriába...
Salah, Mané, Firmino, Jota, Díaz...
De Bruyne, Gündogan, Foden, B. Silva, Sterling, Grealish, Mahrez, G. Jesus...

...éééés sajna olyan játékosunk sincs, aki rendszeresen 20-25-ről megfelelő hatékonysággal tud lőni...

Raphinha megváltás lenne ebbe a csapatba...(Richarlison, Saint-Maximin, Nkunku, ...de akár Bowen-nek is extra szezonja van...; olyan játékosok, akik a "különbséget jelentik" a meccsen, hogy ne 0-0-al gyere le a pályáról, hanem 1-0-ás győzelemmel...

Pl. Lukaku egy olyan csapatban, ahol megfelelően szolgálják ki a támadó középpályások és a szélsők, simán 20+ gólos lenne...(ilyen nehézségekkel tarkított év után is minden sorozatot figyelembe véve a legeredményesebb játékosunk 15 góllal. Az egész szezonja azzal telik, hogy két kézzel mutatja hová kéri a labdát, de kb. soha nem oda érkezik. Brutál sz/r a "kiszolgáló egységünk". Fabregas hol vagy? :D )

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6269
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Átigazolási pletykák

#6223 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Végre lesz egy teljes nyara Kanténak, hogy regenerálódjon. Lesz pár bohóc válogatott meccs (Nemzetek Ligája ökörség, nem tudom minek, lőtéri kutyát se érdekli ez a sorozat), de ezeken kívül lesz ideje pihenni, ki tudja hány év után először. Szóval én pozitív vagyok azt illetően, hogy következő szezonra visszakapunk a régi Kantéból egy komolyabb szeletet. Nem engedném el sehova, pláne nem Anglián belül.
6+8+5+4+1+1+2+1

Amazing24
Hozzászólások: 2491
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Átigazolási pletykák

#6224 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Inaciot koveti valaki innen a forumrol? A Sporting jatekosa es hatalmas tehetsegnek tartjak. Neztem rola videokat es valoban posztja legjobbja lehet idovel.

Avatar
BlueBlood1993
Hozzászólások: 3545
Csatlakozott: 2008. december 23., kedd 10:55
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Átigazolási pletykák

#6225 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

emsanya írta: 2022. május 15., vasárnap 7:18 Erik ten Hag wants Manchester United to sign N’Golo Kante from Chelsea this summer as he looks to kick-start his Old Trafford reign.

Forrás: Mirror
Az utóbbi hónapok teljesítménye alapján nem vagyok biztos benne, hogy érinthetetlen. Egy jó ajánlat esetén részemről mehetne, most pont eléggé kellene a pénz mert nagyon sok igazolásra lenne szükség.

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Átigazolási pletykák

#6226 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Erik ten Hag wants Manchester United to sign N’Golo Kante from Chelsea this summer as he looks to kick-start his Old Trafford reign.

Forrás: Mirror

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9324
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Átigazolási pletykák

#6227 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Perisic tényleg tökéletes Chilwell mögé, de konkurenciának sem utolsó, ráadásul (végre) ingyen jönne.

Ezen a nyáron muszáj lesz pénzt költeni. Ha máshova nem is, a védelmet meg kell erősíteni. Távozik Alonso, Chris, Rüdiger és valszeg Azpi is.

Colwill beépítése kézenfekvő és szükségszerű megoldás.
Koundét le kell igazolni, ide akar jönni és nagyon jó képességei vannak. Ha nem ő akkor nálam Fofana a nyerő, remekül teljesített a leszterben akikkel jó kapcsolatot ápolunk és jövőre minden bizonnyal ki kell árusítaniuk pár jó játékost.

James mögé / mellé szerintem kötelező lenne Lamptey. James jól játszik mint RCB is ill. habár már próbáltuk és nem váltotta meg a világot, de én továbbra is látom benne az Essien 2.0t, a középpályán szerintem hosszútávon nagyobb karriert futna ( mint RWB is TOP kategória).
Lampteynek parádés szezonja van, nem szabad hagyni hogy elvigye pl a City Walker helyére.

Ez eddig 3 játékos amiből az egyik "ingyen" jönne. Ez a minimum és ennek a feltétele Colwill beépítése, egyébként kell még egy CB.

Aztán ott van az, hogy a világon mindenki számára egyértelmű, hogy kellene egy sokoldalú középpályás. Ahogy Lampteyt úgy D.Ricet is illene visszahozni, aki szerintem 80 milla körül fog klubot váltani. Ha nem ő akkor esetleg Savic, de vele nem vagyok képben annyira manapság.

Támadó posztra is elférne valaki. Pulisic nagyon kevés, de szerintem maradni fog. Werner, Havertz és Lukaku fixen maradnak, talán Zijes lehet aki távozik és én nem is állnék az útjába. Mint 10es, irányító nagyon jól tud játszani, de nem fog elég időt kapni Tucheltől. Raphinha a favoritom, ő is jó áron lesz mozdítható a nyáron.

Csak sacc, de szerintem a két védő kb 80-90 millióba kerülne, Rice és Raphinha kb 130-150 millába. Ha nem hagytam ki senkit úgy kb 250 milliót kéne elkölteni 5 játékosra és 7 db távozóval számolok amiből 3 után kaphatnánk pénzt. Alonso, Rüdiger, Chris, Azpi, Emerson, Saul és Zijes.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6471
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Átigazolási pletykák

#6228 Hozzászólás Szerző: Dante »

Dante írta: 2022. május 12., csütörtök 19:34Baloldalra a lejáró szerződésű Perisic-et el tudnám képzelni. Nem sokkal lennénk előrébb, mint most és csak rövidtávú megoldás...
Eddig semmi hír nem volt, örülnék neki, ingyen egy próbát megér. Pár éve támadóként merült fel, egy támadóbb wingback-ként, lehetőleg Chilwell cseréjének szerintem kevés kézenfekvőbb választás lehet.

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6893
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolási pletykák

#6229 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

focimark írta: 2022. május 13., péntek 14:47 Több olasz forrás szerint megegyeztünk Perisiccel, akinek lejár a szerződése a nyáron az Internél. Komolyabb forrás még nem erősítette meg.
Alonso helyere padra tokeletes

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Átigazolási pletykák

#6230 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

BlueBlood1993 írta: 2022. május 12., csütörtök 21:40 Az a baj hogy igazából a csapatunkat ismerve augusztusig itt max távozók lesznek... :evil:

Bárcsak egyszer ne utcalány lassúak lennénk az igazolásokkal. :roll:
Engem ez sem zavar....ha a távozók Kenedy, Drinkwater, Baba, Batsu, Bakayoko (bár lehet őt kipróbálnán Tuchel alatt) és kapunk értük pár millát....menjen a deadwood...

Avatar
focimark
Hozzászólások: 4002
Csatlakozott: 2009. december 28., hétfő 13:25
Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata

Re: Átigazolási pletykák

#6231 Hozzászólás Szerző: focimark »

Több olasz forrás szerint megegyeztünk Perisiccel, akinek lejár a szerződése a nyáron az Internél. Komolyabb forrás még nem erősítette meg.

edeskeves
Hozzászólások: 3117
Csatlakozott: 2008. július 8., kedd 15:22
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Átigazolási pletykák

#6232 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

BlueBlood1993 írta: 2022. május 12., csütörtök 21:40 Az a baj hogy igazából a csapatunkat ismerve augusztusig itt max távozók lesznek... :evil:

Bárcsak egyszer ne utcalány lassúak lennénk az igazolásokkal. :roll:
Most uj tulaj van, talan ebbol a szempontbol is lesz valtozas.

Avatar
BlueBlood1993
Hozzászólások: 3545
Csatlakozott: 2008. december 23., kedd 10:55
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Átigazolási pletykák

#6233 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Az a baj hogy igazából a csapatunkat ismerve augusztusig itt max távozók lesznek... :evil:

Bárcsak egyszer ne utcalány lassúak lennénk az igazolásokkal. :roll:

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6471
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Átigazolási pletykák

#6234 Hozzászólás Szerző: Dante »

Szerintem Pulisic helyzetére hatással lehet az új tulaj, illetve, hogy ő a leghíresebb, legértékesebb amerikai játékos akinek a tengerentúli marketingben fontos szerepe lehet.

Fanfic rész:
Amennyiben sikerülne egy nagyobb tisztogatást végezni a nyáron, úgy én a következő játékosokat tenném pénzzé: Kepa, Azpilicueta, Sarr, Miazga, Jorginho, Bakayoko, Barkley, Alonso, Emerson, Kenedy, Pulisic/CHO, Lukaku, Batshuayi.
Pár embernek lejár a szerződése, mint Drinkwater, vagy Clarke-Salter, ezért sincs a felsorolásban. Nyilván ez marha sok ember, realisztikus esély Azpi és Alonso távozására van.

Az érkezőket Tuchel BL győztes rendszeréhez, a folyamatos presszinghez, magas védekezéshez, labdatartáshoz igazítanám.

A távozó CB-k pótlása szerintem valamilyen formában meg fog történni. Korábban már írtam, hogy Kounde mellé nagyon jót tenne egy tapasztaltabb ember, aki Silva-t pótolná a meccsek nagy részén.
Rüdiger pozíciójára legjobban Colwill beépítésének örülnék, de érthető, ha egy tapasztaltabb védőt keresne a klub oda.
Az eddigi pletykák Kounde-t, Gvardiol-t, Fofana-t és néha Botman-t hozták szóba velünk. Ezt a listát egészíteném ki saját preferencia alapján Koulibaly-val, de Ligt-tel, mint tapasztaltabb nevek és Ndicka-val, Simakan-nal, Bremer-rel, mint frissebb arcok. Sajnos Tomori-ra és Guehi-re szinte semmi esély, de mindkettejüknek nagyon tudnék örülni.
Az olyan emberek, mint Gvardiol, Kounde, vagy Tomori abszolút univerzálisak, a wingback posztot is meg tudják oldani, ha nagyon muszáj. (Azpi-hoz és Sarr-hoz képest egész biztos, hogy minőségi előrelépést jelentenének.)

Mivel az összes csere wingback-ünk távozására van esély, és amúgy sem jelenthetnének jövőre elfogadható alternatívát, így ide is szükség lenne legalább egy emberre, de inkább mindkét oldalra.
Mukiele nem csak a jobboldalra, de a CB posztra is egy opciót adna. Maehle alapvetően jobb wingback, de baloldalon is jó beugró lehet. (Esetleg Hateboer aki egy gyorsabb, de kevésbé jól lövő Alonso.)
Baloldalra a lejáró szerződésű Perisic-et el tudnám képzelni. Nem sokkal lennénk előrébb, mint most és csak rövidtávú megoldás, de tapasztalt, jó fizikumú a horvát és ingyen lenne, ami a helyzetünket tekintve most mérvadó. (Kíváncsi vagyok azoknak a véleményére akik követik a Serie A-t, mit gondolnak a felsoroltakról, racionálisan nézve lehetnének e beugró emberek. Én úgy láttam, hallottam, hogy Perisic kiegyensúlyozott teljesítményt hoz, ezért sem nagyon volt esélye kiszorítania Gosens-nek őt). Fiatalabb alternatíva lehetne Wijndal, de nem jellemző ránk, hogy kevésbé bizonyított ígéretes emereket vegyünk.

A védekező középpályás poszt lenne szerintem a legfontosabb, ha nem hagyna itt minket a két CB. Talán idén belátta Tuchel, hogy Jorginho-val nincs tovább. Rice a legegyértelműbb döntés, nagyon sokat adna a csapat számára, kb egy hiányzó puzzle darab. Az ára marha sok, de nem akar hosszabbítani. Alternatíva lehet Soucek és Kamara. Előbbit itt is sokan kedvelik, bár idén nem volt olyan meghatározó, mint tavaly. Utóbbinak erős szezonja van, több top csapattal is szóbahozták.

A másik középpályás poszt valószínűleg Kovacic-é, de a horvát nem egy 50+ meccses játékos. Gallagher-ben szerintem megvan a potenciál, hogy kiszorítsa, akár jövőre is. Ez a poszt nem annyira égető, de volt, hogy annyian voltak sérültek, hogy kérdéses volt kit lehet használni ott, ezt jó lenne jövőre elkerülni. (Chalobah volt a beugró)
Ha esetleg valamiért keresnénk ide is embert, akkor a Tchoumeni, Bellingham, Milinkovic-Savic, Merino, Neves ötösből bárkit megnéznék. Igazából mindegyikőjük más típusú CM. Úgy néz ki, hogy Tchoumeni-ből igazi 8-as lesz, az egész pályát bejátssza. Bellingham egy gólerősebb Kovacic, aki nagyon szereti a labdát. SMS egy kevésbé agilis nehéz tüzér, amiből szintén elbírna egyet a keretünk. Nem mellesleg 191 cm, jó domináns ember a kp-ra. Mikel Merino szintén egy erős-magas, de technikás és gólerős hibrid. Azzal, hogy bal lábas plusz taktikai opciók nyílnának meg. Neves egy hatalmas upgrade lenne Jorginho-n, kb így néz ki az a játékos, aki a brazil-olasz lenni szeretne.

A támadósor darabszámra megvan, szóval csak abban az esetben kellene igazolni, ha távoznának innen.
Amennyiben Havertz maradna a "csatár", úgy olyan gólerős támadót hoznék, aki jó befejező, de illik a magas presszingbe. Goncalves, Raphinha, Nkunku, De Ketelaere, Darwin Núñez, Malinovskyi. Kevésbé jó védekezők, de nem tipikus csatárok Oyarzabal és David.

bocs a hosszú hsz-ért, jól esett :D

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Átigazolási pletykák

#6235 Hozzászólás Szerző: emsanya »

BlueBlood1993 írta: 2022. május 12., csütörtök 17:52
emsanya írta: 2022. május 12., csütörtök 17:14 En a tamado reszleget hagynam ugy ahogy van, nem prioritas sztem ha nem tavozik senki.

Kell 2 CB, minimum egy WB és egy belso kozeppalyas plusz egy tartalek kapus meg a kolcsonbol visszaérkezok beépitese.
Egy darab szélső nagyon kéne, Raphinha hatalmas +1
Ha megvannak a leirt hianyok talan. Valahol darabszamra se vagyunk, szelre van Zijes, Pulisic, Werner, CHO, Mount. Sztem is jol jonne ha valaki tavozik de ennyi erkezo ugyse lesz.

Avatar
BlueBlood1993
Hozzászólások: 3545
Csatlakozott: 2008. december 23., kedd 10:55
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Átigazolási pletykák

#6236 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

emsanya írta: 2022. május 12., csütörtök 17:14 En a tamado reszleget hagynam ugy ahogy van, nem prioritas sztem ha nem tavozik senki.

Kell 2 CB, minimum egy WB és egy belso kozeppalyas plusz egy tartalek kapus meg a kolcsonbol visszaérkezok beépitese.
Egy darab szélső nagyon kéne, Raphinha hatalmas +1

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Átigazolási pletykák

#6237 Hozzászólás Szerző: emsanya »

En a tamado reszleget hagynam ugy ahogy van, nem prioritas sztem ha nem tavozik senki.

Kell 2 CB, minimum egy WB és egy belso kozeppalyas plusz egy tartalek kapus meg a kolcsonbol visszaérkezok beépitese.

Avatar
focimark
Hozzászólások: 4002
Csatlakozott: 2009. december 28., hétfő 13:25
Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata

Re: Átigazolási pletykák

#6238 Hozzászólás Szerző: focimark »

adrian1989 írta: 2022. május 12., csütörtök 16:47
focimark írta: 2022. május 12., csütörtök 15:44 Chelsea are going to be pretty busy this summer, Marcos Alonso is going to leave the club, Chelsea are ready to work on Kounde but it depends on the price, Sevilla wanted €80m clause last summer, let’s see if Chelsea negotiate or they try to include players.
Christian Pulisic and Romelu Lukaku want to discuss with Thomas Tuchel what his plans are because both players want to be regular starters in Chelsea’s team.
(FabrizioRomano)

Érdekes nyár elé nézhetünk, nem hiszem, hogy tudná nekik garantálni Tuchel a kezdő helyet, ha esetleg Puli megy Raphinhat szerintem olcsón meglehet szerezni, ha kiesik a L**ds.
Raphina-ra szerintem mindenképpen le kellene csapni.
L**ds ha kiesik akkor szerintem 20-30m-ért lehetne hozni,de lehet még olcsóbban is.
Én egyébként Dennist is elnézném itt a Watfordból, elég jó szezonja volt és minket is szopatott rendesen, de gondolom nem a kieső csapatokból akarjuk feltölteni a keretet.

Avatar
adrian1989
Hozzászólások: 2079
Csatlakozott: 2016. május 28., szombat 20:18
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Komárom

Re: Átigazolási pletykák

#6239 Hozzászólás Szerző: adrian1989 »

focimark írta: 2022. május 12., csütörtök 15:44 Chelsea are going to be pretty busy this summer, Marcos Alonso is going to leave the club, Chelsea are ready to work on Kounde but it depends on the price, Sevilla wanted €80m clause last summer, let’s see if Chelsea negotiate or they try to include players.
Christian Pulisic and Romelu Lukaku want to discuss with Thomas Tuchel what his plans are because both players want to be regular starters in Chelsea’s team.
(FabrizioRomano)

Érdekes nyár elé nézhetünk, nem hiszem, hogy tudná nekik garantálni Tuchel a kezdő helyet, ha esetleg Puli megy Raphinhat szerintem olcsón meglehet szerezni, ha kiesik a L**ds.
Raphina-ra szerintem mindenképpen le kellene csapni.
L**ds ha kiesik akkor szerintem 20-30m-ért lehetne hozni,de lehet még olcsóbban is.

Avatar
BlueBlood1993
Hozzászólások: 3545
Csatlakozott: 2008. december 23., kedd 10:55
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Átigazolási pletykák

#6240 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

focimark írta: 2022. május 12., csütörtök 15:44 Chelsea are going to be pretty busy this summer, Marcos Alonso is going to leave the club, Chelsea are ready to work on Kounde but it depends on the price, Sevilla wanted €80m clause last summer, let’s see if Chelsea negotiate or they try to include players.
Christian Pulisic and Romelu Lukaku want to discuss with Thomas Tuchel what his plans are because both players want to be regular starters in Chelsea’s team.
(FabrizioRomano)

Érdekes nyár elé nézhetünk, nem hiszem, hogy tudná nekik garantálni Tuchel a kezdő helyet, ha esetleg Puli megy Raphinhat szerintem olcsón meglehet szerezni, ha kiesik a L**ds.
Még hogy kezdő Puli, jó vicc. Mehet Isten hírével, de Lukaku is. Egytől tartok, hogy utóbbiért max 30-at kapnánk most...

Válasz küldése