Dante írta: ↑2022. július 10., vasárnap 22:28
Közben a Barca-nak sikerült Kessie-re és Christensen-t is "leigazolnia".
Nekem az ilyen mindig kicsit felszínes - még ha tudom is hogy Christensen Barca szurkoló gyerekkora óta. Jobban kedvelem, ha 1-2 szezon után kezdenek címért nyalogatni az emberek.
Főleg úgy, hogy manapság a barca-nál simán benne van, hogy bemutatásod után 2 héttel eladnak, egy másik csapatnak, mint Emerson Royal-t:D Nah az volt az igazi szívás
Komolyan nem értem mit imádnak még mindig a játékosok ezen a klubbon. Ott minden maga a bizonytalanság...közben meg amióta krízisben vannak olyan, mintha még vonzóbbak lennének a játékosoknak.
Közben a Barca-nak sikerült Kessie-re és Christensen-t is "leigazolnia".
Nekem az ilyen mindig kicsit felszínes - még ha tudom is hogy Christensen Barca szurkoló gyerekkora óta. Jobban kedvelem, ha 1-2 szezon után kezdenek címért nyalogatni az emberek.
Bandi írta: ↑2022. február 16., szerda 15:23
Ez valamilyen megbízható forrásból származik? Csak mert minden évben kikerül kb 3-4 kamumez mielőtt bejelentik a hivatalosat.
Amúgy egyetértek Danteval, ha csinálnának is egy rohadt jól kinéző mezt, ez a 3-as szponzor tuti hogy lerontaná az összképet. Meg amilyen árban vannak a mezek az utóbbi időben, nincs is nagyon tervben mezvásárlás
Sajnos elég sanszos....az utóbbi években amit ez az oldal kiszivárogtatott, az lett.
Kezdjünk el hozzászokni és imádkozni, hogy sok idegenbeli meccsünk legyen, ahol nem ezt kell nézni
Kivéve, ha az idegenbeli mezünk olyan lesz, mint a tavalyi rózsaszín-kék undormány.
Bandi írta: ↑2022. február 16., szerda 15:23
Ez valamilyen megbízható forrásból származik? Csak mert minden évben kikerül kb 3-4 kamumez mielőtt bejelentik a hivatalosat.
Amúgy egyetértek Danteval, ha csinálnának is egy rohadt jól kinéző mezt, ez a 3-as szponzor tuti hogy lerontaná az összképet. Meg amilyen árban vannak a mezek az utóbbi időben, nincs is nagyon tervben mezvásárlás
Sajnos elég sanszos....az utóbbi években amit ez az oldal kiszivárogtatott, az lett.
Kezdjünk el hozzászokni és imádkozni, hogy sok idegenbeli meccsünk legyen, ahol nem ezt kell nézni
Nekem sem tetszik, de nem is idegesítem vele magam, ezzel a főszponzorral szép mezt amúgy sem lehet készíteni. Ha valóban ez lesz, akkor az oroszlános babakék minta menni fog a kínaipiacos hármashoz.
Viszont a harmadik mez színállása nekem nagyon tetszik. Szerencsére minden évben volt legalább egy szép garnitúra.
Elsőre a bkk-s üléshuzatos is nagyon csúnya volt, de szerintem mindegyik szart meg lehet szokni év végére. Remélem a képek nem jól adják vissza a kék árnyalatát, mert az nem a megszokottnak tűnik.
Sajnos úgy néz ki, hogy ez lesz az új hazai mezünk....
Tényleg ennyire retardált dizájnerek dolgoznak a Nike-nál? Évről évre ocsmanyabb....
Nagyon örültem mikor kiderült,hogy Nike mezek lesznek,de az adidas-hoz nem tudnak felnőni, sokkal szebb mezeket csináltak.
De ha tényleg ez lesz a jövő évi akkor az nagyon gáz.
Meg azt sem hiszem el, hogy a klub nem szólhat bele,hogy ember ez egy okádék csináljatok újat.
Meddig van szerződés a Nike-val?
Sajnos úgy néz ki, hogy ez lesz az új hazai mezünk....
Tényleg ennyire retardált dizájnerek dolgoznak a Nike-nál? Évről évre ocsmanyabb....
Nagyon örültem mikor kiderült,hogy Nike mezek lesznek,de az adidas-hoz nem tudnak felnőni, sokkal szebb mezeket csináltak.
De ha tényleg ez lesz a jövő évi akkor az nagyon gáz.
Meg azt sem hiszem el, hogy a klub nem szólhat bele,hogy ember ez egy okádék csináljatok újat.
Meddig van szerződés a Nike-val?
Granovskaia nemtudom, hogy csinálja de szerintem évről évre fiatalabb lesz. Szóval naa... szép (ez egy totál friss kép róla és most 47 éves)
Illetve mégegy észrevétel. Tuchel és Marina, kegyetelen sokat szerepelnek együtt a közösségi médiába és úgy ezek szerint együtt is. Eddig ez egyik menedzserünkről se volt elmondható, ha jól tudom.
Ez a kínai holdújév miatt készült, többet nem lesz a játékosokon. A minta egy tigris, annak az éve van. Meglep, hogy egyáltalán forgalomban volt. (Ha forgalomban volt)
Egyébként ez egy, a standard edzőfelsőre "rávasalt" minta, valószínűleg a meccs előtt nyomták, mint a megemlékezős feliratokat is.