sérültekChelseafan írta:Terry és Robben? Pihennek, vagy sérültek?
terry lábújj, robben meg térd talán
Jah talán, de ha megnézed eurosport fut rajta de majd kiderül...Zsoca87 írta:Lesz közvetítés a meccsünkről: (talán)
A link
Holland csatorna a neve alapján, de jó lesz.
A mostani meccsek közül is azokat tolják: én legutóbb végignéz(hettem) volna a Werder elleni idegenbeli BL-t és a Pool elleni tizenegyesekkel eldőlt párbajt... hát na...Ricko írta:Azt akarják elhitetni a néppel, hogy mi régen szar csapat voltunk és csak Abra papa miatt megy nekünk jól, ízléstelen,gusztustalan, pffffffZenZo írta:Pontossan ezt a kérdést tettem fel én is magamban némi szentségelés közben otthon, mikor ugyanezen felfedezést tettem. Ráadásnak a ChelseaTv-n mostanában tényleg azokat a meccseket adják többségben, mikor kikaptunkkdako írta:Egyébként nem értem a Sportklubot sem. A manure-nak már két ázsiai felkészülési meccsét leadták a mutv-ben, viszont a mi eddigi három felkészülési meccsünket nem csíptem el a CHELSEATV-ben. Vasárnap is egy 99-es meccset adtak, meg a Pool elleni zakót. Ez utóbbi a különösen érthetetlen, miért pont egy vereséget kell ismételni?
Azt akarják elhitetni a néppel, hogy mi régen szar csapat voltunk és csak Abra papa miatt megy nekünk jól, ízléstelen,gusztustalan, pffffffZenZo írta:Pontossan ezt a kérdést tettem fel én is magamban némi szentségelés közben otthon, mikor ugyanezen felfedezést tettem. Ráadásnak a ChelseaTv-n mostanában tényleg azokat a meccseket adják többségben, mikor kikaptunkkdako írta:Egyébként nem értem a Sportklubot sem. A manure-nak már két ázsiai felkészülési meccsét leadták a mutv-ben, viszont a mi eddigi három felkészülési meccsünket nem csíptem el a CHELSEATV-ben. Vasárnap is egy 99-es meccset adtak, meg a Pool elleni zakót. Ez utóbbi a különösen érthetetlen, miért pont egy vereséget kell ismételni?