Anti írta: ↑2022. január 14., péntek 10:05
Hát 200k fontnál többet szerintem nem kéne neki adni. Az is dupla fizu, ha lehet hinni hogy eddig 100k fontot kapott.
Igen, de a teljesítménye is legalább dupla annyira jó, mint az első szerződésekor volt. Abszolút kulcsember, idén magasan neki van a legtöbb játékperce.
Úgy értettem nem csak a fizetése volt a probléma, hanem hogy a 200k mellé, le akar egy akkora aláírási pénzt akasztani, hogy visszaosztva 400k jön ki hetente.
Aztán, hogy a klub adta be a derekát vagy sikerült kompromisszumos megoldást találni majd kiderül, de szerintem a 400k az túlzás még egy prime védőért is.
Anti írta: ↑2022. január 14., péntek 10:05
Hát 200k fontnál többet szerintem nem kéne neki adni. Az is dupla fizu, ha lehet hinni hogy eddig 100k fontot kapott.
Igen, de a teljesítménye is legalább dupla annyira jó, mint az első szerződésekor volt. Abszolút kulcsember, idén magasan neki van a legtöbb játékperce.
Ez egy olyan költség, amit be kell vállalni. Rudiger legnagyobb kritikusai sem tagadhatják, hogy rengeteget fejlődött az érkezése óta, a mentalitása egy győztesé és az elhivatottsága a pályán megkérdőjelezhetetlen. Ne dobjunk el egy csúcsformában lévő (jelenleg kulcsfontosságú) embert.
Magyarul, a szerződéses helyzetével visszaélve, kizsarolta klubjától a horror fizetési igényeit
200 ezer font/het, ami a mai elkorcsult futball, mar ha annak lehet nevezni, vilagaban apropenz, meg a mi klubunk haza tajan is.
Tobbszor hangoztattam, hogy nem ertek egyet azzal, hogy a FIFA/UEFA nem szabalyozza a fizeteseket, hiszen olyan penzeket tesznek zsebre a modern foci jatekosai, ami orultseg. Tobb 100 ezer fontokrol beszelunk, heti szinten, es amig nem szuletik esszeru szabalyozas ez ugyben, addig nincs megallas. Nem is akarok kulonosebben belemenni es a tematol elterni. Rudiger 200 ezer fontos fizetesi igenye, a mai korulmenyeket figyelembe veve realis.
Anti írta: ↑2022. január 10., hétfő 22:39
Mendy miért nem védett Senegalnak?
Covid-os.
Tüsszentett kettőt, aztán a nagyon hiteles teszt kimutatta, hogy beteg, de valszeg nincs semmi baja....Pár nap múlva csinálnak egy tesztet és kiderül, hogy fals pozitív volt
Meddig fog menni ez a baromság?!
emsanya írta: ↑2022. január 7., péntek 15:02
Talán még Cahill volt hasonloan jó üzlet.
Jogos. Róla már majdnem meg is feledkeztem, köszönhetően annak, ahogy utolsó szezonjában elbánt vele az a vén láncdohányos barom, na az konkrétan a minősíthetetlen kategória. 7 és fél itt eltöltött szezon, 290 tétmeccs, megannyi cím és az volt cserébe a hála, hogy egy egész szezonos indokolatlan jegelés után a hosszabbításban 2 percre becserélte egy full tét nélküli meccsen. Nembaj, az élet visszaadja mindenkinek azt, amit érdemel, miután szezononként mindenhonnan kivágják, lassan visszasüllyed az Empolihoz a bohóc.
Már homályos az emlék, ki volt, aki így bánt vele?
emsanya írta: ↑2022. január 7., péntek 15:02
Talán még Cahill volt hasonloan jó üzlet.
Jogos. Róla már majdnem meg is feledkeztem, köszönhetően annak, ahogy utolsó szezonjában elbánt vele az a vén láncdohányos barom, na az konkrétan a minősíthetetlen kategória. 7 és fél itt eltöltött szezon, 290 tétmeccs, megannyi cím és az volt cserébe a hála, hogy egy egész szezonos indokolatlan jegelés után a hosszabbításban 2 percre becserélte egy full tét nélküli meccsen. Nembaj, az élet visszaadja mindenkinek azt, amit érdemel, miután szezononként mindenhonnan kivágják, lassan visszasüllyed az Empolihoz a bohóc.