Kölcsönjátékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
Anti
Hozzászólások: 2268
Csatlakozott: 2005. december 17., szombat 21:25
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Kölcsönjátékosok

#381 Hozzászólás Szerző: Anti »

Köszi szépen az összefoglalót 😉
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Kölcsönjátékosok

#382 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Vége a szezonnak, így itt az ideje egy teljes áttekintésnek :D

Bakayoko (Milan):
A teljes szezon tekintve 18 meccsen 607 percre futotta neki a Milan csapatában. Többnyire a szezon első felében kapott lehetőséget, de akkor is nagyrészt csereként. 1-2 jó 10 percet leszámítva teljesen szürke volt. A kevés játékpercnek viszont valószínűleg nem csak a teljesítménye volt az oka, hanem a Milan többi középpályásának jó teljesítménye valamint az is, hogy volt a kölcsönben egy vásárlási opció ami kötelezővé vált volna egy bizonyos mérkőzésszám felett. Így ezt elkerülték, és a hírek szerint visszapasszolnák hozzán, annak ellenére, hogy a kölcsönszerződése '23 nyaráig szól. Amennyiben visszakapjuk, én megpróbálnám eladni, hátha kapunk érte még 5-10 milliót (jelenlegi piaci értéke 13 millió), bár ezt a magas fizuja akadályozhatja.

Gilmour (Norwich):
A skót tehetségünk 28 meccsen 2068 percet kapott a Norwich csapatában, mely alapjaiban véve egy korrekt mennyiségű játéklehetőség. Ezeken két gólpasszra futotta. Többnyire a középpálya közepén játszott, és ugyan lefelé nem lógott ki, de olyan dolgokatt sem mutatott ami alapján a következő szezonban helye lenne a Chelsea keretében. Van még hová fejlődnie, mind fizikailag, mind a játék kb. összes elemében, így mindenképp kölcsönadnám a következő szezonra, lehetőleg egy PL csapathoz újra. A passzpontossága jó, de egyelőre csak egy gyengébb Jorginhora emlékeztet. A potenciál viszont ott van, meglátjuk ki tudja-e hozni magából. A jelenlegi szerződése elvileg 2023-ig szól.

Ampadu (Venezia):
Az ő termése 30 meccsen 2378 perc. Ezzel a Venezia csapatában ő kapta a 3. legtöbb játéklehetőséget, és a Whoscored szerint a csapata 3. legjobb játékosa volt a szezonban. Ez mondjuk valószínűleg nem vígasztalja abban, hogy teljesen utolsóként estek ki a Seria A-ból. Volt alkalma a védelem közepén és jobb szárnyon, valamint a védősor előtt VKP pozícióban is játszani, egyik helyen sem vallott szégyent. Rengeteg szerelése és labdaszerzése volt, valamint az alkata ellenére bátran megy bele a kontaktokba, ebben sokat fejlődött. Igaz ennek köszönhetően idén 11 sárgát és 2 pirosat szedett össze amire már annyira nem lehet büszke. Amennyiben esetleg távozni szeretne, akár 20-25 milliót is kaphatunk érte a fiatal kora és tehetsége miatt. A szerződése viszont 2024-ig szól, így sokkal valószínűbbnek tartom, hogy a következő szezonban is egy kölcsön vár rá, méghozzá egy a Veneziánál egy kicsit erősebb csapatban.

Emerson (Lyon):
Kulcsember volt a Lyonban az idei szezonban, 36 meccsen 2852 perc jutott neki. A termése 1 gól és 2 gólpassz, de a Lyoni támadások nagy részében részt vett, azokat rendszeresen segítette, de a védőmunkájára sem lehet panasz. A nemzetközi kupaszereplésről ugyan lemaradtak, de a vásárlási opciójával valószínűleg élni fog a Lyon, és úgy néz ki, ez a szint Emerson szintje.

Batshuayi (Besiktas):
A belgánk a Besiktas csapatának 5. legtöbbet játszó játékosa volt idén, 41 meccsen 3125 perc jutott neki, ezeken pedig 14 gólt és 5 gólpasszt hozott össze. Ezzel a teljesítménnyel ugyan csapata legjobbja között volt, de idén sem mutatott semmi olyat, ami alapján akár csak 5 percre meg kéne néznie Tuchelnek. Opciós jogról nem tudni, a szerződése viszont még egy évig tart, így nem kizárt, hogy megpróbálunk túladni rajta a nyáron. Legjobb esetben 10-15 millió körül kaphatnánk érte.

Miazga (Alaves):
12 meccsen 921 percet kapott, február közepe óta nem játszott. Amikor játszott, nem volt rossz, de nem értem mit keres még a csapatnál. A szerződése 2023-ig szól, és simán el tudom képzelni hogy az új tulaj miatt az előszezonban Amerikában majd kap pár percet, de valszeg megint kölcsöbe megy... Pedig eladhatnánk, 2-5 milliót még érhet is akár.

Drinkwater (Reading):
Nem részeletezem. Az idei egy szürke szezonja volt, ez kb az ő szintje. Lejárt a szerződése, korrektül bocsánatot kért és elköszönt. A legjobbakat neki máshol!

Baba Rahman (Reading):
29 meccs, 2581 perc, 1 gólpassz. Teljesen szürke teljesítmény az egész szezonban.. Sem kiemelkedően jó, sem rosssz meccsei nem voltak. Belőle tuti nem lesz topjátékos, fiatalon a sebessége volt a nagy erénye, de az a sérülése miatt megkopott. Még két évig szerződése van, de meglepődnék ha valaha PL szintű játékos lenne még belőle, nemhogy Chelsea szint.

Clarke-Salter (Coventry):
31 meccs, 2504 perc. Erős fejjátéka van, és alapvetően jól is teljesített, de rendszeresen becsúszik 1-1 gyenge meccs. Egyértelműen nem lesz Chelsea szint, de nem lepődnék meg ha előbb utóbb egy alsóházi PL csapatnál kötne ki.

Gallagher (Crystal Palace):
A szezon termése 39 meccs, 3210 perc, 8 gól, 5 assziszt. A szezon elején brutálisan kiemelkedett a Palaceból. A teljesítménye kissé visszaesett az év második felére, főleg az áprilisa sikerült gyengére, de nem véletlen, hogy válogatott játékossá vált. A teljes szezon nézve egyértelműen a Palace legjobbja volt. Nagy jövő áll előtte, kifejezetten jó bemozgásai és megindulásai vannak, valamint szenzációsan érkezik a kapu elé. Ezen felül viszont nem büdös neki a munka, rengeteget fut és kiveszi a részét a védekezésből is. Neki valami hasonló pozíció áll a legjobban mint Mountnak. Biztos vagyok benne, hogy Tuchel az előszezonban kipróbálja, és azon sem lepődnék meg, ha maradna az első keretnél. Ebben az esetben az első évben még csak elkezdenénk beépíteni, de a másodikra akár kulcsember is lehet úgy gondolom.
https://www.youtube.com/watch?v=L9yaj2ps9I0&t=57s


Broja (Southampton):
38 meccs, 9 gól 1 gólpassz, 2369 perc alatt. A válkogatottban meg mint tudjuk, minket szopatott. Alapvetően a szezon elején jobban elkapta a fonalat, aztán egy ideje visszaesett, de ez az egész csapatra igaz. A Vitesse kölcsöne után én túl nagy ugrásnak gondoltam a Sotont, azt hitten nem fog játszani, de sikerült megmutatnia, hogy van benne tehetség bőven. A mi szintünktől még messze van, de még 1-2 szezon kölcsön és brutál jó csatár lehet. Már az sem lenne meglepő, ha ajánlatok érkeznének érte. Sokak figyelmét felkeltette, amit az is bizonyít, hogy a szezon előtt a transfermarkt 3 millióra becsülte az értékét, míg most 18-ra. Hosszútávú szerződése van ami 2026-ig szól.
https://www.youtube.com/watch?v=bQ7GJ1ybCIg


Anjorin (Lokomotiv Moszkva - Huddersfield):
A szezonja felejthető lett. Az oroszokhoz opcióval adtuk, de ezt a lehetőséget egy bokatörés elvitte. Felépülése után a Huddersfield lett a következő állomás, de itt tavasszal 8 meccsen 143 percet kapott csereként. 2025-ig van szerződése, kíváncsi vagyok milyen kölcsönt találunk neki a következő szezonra.

Sterling (Blackpool):
25 meccs, 2103 perc. Abban sem vagyok biztos hogy akár Champo szint jelenleg. Idén ugyan ott játszott, de amikor eltért az átlagostól a teljesítménye, az mindig lefelé történt. A védekezése még csak-csak elmegy, de a támadójátéka konkrétan nem létezik. A szerződése '23-ig él, és már 22 éves, ideje túladni rajta.

Castillo (Birmingham):
22 éves, a szezonja egy nagy 0, lejár a szerződése.. Ahhoz képest, hogy amikor idehoztuk, mekkora tehetségnek lett kikiáltva, azóta semmit nem fejlődött, valószínűleg még egy holland első osztályó csapatba sem férne be.

Baxter (Hull):
18 meccsen játszott, melyeken összesen 21 gólt kapott és 7 clean sheetet hozott össze. A szezont nem vele a kapuban kezdték, de kiszorította az eredeti kapust Matt Ingramet. Mikor ez megtörtént, onnantól a Hull eredményei drasztikusan javultak, főleg Baxter parádés teljesítményének köszönhetően. Ezután jött egy kézsérülés ami elhúzódott, de a szezon végére újra ő állt a kapuban. A Hull szurkolói imádták! Kiemelkedően jól véd az 1-1 elleni szitukban és nagyon jók a reflexei. 2006-óta tartozik a Chelseahez, minden interjújában elmondja, hogy az álma hogy az első kerethez tartozhasson. Amennyiben Kepa lelépne, és bedobnám a mély vízbe, és megtartanám második számú kapusnak, de az sem lenne rossz ötlet, ha megpróbálnánk neki valahol egy első osztályban szereplő kölcsönt találni hogy bizonyíthasson.
https://www.youtube.com/watch?v=8bSTZJl3_tc


Cumming (Gillingham):
Ő is szépen fejlődik, csak ő még Baxternél 1 lépéssel hátrébb van. 45 meccsen 47 kapott gól és 14 clean sheet a mérlege. A szezont még a kiesőjelölt Gillinghamnél kezdte, de a jó teljesítményének köszönhetően télen átkerült a feljutásra esélyes MK Dons csapatához. Ugyan a feljutás nem sikerült, de nem tartom lehetetlennek, hogy a következő szezonra Baxterhez hasonlóan kölcsön tudjuk adni egy Champo csapatnak és ott is bizonyíthat.

Ziger (Rudar Velenje):
Felejtsük el.

Colwill (Huddersfield):
Első felnőtt szezonja, egyből egy Champo kölcsönnel. 32 meccsen játszott, 2691 percet. Kimondhatjuk, kulcsember volt idén, és a teljesítményével is sok csapat figyelmét felhívta magára. Jó az ütemérzéke, erős, de nem is ügyetlen mellé, Balhátvédként is megállja a helyét. Sajnos a feljutásuk ma az ő öngóljával ment el, sajnos nem sikerült menteni már, csak belekapni. Biztos vagyok benne, hogy a felkészülés során esélyt fog kapni, és simán el tudom képzelni, hogy Chalobahhoz hasonlóan őt kezdjük el beépíteni jövőre. Ha mégsem, egy PL kölcsön is kinézhet neki akár jövőre. Egy biztos, a jövő kulcsjátékosa lehet nálunk!
https://www.youtube.com/watch?v=-iPVzlrKXgc


Lawrence (Wimbledon):
32 mecscsen 2000 perc, de még a League Oneból is lefele lógott ki. Kétlem, hogy karrierje során egy Champo csapatnál feljebb juthat.

Maatsen (Coventry):
41 meccsen 3223 percet kapott, 3 gólt és 1 gólpasszt hozott össze. A támadójátéka oké, a védekezése rendben volt, a passzjátéka kicsit még gyenge. Egyértelműen kulcsjátékosa volt a Coventrynek, de az is látszik, hogy még nem PL szint. A következő szezonra jöhet egy újabb Champo kölcsön, vagy valami elsőosztályú középcsapat anglián kívül.

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9287
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Kölcsönjátékosok

#383 Hozzászólás Szerző: Bubi »

broduer írta: 2022. május 11., szerda 14:58
emsanya írta: 2022. május 11., szerda 14:13 Szerintem Guehit (aki angol válogatott is lett) nem fogjuk visszavásárolni, jo pénzért adtuk el (20 millio font rémlik), most a dupláját kéne visszatenni.

Abraham-et nem hiszem hogy visszahozzuk, Livramento keresztszalag szakadást szenvedett. Tomoriért szintén jó pénzt kaptunk, annyira nem elherdálás.

Gallagher aki biztosan visszajön és várhatoan lehetőséget is fog kapni.
Tomori a Serie A egyik legjobb, ha nem a legjobb védője. Amikor itt volt, szinte mindig hibátlanul játszott. 24 éves és angol. Mi ez ha nem elherdálás? Megnézem, hogy milyen klasszis védőt kapunk 28 milláért (ennyiért adtuk el).
A serie Aban manapság minden középszerű játékos jó számokat hoz.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
broduer
Hozzászólások: 1669
Csatlakozott: 2010. február 22., hétfő 11:27
Kedvenc játékos: petr cech
Tartózkodási hely: Pilisvörösvár

Re: Kölcsönjátékosok

#384 Hozzászólás Szerző: broduer »

emsanya írta: 2022. május 11., szerda 14:13 Szerintem Guehit (aki angol válogatott is lett) nem fogjuk visszavásárolni, jo pénzért adtuk el (20 millio font rémlik), most a dupláját kéne visszatenni.

Abraham-et nem hiszem hogy visszahozzuk, Livramento keresztszalag szakadást szenvedett. Tomoriért szintén jó pénzt kaptunk, annyira nem elherdálás.

Gallagher aki biztosan visszajön és várhatoan lehetőséget is fog kapni.
Tomori a Serie A egyik legjobb, ha nem a legjobb védője. Amikor itt volt, szinte mindig hibátlanul játszott. 24 éves és angol. Mi ez ha nem elherdálás? Megnézem, hogy milyen klasszis védőt kapunk 28 milláért (ennyiért adtuk el).

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Kölcsönjátékosok

#385 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Szerintem Guehit (aki angol válogatott is lett) nem fogjuk visszavásárolni, jo pénzért adtuk el (20 millio font rémlik), most a dupláját kéne visszatenni.

Abraham-et nem hiszem hogy visszahozzuk, Livramento keresztszalag szakadást szenvedett. Tomoriért szintén jó pénzt kaptunk, annyira nem elherdálás.

Gallagher aki biztosan visszajön és várhatoan lehetőséget is fog kapni.

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6847
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kölcsönjátékosok

#386 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Lamps szepen elintezte az ifi vedoinket :D

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Kölcsönjátékosok

#387 Hozzászólás Szerző: Dante »

Nincs visszavásárlási opció Guehi-re. Ha egy csapat ajánlatot tesz és azt elfogadja a CP, akkor mi eldönthetjük, hogy megadjuk e azt az összeget. Ekkor a CP-nek a mi licitünket kell elfogadnia.

Abraham-re és Livramento-ra van buyback. Sajnos Tomori is biztosítás nélkül lett elherdálva.

Egyébként nem semmi, hogy Guehi az első évében megkapta a karszalagot.

Crap
Hozzászólások: 983
Csatlakozott: 2013. január 5., szombat 17:41

Re: Kölcsönjátékosok

#388 Hozzászólás Szerző: Crap »

Gallaghert lett az összesített szavazáson a Crystal Palace, év legjobb játékosa. A CP idei legszebb góljáért járó díjat is majdnem behúzta, de azt végül Zaha kapta.

Guehi, is nyert egy az év legjobb játékosa díjat. Ő a játékosok álltal tartott szavazást nyerte meg ezzel. (rá ugye visszavásárlási opciónk van)

Nem kérdés, hogy jöhetnek nyáron mind a ketten szerintem vissza. Ráadásul pont hiányposztra jönnének.

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Kölcsönjátékosok

#389 Hozzászólás Szerző: Dante »

Broja-t egyébként rendesen csábítja is Hasenhüttl, mondván, hogy "aki nem fér be a Chelsea, City kezdőbe azt ők szívesen látják", utalva ezzel Livramento-ra is. Illetve azt is folyamatosan hangoztatja, hogy látja Broja-n hogy nagyon szeret ott lenni. Nyilván szeret ha játszhat és jól is megy neki.
Szerintem ez nem a legetikusabb kampányolás, egyrészről a játékos felé az én olvasatomban degradáló, nekem biztos nem tetszene, ha ilyen tehetségként azt mondanák, hogyha nem férsz be az anyaklubbodba, akkor ide jó leszel. Másrészt helyette nyilatkozik, amivel nyomást helyez rá. Nem hiszem, hogy Broja kérte, hogy képviselje a véleményét a sajtóban.

Nincs bajom amúgy sem a S'oton-nal, sem Hasenhüttl-el, de ebben az esetben remélem, hogyha nem is kap lehetőséget itt az albán, akkor nem nekik adjuk oda. Beszéljen az osztrák a saját nevében a saját játékosairól.

Crap
Hozzászólások: 983
Csatlakozott: 2013. január 5., szombat 17:41

Re: Kölcsönjátékosok

#390 Hozzászólás Szerző: Crap »

Broja egyébként nagyon nagyot megy. Kb. minden meccsre jut 1 gól vagy 1 gólpasz tőle.
Zsínorba 5 hazai pályán játszott angol rendezésű meccs mindegyikén betalált,(4 pl, 1 kupa ha jól tudom) amikor kezdő volt. Utoljára erre a Diego Costa volt képes 2014-ben :D Szóval a korosztályát nézve, pedig egyedüliként vezeti ezt a listát. Sőt U21-et figyelembe véve Top1 Saka, Top2 Broja, a gólokat nézve jelenleg a ligában.
Igazából idén már egyszer bejátszotta magát a kezdőbe. Utána csak azért lett csere, illetve hagyott ki több meccset mert egy sérüléssel küzdött. Hogyha teljesen fitt, akkor már fix kezdő a Sotonban.

Mindeközben Gilmourt állandóan szidalmazzák a Norwich rajongói.
Nem mondanám, hogy rosszul játszik, sőt a csapatban igazából az egyetlen értékelhető játékos.(legmagasabb pontszáma neki van továbbra is a csapatból) de igazából az egész Noriwch rosszul játszik, így nehezen lehet az ő posztján / adottságaival kitűnni.
A probléma, hogy a Norwichnak nincs középpályája. Ált. 90 % bunkerben vannak és csak előre lődözik a labdákat, amiben Gilmour igazából nem nagyon tud érvényesülni. Védekezésben nem olyan erős, támadásban meg tőle nem a távoli bombák meg óriási cselek várhatóak, hanem egy Jorgi / Kova szerű játékos lenne ő.
Mindenesetre a szurkolókat ez rohadtul nem érdekelte, akkor se, mikor Smith 39 fokos lázzal küldte a pályára játszani.(Emiatt egyébként volt is egy rövid vizsgálat a részünkről, de hamar lelett zárva 0 eredménnyel)
Mielőtt Chelsea játékos és magasabb fizetésű Norwich játékosok között van,(Luxury playernek tartják) ezért állandóan kapja az ívet, mintha ő tehetne arról, hogy szar a csapat. Igazából az ég egy adta világon senkivel se tud összejátszani normálisan, annyira alacsony minőséget képeznek a többiek + a játékrendszer.
Megérné igazából visszahívni, mert minden téren legalja, ahol van.
Edit.: időközben olvastam, hogy nem tudjuk már visszahívni idén. Kölcsönszerződése nem engedi már.

Kennedyt úgy néz ki elszeretné vinni a Shaktar januárban tőlünk. Több újságíró is megírta, de még nagynév mint Fabrizio Romano vagy Matt Law nem erősítette meg.

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Kölcsönjátékosok

#391 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Szabi írta: 2022. január 12., szerda 21:42 Kenedy kapcsán csak egy apró kiegészítés: a brazil bajnokság már véget ért december elején, azért árválkodik csak az az egy meccs a neve mellett. Nincs min játszania. :D
Jogos, ezt nem írtam oda. ellenben sztem a teljes kölcsön alatt nem kapott 3 teljes meccsnyi időt, tehát most sem játszana.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6260
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Kölcsönjátékosok

#392 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Kenedy kapcsán csak egy apró kiegészítés: a brazil bajnokság már véget ért december elején, azért árválkodik csak az az egy meccs a neve mellett. Nincs min játszania. :D
6+8+5+4+1+1+2+1

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Kölcsönjátékosok

#393 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Chris22 írta: 2022. január 12., szerda 21:22 Óriás köszönet és minden elismerésem ezekért az összegzésekért Cech!
De egy kulisszatitkot árulj már el, te ezeket a meccseket rendszeresen meg is nézed? :D
nem, nagyobb részt az értékeléseket, match reportokat olvasom el, meg ugye a statokat is hozzánézem. Illetve a jobb játékosoknál a meccs összefoglalókat is megnézem, pl Gallagher, Broja, Colwill :D

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9287
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Kölcsönjátékosok

#394 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Köszi az összefoglalót Cech, nagyon fasza lett!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Chris22
Tippverseny győztese 2012/13
Tippverseny győztese 2012/13
Hozzászólások: 1300
Csatlakozott: 2009. július 2., csütörtök 18:55
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kölcsönjátékosok

#395 Hozzászólás Szerző: Chris22 »

Óriás köszönet és minden elismerésem ezekért az összegzésekért Cech!
De egy kulisszatitkot árulj már el, te ezeket a meccseket rendszeresen meg is nézed? :D

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Kölcsönjátékosok

#396 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Kicsit megkésve a decemberi(és január elejei) összefoglaló:

Bakayoko (Milan):
7 meccsen játszott december 1. óta. Csak a legutóbbi, Venezia elleni meccset játszotta végig, melyen egész korrekt teljesítményt hozott, a többi meccsen 45 percet, vagy kevesebbet kapott és többnyire átlag alatt teljesített. Nem igazán fér be a Milan kezdőjébe.

Gilmour (Norwich):
Az új edző óta rendszeresen játszik, 5 meccsen kapott szerepet, egyszer lett csak lecserélve az utolsó 10 percre. A Tottenham és Arsenal elleni csúnya vereségek alkalmával ő is gyenge volt, a többi meccsen egy jó közepest hozott, de kiemelkedni sajnos nem tud.

Ampadu (Venezia):
5 meccsen kapott szerepet, továbbra is gyűjtögeti a lapokat szép számmal. Nem játszik rosszul, avédelem előtti labdaszerző középpályás szerepében, de az előrejátékban nem elég jó a mi taktikánkba a kp-ra. Meglepő módon szép számmal nyeri a fejpárbajokat is, pedig nem ő a legmasszívabb középpályás.

Emerson (Lyon):
Szintén 5 meccs, egy gyengébb, kettőn pedig a csapat egyik legjobbja. Jelenleg a csapat jobban teljesítő játékosai közt van, Alonsonál sztem jobb lehetne. De érthető ha nem akarják visszaengedni, szükségük is van rá, mert a Lyon mostanában elég gyenge.

Batshuayi (Besiktas):
8 meccs, 3 nagyon jó, 3 nagyon szar, 3 gól 2 assziszt. Talán formába lendül és megtalálja a szintjét a török ligában.

Kenedy (Flamengo):
1 meccs december harmadikán, ott is csak 20 perc. Gyanítom hogy azért hívjuk vissza mert nem játszik, nem azért mert Tuchel ki akarja próbálni.

Miazga (Alaves):
Benyalta a koronát, most a Bilbao ellen tért vissza január elején. Egyből végigjátszotta a meccset és jól is teljesített. 10 milla körül kaphatnánk érte.

Drinkwater (Reading):
december elején egy meccs, majd megsérült, most tért vissza a tegnapi csúnya zakó alkalmával.

Baba Rahman (Reading):
3 tök közepes meccs a Readingben, majd most az ANK-n az első meccsükön az 1-0-s vereség ellenére a csapata legjobbja volt.

Clarke-Salter (Coventry):
November eleje óta egy percet sem töltött pályán.

Gallagher (Crystal Palace):
5 meccs, 2 gól 1 gólpassz. A Tottenham elleni nem volt élete meccse, a többin viszont jól játszott, az Everton ellenit pedig ő nyerte meg a csapatának.

Broja (Southampton):
8 meccs, ebből 2x becserélték. Ezek a meccsei szürkék voltak, az Arsenal elleni gyenge, a többin jól játszott. Szerzett 3 gólt is, szépen bent tartja magát a kezdőben.

Anjorin (Lokomotiv Moszkva):
Még mindig sérült.

Sterling (Blackpool):
5 meccs, egy jó, 2 gyenge és két átlagos.Az előrejátékban gyenge, passzjátékban pedig kifejezetten szörnyű.

Castillo (Birmingham):
Januárban kapitt 1 félidőt a QPR ellen, azon is nagyon gyenge volt.

Ballo (Rapid Wien):
Nem játszik. Am a transfermarktos képe alapján simán lehet, hogy rosszabb fajta bűnözőnek nézik Ausztriában.

Baxter (Hull):
Továbbra is játszik, 5 meccset kapott. bár volt 2-3 kicsit gyengébb meccse, de úgy tűnik megtartotta a helyét a kezdőben.

Cumming (Gillingham):
2 meccsen kapott lehetőséget, az egyik jól sikerült, a másikon kapott egy 4est.

Ziger (Rudar Velenje):
Felejtsük el.

Colwill (Huddersfield):
5 meccsen játszott, mindegyiken végig. Hozta a csapatátlagot, egy meccsen pedig újból kiemelkedőt hozott.

Lawrence (Wimbledon):
3 meccsen léphetett pályára, az egyiken időhúzó csere volt. Most legalább egy jó közepest lehozott, ami nála előrelépés.

Maatsen (Coventry):
3 meccsen kapott lehetőséget, nagyjából hasonlóan teljesített mint a csapata, ami kicsit átlag alatti. Jó lenne ha nem benne gondolkoznánk, akkor már inkább valóban Hall kapjon esélyt.

Avatar
s-h-i-n-e.com
Hozzászólások: 1225
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 23:30
Kedvenc játékos: shine
Kedvenc exjátékos: GZ25
Tartózkodási hely: www.youtube.com/AndyShineMusic

Re: Kölcsönjátékosok

#397 Hozzászólás Szerző: s-h-i-n-e.com »

Óriási élmény a Venezia - Milan meccsen a Bakayoko - Ampadu párhArc... ;)

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Kölcsönjátékosok

#398 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Első félidős észrevételek:

Conor Gallagher:
Ez ma a gyengébb meccsei közé tartozik eddig, még úgy is, hogy rengeteget fut, szerel, de el van tűnve a mezőnyben. A Soton második gólja előtt ő vesztett labdát.
Ami nem tetszik, hogy továbbra is megerősít a játéka abban, hogy a jelenlegi taktikánkban neki nincs posztja, szerepköre.. Ő tipikus BTB, de olyan de nem világklasszis semmiben. Muszáj lesz alakítani a taktikán mert dörömböl az ajtón!

Armando "hogyagecibelehetvégigrágózniameccset" Broja:
Combsérüléssel játszik, de eddig jó. Birkózik, küzd, lőtt egy nagy gólt 20-25 méterről, az első gólnál pedig ő harcolta ki a szabit azzal hogy feldobta magát, a bíró pedig kontakt nélkül is megette.


Az eladottak:

Marc Guehi:
A passzjátéka rendben van, a védőjátéka átlagos, a fejjátéka hullámzó. Jó védő, de Colwill jelenleg bíztatóbb, benne látom a leendő klasszis jeleit, Guehiben "csak" egy jó PL védőét

Tino Livramento:
Van benne potenciál. A védőjátéka jó, a támadójátékában viszont nagyon van hova fejlődni. De ha így fejlődik, lehet látjuk még nálunk.

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Kölcsönjátékosok

#399 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Saul helyett már most játszhatna kb minden meccsen amennyi sérült van.

Avatar
Drogbert
Hozzászólások: 1293
Csatlakozott: 2010. április 2., péntek 8:52
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Kölcsönjátékosok

#400 Hozzászólás Szerző: Drogbert »

kazomester írta: 2021. december 12., vasárnap 20:25 Gallagher megint 2 gól, a 2. ráadásul szépségdíjas is lett. Rendesen tesz érte, hogy jövőre már velünk kezdjen :)
6 gol 3 golpassz 🙂 simman kezdo lenne nalunk
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)

Válasz küldése