Premier League
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Re: Premier League
Mbappe,Joao Felix, Coutinho, Griezmann ok mind dragabban valtottak klubot, de ettol fuggetlenul nagyon durva ez az osszeg. Foleg azt nezve, hogy en sosem lattam benne semmi kulonlegeset, nem rossz, de szerintem nem kiemelkedo jatekos.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Mbappé drágább volt, nem?
Egyébként jó igazolás, csak hát utcalány drágán.
Egyébként jó igazolás, csak hát utcalány drágán.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nagyképű, túlértékelt, antipatikus gyerek, jó ha a felét éri ennek az összegnek. Szerencsére szóba sem került nálunk. Abban sem vagyok biztos, hogy stabil kezdő lesz.Pilgrim írta: ↑2021. július 31., szombat 12:49 https://www.skysports.com/football/news ... ston-villa
Masodik legdragabb jatekos lesz Neymar utan. Mi a velemenyetek?
6+8+5+4+1+1+2+1
- kazomester
Csak 1.5-2x annyit fizetnek érte, mint amennyit ér, de ez az angol felár. Ha Kane-t még behúzzák akkor lesz szar palacsintábanPilgrim írta: ↑2021. július 31., szombat 12:49 https://www.skysports.com/football/news ... ston-villa
-
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Zola
Nem rossz srác (abba nem megyek bele ki mennyit ér, mert elég torz ez már a mai világba és ha beválik akkor tök mindegy mennyi volt). Viszont Stearlingel egy idősek és Sterling jó pár évvel ezelőtt is sokkal jobb játékos volt. Ugyanarra a posztra egy gyengébb játékost venni és esetleg Stearlinget így beáldozni, hát nem tudom.... Oké most kijött neki ebben a szezonban a lépés, de - főleg a citynek - rá pont nincs szükség. Szerintem hülyeségPilgrim írta: ↑2021. július 31., szombat 12:49 https://www.skysports.com/football/news ... ston-villa
*knock, and it shall be opened unto you*
https://www.skysports.com/football/news ... ston-villa
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Silvat szivesen latnam nalunk is. Nagyon alulertekelt jatekos a Citynel.AwayRoller írta: ↑2021. július 30., péntek 15:12Állíólag elpasszolják Silvát és 8-asként használná őt a kopasz KdB és Gündogan sérülékenysége miatt.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Manchester City have made a £100million offer for Aston Villa's Jack Grealish.
{Telegraph}
Azert ez nem semmi osszeg, ha igaz.
{Telegraph}
Azert ez nem semmi osszeg, ha igaz.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Nyugi van az a pénz amitől majd hirtelen meggondolja magát és aláírja a papírokat.Amazing24 írta: ↑2021. július 29., csütörtök 19:44 Nem tudom mennyire követitek a Pogba-MU sztorit, de elég komoly. A MU megvette Pogbát 100 millióért, heti 400 ezret keres, és ugye most nem hajlandó aláírni a szerződését, mert állítólag utálja OGS-t meg Manchester várost is. A PSG ajánlatát is visszautasította, csak azért, hogy jövő nyáron ingyen a Real Madridhoz szerződjön, ami elvileg az álmai csapata. Igazi "bombaüzlet" volt. -200 misi.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Nem tudom mennyire követitek a Pogba-MU sztorit, de elég komoly. A MU megvette Pogbát 100 millióért, heti 400 ezret keres, és ugye most nem hajlandó aláírni a szerződését, mert állítólag utálja OGS-t meg Manchester várost is. A PSG ajánlatát is visszautasította, csak azért, hogy jövő nyáron ingyen a Real Madridhoz szerződjön, ami elvileg az álmai csapata. Igazi "bombaüzlet" volt. -200 misi.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Amugy a real miert adta el varanet? Az egyik legjobb vedojuket? Ki lesz helyette?
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Valahol azért szégyen, hogy egy Ben White-ért ugyanannyit fizetnek, mint egy Varane-ért...
6+8+5+4+1+1+2+1
Olvasni lehetett olyat hogy csak a mu-ba akart igazolni, gondolom ezért nem versenyzett érte senki.Pityee írta: ↑2021. július 27., kedd 8:20Valaki tudja egyébként, hogy miért nem harcoltunk érte? Állítólag 50 misiért vitte az MU, ami elég barátságos ár, ahhoz képest hogy Megvájört korábban mennyiért vették. Szerintem nálunk is bőven elfért volna a Rüdi,Silva,Chris,Zouma névsor mellett, kár érte.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Valaki tudja egyébként, hogy miért nem harcoltunk érte? Állítólag 50 misiért vitte az MU, ami elég barátságos ár, ahhoz képest hogy Megvájört korábban mennyiért vették. Szerintem nálunk is bőven elfért volna a Rüdi,Silva,Chris,Zouma névsor mellett, kár érte.
2012.05.19
- Bazsi
- Kedvenc exjátékos: Lampard
VAR állt össze nekik Kérdés, hogy idén is minden fújást megkapnakDízel írta: ↑2021. július 26., hétfő 18:51 Miert? Tavaly ev vegere nagyon osszeallt az MU. Most par nagy nevvel siman bajnokeselyesek lehetnek. City sztem kiegoben van, az mu ott lesz az elso masodik helyen, szoval veluk kell megkuzdeni ez elso helyert. Aztan lehet barmi lehet, akar egy leicester arany is.
Pont mindig ilyen masodik hekyekre elegek vele, de semmit se nyernek ez a lényeg.Dízel írta: ↑2021. július 26., hétfő 18:51 Miert? Tavaly ev vegere nagyon osszeallt az MU. Most par nagy nevvel siman bajnokeselyesek lehetnek. City sztem kiegoben van, az mu ott lesz az elso masodik helyen, szoval veluk kell megkuzdeni ez elso helyert. Aztan lehet barmi lehet, akar egy leicester arany is.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Miert? Tavaly ev vegere nagyon osszeallt az MU. Most par nagy nevvel siman bajnokeselyesek lehetnek. City sztem kiegoben van, az mu ott lesz az elso masodik helyen, szoval veluk kell megkuzdeni ez elso helyert. Aztan lehet barmi lehet, akar egy leicester arany is.
Hala istennek Solksjaer-al is hosszabbitottak. Nem szabad hogy az a keret egy értelmes edzőt kapjon.