Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Premier League

#2221 Hozzászólás Szerző: Bubi »

koni0725 írta: 2021. május 2., vasárnap 9:04
Bubi írta: 2021. május 1., szombat 22:23
Amazing24 írta: 2021. május 1., szombat 21:07

Nem vagyok biztos benne, hogy Tuchel a kovetkezo szezonra formaciot fog valtani. A PSG-nel is eloszeretettel hasznalta a 3-4-3 felallast, de a Dortmundnal is feltunt mar.
Muszáj lesz, túl sok a támadó. De persze biztos lesz 3-4-3is.
Mar miert lenne muszaj? Egyre tobb pletykat hallani Giroud es Tammy tavozasarol, ha valoban tul sok lenne a tamadonk (amivel szemely szerint nem ertek egyet, ha minden fronton erdekeltek akarunk lenni, akkor ahhoz bo keretre van szuksegunk) akkor csak szimplan nem potolnank oket. En a jelenlegi felallast csak abban az esetben bontanam meg, ha Tuchel ugy gondol ra, mint a taktikara, amire a jelenlegi keret a legalkalmasabb, de nem az o preferalt stilusa.

Amennyiben viszont azert valtana felallast, mert meg a mostaniakhoz kepest is kepes lenne javitani a jelenlegi jatekunkon (es meg is kapja az ehhez szukseges embereket) akkor viszont a vezetosegnek a keze ala kell dolgozniaaz atigazolasokkal.
És hogy akarod együtt játszatni a Mount - Havertz duót? A 3 védős rendszerhez sok a támadónk, a 4 védőshöz elégséges. Az nem működik, hogy kezdő szintű játékosokat padoztatsz vagy úgy rotálod őket mint Tuchel - kiesők ellen és kupameccseken játszhatnak... Az sem oké, ha Mount vagy Havertz szélen játszik, sokan pont ezért bírálták Lampardot.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

emsanya

#2222 Hozzászólás Szerző: emsanya »

En annak orulnek ha lenne egy allando formacio es ahhoz igazolnank. Engem ez a 3-4-3 se zavar. Eredmenyes es Tuchel tudta mikor megerkezett hogy a jatekoskeretunk ehhez a legjobb.

Egyebkent tamadasban, a tamado harmas így rengeteg variaciot tartalmaz. Havertz, Werner, Pulisic, Mount, Zijes mind varialhatoak.

Ha a Giroud/Tammy duo helyett jon egy nagy testu klasszis center akkor ez egy nagyon jo elegy előre es jol lehet rotalni.

cech19960320
Kedvenc játékos: Petr Cech

#2223 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

AwayRoller írta: 2021. május 2., vasárnap 10:03
cech19960320 írta: 2021. május 2., vasárnap 9:38
kecske01 írta: 2021. május 2., vasárnap 9:35 Tamadojatekon mindenkeppen javitanunk kell. Ehhez lehet szukseges lesz a 4 vedos alakzat.
Szerintem nem feltétlenül. Ami kell hozzá szerintem, az két új középpályás és még egy jó KH.

Szükségünk van egy olyan mélységi irányítóra, akinek a labdáinak szeme van, de tud védekezni is... és lehetőleg nem 140cm, 40kg.
Szükségünk van egy magas, erős, jól fejelő, jól szerelő középpályásra, aki tud átlőni is, és fáradhatatlan.

Már ez olyan szintű pluszt adna a csapatjátéknak, hogy azzal szintet lépnénk.
+1 csatárra, aki be is lövi a helyzeteit.
Mivel arra vadászunk Tammy és Giroud helyett, így azt nem írtam. Egyébként Havertz hosszabb távon ott lesz használva ahogy tegnap is sztem :D

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#2224 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

cech19960320 írta: 2021. május 2., vasárnap 9:38
kecske01 írta: 2021. május 2., vasárnap 9:35 Tamadojatekon mindenkeppen javitanunk kell. Ehhez lehet szukseges lesz a 4 vedos alakzat.
Szerintem nem feltétlenül. Ami kell hozzá szerintem, az két új középpályás és még egy jó KH.

Szükségünk van egy olyan mélységi irányítóra, akinek a labdáinak szeme van, de tud védekezni is... és lehetőleg nem 140cm, 40kg.
Szükségünk van egy magas, erős, jól fejelő, jól szerelő középpályásra, aki tud átlőni is, és fáradhatatlan.

+1 csatárra, aki be is lövi a helyzeteit.

broduer
Kedvenc játékos: petr cech

#2225 Hozzászólás Szerző: broduer »

Négy meccs van hátra, és ugyan nem egyszerű a sorsolás, meg kell hogy legyen a top 4. A 4 meccsből szerintem 3-at be lehet húzni, de mind a 4 nyerhető. Már bajnok City, középcsapat Szarzi, egy ki-ki meccs a Leicsterrel, és a Villa.

cech19960320
Kedvenc játékos: Petr Cech

#2226 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#2227 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Tamadojatekon mindenkeppen javitanunk kell. Ehhez lehet szukseges lesz a 4 vedos alakzat.

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#2228 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Bubi írta: 2021. május 1., szombat 22:23
Bubi írta: 2021. május 1., szombat 20:46 Azt azért szépen mutatja, hogy ezzel a védelemmel és támadóalakzattal sokkal több nincs a csapatban. 4 védővel megcumiztatna bárki.

Kellett idén a váltás, mert Lamps a végén nem volt hajlandó átállni a 4 védőröl, nem lett volna BL.
Nem vagyok biztos benne, hogy Tuchel a kovetkezo szezonra formaciot fog valtani. A PSG-nel is eloszeretettel hasznalta a 3-4-3 felallast, de a Dortmundnal is feltunt mar.
Mar miert lenne muszaj? Egyre tobb pletykat hallani Giroud es Tammy tavozasarol, ha valoban tul sok lenne a tamadonk (amivel szemely szerint nem ertek egyet, ha minden fronton erdekeltek akarunk lenni, akkor ahhoz bo keretre van szuksegunk) akkor csak szimplan nem potolnank oket. En a jelenlegi felallast csak abban az esetben bontanam meg, ha Tuchel ugy gondol ra, mint a taktikara, amire a jelenlegi keret a legalkalmasabb, de nem az o preferalt stilusa.

Amennyiben viszont azert valtana felallast, mert meg a mostaniakhoz kepest is kepes lenne javitani a jelenlegi jatekunkon (es meg is kapja az ehhez szukseges embereket) akkor viszont a vezetosegnek a keze ala kell dolgozniaaz atigazolasokkal.
211! NEW RECORD!

Bubi

#2229 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Bubi írta: 2021. május 1., szombat 20:46 Azt azért szépen mutatja, hogy ezzel a védelemmel és támadóalakzattal sokkal több nincs a csapatban. 4 védővel megcumiztatna bárki.

Kellett idén a váltás, mert Lamps a végén nem volt hajlandó átállni a 4 védőröl, nem lett volna BL.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Anti
Kapcsolat:

#2230 Hozzászólás Szerző: Anti »

Amíg eredményes, én leszarom. 2005-ben nagyon masszívak voltunk, 15 kapott góllal. 1-2 ember jöjjön hiányposztra, ha ez kell a sikerhez, ám legyen.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

Pilgrim

#2231 Hozzászólás Szerző: Pilgrim »

Oriasi meccset jatszik az Everton-Villa. Nem is tudom mikor lattam utoljara ilyen elvezetes merkozest.

Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

#2232 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Bubi

#2233 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Azt azért szépen mutatja, hogy ezzel a védelemmel és támadóalakzattal sokkal több nincs a csapatban. 4 védővel megcumiztatna bárki.

GereZsolt

#2234 Hozzászólás Szerző: GereZsolt »

Nem releváns a táblázat. Biztos vagyok benne, hogy Lampsal se a blben se a kupában nem állnánk.

Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

#2235 Hozzászólás Szerző: Dante »

A szezon első felében a Liverpool, az Everton és a Tottenham is vezette a bajnokságot. Végtelenül unfair, ezáltal értelmetlen ez a táblázat.

Anyboy
Kedvenc exjátékos: Lampard

#2236 Hozzászólás Szerző: Anyboy »

Kép

Bubi

#2237 Hozzászólás Szerző: Bubi »

X-elt a leszter, ha.ma nyerünk 2 pontra leszünk tőlük.

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#2238 Hozzászólás Szerző: Pityee »

AwayRoller írta: 2021. április 29., csütörtök 17:12
edeskeves írta: 2021. április 29., csütörtök 14:38 Utana ha lehet valasztani en mindenkepp annak orulnek, ha minel elobb leszakadnanak az uldozoink, hogy a vegere legyen eleg elonyunk az esetleges BL donto miatt is akar, bar ha azt megnyerjuk engem teljesen hidegen hagy, hogy a bajnoksagban 4 vagy 7 leszunk a vegen :D
Ezt nem teljesen értem. A BL döntő nem a szezon vége utáni, talán péntek szokott lenni?
BL döntő az mindig szombat.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#2239 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

edeskeves írta: 2021. április 29., csütörtök 14:38 Utana ha lehet valasztani en mindenkepp annak orulnek, ha minel elobb leszakadnanak az uldozoink, hogy a vegere legyen eleg elonyunk az esetleges BL donto miatt is akar, bar ha azt megnyerjuk engem teljesen hidegen hagy, hogy a bajnoksagban 4 vagy 7 leszunk a vegen :D
Ezt nem teljesen értem. A BL döntő nem a szezon vége utáni, talán péntek szokott lenni?

emsanya

#2240 Hozzászólás Szerző: emsanya »

James Lee írta: 2021. április 29., csütörtök 14:31
emsanya írta: 2021. április 29., csütörtök 14:28 Most hétvégén ha nyer a City meg mi és:

- ha a MU-Pool meccsen nyer a Pool, akkor bajnok a City és a következő forduloban játszunk velük, gyakorlatilag nekik tét nélküli meccs lesz (viszont így közeledik a pool a tabellán)

- ha nyer a MU akkor a Pool leszakad tőlünk 7 ponttal négy forduloval a vége előtt (viszont a City még nem bajnokként komolyabban veheti az ellenünk játszando meccset)

Mi a jobb?
Szvsz ezen nem érdemes gondolkodni. A City az ellenünk való meccset már csak presztízsből is komolyan fogja venni, függetlenül a BL-től vagy bármilyen más tényezőtől.
Szerintem ha már bajnokok és összejön nekik a BL döntő, mindent annak fognak alárendelni. Nekik a BL a minden.

Válasz küldése