Remelem Zouma mai kezdetese nem azt jelenti, hogy Wolves ellen Rudi lesz.
Keret, kezdőcsapat
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Keret, kezdőcsapat
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Akkor gond lesz ha Ndidi-t kell leütközni. A kérdés az, hogy Maddison-t, Barnes-t és Vardy-t ki fogja leütközni.
Ez ugyanugy 4-3-3.
Elég bitangok vagyunk középen. Vajon ki fogja leütközni Ndidit azt nem tudom.
Elég bitangok vagyunk középen. Vajon ki fogja leütközni Ndidit azt nem tudom.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Kedvelem Zsirut meg mind szép és jó amit a csapatért eddig tett, de ne rá építsünk. Épp itt az ideje, hogy a két fiatal csatàrunk közül lendüljön valamelyik àllandó formában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityee 2021. január 19., kedd 21:44-kor.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Valószínűleg igen.
Zsiru merre van? Év végén lejáró szerződés, januári transzferablak, zavart érzek az erőben...
Zsiru merre van? Év végén lejáró szerződés, januári transzferablak, zavart érzek az erőben...
Azt hiszem ennel jobb kezdőt most el sem tudnék képzelni. Remélem 4-2-3-1 lesz Havertzel közepen.
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Remelem Callum kezdo lesz ma megpedig Pulisic karara, egy CHO-Werner-Ziyech triot megneznek elol. Ket gyors ember meg egy aki osztogat nekik.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Oké, nem szóltam semmit! Komolyan, ha egyszer kiugróan jókedvem lesz, akkor is feljárok ide a fórumra, hogy a földön maradjak. Mint egy professzionális vénasszony siratókórus úgy nyomjátok mindenre a sztrájkot (Ha játszik valaki az a baj, a nem akkor az. Ha leigazolunk valakit az a baj, ha nem, akkor meg az. Sapka, nem sapka...)
- Pityee
Igazad van. Jobb a Jorginho-Rudiger csodaduot lesni. Vagy pl Puli mivel erdemelte ki a kezdőt CHO előtt? Mostanában CHO odatette magát, legveszélyesebb játékosaink volt, erre mit kap cserébe? Cserepadot.AwayRoller írta: ↑2021. január 16., szombat 19:13 3 nap múlva Leicester, nem tudom miért sírtok, hogy Werner és Havertz pihen...
2012.05.19
De például Gilmour is kezdhetett volna Jorginho helyett vagy CHO is kaphatna már végre lehetőséget 2 egymást követő meccsen, őket nem gondolnám hogy pihentetné... szóval több sebből vérzik ez a kezdő, nem lepődnék meg újabb pontvesztésen...AwayRoller írta: ↑2021. január 16., szombat 19:13 3 nap múlva Leicester, nem tudom miért sírtok, hogy Werner és Havertz pihen...
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ja tehat Havertz pihen? Olyan sokat jatszott mostanaban hogy faradt? Vagy olyan jo formaban vannak, hogy Ok a titkos fegyverek? Azert cserek, mert meg mindig sz.r formaban vannak es nem sikerul beepiteni oket..AwayRoller írta: ↑2021. január 16., szombat 19:13 3 nap múlva Leicester, nem tudom miért sírtok, hogy Werner és Havertz pihen...
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
3 nap múlva Leicester, nem tudom miért sírtok, hogy Werner és Havertz pihen...
Hosszutávon meg kell barátkozni ezzel sajna. Majd játszanak a Luton ellen megint. Elég jo kis keretunk van, rotáciora tudunk használni kupameccsekhez 100 és 50 millios játékosokat.Pityee írta: ↑2021. január 16., szombat 18:41 https://mobile.twitter.com/ChelseaFC/st ... 93/photo/1
Érdekes kezdő... Tehát inkább Haverz és Werner cserepad, minthogy dobná Lampard a 4-3-3at.
Én más szót használnék ráPityee írta: ↑2021. január 16., szombat 18:41 https://mobile.twitter.com/ChelseaFC/st ... 93/photo/1
Érdekes kezdő...
- Pityee
https://mobile.twitter.com/ChelseaFC/st ... 93/photo/1
Érdekes kezdő... Tehát inkább Haverz és Werner cserepad, minthogy dobná Lampard a 4-3-3at.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityee 2021. január 16., szombat 18:47-kor.
2012.05.19
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Volt abban a 10 percben egy veszélyes labdavesztése. Utána lefutotta a támadót és szerintem szabályosan szerelte, viszont a bíró nem így látta.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;