Pityee írta:Hawaii írta:Pityee írta:Sztem Azpi egyszerűen kell a kezdőbe, mindegy h hova, de teljesen más lesz a játékunk, ha ő játszik és ahogy említetted csk szempontból is. Jamesnek egyenlőre még nagyon sokat kell tanulnia, főleg védekezés terén. Nagyon sokszor megforgatják őt. Illetve az se szól mellette, hogy szélső hátvéd létére viszonylag lassú, szerintem a 31 éves Azpi megfutja őt. Talán tényleg meg kellene Jameset próbálni CDM posztra, nálam még mindig inkább hajaz arra a posztra mint jobbhátvédnek.
Meg merem kockáztatni, hogy jelenleg James az egyik leggyorsabb játékosunk a keretben. Azért tűnhet olykor lassúnak, mert egész egyszerűen fent ragad a támadásoknál.
Hülyeség. Pont a napokban volt Zoumával egy kérdezz felelek a SkySports által, akinek feltették azt a kérdést, hogy ki/kik a leggyorsabbak a keretben és ő a következő három embert nevezte meg: Werner,Tomori,Rüdiger. De ránézésre is látható, hogy James lomha.
Itt megtekinhető egyébként ez a kérdezz-felelek:
https://www.youtube.com/watch?v=JMTUp3chbCE" onclick="window.open(this.href);return false;
Rendben, akkor James lomha, és az a halom videó róla, ahol sebességből megveri az emberét, mind csak hamisítvány, ugye?
A másik meg, hogy nem azt írtam, hogy James a leggyorsabb a keretben, hanem hogy az EGYIK LEGGYORSABB, ergó lehetnek nála gyorsabbak is. Lehet, ha 5 nevet kérdeznek Zoumatól, akkor befért volna James is, de hogy nem lomha, az egészen biztos. Azért Zoumatól ez is csak egy szubjektív vélemény, nincsenek számokkal alátámasztva, de ennek a műsornak nyilván nem is ez volt a lényege. Egyébként Wernerrel egyetértek, viszont hiányolom ebből a listából Pulisicet, aki nálam hamarabb került volna be ebbe a hármasba, mint mondjuk Rüdiger... Tomoritól szintén nem nagyon láttam még nagy sprinteket, ettől függetlenül lehet, hogy valóban gyors játékos.
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=o0kVSe4FaKs" onclick="window.open(this.href);return false; (Van benne jó pár sprint Jamestől... Tudom-tudom, ilyet bárkiről össze lehet rakni
)