Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
Pityee
Hozzászólások: 3577
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: Azpilicueta - Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba - Terry - Lampard

Re: Aktuális meccsek

#1561 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Hawaii írta:
Pityee írta:
Hawaii írta: Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Egy-egy ilyen meccse bármelyik volt játékosunknak akad. Még Bosingwának, Ben-Haimnak és Boulahroznak is. De megmondom őszintén, összességében egy puhány pöcs a dán játékosunk, nem középhátvédnek való ilyen fizikummal. Az ellenfelek játékosairól pattog le, általában arrébb rakják mint egy zsák krumplit. Azzal tudok egyetérteni, aki előttem azt írta, hogy hány tőle, nekem is kb. ilyen érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Ne haragudj, de az ilyen hozzászólásokkal nem tudok mit kezdeni. :D
Leírtam objektíven, hogy mi történt a 2. gólnál... Ahhoz pedig csak gratulálni tudok Neked és a többieknek is, hogy a kedvenc csapatod egyik játékosa hányingert kelt benned. Azt meg továbbra sem tudom, mi alapján kell olyan játékosokkal egy lapon említeni, mint Ben-Haim és társai... Nem baj, szerencsére Lampard hülye a focihoz, és töretlenül bízik a "puhány pöcs" Christensenben. :)
Egy kicsit tovább vitted ezt, mint kellett volna. Lamps abból főz ami a rendelkezésére áll. Mivel idén szinte mindig 4 védős rendszerben játszunk, ezért alapvetően 2 középhátvéddel kell számolni a kezdőben. A stabil pont legtöbbször Rüdi, nyilván most büntetni kellett őt a WHU elleni gyalázatos teljesítményéért. A másik középhátvédnek pedig idén már ki volt próbalva Tomori, Zouma, Christensen is. Nyilván ezt a hármast rotálnia kell Lampsnak, tehát Christensen is kezdő lesz sajnos elég sokszor. Viszont ebből a hármasból a dán fiú a leggyengébb láncszem, ez nyilvánvaló. Ezt alátámasztja az is, hogy idén talán akkor működött legjobban a védelmünk, mikor a Tomori-Zouma duó játszott. De igazából nem is értem, hogy mit kell még bizonygatni egy 24 éves játékosnál, aki sosem tudott konstans normális elfogadható teljesítményt hozni, hogy nem való ebbe a csapatba. Nem tudok egyetlen egy tulajdonságát sem kiemelni, ami miatt ő egy jó középhátvéd lehetne valaha. + még stresszes is. Azzal pedig én nem tudok mit kezdeni, hogy felhozol egy olyan idei meccset, ahol a citynek már nem volt tétje a meccsnek és a city legjobb támadója még csak nem is játszott, a második legjobb meg csak egy félidőt kapott. Azon pedig ne csodálkozzon senki, hogy sokan már odaig jutottunk vele kapcsolatban, hogy hányingert tud okozni a teljesítményével. Konkrétan a tegnapi majdnem a BL szereplésünkbe került és ha nincs Zouma, valszeg el is úszott a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityee 2020. július 8., szerda 12:58-kor.
2012.05.19 - Champions of Europe

Avatar
koni0725
Hozzászólások: 2967
Csatlakozott: 2008. december 13., szombat 0:18
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: London

Re: Aktuális meccsek

#1562 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Pityee írta:
Hawaii írta: Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Egy-egy ilyen meccse bármelyik volt játékosunknak akad. Még Bosingwának, Ben-Haimnak és Boulahroznak is. De megmondom őszintén, összességében egy puhány pöcs a dán játékosunk, nem középhátvédnek való ilyen fizikummal. Az ellenfelek játékosairól pattog le, általában arrébb rakják mint egy zsák krumplit. Azzal tudok egyetérteni, aki előttem azt írta, hogy hány tőle, nekem is kb. ilyen érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Annyit tennék még hozzá, hogy Christensen a City elleni teljesítményét úgy hozta le, hogy az ellenünk hagyományosan brillírozó Agüero sérült volt, illetve Jesus is csak a 2. félidőben állt be, úgy azért jóval könnyebb. De ám legyen, azon a meccsen tényleg jó volt, nem fogom elvenni tőle ezt az érdemet, főleg mivel csak szezononként párszor képes ilyenre.

Hawaii: komolyan érdekelne amúgy, hogy mit látsz a dánban, én egyetlen tulajdonságát sem tudnám megnevezni, amiben jobb lenne legalább az átlagosnál, pedig meccsek óta külön figyelem. A negatív oldalon viszont ott van a magasságához képest gyenge fizikuma, a határozatlansága, a szervezőképességének teljes hiánya, illetve korábban a meccsek előtti gyomoridege, amit azóta vagy kinőtt, vagy nem.

Ne érts félre, teljesen egyetértek veled abban, hogy a védelem rosszul van megszervezve, de ezen a szituáción csak ront az, hogy több védőnk nem hogy a Chelsea, de a Pl színvonalát sem üti meg, Christensennel az élen.
211! NEW RECORD!

Avatar
AwayRoller
Hozzászólások: 3521
Csatlakozott: 2008. július 1., kedd 18:24
Kedvenc játékos: Kante - Mount - Abraham
Kedvenc exjátékos: Zola - Lampard - Hazard
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kapcsolat:

Re: Aktuális meccsek

#1563 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Hawaiival értek egyet a csapat szintű védekezéssel kapcsolatban. Amúgy Christensen Kanté hiányában hasznosabb lenne középpályás védekezésbe tolva, mint a Gilmour/Jorghinho lehetőség vagy Zouma-nak is van ebben már tapasztalata. Az világos, hogy a védekezés(az idei rossz védekezésünk) nem csak 4 ember feladata, csapatként kezdődik, már a támadótól. Amíg a középpályánk pedig átjáróház, addig a hátsó 4es is ki van szolgáltatva az ilyen helyzeteknek, amikor dönteni kell, hogy az első hullámra lép ki vagy fedezi a kaput a második ellen.
#8 - He is back!

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3630
Csatlakozott: 2009. február 27., péntek 15:40
Kedvenc játékos: Azpi Kante James Mount
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Aktuális meccsek

#1564 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

Bubi írta:
Hawaii írta:Szerintem meg alapvetően nem az egyéni kvalitásokkal van baj, hanem a védelem megszervezésével. Érdekes, hogy konkrétan az összes védőnk szarul teljesít idén. Mindegyiknek voltak már jobb meccsei, de összességében egyik védőnk teljesítményét sem tudnám idén kiemelni. A második gólnál már egy sokadjára visszatérő probléma alakult ki, vagyis az ellenfél második hullámában érkező játékosára egész egyszerűen nem jutott ember. Christensen fogta Benteke-t, majd amikor PVA teljesen üresen be tudott szlalomozni, akkor kiváltott rá, viszont emiatt a saját embere, vagyis Benteke maradt üresen, aki végül a gólt is szerezte. A kérdés, hogy PVA miért maradhatott üresen, illetve miért nem kísérte senki? Merre jártak ekkor a középpályások? Azt gondolom, hogy egy szélső védőre normál esetben nem egy középhátvédnek kellene figyelnie, hanem pl az egyik középpályásnak, de ez nem történt meg, és utána kaptunk egy nagyon amatőr gólt. Érdemes egyébként megnézni Gilmour mozgását a bekapott gól előtt. Nem tudom, mi volt a feladata, de egy védekező középpályásnak ilyen helyzetben ennél azért kicsit jobban oda kellene tennie magát... Persze, nagyon beszűkülten csak annyit lehet látni ebből, hogy Christensen felelőssége volt a gól, ami talán 30%-ban igaz is, a maradék 70%-ot annak adnám, akinek ebben a helyzetben fel kellett volna vennie az érkező embert (ha erre nincs kijelölve senki, akkor Lampardé ez a 70%).

Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Igaz amit írsz, de ilyen alapon elévehetnénk azt a játékost is aki a támadósorban eladta a labdát, a támadókpt aki nem helyezkedett jól, a VKPt aki nem zárta a területeit vagy nem szerzett labdát, a szélső bekkeket akik nem segítettek be a támadás építésébe, vagy Chris dolgába. Nincs előttem a szituáció, látnom kellene, de a középső bekk az utolsó emberünk, neki kell lennie a leghatékonyabbnak. Valójában egy kapus se vonható felelősségre azért amiért 1 v 1ben beverik neki, hiszen nem szabadott volna eljutnia odáig a csatárnak, de egy jó kapus vagy bekk megold ilyen szituációkat is, akár csak egy Gallas, Carvalho vagy Terry. Mindenki felelős a gólért, de a vak is látja, hogy Christensen (egyelőre) nem elég jó számunkra.

Viszont 24 éves, már nem számít tininek, de az ő posztján jellemzően 25 éves koruk után érnek a profik.

Ja és tudom, hogy nem azt írtad, hogy semmi baj nincs vele, csak rávilágítottál az érem túloldalára.
Az alapján viszont, amit Te írsz, azt a középpályást sosem lehetne elővenni, aki kivonja magát a játékból. Ha nincs ott a kapott gólnál, nem ő a hibás; ha meg nem születik gól, szintén nem ő a hibás, hiszen az a csatár dolga. Meg kellene érteni, hogy egy gól az esetek 99%-ában sosem egy játékostól függ, igaz ez a lőtt és bekapott gólokra is. Persze, nyilván, ha vki utolsó emberként elcsúszik vagy luftot rúg, akkor teljes egészében ő a felelős a gólért, de nagyjából minden más esetben azért a többi játékost is elő lehet venni, és elő is kell venni. A 2. gólnál Christensennek muszáj volt kiváltania PVA-ra, tette ezt sajnos nem a legjobban, ezért is írtam, hogy 30%-ban övé a gól. Mindez azonban elkerülhető lett volna, ha vki kivált PVA-ra a középpályáról még időben, és akkor most nem lenne miről beszélni. A védők - ahogyan Te is említetted - mindig az utolsó emberek, ennél fogva az ő feladatuk a leggólerősebb játékosok semlegesítése, illetve a gólok, gólhelyzetek megakadályozása. Ha nem képes a középpálya ebben együttműködni velük, akkor még sok ehhez hasonló gólt fogunk kapni.
Ha sötétben tapogatózol, nyisd ki a szemed!

Avatar
James Lee
Hozzászólások: 860
Csatlakozott: 2008. december 29., hétfő 19:18
Kedvenc játékos: Kante RLC
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#1565 Hozzászólás Szerző: James Lee »

Annyit még hozzátennék, hogy ilyen szedett-vetett kompániával, "hányingerkeltő" játékosokkal, rakás fiatallal, tapasztalatlan edzővel, védelmi lyukakkal, folyamatosan beköszöntő sérüléshullámokkal, illetve egy időben a rotáció lehetőségének teljes hiányával jelenleg a dobogón állunk érdekes módon.
Lehet pocskondiázni a játékosokat, de nekem még sosem volt ilyen szimpatikus a keret minden hibájával együtt. Egyáltalán nem sírom vissza azokat az időket, mikor még lelketlen zsoldos klasszisokkal volt teletömve a csapat és úgy jöttek a sikerek. Nyilván ez alatt nem a Cech-Terry-Lamps-Drogba tengelyt értem.

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3630
Csatlakozott: 2009. február 27., péntek 15:40
Kedvenc játékos: Azpi Kante James Mount
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Aktuális meccsek

#1566 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

Pityee írta:
Hawaii írta: Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Egy-egy ilyen meccse bármelyik volt játékosunknak akad. Még Bosingwának, Ben-Haimnak és Boulahroznak is. De megmondom őszintén, összességében egy puhány pöcs a dán játékosunk, nem középhátvédnek való ilyen fizikummal. Az ellenfelek játékosairól pattog le, általában arrébb rakják mint egy zsák krumplit. Azzal tudok egyetérteni, aki előttem azt írta, hogy hány tőle, nekem is kb. ilyen érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Ne haragudj, de az ilyen hozzászólásokkal nem tudok mit kezdeni. :D
Leírtam objektíven, hogy mi történt a 2. gólnál... Ahhoz pedig csak gratulálni tudok Neked és a többieknek is, hogy a kedvenc csapatod egyik játékosa hányingert kelt benned. Azt meg továbbra sem tudom, mi alapján kell olyan játékosokkal egy lapon említeni, mint Ben-Haim és társai... Nem baj, szerencsére Lampard hülye a focihoz, és töretlenül bízik a "puhány pöcs" Christensenben. :)
Ha sötétben tapogatózol, nyisd ki a szemed!

Avatar
James Lee
Hozzászólások: 860
Csatlakozott: 2008. december 29., hétfő 19:18
Kedvenc játékos: Kante RLC
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#1567 Hozzászólás Szerző: James Lee »

Pityee írta:
Hawaii írta: Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Egy-egy ilyen meccse bármelyik volt játékosunknak akad. Még Bosingwának, Ben-Haimnak és Boulahroznak is. De megmondom őszintén, összességében egy puhány pöcs a dán játékosunk, nem középhátvédnek való ilyen fizikummal. Az ellenfelek játékosairól pattog le, általában arrébb rakják mint egy zsák krumplit. Azzal tudok egyetérteni, aki előttem azt írta, hogy hány tőle, nekem is kb. ilyen érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Én sem szeretem a kiragadott számokat, de itt indokolt. Lehet minden alkalommal ekézni Christensent a teljesítménye és a képességei miatt, de az utóbbi időben tagadhatatlanul sokat fejlődött. Mindezt úgy, hogy ki van/kik voltak eddig mellette? Ostoba Rüdi? Kamikaze Luiz? Terry mellett is volt egy Desailly. Sorolhatnám tovább.
Egyébként meg ki játsszon helyette? Tomori sérült és valamiért jegelve is volt (bár nekem ő lenne a favorit), Rüdigernek pedig épp ideje volt, hogy kicsit pihenjen a "vakok között a félszemű a király" képességeivel együtt. Na én vele vagyok úgy, hogy inkább maradjon a valagán. Zouma pedig abban jó, hogy sepregessen, bár azt valóban jól műveli, az utóbbi időben főleg.
A fentieket úgy tessék értelmezni, hogy nekem sem a szívem csücske Chris és tisztában vagyok vele, hogy ennyi idősen már illene észbe kapni, de kezdem úgy érezni, hogy már divatból megy a szidása.

Hawaii-al egyetértek abban, hogy itt inkább szervezésbeli problémák vannak. Mindkét gólnál teljesen üres volt a középpálya, a két szerencsétlen KH pedig azt sem tudta, merre fusson. Persze ezt egy klasszis védő sokkal jobban megoldaná, de abból kell főznünk, ami van.

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 6843
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#1568 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Hawaii írta:Szerintem meg alapvetően nem az egyéni kvalitásokkal van baj, hanem a védelem megszervezésével. Érdekes, hogy konkrétan az összes védőnk szarul teljesít idén. Mindegyiknek voltak már jobb meccsei, de összességében egyik védőnk teljesítményét sem tudnám idén kiemelni. A második gólnál már egy sokadjára visszatérő probléma alakult ki, vagyis az ellenfél második hullámában érkező játékosára egész egyszerűen nem jutott ember. Christensen fogta Benteke-t, majd amikor PVA teljesen üresen be tudott szlalomozni, akkor kiváltott rá, viszont emiatt a saját embere, vagyis Benteke maradt üresen, aki végül a gólt is szerezte. A kérdés, hogy PVA miért maradhatott üresen, illetve miért nem kísérte senki? Merre jártak ekkor a középpályások? Azt gondolom, hogy egy szélső védőre normál esetben nem egy középhátvédnek kellene figyelnie, hanem pl az egyik középpályásnak, de ez nem történt meg, és utána kaptunk egy nagyon amatőr gólt. Érdemes egyébként megnézni Gilmour mozgását a bekapott gól előtt. Nem tudom, mi volt a feladata, de egy védekező középpályásnak ilyen helyzetben ennél azért kicsit jobban oda kellene tennie magát... Persze, nagyon beszűkülten csak annyit lehet látni ebből, hogy Christensen felelőssége volt a gól, ami talán 30%-ban igaz is, a maradék 70%-ot annak adnám, akinek ebben a helyzetben fel kellett volna vennie az érkező embert (ha erre nincs kijelölve senki, akkor Lampardé ez a 70%).

Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Igaz amit írsz, de ilyen alapon elévehetnénk azt a játékost is aki a támadósorban eladta a labdát, a támadókpt aki nem helyezkedett jól, a VKPt aki nem zárta a területeit vagy nem szerzett labdát, a szélső bekkeket akik nem segítettek be a támadás építésébe, vagy Chris dolgába. Nincs előttem a szituáció, látnom kellene, de a középső bekk az utolsó emberünk, neki kell lennie a leghatékonyabbnak. Valójában egy kapus se vonható felelősségre azért amiért 1 v 1ben beverik neki, hiszen nem szabadott volna eljutnia odáig a csatárnak, de egy jó kapus vagy bekk megold ilyen szituációkat is, akár csak egy Gallas, Carvalho vagy Terry. Mindenki felelős a gólért, de a vak is látja, hogy Christensen (egyelőre) nem elég jó számunkra.

Viszont 24 éves, már nem számít tininek, de az ő posztján jellemzően 25 éves koruk után érnek a profik.

Ja és tudom, hogy nem azt írtad, hogy semmi baj nincs vele, csak rávilágítottál az érem túloldalára.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 3577
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: Azpilicueta - Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba - Terry - Lampard

Re: Aktuális meccsek

#1569 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Hawaii írta: Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Egy-egy ilyen meccse bármelyik volt játékosunknak akad. Még Bosingwának, Ben-Haimnak és Boulahroznak is. De megmondom őszintén, összességében egy puhány pöcs a dán játékosunk, nem középhátvédnek való ilyen fizikummal. Az ellenfelek játékosairól pattog le, általában arrébb rakják mint egy zsák krumplit. Azzal tudok egyetérteni, aki előttem azt írta, hogy hány tőle, nekem is kb. ilyen érzéseim vannak vele kapcsolatban.
2012.05.19 - Champions of Europe

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3630
Csatlakozott: 2009. február 27., péntek 15:40
Kedvenc játékos: Azpi Kante James Mount
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Aktuális meccsek

#1570 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

Szerintem meg alapvetően nem az egyéni kvalitásokkal van baj, hanem a védelem megszervezésével. Érdekes, hogy konkrétan az összes védőnk szarul teljesít idén. Mindegyiknek voltak már jobb meccsei, de összességében egyik védőnk teljesítményét sem tudnám idén kiemelni. A második gólnál már egy sokadjára visszatérő probléma alakult ki, vagyis az ellenfél második hullámában érkező játékosára egész egyszerűen nem jutott ember. Christensen fogta Benteke-t, majd amikor PVA teljesen üresen be tudott szlalomozni, akkor kiváltott rá, viszont emiatt a saját embere, vagyis Benteke maradt üresen, aki végül a gólt is szerezte. A kérdés, hogy PVA miért maradhatott üresen, illetve miért nem kísérte senki? Merre jártak ekkor a középpályások? Azt gondolom, hogy egy szélső védőre normál esetben nem egy középhátvédnek kellene figyelnie, hanem pl az egyik középpályásnak, de ez nem történt meg, és utána kaptunk egy nagyon amatőr gólt. Érdemes egyébként megnézni Gilmour mozgását a bekapott gól előtt. Nem tudom, mi volt a feladata, de egy védekező középpályásnak ilyen helyzetben ennél azért kicsit jobban oda kellene tennie magát... Persze, nagyon beszűkülten csak annyit lehet látni ebből, hogy Christensen felelőssége volt a gól, ami talán 30%-ban igaz is, a maradék 70%-ot annak adnám, akinek ebben a helyzetben fel kellett volna vennie az érkező embert (ha erre nincs kijelölve senki, akkor Lampardé ez a 70%).

Akik szerint meg Christensen a Chelsea történetének egyik legrosszabb védője, ajánlom figyelmükbe a 2 héttel ezelőtti City elleni performance-ának tanulmányozását:
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5F1996F9" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha sötétben tapogatózol, nyisd ki a szemed!

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 6843
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#1571 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Pityee írta:Jamest ki is felejtettem... Ahhoz képest hogy be lett hypolva mennyire nagy upgrade Azpihoz képest. A csávó védekezni egyáltalán nem tud, de én nagyon támadásban és a beadásaiban sem látom azt a nagy pontosságot. Ráadásul még lassú is, ami egy szélsővédőnek nettó hátrány...
Nagy upgrade lesz, az tuti. Perpillanat sok hiányossága van, magához képest is alúl teljesít, de még egy teljes élvonalas idényen sincs túl... Viszont a beadásait nézd meg jobban ha nem látod benne a pontosságot.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Bazsi
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2011. december 10., szombat 20:22
Kedvenc játékos: RLC
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccsek

#1572 Hozzászólás Szerző: Bazsi »

koni0725 írta:
Bevallom őszintén, amikor Bolahrouz nálunk játszott még nem volt internetem, szóval róla nincs túl sok emlékem, de Christensennel kapcsolatban a véleményem szerintem átjött! :D
Szerintem örülj neki, hogy nem kellett átélned azt a groteszk látványt, ahogy a védelem közepén szerencsétlenkedett a 9-es mezben :D

Avatar
koni0725
Hozzászólások: 2967
Csatlakozott: 2008. december 13., szombat 0:18
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: London

Re: Aktuális meccsek

#1573 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Amazing24 írta:
koni0725 írta:Christensenről már minden lényeges dolgot leírtak előttem, annyit tennék még hozzá, hogy azalatt a kb 14 év alatt, mióta a klubnak szurkolok egyetlen nála rosszabb CB-t sem tudok felidézni, de a védők közül is csak Bosingwa súrolja nálam az ő szintjét. Konkrétan hányok tőle.
Talan Boulahrouzt mondanam meg. Lehet az ido szepiti meg az emlekeket, de Bosingwa nem volt annyira rossz, bar az utolso 2 eve gyengere sikeredett.
Kicsit off topic amúgy, de Bosingwa emlékeim szerint kifejezetten jól kezdett, aztan volt egy sérülése, ami után vállalhatatlanul tért vissza, konkrétan szimpla bedobásokat képes volt elcseszni. Amikor meg a BL győzelmünk után a valóban értelmes játékosaink kezéből szó szerint kitépve a serleget ünnepelt, azzal nálam végképp elásta magát.

Bevallom őszintén, amikor Bolahrouz nálunk játszott még nem volt internetem, szóval róla nincs túl sok emlékem, de Christensennel kapcsolatban a véleményem szerintem átjött! :D
211! NEW RECORD!

Amazing24
Hozzászólások: 1564
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Aktuális meccsek

#1574 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

koni0725 írta:Christensenről már minden lényeges dolgot leírtak előttem, annyit tennék még hozzá, hogy azalatt a kb 14 év alatt, mióta a klubnak szurkolok egyetlen nála rosszabb CB-t sem tudok felidézni, de a védők közül is csak Bosingwa súrolja nálam az ő szintjét. Konkrétan hányok tőle.
Talan Boulahrouzt mondanam meg. Lehet az ido szepiti meg az emlekeket, de Bosingwa nem volt annyira rossz, bar az utolso 2 eve gyengere sikeredett.

Avatar
koni0725
Hozzászólások: 2967
Csatlakozott: 2008. december 13., szombat 0:18
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: London

Re: Aktuális meccsek

#1575 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Christensenről már minden lényeges dolgot leírtak előttem, annyit tennék még hozzá, hogy azalatt a kb 14 év alatt, mióta a klubnak szurkolok egyetlen nála rosszabb CB-t sem tudok felidézni, de a védők közül is csak Bosingwa súrolja nálam az ő szintjét. Konkrétan hányok tőle.

Viszont, hogy ne ilyen negatívan fejezzem be a mondandómat, szót ejtenék Pulisic-ról: a srác engem iszonyatosan Hazard-ra emlékeztet, a robbanékonysága, kiszámíthatatlansága, az, hogy ballal is tud lőni mind egy borzasztóan ígéretes játékossá teszi, mostanában élmény nézni a játékát.

Ja és még Willian: az elmúlt pár évben kifejezetten nem kedveltem, most sem a szívem csücske, de ma is nagyon jól játszott. A két gólpasszán nincs mit magyarázni, illetve az tiszteletreméltó, ahogy a meccs vége felé sprintben ment vissza védekezni. Viszont ha továbbra is 2 évesnél hosszabb szerződést, illetve stabil kezdőszerepet akar, szó nélkül elengedném.
211! NEW RECORD!

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 3577
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: Azpilicueta - Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba - Terry - Lampard

Re: Aktuális meccsek

#1576 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Érdemes visszanézni Christensen helyezkedését a Palace második góljánál és a hosszabításban. Akkora lyukak voltak a védelembe hogy egy alsóházi negyedosztályú csapat is simán kihasználta volna.
2012.05.19 - Champions of Europe

dacultras
Hozzászólások: 627
Csatlakozott: 2010. augusztus 27., péntek 21:32
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Aktuális meccsek

#1577 Hozzászólás Szerző: dacultras »

nincs mese ide kell legalább 2 védő a kezdőbe. egy Cb egy LB. Bal oldalra azért vannak pletykák, de CBre miért nincs?

Avatar
Botond9797
Hozzászólások: 725
Csatlakozott: 2012. február 12., vasárnap 18:40
Kedvenc játékos: Mount James Kanté
Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8

Re: Aktuális meccsek

#1578 Hozzászólás Szerző: Botond9797 »

Mount MOTM, jelenleg a legfontosabb játékosunk
Gilmour, Zouma piros pont
Willian, Pulisic duó jól mutat
Giroud, Tammy gól
Jorginho, kalapemelés

Lampard cseréi ültek, de edzői hiba, hogy képtelenek vagyunk továbbra is lezárni egy meccset, magunkra húzzuk a Palace-t és csak a kapufának és Zouma emberfeletti mentésének köszönhetjük a három pontot. Érdemes megnézni, hányszor lőtt idén két gólt, vagy annál többet a Palace. Christensen ma nulla, James hátul még rengeteg hibával játszik. Ha meglesz a BL, a támadójátékunknak köszönhetjük, mert ez a védekezés alsóközépcsapathoz méltó.
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 3577
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: Azpilicueta - Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba - Terry - Lampard

Re: Aktuális meccsek

#1579 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Jamest ki is felejtettem... Ahhoz képest hogy be lett hypolva mennyire nagy upgrade Azpihoz képest. A csávó védekezni egyáltalán nem tud, de én nagyon támadásban és a beadásaiban sem látom azt a nagy pontosságot. Ráadásul még lassú is, ami egy szélsővédőnek nettó hátrány...
2012.05.19 - Champions of Europe

Avatar
James Lee
Hozzászólások: 860
Csatlakozott: 2008. december 29., hétfő 19:18
Kedvenc játékos: Kante RLC
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#1580 Hozzászólás Szerző: James Lee »

Norbertoo írta:RLC-nek bírom ezeket a finom, fineszes megoldásait, hiányzott. Ellenben Abraham - akinek a gólja szép volt, ezt nem szeretném elvenni tőle -, na vele már rengeteg bajom támadt. 190+ cm magas, mégsem ő nyeri meg a fejpárbajokat mezőnyben, elnyomják, nem hozható helyzetbe, és akkor még labdakihozatalnál is miután hibázik egy bődületeset, csak áll és néz.
No igen. Nagyon vártam már a góljára és szépen meg is oldotta, de azon kívül még mindig sokkal lustábban játszik, mint korábban. Bízom benne, hogy picsán lesz rúgva.

Válasz küldése