Frank Lampard

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Frank Lampard

#401 Hozzászólás Szerző: Dante »

Részben tetszik, mivel nem volt fault, de kb 11-es szintű lehetőség volt ez TAA-nak és ezt mindenki tudta. Másfelől nem frankó, Lamps edző, nem játékos, Klopp pedig - egyelőre - más ligában játszik. De egyébként is, Lampard okosabb ennél a stílusnál. Szerencsére a meccs végén kézfogással váltak el egymástól. Nem kell nekünk a negatív sajtó, így is túl sokszor vagyunk a szarvihar közepén.

Avatar
kazomester
Hozzászólások: 4599
Csatlakozott: 2007. augusztus 24., péntek 18:31

Re: Frank Lampard

#402 Hozzászólás Szerző: kazomester »

https://twitter.com/i/status/1286267976090624002

FL “its not a f*****g foul, im not asking you, im not asking you shut-up”

JK “HEYY!”

Fl “f**k off you aswell”

Fl “have your party later, f****n giving it the biggan f**k off”

Helyre lett téve a fogkrémreklám is 8)

Avatar
andrewm93
Hozzászólások: 1045
Csatlakozott: 2011. február 19., szombat 20:00
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tartózkodási hely: Győr

Re: Frank Lampard

#403 Hozzászólás Szerző: andrewm93 »

Amazing24 írta:Felmeruktek olyan pletykak, hogy ha nem lenne meg a BL szereples, az esetleg Lampard allasaba kerulne. Abra nagyon motivalt es hatarozott, szeretne ujra Europa tronjan latni a csapatot es ehhez minden anyagi forrast meg is ad a klubnak.

Nos, mi a velemenyetek? Sajnos Abrabol siman kinezem, hogy meneszti Lampardot, de az oriasi hiba lenne. Szeretnem, ha maradna Lampard, o a tokeletes ember a kispadra.
Az azt jelentené, hogy kidobunk egy évet az ablakon és kezdjük elölről az egészet. Én is utcalány ideges voltam tegnap, de év elején elnézve a konkurens csapatokat, Arsenal, ManU, Tottenham, egy City, egy Liverpool évek óta stabil alapemberekből állnak, mi pedig elvesztettük az utolsó klasszis játékosunkat -a többi erős közép kategória, vagy éppen kiöregedő-, megérett a változtatás és az is nehezítette a klub dolgát, hogy nem tudtunk igazolni senkit. Ha a szívemre teszem a kezemet, év elején teljesen elégedett lettem volna az ötödik hellyel. Idén volt lehetőség az ifiknek bemutatkozni, Mount, Gilmour, James, Tomori, Pulisic is beépültek a csapatba, nyilván van hova fejlődni, de legalább már látni lehet, hogy kikre lehet számítani és hova kell embert venni. Tammyt szándékosan nem említettem, ő elég nagy kérdőjel, Hodson-Odoi pedig egy abszolút csalódás számomra. Nem véletlenül szólnak a pletykák 3 védő érkezéséről, nagyon sok gólt kapunk, de én attól függetlenül úgy érzem, hogy Frankie minimum egy évet simán marad és Abrát ismerve megkapja azokat a játékosokat, akik illenek elképzelésébe.

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3436
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Frank Lampard

#404 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Oké volt egy darab gyalázatos meccsünk, de könyörgöm ez valami vicc akar lenni? Hogy rúgnák már kis Franket?... Most vette át a csapatot, tizen x évig ott volt abra körül, megnyert neki szószerint mindent. Mit akar? Most jön nyáron az első csomag erősítés Lampardnak, eddig lószart nem kapott csak ami eddig volt.
De azért azt megjegyzem zárojelben, ha mégis menne Lamps akkor én végeztem a klubbal. Chelsea forever meg minden, de ezt már én spec nemtudnám lenyelni.

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Frank Lampard

#405 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Szerintem ez csak az unatkozó újságírók pletykája... Abra nem hülye ember, sőt.. tuti hogy látja, hogy a rúgjuk ki újra az edzőt nem járható út, viszont Lamps vezetésével nagyon vonzó a klub

Amazing24
Hozzászólások: 2489
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Frank Lampard

#406 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Felmeruktek olyan pletykak, hogy ha nem lenne meg a BL szereples, az esetleg Lampard allasaba kerulne. Abra nagyon motivalt es hatarozott, szeretne ujra Europa tronjan latni a csapatot es ehhez minden anyagi forrast meg is ad a klubnak.

Nos, mi a velemenyetek? Sajnos Abrabol siman kinezem, hogy meneszti Lampardot, de az oriasi hiba lenne. Szeretnem, ha maradna Lampard, o a tokeletes ember a kispadra.

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Frank Lampard

#407 Hozzászólás Szerző: Dante »

Gaba írta:Lampard: "I learned a lot and I won't forget that." As Souness said in the Sky studio afterwards, sounds like a few #CFC players have just played themselves out of his plans for next season.
Remélhetőleg ez a konzekvencia. A miért nem csak a játékosok hibáztathatók.

Avatar
Gaba
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2016. október 5., szerda 11:44
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Frank Lampard

#408 Hozzászólás Szerző: Gaba »

Lampard: "I learned a lot and I won't forget that." As Souness said in the Sky studio afterwards, sounds like a few #CFC players have just played themselves out of his plans for next season.

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 6708
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Frank Lampard

#409 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Lampardot kikezdeni és alkalmatlannak nevezni, jóég... Megnézném, hogy ebből az idei játékosfelhozatalból ki hozott volna ki többet. Az elmúlt években az egyik legjobb dolog az volt a klubbal, hogy kinevezték Super Frankiet edzőnek. Amellett, hogy egy rendkívül szimpatikus, inteligens és tiszteletreméltó ember, rendkívül jól bánik a fiatalokkal és ő egy olyan jellem, aki miatt ide jöhetnek olyan játékosok akik amúgy elérhetetlenek volnának. Egyike azoknak a múltbéli játékosoknak, akiket még hatalmas tisztelet övezte. Nem mellesleg szakmailag sem lehet olyan gyenge, mivel idén a PL összes nagyobb nevű edzőjét legyűrte legalább egyszer. Ha Lamps megkapja a bizalmat és az időt a klubtól, biztos vagyok benne hogy szép évek várnak ránk!
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9286
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Frank Lampard

#410 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Lampardnak még sokat kell tanulnia, de már most is jó fogalmai vannak a szakmáról. Perpillanat szerintem 40%ban a respectje a klubnál, 30 %ban a kapcsolata az akadémistáinkkal és 30%ban a tehetsége ami rátermetté teszi a feladatra. Ebben a 3 dologban egyenként elérheti a 100%ot, és szerintem el is fogja. Fontos volt, hogy VÉGRE valaki olyat rakjunk a padra akit tisztelnek a játékosok feltétel nélkül. Lampard és Terry az a két ember akiről ez elmondható.

Bátor, de ha hibázik azt egyből felismeri és próbál változtatni. Remélem akkor is marad a padon, ha jövőre csak a 10. helyen végzünk.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3436
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Frank Lampard

#411 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Badarság lenne jövőre nekimenni úgy a bajnokságnak, hogy fejben azt gondoljuk meglehet az első hely.
Előrébb jár a pool, a city, de még az Mu is, mert régebb óta együtt vannak azok a srácok. Lehet jövőre az MU-nak jön ki a lépés... Nem hiszem, de benne van.

Amíg nálunk nem alakul ki egy gerinc, amit a Cech, Terry, Lampard, Drogba alkotott, addig semmiféle bajnok esélyről nem beszélhetünk.
Kellenek a vezérek, a húzónevek akik akár lehetnek a Werner - Ziyech duo kezdetben, de lehet Mount és Kovacic fogják megalapozni, de az összeszokott gerinc nélkül semmit sem fogunk érni.
Ha jövőre nem is, de az utana lévő években már el kell kapnunk a fonalat és meg kell próbálunk megnyerni a bajnokságot. Lampard megfogja kapni az embereket, az időt, a türelmet, a szakmai felkészültsége és háttere megvan. Iszonyat nagy edzőkkel dolgozott együtt, annyi taktikát látott már, tudja hogy kell beszelni az emberekkel, mert rohadt intelligens. Egy olyan időintervallumba futballozott, ahol még volt klubhűség, volt edzői tisztelet, amit meg is fog követelni. Ráadásul a fiatalok, de nem csak ők, nagyon felnéznek rá. Szóval nem kell őt félteni.

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Frank Lampard

#412 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

a City meccsel nem értek egyet, Lamps nagyon jól összerakta a csapatot és a kontrákat. labdatartós játékkal próbálkozva szétkaptak volna..
Moyes megvágott minket, de ez a keret benne van a jelen helyzetben. valóban még van mit tanulnia, de sztem minden megvan benne hogy top edző legyen...
Werner, Ziyech, Havertz és Chilwell azért állnak szóba velünk egyáltalán, mert Lampard múltja, valamint az általa felvázolt jövőkép stabilitást és potenciális sikereket vizionál....
pont ez hiányzott az utóbbi években, ezért is tudtuk mindig csak a C, D terveket leigazolni.. pénz volt..

és igen, bizonyítania kell. de azt sztem ne várja el senki hogy jövőre mi leszünk a bajnokok.
a reális elvárás az, hogy közelebb kerüljünk a pool, city pároshoz, és a harmadik helyet minimum hozzuk magabiztosan.. Építse tovább a csapatot, fejlessze a fiatalokat, szabaduljon meg a ballaszttól.. reálisan ha a következő szezonban ez megvan, az az utánivan akár bajnokesélyesek is lehwtünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cech19960320 2020. július 4., szombat 6:31-kor.

Tomi26
Hozzászólások: 277
Csatlakozott: 2012. április 11., szerda 14:12
Kedvenc játékos: Matic
Kedvenc exjátékos: Mata-Ballack
Tartózkodási hely: London

Re: Frank Lampard

#413 Hozzászólás Szerző: Tomi26 »

cech19960320 írta:
Tomi26 írta:el kell donteni mi a cel. ha 4.ik helyert akarunk kuzdeni arra Lampard jelenleg tokeletes de az atigazolasaink az ellenkezojet mutatjak. en Lampardot nagyon csipem, amit jatekoskent elert az elott barkinek kalapot kell emelni de tul koran ult le a kispadunkra. ne menjunk tul messzire a kopasz spanyol szettaktikazta mult szerdan ahogy az alkesz moyes is. terry remekul epiti az edzoi karrierjet. tapasztalatot gyujt es amikor keszen erzi magat oda fog csapni a mezonynek. nem akarok belemenni Lampard hibaiba ezt mindenki latja. kapjon meg 1 evet minosegi jatekosok fognak jonni a nyaron es bizonyitson. a kovetkezo szezonba a pool cityt kell szorongatni nincs mese.
Pep igencsak nem taktikázta szét lampardot, sőt... de még mindig mondod, csak épp nem indokolsz... mondd meg, KI az aki mozdítható és top edző, aki tuti beválna? akiért ráadásul küzdenének a játékosok és aki miatt a klub jövőképe meggyőzőbbé válna? Gyanítom nem tudsz ilyet mondani. A tapasztalatlansága valóban Lamps ellen szól, de bíztató jeleket mutat, elég megnézni, hogy az összes nagyobb nevű edzőt sikerült megfognia rögtön az első itteni évében. A jövőkép és a vonóság szempontjából pedig méginkább jó választás... Idehozhatod pl Allegrit vagy akit akarsz, de abban biztos vagyok, hogy azonnal rosszabb pozícióba kerülnénk az összes fontos célpontunkért folyó harcban...
konkretan a kopasz a feleidei cserekkel mattolta Lampsot, a sterling 5 centivel jobban celozz akkor 10 perc alatt forditanak es meg utana kapunk velhetoen +2ot. az alkesz moyes is olyat huzott szunet utan hogy 20 percig nyomoztuk a lasztit. nem azt mondtam rugjak ki Frankiet kapjon meg 1 szezont de ott mar bizonyitania kell. minel tobb sztar jon a nyaron ok nem Lampard multjat fogjak nezni hanem hogy mennyit kapnak tole szakmailag.

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Frank Lampard

#414 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Tomi26 írta:el kell donteni mi a cel. ha 4.ik helyert akarunk kuzdeni arra Lampard jelenleg tokeletes de az atigazolasaink az ellenkezojet mutatjak. en Lampardot nagyon csipem, amit jatekoskent elert az elott barkinek kalapot kell emelni de tul koran ult le a kispadunkra. ne menjunk tul messzire a kopasz spanyol szettaktikazta mult szerdan ahogy az alkesz moyes is. terry remekul epiti az edzoi karrierjet. tapasztalatot gyujt es amikor keszen erzi magat oda fog csapni a mezonynek. nem akarok belemenni Lampard hibaiba ezt mindenki latja. kapjon meg 1 evet minosegi jatekosok fognak jonni a nyaron es bizonyitson. a kovetkezo szezonba a pool cityt kell szorongatni nincs mese.
Pep igencsak nem taktikázta szét lampardot, sőt... de még mindig mondod, csak épp nem indokolsz... mondd meg, KI az aki mozdítható és top edző, aki tuti beválna? akiért ráadásul küzdenének a játékosok és aki miatt a klub jövőképe meggyőzőbbé válna? Gyanítom nem tudsz ilyet mondani. A tapasztalatlansága valóban Lamps ellen szól, de bíztató jeleket mutat, elég megnézni, hogy az összes nagyobb nevű edzőt sikerült megfognia rögtön az első itteni évében. A jövőkép és a vonóság szempontjából pedig méginkább jó választás... Idehozhatod pl Allegrit vagy akit akarsz, de abban biztos vagyok, hogy azonnal rosszabb pozícióba kerülnénk az összes fontos célpontunkért folyó harcban...

Tomi26
Hozzászólások: 277
Csatlakozott: 2012. április 11., szerda 14:12
Kedvenc játékos: Matic
Kedvenc exjátékos: Mata-Ballack
Tartózkodási hely: London

Re: Frank Lampard

#415 Hozzászólás Szerző: Tomi26 »

el kell donteni mi a cel. ha 4.ik helyert akarunk kuzdeni arra Lampard jelenleg tokeletes de az atigazolasaink az ellenkezojet mutatjak. en Lampardot nagyon csipem, amit jatekoskent elert az elott barkinek kalapot kell emelni de tul koran ult le a kispadunkra. ne menjunk tul messzire a kopasz spanyol szettaktikazta mult szerdan ahogy az alkesz moyes is. terry remekul epiti az edzoi karrierjet. tapasztalatot gyujt es amikor keszen erzi magat oda fog csapni a mezonynek. nem akarok belemenni Lampard hibaiba ezt mindenki latja. kapjon meg 1 evet minosegi jatekosok fognak jonni a nyaron es bizonyitson. a kovetkezo szezonba a pool cityt kell szorongatni nincs mese.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6259
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Frank Lampard

#416 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Tomi26 írta:fura gyerekek hogy Lampard istenitette a feher brazilt most pedig jegeli szoval o tuti tavozo. nagyon csipazom Lampardot amit jatekoskent tett le az asztalra az szobrot erdemel de nem o a megfelelo ember a kispadunkra tetszik nem tetszik. szakmailag nem erett meg a topcsapat kispadjara
Vannak nyilvánvaló hibái, szerintem mindenki látja, de a szezon kezdete óta azért fejlődött ő is, mégpedig nem keveset (taktikai sokoldalúság, ellenfélhez igazodás, meccs közbeni reagálás, cserék). A védekezést kell még ráncba szedni, illetve a pontrúgásoknál a helyezkedést, de ezen kívül - amely megoldható lenne egy kompetens, védekezés koordinálásáért felelős segédedző idehozatalával is - teljesen rendben van szerintem az, amit eddig látunk Lampardtól. Pláne, hogy félkész, éretlen játékosok tömkelegéből kellett egy egységes csapatot gyúrnia, amely nagyjából sikerült is neki.

Vagy te inkább nézted volna idén is Sarri kiváló futballját? A Juvét is csúcsra járatja.
6+8+5+4+1+1+2+1

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Frank Lampard

#417 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Tomi26 írta:fura gyerekek hogy Lampard istenitette a feher brazilt most pedig jegeli szoval o tuti tavozo. nagyon csipazom Lampardot amit jatekoskent tett le az asztalra az szobrot erdemel de nem o a megfelelo ember a kispadunkra tetszik nem tetszik. szakmailag nem erett meg a topcsapat kispadjara
mondtál két dolgot, de semmi indoklást nem írtál... mire alapozod ezt?
Semmivel nem volt több tapasztalata sem guardiolának, sem zidanenak.... Lampsból is lehet ugyanolyan sikeres edző. Mi garantálja hogy Allegri pl jó lenne? Vagy úgy őszintén, te kit tartanál jónak, aki hosszút távon sikeres lehet és vonzóvá is teszi a csapatot?

Tomi26
Hozzászólások: 277
Csatlakozott: 2012. április 11., szerda 14:12
Kedvenc játékos: Matic
Kedvenc exjátékos: Mata-Ballack
Tartózkodási hely: London

Re: Frank Lampard

#418 Hozzászólás Szerző: Tomi26 »

fura gyerekek hogy Lampard istenitette a feher brazilt most pedig jegeli szoval o tuti tavozo. nagyon csipazom Lampardot amit jatekoskent tett le az asztalra az szobrot erdemel de nem o a megfelelo ember a kispadunkra tetszik nem tetszik. szakmailag nem erett meg a topcsapat kispadjara

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6259
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Frank Lampard

#419 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Botond9797 írta:Függetlenül attól, ki hogyan ítéli meg az olaszbrazil látványos mellőzését, csak nekem rohadt fura, hohgy a sajtótájékoztatókon meg sem említik Jorginho nevét? A minden balhéra éhes angol médiumok kapni szoktak az efféle alkalmakon. :lol:
Annyira szürke karakter, hogy a kutya se kíváncsi rá. A topcsapatok se radarozzák, a Juve is kizárólag Sarri miatt, a Napolit se érdekli, mivel a 10 millióért vásárolt Demme gyönyörűen eljátszik a posztján.

Egyébként nekem a témával kapcsolatban az jutott eszembe, hogy kivételesen el tudom képzelni azt, hogy Lampard a karantén idején olyat tett, amire máskor nincs ideje/lehetősége: szurkolói fórumokat, blogokat, FB-kommenteket, twittert olvasgatott, ahol mindenki visszakövetelte Kantét vkp-ba és átfutott az agyán, hogy egy próbát lehet megérne. :D Nem mintha ezt magától nem tudta volna megszülni, de lehet segített neki a szurkolók, esetleg szakírók vélekedése.
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
Botond9797
Hozzászólások: 1038
Csatlakozott: 2012. február 12., vasárnap 18:40
Kedvenc játékos: Mount James Kanté
Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8

Re: Frank Lampard

#420 Hozzászólás Szerző: Botond9797 »

Függetlenül attól, ki hogyan ítéli meg az olaszbrazil látványos mellőzését, csak nekem rohadt fura, hohgy a sajtótájékoztatókon meg sem említik Jorginho nevét? A minden balhéra éhes angol médiumok kapni szoktak az efféle alkalmakon. :lol:
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham

Válasz küldése