Aktuális meccsek
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Re: Aktuális meccsek
szerintem R.James az idei legnagyobb erősítés Abraham-el együtt, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan védőnk aki ilyen gyors volt tudott cselezni beadni és kapura is tud lőni, hihetetlen jó a srác.
Mount játéka nagyon visszaesett, lehet pár meccs pihenő jót tenne neki.
CHO-nak tényleg jót tett a múltkori meccs remélem visszanyeri a jó formáját mert nagy szükség lesz rá.
Mount játéka nagyon visszaesett, lehet pár meccs pihenő jót tenne neki.
CHO-nak tényleg jót tett a múltkori meccs remélem visszanyeri a jó formáját mert nagy szükség lesz rá.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Nem tudom van-e akinek még nem unalmas a CHO-téma, de az utóbbi időben több emberünktől is lehetett hallani, hogy CHO koránt sincs még 100%-os fizikai állapotban. Nyilván ezek a nyilatkozatok a játékost ért kritikák miatt is lehetnek, bármennyire is "ez a dolguk, viseljék el", ilyen korban extra nehéz megbírkózni a nyomással.
Jó dolog hogy relatíve hamar játszhatott, de sok idő amíg a régi lesz az izomzat, szalagok stb, tehát CHO-nak - elvileg - minden esélye megvan arra, hogy visszanyerje a robbanékonyságát.
Másfelől nagyrészt fejben játszódik le a gyógyulás és ez lenne a mondandóm lényege is. Az előző meccs jó játéka ma is nagyon látszódik CHO-n, egy meccs/gól hatalmas különbséget tesz, sokkal hasznosabb és magabiztosabb a teljesítménye a mai meccsen.
Természetesen nem "száznyócvanezres" a játéka ma sem, de bíztató dolgokat csinál és a hozzáállására sem lehet panasz, sokkal inkább a csapatért játszik, mint magáért.
Aki hatalmas dícséretet érdemel az Tammy, hihetetlen hogy ilyen fiatalon mennyire konzisztens formát mutat, a szezon felénél járunk és még mindig elvárható tőle a gól, nem volt számottevő formahanyatlása és minden meccsen hasznos amit összjátékban nyújt. Egy gólerős szélsővel az oldalán még jobban kijönne amit a fizikai jelenléte jelent. Így csak rá figyelnek, de egy megosztott figyelmű védelem még több lehetőséget jelentene neki is és az "szélső csatárnak" is.
Jó dolog hogy relatíve hamar játszhatott, de sok idő amíg a régi lesz az izomzat, szalagok stb, tehát CHO-nak - elvileg - minden esélye megvan arra, hogy visszanyerje a robbanékonyságát.
Másfelől nagyrészt fejben játszódik le a gyógyulás és ez lenne a mondandóm lényege is. Az előző meccs jó játéka ma is nagyon látszódik CHO-n, egy meccs/gól hatalmas különbséget tesz, sokkal hasznosabb és magabiztosabb a teljesítménye a mai meccsen.
Természetesen nem "száznyócvanezres" a játéka ma sem, de bíztató dolgokat csinál és a hozzáállására sem lehet panasz, sokkal inkább a csapatért játszik, mint magáért.
Aki hatalmas dícséretet érdemel az Tammy, hihetetlen hogy ilyen fiatalon mennyire konzisztens formát mutat, a szezon felénél járunk és még mindig elvárható tőle a gól, nem volt számottevő formahanyatlása és minden meccsen hasznos amit összjátékban nyújt. Egy gólerős szélsővel az oldalán még jobban kijönne amit a fizikai jelenléte jelent. Így csak rá figyelnek, de egy megosztott figyelmű védelem még több lehetőséget jelentene neki is és az "szélső csatárnak" is.
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Én vele egyáltalán nem vagyok elégedett. Szezon elején volt pár jó meccse, azóta szinte semmi, támadások folyton elakadnak nála és nem csak ma.kazomester írta:Mount labdakezelése kritikán aluli, kezdenie kell vele vmit, mert rendszeresen dadog nála a labda.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Odoi sokkal jobban jatszik jobb oldalt.
- kazomester
Mount labdakezelése kritikán aluli, kezdenie kell vele vmit, mert rendszeresen dadog nála a labda.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Jamestől ez a beívelés nem volt semmi.
Bírók is szeretnek minket mostanába.
Bírók is szeretnek minket mostanába.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
Moldván írta:csukott szemmel odahúzna a vonalat 2 sec alattBubi írta:Shroudot kéne beültetni a bódéba:D
Az a baj hogy ő reflexből fejre húzná a keresztet:D
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
csukott szemmel odahúzna a vonalat 2 sec alattBubi írta:Shroudot kéne beültetni a bódéba:D
- Bubi
Igazából az új szabállyal, miszerint minden eset lesnek számít amikor a kezeden kívül bármely testrészed előrébb tartózkodik az utolsó védőnél elvileg minden tévedés kiküszöbölhető volna, ha minden eset vissza lenne nézve. Ha 2 centivel is de előrébb vagy a védődnél akkor bukta, ez a szabály. Lehet, hogy nevetséges azt a két centit ott méricskélni meg zoomolgatni, de legalább szabályos ítéletet eredményez.
Nekem annyi a bajom vele, hogy utcalány lassan születik meg az ítélet, láthatóan tök bénán kezelte az egeret a fickó. Shroudot kéne beültetni a bódéba:D
Nekem annyi a bajom vele, hogy utcalány lassan születik meg az ítélet, láthatóan tök bénán kezelte az egeret a fickó. Shroudot kéne beültetni a bódéba:D
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Inkább nézné be a vak partjelző vagy a bíró. Az legalább emberi hiba, pont olyan, mint mikor Barkley-tól 5 méterre elpattan a labda.broduer írta:Aki egyetért ezzel a cirkusszal... Szerintem ezek a döntések nagyon nehezen védhetőek.
De ez valami egészen nevetséges, ami Angliában zajlik videózás gyanánt. Vonalaznak, zoomolnak, merőlegest állítanak, a totál egyvonalas szituáción rugóznak perceket, ahol meg ténylegesen rossz ítélet született (Tomori tisztán labdát talált először), arra pillantást se vetnek. Ha ennél a szitunál 5 centivel hátrébb áll a védőnk, akkor befújják úgy a büntetőt, miközbe vissza se nézik, hogy az volt-e. Meg merem kockáztatni, hogy több ilyen meccset befolyásoló/eldöntő hibát generálnak ezzel az érthetetlen metódussal, mintha nem lenne semmilyen technológia és menne ugyanúgy a játék, mint eddig.
A többi topligában is éri kritika a rendszert, de máshol ezerszer jobban alkalmazzák, csak a világ legerősebb, legjobb bajnokságában röhögtetik ki magukat.
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
az lehet, de még mindig áll az, hogy nem érné meg nekik mind2 fizuja miatt...adrian1989 írta:azért szerintem Batshuayi abba a bitang francia bajnokságba megtermelné azt a 10 gólt amit Dembele.cech19960320 írta:Dehogy menne.... nem hülyék, tudják hogy rosszul járnának... a 2 fele annyi gólt nem lőne, 4x akkora fizuért..adrian1989 írta:amúgy lehet őt, Giroud meg pénzt kéne ajánlani a Lyon-nak Dembele-ért azt akkor belemenne a Lyon.
- adrian1989
azért szerintem Batshuayi abba a bitang francia bajnokságba megtermelné azt a 10 gólt amit Dembele.cech19960320 írta:Dehogy menne.... nem hülyék, tudják hogy rosszul járnának... a 2 fele annyi gólt nem lőne, 4x akkora fizuért..adrian1989 írta:amúgy lehet őt, Giroud meg pénzt kéne ajánlani a Lyon-nak Dembele-ért azt akkor belemenne a Lyon.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Dehogy menne.... nem hülyék, tudják hogy rosszul járnának... a 2 fele annyi gólt nem lőne, 4x akkora fizuért..adrian1989 írta:amúgy lehet őt, Giroud meg pénzt kéne ajánlani a Lyon-nak Dembele-ért azt akkor belemenne a Lyon.
- adrian1989
azért a szezon elején mikor beszállt akkor lőtt pár gólt és nem volt rossz, de akkor még látszott rajta valami lelkesedés, szerintem ő tipikusan az a játékos aki ha bíznak benne akkor összejönnek neki a dolgok, de ha már kicsit háttérbe szorul akkor simán hozza ezt a balfasz szintet, amúgy lehet őt, Giroud meg pénzt kéne ajánlani a Lyon-nak Dembele-ért azt akkor belemenne a Lyon.edeskeves írta:Emlekszem kaptam savat a nyakamba mikor rugdosta a golokat Bats a Dortmundban es mondtam, hogy kb az a szintje Bundesliga csapatok ellen. Nalunk elotte utana nem ert semmt, volt par jobb meccse, de annyi. Giroud mellett eladnam a pics.ba es meg sirnak paran, hogy minek egy Gabigol hat itt a valasz, mondjuk ezt a szintet nem nehez megugrani, konkretan az ellenfel csapatabol is le lett volna cserelve meg onnan is kilogott volna ezzel a teljesitmennyel. Mi lenne velunk ha veletlen Tammy leserulne bele se merek gondolni.
Odoi remelem szedett egy kis onbizalmat, pl az elobb emlitett urhoz kepest 2-3 osztallyal magasabb szintet hozott. A vegen majdnem meglett a dupla is, mikor szidom, hogy ha lehetoseget kap elnie kell vele, hogy tobbet jatsszon akkor valami ilyesmire gondolok.
nem tudom, hogy Gabriel Barbosa mennyivel lenne jobb, de most vagyok vele úgy ha ő jön akkor majd meglátjuk, hogy mennyivel lesz nagyobb előrelépés és nem fogom sajnálni a belgát.
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Emlekszem kaptam savat a nyakamba mikor rugdosta a golokat Bats a Dortmundban es mondtam, hogy kb az a szintje Bundesliga csapatok ellen. Nalunk elotte utana nem ert semmt, volt par jobb meccse, de annyi. Giroud mellett eladnam a pics.ba es meg sirnak paran, hogy minek egy Gabigol hat itt a valasz, mondjuk ezt a szintet nem nehez megugrani, konkretan az ellenfel csapatabol is le lett volna cserelve meg onnan is kilogott volna ezzel a teljesitmennyel. Mi lenne velunk ha veletlen Tammy leserulne bele se merek gondolni.
Odoi remelem szedett egy kis onbizalmat, pl az elobb emlitett urhoz kepest 2-3 osztallyal magasabb szintet hozott. A vegen majdnem meglett a dupla is, mikor szidom, hogy ha lehetoseget kap elnie kell vele, hogy tobbet jatsszon akkor valami ilyesmire gondolok.
- adrian1989
CHO ma jó volt, remélem elkapja a fonalat és húzóember lesz.
ami világossá vált, hogy ebben a keretben Barkley-nak Christensen-nek és Batshuayi-nak nincs helye itt lenne a lehetőség 1-1 ilyen meccsen valamit villantani, de 0 az egész amit csináltak.
de Emerson is elég gyengének tűnt úgy, hogy a másik oldalon R.James-től jöttek a jó felfutások és beadások, de ő még padra ilyen meccseken jó lehet.
esetleg valaki nem tudja ezek a mezek limitáltak, csak mert a hivatalos oldalon már csak S-es méret van és szeretnék belőle rendelni, mert szerintem rohadt jól néz ki.
ami világossá vált, hogy ebben a keretben Barkley-nak Christensen-nek és Batshuayi-nak nincs helye itt lenne a lehetőség 1-1 ilyen meccsen valamit villantani, de 0 az egész amit csináltak.
de Emerson is elég gyengének tűnt úgy, hogy a másik oldalon R.James-től jöttek a jó felfutások és beadások, de ő még padra ilyen meccseken jó lehet.
esetleg valaki nem tudja ezek a mezek limitáltak, csak mert a hivatalos oldalon már csak S-es méret van és szeretnék belőle rendelni, mert szerintem rohadt jól néz ki.
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Szegény nagyon ostoba, de nincs baj instára majd fellök valami menő képet aztán jóság van.Bubi írta:Na jó már nem sajnálom, egy hurkapálcikával verném addig a fejét ennek a Batshuayinak míg össze nem esik.
- Bubi
Na jó már nem sajnálom, egy hurkapálcikával verném addig a fejét ennek a Batshuayinak míg össze nem esik.
- adrian1989
eddig kiálltam Batshuayi mellett, de azt hiszem ennyi volt.
- kazomester
Ez már nagyon fájdalmas Misi