Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
adrian1989
Hozzászólások: 2079
Csatlakozott: 2016. május 28., szombat 20:18
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Komárom

Re: Aktuális meccsek

#17501 Hozzászólás Szerző: adrian1989 »

Pityee írta:Felesleges összehasonlítani Contet Sarrival. Conte egy győztes alkat, igazi karizmatikus vezér, imádtam a palit és ami a legfontosabb van stílusa. Ennek a tróger bagósnak semmi koncepciója nincs, motiválni sem tudja a játékosokat. Lehet azt mondani igen, hogy ha elköltünk további 600 milliót és megkapja a Sarri-ballfoshoz a játékosait, akkor jobb lesz minden, de Contenak fele ennyi pénzből is el lehetett volna hozni azokat a játékosokat, akiket kért és akkor továbbra is egy igazi vezére lenne ennek a csapatnak, nem pedig egy láncdohányos nagyapója. Valamint egy Williannel kevesebbje.
ez így van Conte egy győztes emlékszem mikor a felesége azt mondta, hogy a munkája megszálottja és, hogy nem alszik a vereségek után mert azon dolgozik, hogy ne legyen belőle több.
Sarri kimegy egy Bournemouth elleni zakó után és azt mondja nem tud motiválni, de az egy dolog, hogy ő nem tud de Zola se (ez kicsit szarabbul esik),
Conte elküldése az elmúlt idők legnagyobb hibája volt és meg is indoklom, hogy miért ugye ami pörgött a sajtóba, hogyha marad Conte Hazard megy, na ami a helyzet jelenleg, hogy Conte ment Hazard pedig menni fog ráadásul nevetséges összegért 1. mert a Real tudja, hogy Hazard oda akar menni és nekünk nem lesz más választásunk csak az, hogy olcsón eladjuk, hogy ne egy motiválatlan Hazard-t kelljen még plusz 1 évig nézni aki utána ingyen megy.
Thibo így is úgy is elment (nem bánom).
Elment volna még Willian meg Luiz akikért őszíntén szólva nem nagy kár bár Luizt nagyon csípem jópofa csávónak tűnik a videók alapján, de rohadt hullámzó a teljesítménye és többnyire szarul játszik.
nekem az a véleményem továbbra is, hogy egy ekkora vereségről mindenki tehet a board az edző és a csapat is, de most eddig mindig a board volt fikázva joggal, most kicsit más a helyzet, mert ugye Sarri-t nem érdekli a piac nem érdekli ki jön ki megy és ez baj, így nem lehet valaki top edző igenis az edzőnek meg kell mondania ki kell neki és nem azt, hogy elég lenne 1 hét télen az átigazolási szezon, meg ha nem jön senki akkor ez van majd megoldom a mostani kerettel.
a keret minősége igeni nekünk a legszarabb a top6-ból, a city pool teljesen más liga nem részletezném, mu-nak is bitang középpályája és támadósora van a védelemmel ott is vannak gondok, de ott van egy De Gea aki megmenti őket folyamatosan, Sp*rs-nek meg az arsenalnak is van egy épkézláb kezdő 11-ük.
nálunk tudok 4 olyan játékost mondani aki mindenféleképp top szinten van/lehetne az egyik az Kante(ha azt a feladatot látná el amiben ő a legjobb), Hazard (ha kicsit eltűnne az a real iránti szerelem), Azpi (ha nem szélső védőt kéne játszania, mert ahhoz ő sajnos már igencsak lassú) és végül Kepa(akinek még szoknia kell a PL-t de nagyon ügyes a srác remélem, nem lesz rá rossz hatással a mai meccs)
a többiek meg szerintem olyan Leicester vagy Bournemouth szint.
Willian számomra egy hasznavehetetlen játékos tipikus brazil tehetséges de a hozzáállása irritáló.
Pedro eljárt felette az idő soha nem volt a kedvencem mert csak fut fut de semmi elképzelése nincs vannak nagyon jó és nagyon szar meccsei cserének még elmenne de így, hogy Willian-nel egyre lejjebb teszik a lécet nem kell nagyon villantani Pulisicnek, hogy bekerüljön a kezdőbe.
Higuain még csak most jött de 1 biztos nem ő lesz a megváltó.
Giroud 1 gól a szezonba azt hiszem ez mindent elmond.
Barkley az a játékos aki olcsón jött azért, hogy legyen angol játékos a keretbe ligakupa fa kupa el csoportkörbe még használható is.
Kovacic lehet többet tenne az asztalra ha a mi játékosunk lenne, de ő tudja, hogy jövőre irány vissza madrid és veheti is át Modric helyét szép lassan neki csak jó, hogy kicsit játékba van itt és ezzel úgy látszik meg is van elégedve.
Jorginho a láncszem de nem a PL-be teljesen halott az a srác olyan lassú mint a nagyanyám passzolni is csak ritkán sikerül neki 5 méternél nagyobbat és semmi értelmét nem látom annak, hogy ő egy meccsen 500-at passzol, mert 1 gólpasszt sem tud adni.
Luiz sajnos soha nem a megbízhatóság minta példája volt és nem is lesz nagyon beleszarom stílusa van és ez felbasz.
Alonso Conte idejében sem tudott védekezni de akkor jöttek a gólok meg a gólpasszok ez már nincs meg és sajnos védekezni sem tanult meg így nem nagyon értem, hogy mit keres a csapatba.
Rudiger azt hittem jó lehet, és még lehet is egy másik edzővel meg egy jó társsal maga mellett aki vezéregyéniség olyan mint mondjuk Terry volt (tudom olyan már soha nem lesz)
Azpi-ra nem tudok rosszat mondani, mert ő mindig küzd hajt, csak sajnos ez már nem az ő posztja nincs meg hozzá a kellő sebessége.
amire szükség van elsősorban így, hogy zárva a piac rendet tenni a board-ba és végre választani egy normális sportigazgatót aki ismeri a klubot és őt is ismerik a focisták pl. Ballack vagy Drogba.
új edző és 2, edző Lampard és Terry személyében és 2-3 igazolás plusz a fiatalok beépítése és sok sok türelem a legendák felé, hogy újra visszavezessenek minket a csúcsra.
a mai meccset nem láttam, mert más dolgom volt, de valami eszméletlenül szarul érzem magam, nem. lehet leírni szavakkal azt, hogy mekkora bennem a csalódottság 16 éve szurkolok a Chelsea-nek megéltem már vereségeket volt köztük sokkal fájóbb is, de ez a mostani valahogy más már nem az van mint akkor hogy tudom, hogy jó most kikaptak, de majd összeszedik magukat és megmutatják a világnak, hogy kik is ők és, hogy hiába bármilyen vereség felállnak belőle, de ehhez kellettek a vezérek, Ivanovic sem volt egy sztár soha de mikor adta ő fel soha a szerb tank ment előre mint egy állat Drogba aki a hátán a védőkkel verte be bárhonnan vagy Terry aki ha kellet még a kapuba is beállt az vetődve védett vagy a 90.percben befejelte a győztes gól vagy Lampard aki az anyukája halála után oda tudott állni egy sors döntő 11-est beverni, hol vannak az ilyen játékosok, hol van az a Chelsea amibe az a sok ember beleszeretett szép lassan eltűnik a süllyesztőben vagy megrázza magát és újra visszatér oda ahová azt valamikor azok a játékosok akik imádták ezt a klubot elhelyezték a polc legfelső fokára.
jóéjt mindenkinek és mindörökké CHELSEA!!!

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 6708
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Aktuális meccsek

#17502 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Felesleges összehasonlítani Contet Sarrival. Conte egy győztes alkat, igazi karizmatikus vezér, imádtam a palit és ami a legfontosabb van stílusa. Ennek a tróger bagósnak semmi koncepciója nincs, motiválni sem tudja a játékosokat, konkrétan szarnak a fejére a játékosok. Conteval aki elkezdett packázni, egyből kirakta a keretből és megmondta neki a frankót. Lehet azt mondani igen, hogy ha elköltünk további 600 milliót és megkapja a Sarri-ballfoshoz a játékosait, akkor jobb lesz minden, de Contenak fele ennyi pénzből is el lehetett volna hozni azokat a játékosokat, akiket kért és akkor továbbra is egy igazi vezére lenne ennek a csapatnak, nem pedig egy láncdohányos nagyapója. Valamint egy Williannel kevesebbje. Igen, nekem is elegem van már az állandó edzőkeringőből, de ha valaki ilyen hibákat követ el mint Sarri, annak nincs itt keresnivalója. Nem szeretném, hogy a maradék top játékosunkat is elüldözze ilyen Jorginho féle senkiháziak játszatásával.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Zanyád
Hozzászólások: 701
Csatlakozott: 2009. január 14., szerda 22:58
Kedvenc játékos: Essien
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Aktuális meccsek

#17503 Hozzászólás Szerző: Zanyád »

emsanya írta:Igen a második szezonja szar volt.
És még így is nyert egy FA-kupát...

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6845
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#17504 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Rüdiger oda ment beszélni a szurkolókhoz meccs után.

https://twitter.com/i/status/1094658039997706241

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Aktuális meccsek

#17505 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Végig néztem a meccset, továbbra is azt tartom ha Conte megkapja a 3 kulcsembert akit kér ugy mint Sarri, akkor nem itt tartunk. Ő egy győztes edző volt, mindenhol nyert az ember. Igen a második szezonja szar volt, de Drinkwaterrel, Barkleyvel egy Sarri el se kezd egy szezont, ez a különbség...

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6259
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Aktuális meccsek

#17506 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Chucky írta: Érdekes. Tavaly meg Conte anyukája volt a legnagyobb útszéli, mert nem lett meg a TOP 4! Mivel "a keret arra bizony jó!"
Engedd el... Anno Conte idejében volt divatos a sufferball kifejezés, kíváncsi vagyok ezt a nagyszerű játékot most miként hívná a Conte ellenes tábor. :D Tavaly szét lett szedve, hogy a félpályát se léptük át a rekordokat döntő City ellen és kikaptunk 1-0-ra, mekkora szégyen. Most toljuk az ötlettelen, lagymatag, kapura totál veszélytelen játékot 4 hónapja nulla változtatással, idegenben már a bohóc csapatok ellen se bírunk gólt rúgni, cserébe kapunk 10 gólt 2 meccsen másfél hét leforgása alatt. Tavaly jó volt a keret a top4-re, idén 100+ milliós tételben megkapta az embereit Sarri, középszer szarházi haverjával az élen, de hirtelen már így se elég ez oda.
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
Chucky
Hozzászólások: 901
Csatlakozott: 2008. november 16., vasárnap 11:25
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Aktuális meccsek

#17507 Hozzászólás Szerző: Chucky »

Zsolti írta:
Sheenka írta:
Bubi írta:Rohadt gáz amúgy hogy nevetséges, profi labdarúgókhoz méltatlan egyéni hibák után veszed elő Sarrit.
Persze, hogy őt veszem elő, ez a Chelsea a legrosszabb amit valaha láttam, teljesen reménytelen, hogy ebbőlm valaha kisül valami. Mourinho utolsó szezonjában, tavaly Contével, vagy az utolsó Ancellotti félév, eredményekben mind rosszabb volt, de volt benne egy remény, hogy az egész összeállhat és lesz valami ami jó. Itt most semmi ilyet nem érzek, ha minden tökéletesen összeáll lesz egy unalmas passzolgatós semmi szar nagycsapatunk akiknek kupákra lehet esélye, de egy bajnokságra baromi kevés, BL-ről nem is beszélve.
Úgy érzem magam, mint amikor Villas-Boas volt az edző. Egy szimpatikus ember rengeteg újítással és csomó ötlettel, csak sajnos az egész nem működik sehogy sem. Az egyetlen különbség, hogy ha Sarrit kirúgják ő nem lehet Dakar versenyző, mert öreg és kövér hozzá.
Az a baj hogy túl nagy az elvárásod. Ha kivesszük Hazard Higuain Kante Kepa négyest akkor egy Everton szintű csapatot kapunk.
Érdekes. Tavaly meg Conte anyukája volt a legnagyobb útszéli, mert nem lett meg a TOP 4! Mivel "a keret arra bizony jó!"

Zanyád
Hozzászólások: 701
Csatlakozott: 2009. január 14., szerda 22:58
Kedvenc játékos: Essien
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Aktuális meccsek

#17508 Hozzászólás Szerző: Zanyád »

Azt most nem taglalom, hogy szar a csapat, hogy a háromnegyedük nem heti 50+ ezer eurót érdemel ezért a semmiért, hanem egy néhány hónapos kiruccanást valamelyik isten háta mögötti szibériai uránbányába, mert nyilvánvaló.

De most már legalább az is nyilvánvaló, hogy Sarrinak sincs jövője a csapatnál. Nem ő a megváltó. Hónapok óta pontosan ugyan azt csinálja változtatás nélkül. Nyilvánvalóan nem működik a rendszere, mégis ragaszkodik hozzá. Őrület.

Conte legalább próbálta a taktikát és a felállást a körülményekhez igazítani (amíg nem baszott bele ebbe az egész reménytelen szarba), Sarri viszont teljesen egydimenziós, semmit nem változtat, akár mi is történjen, és meg is van az eredménye.

28 éve nem kapott ki a csapat ennyire. Muszáj, hogy ez legyen az utolsó csepp a pohárban, muszáj, hogy a vezetőség felébredjen végre. Kb. egy tucat embertől meg kell szabadulni a nyáron, Sarrit is beleértve.

De az igazat megvallva, fogalmam sincs, hogy kinek lesz kedve leülni Sarri után a kispadra. Conteval volt a legnagyobb esélyünk új korszakot kezdeni, de a csücske vezetésünk inkább ezek mellett a naplopó, semmirekellő zsoldosok mellett állt ki.

Ricco
Hozzászólások: 278
Csatlakozott: 2009. február 26., csütörtök 22:52
Kedvenc exjátékos: Joe Cole_Drogba_Mata_Lamp

Re: Aktuális meccsek

#17509 Hozzászólás Szerző: Ricco »

Ne vicceljetek már.:D Ebben a mezőnyben csak a City-nek van egyértelműen jobb kerete. A mögötte lévő kb 4-5 csapatnak szinte azonos. Ezeknek a csapatoknak mind megvannak a saját Alonsoik meg Jorginhoik.

Itt megint arról van szó, h a sztárocskáknak nem ízlik a mester főztje, ők új szakácsot akarnak, és mint az elmúlt jó sok évben, meg is fogják kapni. Aztán max reménykedünk, h az első év sikeres lesz, mert utána úgyis jön a lejtő. Ez már nem az a csapat, amelyik minden évben ott tud lenni.

Avatar
koni0725
Hozzászólások: 3185
Csatlakozott: 2008. december 13., szombat 0:18
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: London

Re: Aktuális meccsek

#17510 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Nem lattam a meccset, nem lattam a golokat, rohadtul nem erdekel a meccs kepe, csupan egyetlen mondanivalom van: okadnom ķell.
211! NEW RECORD!

Avatar
laczze
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2009. július 23., csütörtök 20:12
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Nova

Re: Aktuális meccsek

#17511 Hozzászólás Szerző: laczze »

28 éve kaptunk ekkora verést( a PL ben soha ) köszi gyerekek ....... :D
Hagyjuk már ezt a Sarri seggnyalást, nyakig benne van az egészben.
Hiába középszerű a keret 6-0 egy másodosztályú csapat szintje kb vagy egy újonc csapaté.
Erre mi egy nem olyan fos kerettel mint itt sokan mondják kapunk 6ot. Nonszensz. Sarri egy közepes edző (se) Mint sok játékosunk is, takarítást!!
Drogba,Lampard,Terry <3

Avatar
mikel12
Hozzászólások: 3926
Csatlakozott: 2010. július 3., szombat 13:21
Kedvenc játékos: Nincs
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Aktuális meccsek

#17512 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

Minden tiszteletem azoke, akik vegig szenvedtek ezt a meccset. Hiaba megalaztak, nem birtam felallni a TV mellol. Fordulo vesztesei. #csakaszokasos
Ohh Chelsea we love you..

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Aktuális meccsek

#17513 Hozzászólás Szerző: Dante »

Egy hónap alatt lenullázták magukat a srácok.

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9286
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#17514 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Azazért kemény hogy volt a padunkon egy Ruben, emerson, giroud és kovacic, nekik meg Sané, Mahrez, Jesus.

Nem ez döntött, de azért nagyon csúnya hogy itt tartunk.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
kazomester
Hozzászólások: 4599
Csatlakozott: 2007. augusztus 24., péntek 18:31

Re: Aktuális meccsek

#17515 Hozzászólás Szerző: kazomester »

cech19960320 írta:Ami viszont gusztustalan számomra, hogy egyből lelépett az öltözőbe, direkt elkerülve Guardiolát... na ez nem sportemberhez méltó..
Erre semmi szükség nem volt, elhiszem, hogy gecire maga alatt lehet, de ők ráadásul nagyon tisztelik (tisztelték?) egymást.

Avatar
Megyó
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3266
Csatlakozott: 2006. április 28., péntek 20:09
Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#17516 Hozzászólás Szerző: Megyó »

Sarri semmivel nem rosszabb edző, mint Conte volt, csak gyenge a keret. Talán Sheenka írta, hogy irreális az elvárás. Ja, kb egy Everton szintű csapat vagyunk a bajnok ellen. Lehetne jobb Sarri, hoz rossz döntéseket, de akkor lett volna mondjuk 4-0, jobb? Mindegy, a pénz beszél. Bár, mint valamelyik nap kiderült, nem költöttünk kevesebbet láthatóan, mint a többi, csak rosszul. Szerintem sem Conte sem Sarri nem hibás. Legalábbis tuti nem a személyük miatt végzünk 5 hellyel hátrébb, mint a legjobb csapat a PL-ben.

cech19960320
Hozzászólások: 3840
Csatlakozott: 2009. február 6., péntek 14:02
Kedvenc játékos: Petr Cech

Re: Aktuális meccsek

#17517 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

Ami viszont gusztustalan számomra, hogy egyből lelépett az öltözőbe, direkt elkerülve Guardiolát... na ez nem sportemberhez méltó..

Avatar
kazomester
Hozzászólások: 4599
Csatlakozott: 2007. augusztus 24., péntek 18:31

Re: Aktuális meccsek

#17518 Hozzászólás Szerző: kazomester »

Na ez nem volt szép Sarri... :roll:

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6845
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#17519 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Ligakupa donto :lol: Mondtam, hogy felesleges meccs lesz.

Avatar
Sheenka
Hozzászólások: 1534
Csatlakozott: 2008. november 11., kedd 21:23
Kedvenc játékos: Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Aktuális meccsek

#17520 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Bubi írta:Sokan azt hiszitek, hogy istenítem Sarrit és hogy mindent rendben látok körülötte. Vannak hibái, sok döntésével nem értek egyet. Voltak Conténak is hülyeségei. A 2. évében teljesen becsődölt a 3 védős taktilával és rohadtul nem tudta motiválni a csapatot. Későn cserélt és nem használta a fiatalokat.

Szerintem ettől függetlenül Conténak kéne ülnie a padon.
Engem az dühít, hogy egyik edző sem kapja meg azt a mértékű keretfrissítést ami már ordít évek óta, helyette kibasszuk őket, leköpködjük mindet és kifizetjük végkielégítés gyanánt egy jó játékos árát.

Rohadtul elegem van ebből. Ti ezt nem unjátok?
De, abszolút. És azt is értem, hogy te emiatt megtartanád Sarrit. A probléma az, hogy attól még, hogy volt akit nem kellett volna kirúgni (Conte-t és Ancellottit semmiképpen, Mourinhot meg talán még nem akkor) be kell ismernünk, ha valakit ki kell. Sarri sajnos semmit nem tett ezidő alatt ami azt indikálná, hogy valaha be fog érni amit csinál. Legyen egy hosszútávú edzőnk, persze, mindenki ezt akarja, csak ha lehet ne Sarri legyen az.

Válasz küldése