Aktuális meccsek
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: Aktuális meccsek
Kaptunk egy erosebb ellenfelet es bumm. Innentol a iden nem tul penges tottenham is onbizalomra kaphat. Cel a top4 ez mar 100%. 4. Hely a realitas. Sarrinak ki kell talalnia valamit, remelem nem lesz olyan begyoposodott, mint sok mas edzo, hogy csak azert is ezt eroltetni. Nem kene megvarni azt hogy rossz vege legyen. Nem kell temetni a csapatot, senki sem gondolta remelem hogy veretlenul lehozzuk a szezont, de ujitani kell valamit, par helyen mar a jatekosallomanyon januarba.
-
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Zola
Mit írtam legutóbb? Hogy Luiz nem való középső védőnek. Ma ezt be is bizonyította. De a mai teljesítménye alapján nem hogy középső védőként, de még a cserepadon sincs helye. Kabaréba illő védelmi hibák, kitér a lövés elől, elfut a támadó előtt, az ellenfél tizehatosa előtt futkos, tisztára, mint egy fogalmatlan fasz, mint akit egy cseppet sem izgat, hogy mi a felelőssége. Morata ismét nem hogy egy nagy nulla, hanem mínusz ember. Giroud tízezerszer jobb nála. Barkleynak pedig simán kezdőnek kéne lennie, nem Kovacic cseréjének.
Ennyi meccs kellett, alig fél szezon, hogy kiismerjék a játékunkat. Jorginho megszűnt létezni, zsebre tették, mint egy zacskó kutyaszart.
De ami a legdühítőbb, hogy az első másodperctől látszott, hogy az egész csapat úgy ment ki a pályára, mintha FC Kukutyin ellen játszanának barátságos mérkőzést.
Ennyi meccs kellett, alig fél szezon, hogy kiismerjék a játékunkat. Jorginho megszűnt létezni, zsebre tették, mint egy zacskó kutyaszart.
De ami a legdühítőbb, hogy az első másodperctől látszott, hogy az egész csapat úgy ment ki a pályára, mintha FC Kukutyin ellen játszanának barátságos mérkőzést.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ennek a taktikának ilyen formában annyi, az első 5-6 meccsen meg tudtuk lepni az ellenfeleket. Azóta Jorginhón mindig van egy őrző, valamit Sarrinak ki kell találnia, mert ilyen típusú emberfogó minden PL csapatban van már.
Az már egy másik dolog, hogy ma az egész védelem, élükön Luizzal, az öltözőben maradt.
Az már egy másik dolog, hogy ma az egész védelem, élükön Luizzal, az öltözőben maradt.
LAMPARD#8
- vigh92
- Kedvenc játékos: lampard
Morata az idei szezonban 21(!)-szer volt lesen....ha csak felét belövi...
Elsö perctöl teljesen más tempoban játszott a Sp*rs. Gyorsak, letámadtak, megöltek minket. A támado játékunk ismét ötlettelen, lassú, szar. Ihgy elbuktuk a veretlenségi rekordot, de jobb is, azért nem adnak semmit.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Első meccs amit nem tudok nézni a szezonban. Többet nem hagyok ki.
-
- Kedvenc játékos: oscar
- Kedvenc exjátékos: Makelele
HU de jó, hogy ebből kimaradtam. Még egy 50-sel is beljebb vagyok.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Atyaég ez nagy szégyen... Luizt többet a kezdő közelében nem akarom látni, de Alonso is ki tesz magáért. Mindenesetre nem tudom mikor lettünk utoljára így megalázva és valszeg ugyanez lesz az összes idegenbeli rangadónkon is...
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
- kazomester
Legyen már vége, nem bírom ezt nézni...
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Fújják már le, ne legyen enné kínosabb.
- Moldván
Willianrol pedig ne is beszéljünk. Nekem még nála az is rátesz, hogy gyűlölöm, mint a szart, de úgyse fog innen eligazolni, ez a semmirekellő...cech19960320 írta:meg Rüdiger.. de leginkább Luiz.... remélem fejbe lesz baszva a 2. gól meg a csomó lemaradása miatt.Moldván írta:Nem csak ő szánalmas, hanem a nagy passzkirály is. Leszedik és zsebrerakják.
- Apinho
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Szánalmasak vagyunk. Mint kislányok az első bálon. Itt ma semmi nem működik, ami eddig máshol. Mondjuk mikor megláttam moratát, tudtam sok jóra ne számítsunk elől.
- kazomester
Kár egyénekre lebontani, az egész játékunk meg van ölve. Persze én is ki tudnék emelni pár embert, de csak fölöslegesen ismételném magam
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
meg Rüdiger.. de leginkább Luiz.... remélem fejbe lesz baszva a 2. gól meg a csomó lemaradása miatt.Moldván írta:Nem csak ő szánalmas, hanem a nagy passzkirály is. Leszedik és zsebrerakják.
- Moldván
Nem csak ő szánalmas, hanem a nagy passzkirály is. Leszedik és zsebrerakják.
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Valaki magyarazza mar el ennek a fasznak, hogy mi az a les.
Remelem felidoben jon Giroud a helyere. Szanalmas amit csinal.
Remelem felidoben jon Giroud a helyere. Szanalmas amit csinal.
- kazomester
Hogy ez a fasszopó mindig betalál ellenünk....
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
srácok... jól hallottam hogy a Phantom Menace (star wars) szólt a bevonulásnál? vagy csak túl sok star wars jött szembe a héten?
-
- Kedvenc játékos: oscar
- Kedvenc exjátékos: Makelele
Sziasztok! Nem kell valakinek jegy a mai meccsre. A hazaiba szól. Sajna nem tudok menni.
Köszönöm
Köszönöm
- Николаевич
Tudtam hogy a Sp*rs ellen fogunk játszani a válogatott szünet után, de most realizàltam csak hogy ma a Wembley-be megyünk Közel 90 ezer ember, remélhetőleg minőségi gyep, főműsoridő, jó kis csörte lesz.
Kíváncsi vagyok Sarri mit talál ki ma arra hogy Jorginhot ne vegyék le a pályáról. Az elmúlt meccseken mintha rájöttek volna az ellenfelek hogy ha rászállnak Jorginhora akkor köhög a játékunk. A Sp*rs-nél meg adott Dier, Wanyama vagy Dembele akiket fel lehet küldeni a nyakára.
Kíváncsi vagyok Sarri mit talál ki ma arra hogy Jorginhot ne vegyék le a pályáról. Az elmúlt meccseken mintha rájöttek volna az ellenfelek hogy ha rászállnak Jorginhora akkor köhög a játékunk. A Sp*rs-nél meg adott Dier, Wanyama vagy Dembele akiket fel lehet küldeni a nyakára.