Büntetők vannak, nem?Bubi írta:Nem mindegy? Behozta Willian helyett Hazardot és Kovacic helyett Kantét. Erősített, oké, de ha nyerni akarnánk, igazán akkor lehozza Barkleyt és Mosest és a helyükre jönnek a kezdő srácok.Dízel írta:Most komolyan te beraknád erősítés gyanánt a pool ellen? egy hazardnak nincs 2 egyenes passza. nem hiszem hogy ez a megfelelő alkalom. Majd ha esetleg tovább megyünk és kapunk egy könnyebb ellenfelet.Bubi írta:Kitartás CHO, lassan jön a Vidi a Stamfordra, na majd ott lesz 5-10 perced, de aztán akkor bizonyíccsál!
Mosestől várod a nyertes gólt? Mert én nem nagyon hiszem hogy bármi értelme is lenne pályánmaradnia, már ha tovább akarunk jutni.
Van 90+os 4. Csere?
Aktuális meccsek
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Re: Aktuális meccsek
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Emberek, Christensen megsérült. Egyértelmű, hogy a pótlására másik CB jön be. Balszerencse CHO-nak is, de Chris-nek is.
Inkább örüljünk, hogy a VAR-ozás után is maradt a gólunk.
Inkább örüljünk, hogy a VAR-ozás után is maradt a gólunk.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Nem mindegy? Behozta Willian helyett Hazardot és Kovacic helyett Kantét. Erősített, oké, de ha nyerni akarnánk, igazán akkor lehozza Barkleyt és Mosest és a helyükre jönnek a kezdő srácok.Dízel írta:Most komolyan te beraknád erősítés gyanánt a pool ellen? egy hazardnak nincs 2 egyenes passza. nem hiszem hogy ez a megfelelő alkalom. Majd ha esetleg tovább megyünk és kapunk egy könnyebb ellenfelet.Bubi írta:Kitartás CHO, lassan jön a Vidi a Stamfordra, na majd ott lesz 5-10 perced, de aztán akkor bizonyíccsál!
Mosestől várod a nyertes gólt? Mert én nem nagyon hiszem hogy bármi értelme is lenne pályánmaradnia, már ha tovább akarunk jutni.
Van 90+os 4. Csere?
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- béla
Ha esetleg nem megyünk tovább, akkor pedig a világ egyik legígéretesebb szélsője rohadjon meg ott,ahol van A lelátón.Dízel írta:Most komolyan te beraknád erősítés gyanánt a pool ellen? egy hazardnak nincs 2 egyenes passza. nem hiszem hogy ez a megfelelő alkalom. Majd ha esetleg tovább megyünk és kapunk egy könnyebb ellenfelet.Bubi írta:Kitartás CHO, lassan jön a Vidi a Stamfordra, na majd ott lesz 5-10 perced, de aztán akkor bizonyíccsál!
Nem feltétlenül most kell berakni, simán be lehetett volna cserélni akár a PAOK ellen is. Érted, még a fiatalok teljesen képenszaró Conte is becserélte a PL-ben (nem is játszott rosszul). Mi meg fosunk betenni a Carabaoban, miközben a Watford épp fiatalokkal szopatja a Spurst.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára béla 2018. szeptember 26., szerda 22:25-kor.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Most komolyan te beraknád erősítés gyanánt a pool ellen? egy hazardnak nincs 2 egyenes passza. nem hiszem hogy ez a megfelelő alkalom. Majd ha esetleg tovább megyünk és kapunk egy könnyebb ellenfelet.Bubi írta:Kitartás CHO, lassan jön a Vidi a Stamfordra, na majd ott lesz 5-10 perced, de aztán akkor bizonyíccsál!
- Chris22
- Tippverseny győztese 2012/13
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
Ezek után azt érzem, hogy 14 ember fogja lehozni a szezont, mert hogy rotálni nem fog Sarri az tuti.
- Bubi
Kitartás CHO, lassan jön a Vidi a Stamfordra, na majd ott lesz 5-10 perced, de aztán akkor bizonyíccsál!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dante
Chris lesérült az utolsó interception-énél.
- béla
Najó, hát ez már a vicc kategória :DDDDDD
- kazomester
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
nem konkrétan neked szántam, beszálltam a témábaDante írta:De hát a harmadik mondatomban ezt írom le. Remekül passzol (értsd: hozza helyzetbe a kiugró, üres játékosokat a hosszú labdáival) de köze sincs a csapat játéka ahhoz, amit Jorginho-val játszunk.cech19960320 írta:Sztem nem túl jó a poszton fabregas.... oké, vannak nagyon szép labdái. DE a registának az a dolga, hogy hátul összeszedje, GYORSAN szétossza, folyamatosan öresbe mozogjon, és azonnal döntsön. Na ezekben rohadt lassú...
Ettől függetlenül én gyengébb teljesítményre számítottam tőle, a sérülése és a lassúsága miatt.
Chris takarít a legtöbbet, kb minden labdát ő tisztáz. A védők mögé beívelt labdákat is nagyon jól futja be. A két hibája jelentős volt, de ma már majdnem mindenki összehozott egy olyat.
Miért ne ollózna gólt a volt játékosunk..?
Azt nem értem, hogy Barkley miért nem jött meg le.
- béla
Mert nemsokára tölti a 25-öt.Dante írta:De hát a harmadik mondatomban ezt írom le. Remekül passzol (értsd: hozza helyzetbe a kiugró, üres játékosokat a hosszú labdáival) de köze sincs a csapat játéka ahhoz, amit Jorginho-val játszunk.cech19960320 írta:Sztem nem túl jó a poszton fabregas.... oké, vannak nagyon szép labdái. DE a registának az a dolga, hogy hátul összeszedje, GYORSAN szétossza, folyamatosan öresbe mozogjon, és azonnal döntsön. Na ezekben rohadt lassú...
Ettől függetlenül én gyengébb teljesítményre számítottam tőle, a sérülése és a lassúsága miatt.
Chris takarít a legtöbbet, kb minden labdát ő tisztáz. A védők mögé beívelt labdákat is nagyon jól futja be. A két hibája jelentős volt, de ma már majdnem mindenki összehozott egy olyat.
- Dante
De hát a harmadik mondatomban ezt írom le. Remekül passzol (értsd: hozza helyzetbe a kiugró, üres játékosokat a hosszú labdáival) de köze sincs a csapat játéka ahhoz, amit Jorginho-val játszunk.cech19960320 írta:Sztem nem túl jó a poszton fabregas.... oké, vannak nagyon szép labdái. DE a registának az a dolga, hogy hátul összeszedje, GYORSAN szétossza, folyamatosan öresbe mozogjon, és azonnal döntsön. Na ezekben rohadt lassú...
- Dízel
És honnan veszed, hogy fabregasnak ma a regista feladatát kell ellátnia? Ez egy felforgatott kezdő.
Christensen hónapok óta nem játszott egy percet sem, most meg első meccse egy pool ellen van. Nem tartom egy jó ötletnek.
Christensen hónapok óta nem játszott egy percet sem, most meg első meccse egy pool ellen van. Nem tartom egy jó ötletnek.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Sztem nem túl jó a poszton fabregas.... oké, vannak nagyon szép labdái. DE a registának az a dolga, hogy hátul összeszedje, GYORSAN szétossza, folyamatosan öresbe mozogjon, és azonnal döntsön. Na ezekben rohadt lassú...Dante írta:Szerintem is meglepően jó Cesc, mocsok jól passzol ha van ideje. Talán a pihenés is jót tett neki, elég frissnek tűnik, kreatív. Viszont felesleges Jorginho-hoz hasonlítani, azt amit Sarri akár játszatni csak a brazilolasz tudja megszervezni, ma is látszik, hogy nem tudják ugyanazt a sok passzol focit játszani, mint amit Jorginho-hoz.Bubi írta:Fabregas jobban játsza ezt a posztot mint vártam, szvsz jobban mint Jorginho. Minden labdával támadást próbál szervezni.
Kár, hogy Fabregas előtt nem játszik egy igazi csatár. Ezzel rá is térek Morata-ra, aki vérlázítóan gyenge teljesítményt hoz ma is. Nagy gond, hogy fizikálisan gyenge, de még nagyobb baj, hogy fejben ennél is gyengébb. Elvesztette a sebességet, nem tudja lekezelni a labdát, a passzai rendre a társ mögé mennek és az összes támadást belassítja.
Rajta kívül szerintem Barkley és Azpi lóg ki, Moses nem vészes, de sajnos nincs haszna támadásnál. Emerson teljesen okés, alig látszik a meccshiány, ahogy Kova teljesítménye is rendben van. Az első félidőben nekem Christensen játéka tetszett a legjobban, a két hibáját leszámítva - miközben írom majdnem rúgatott egy gólt Studge-dzsal - kifejezetten jó volt. Remélem nem jinxelem el és tartja a jó játékát, pont az összeszedettségét akartam méltatni.
Caballero tart eddig meccsben minket - most már egyértelműen.
- Dante
Szerintem is meglepően jó Cesc, mocsok jól passzol ha van ideje. Talán a pihenés is jót tett neki, elég frissnek tűnik, kreatív. Viszont felesleges Jorginho-hoz hasonlítani, azt amit Sarri akár játszatni csak a brazilolasz tudja megszervezni, ma is látszik, hogy nem tudják ugyanazt a sok passzol focit játszani, mint amit Jorginho-hoz.Bubi írta:Fabregas jobban játsza ezt a posztot mint vártam, szvsz jobban mint Jorginho. Minden labdával támadást próbál szervezni.
Kár, hogy Fabregas előtt nem játszik egy igazi csatár. Ezzel rá is térek Morata-ra, aki vérlázítóan gyenge teljesítményt hoz ma is. Nagy gond, hogy fizikálisan gyenge, de még nagyobb baj, hogy fejben ennél is gyengébb. Elvesztette a sebességet, nem tudja lekezelni a labdát, a passzai rendre a társ mögé mennek és az összes támadást belassítja.
Rajta kívül szerintem Barkley és Azpi lóg ki, Moses nem vészes, de sajnos nincs haszna támadásnál. Emerson teljesen okés, alig látszik a meccshiány, ahogy Kova teljesítménye is rendben van. Az első félidőben nekem Christensen játéka tetszett a legjobban, a két hibáját leszámítva - miközben írom majdnem rúgatott egy gólt Studge-dzsal - kifejezetten jó volt. Remélem nem jinxelem el és tartja a jó játékát, pont az összeszedettségét akartam méltatni.
Caballero tart eddig meccsben minket - most már egyértelműen.
- Bubi
Christensen egyre gyengébb:(
- Bubi
Fabregas jobban játsza ezt a posztot mint vártam, szvsz jobban mint Jorginho. Minden labdával támadást próbál szervezni.
A szélső védelmünk a félidő végére átjáróház lett, volt egy szitu amikor Morata spritelt vissza a bekk helyére, moses és Barkley sem voltak képben.
Emerson is elég gyenge vésekezésben, rendre lemarad Shaqiriről, viszont elől elég ügyes.
A szélső védelmünk a félidő végére átjáróház lett, volt egy szitu amikor Morata spritelt vissza a bekk helyére, moses és Barkley sem voltak képben.
Emerson is elég gyenge vésekezésben, rendre lemarad Shaqiriről, viszont elől elég ügyes.
- Николаевич
- Dízel
Fabregas ezt nemtudta volna pontosabban Morata elé tenni, persze hogy kihagyja. 2 perccel késöbb is.