Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
Megyó
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3266
Csatlakozott: 2006. április 28., péntek 20:09
Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Premier League

#4201 Hozzászólás Szerző: Megyó »

Pityee írta:Az előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=S6ds0rLzk9Q" onclick="window.open(this.href);return false;
Na, ez igazán klassz dolog. Egy 10 éve még gyakorlatban nem létező, sejkek által művi módon összeharácsolt csapat, akik messze túlbiztosítják magukat az átigazolások minőségében és számában, fogja bemutatni a "foci és premier league feelinget". A Liverpool, vagy United meg nem jók ehhez, mert nem menő az összes focistája, a hajuk se valami trendi, az edzőn sem a 2019-es divat szerinti öltöny van.

Kibaszott álságos képmutatás, a City múltja, amire fel lehetne húzni egy videót, az olyan, hogy ->data not found-> a windows leáll.

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Premier League

#4202 Hozzászólás Szerző: Dante »

Off: Pont hogy nem a City "gyártotta", hanem az Amazon, ami bizakodásra ad okot, a trailereken is látszik, hogy nem egy sima tv műsor minőség. Amint felkerül az Amazon Prime-ra megtekinthető lesz az előfizetőknek. (A nem előfizetők máshol találják majd meg)

Egyébként Pep-nek ez tökéletes marketing, tovább erősíti majd a foci szerény zsenije imázsát, még inkább háttérbe szorítva a kritikákat amik bizonyos játékosokkal való bánásmód miatt érik. Egyébként valószínűleg ez az ára a sikernek, nem mindig lehet tisztán játszani. Csozé apánk már a látszatát sem próbálja elérni.

Szerk.: Augusztus 17. Tehát már "elérhető"

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3461
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Premier League

#4203 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Pityee írta:Érdemes lesz megtekinteni a City által legyártott idén megjelenő sorozatot/filmet, melyben még jobban bele lehet majd látni a futballpályán kívül és az öltözőn belül történő dolgokra. Állítólag valahonnan már le lehet tölteni az egészet is de mindenesetre az előzetest már meg lehet tekinteni.

All or Nothing: Manchester City
https://www.imdb.com/title/tt7653274/" onclick="window.open(this.href);return false;

Az előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=S6ds0rLzk9Q" onclick="window.open(this.href);return false;
Biztos megnézem mert jónak tűnik. Emellett remek marketing anyag, ilyenek is hozzájárulhatnak a Man. city klub népszerűsítéséhez.
Pep jó színésznek tűnik, a szó filmes/pozitív értelmében. :D

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 6783
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Premier League

#4204 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Érdemes lesz megtekinteni a City által legyártott idén megjelenő sorozatot/filmet, melyben még jobban bele lehet majd látni a futballpályán kívül és az öltözőn belül történő dolgokra. Állítólag valahonnan már le lehet tölteni az egészet is de mindenesetre az előzetest már meg lehet tekinteni.

All or Nothing: Manchester City
https://www.imdb.com/title/tt7653274/" onclick="window.open(this.href);return false;

Az előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=S6ds0rLzk9Q" onclick="window.open(this.href);return false;
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: Premier League

#4205 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

kecske01 írta:Brighton közben meg 3-1 re oktatja a Mourinho ördögeit. :lol:
Azért nem kicsit vicces hogy Mr Taktikai Zseninek hátrányban a Brighton ellen(meg úgy bárki ellen) az az egyetlen húzása hogy behozza Fellainit csatárba és ívelgetnek a fejére.. Mindezt úgy hogy ott van Sanchez, Lukaku, Martial, Rashford és Mata.. Addig örüljünk amíg José az MU edzője, mert ebből az alapanyagból a megfelelő ember nagyon jó csapatot fog összerakni.

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6951
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Premier League

#4206 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Brighton közben meg 3-1 re oktatja a Mourinho ördögeit. :lol:

Avatar
laczze
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2009. július 23., csütörtök 20:12
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Nova

Re: Premier League

#4207 Hozzászólás Szerző: laczze »

Nálunk meg Kovacic,Hazard,Moses,Zappacosta,Giroud volt na. :D
Drogba,Lampard,Terry <3

Avatar
béla
Hozzászólások: 5486
Csatlakozott: 2011. január 11., kedd 20:36
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely

Re: Premier League

#4208 Hozzászólás Szerző: béla »

Николаевич írta:City kispadján ma Bravo, Otamendi, Sterling, Walker, Sané, Mahrez és Foden ücsörög, azért ezzel nehéz versenyezni.
Jó,hát nálunk meg CHO még a keretbe sem fér be :D

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6951
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Premier League

#4209 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Николаевич írta:City kispadján ma Bravo, Otamendi, Sterling, Walker, Sané, Mahrez és Foden ücsörög, azért ezzel nehéz versenyezni.
Nem igazán fogják megérezni De Bruyne 3 hónapos pihenőjét.

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: Premier League

#4210 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

City kispadján ma Bravo, Otamendi, Sterling, Walker, Sané, Mahrez és Foden ücsörög, azért ezzel nehéz versenyezni.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6282
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Premier League

#4211 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Na kicsit bővebben kifejtem én is a gondolataim. :)
kecske01 írta:Jorginho meg Kante miért nem cserél helyet? :D oké, hogy Kante gyorsabb meg több tüdője van, de ő vkp.
Bár nekem nagyon tetszett, ahogy Jorginho karmesterkedik hátul csak ne Kantet oltsuk már ki.
A Napoli-ban is középen játszott Jorginho, a labdaszerző emberük, Allan pedig pontosan abban a pozícióban és szerepkörben, mint Kanté nálunk, tehát, ha ebből az aspektusból nézzük, nem meglepő a dolog. Nekem sem tetszik egyébként, nyilván idővel beleszokik ebbe a szerepkörbe is, ha itt kell játszania, de annyi szerelése szerintem itt sosem lesz a pozíciójából fakadóan, mint eddig.
Remélhetőleg Sarri is elemzi majd a védekezésben (nem) látottakat és rádöbben, hogy elkél egy Kanté a védelem közvetlen közelébe, sokkal inkább, mint az ellenfél 16-osán belülre.

Kepa szerintem az első gólt nagy bravúrral és egy kis szerencsével védhette volna, de nem hibáztatnám én sem, szerintem ő is örül annak, hogy az első félidő után kettővel megúszta ezt a mait. Az első benyomásokkal is várnék még vele kapcsolatban, lábbal valóban ügyesnek tűnk, de védeni gyakorlatilag még nem igen láttuk. A gyalázatosan gyenge Huddersfield ellen nem volt mit, ma pedig a védelmünk asszisztált ahhoz, hogy ne rajta múljanak az ellenfél próbálkozásai. A Newcastle-höz jó ideje csak sz*pni járunk idegenbe, mindig felszívják magukat ellenünk (legutóbbi 5 PL meccsen 4 vereség és egy x a mérlegünk az otthonukban), szóval ha tippelnem kéne, jövő héten majd megcsillogtathatja a baszk a képességeit.

Azpi-n a gólpassza ellenére azért érződik, hogy a 3 védős rendszerben jobban tudta magát hasznosítani, az volt számára a tökéletes poszt, Mourinho bunkerfocijában illene még a 4 védősbe is, de Sarri taktikájához lassú kicsit. Zappacosta a behatárolt képességei ellenére jobban tudná a támadásokat segíteni, a felkészülési meccseken is jól nyomta az olasz. Félreértés ne essék, eszemben sincs kicserélni őket, két támadó szellemű, gyatrán védekező szélső bekket egyébként se bírna el valószínűleg a rendszer (egyet is nehezen, ahogy látjuk), meg Azpi tudása és karizmája nagyon kell nekünk, csupán egy észrevétel volt részemről. Szerintem Zappa nagyobb hasznunkra lesz azokon a meccseken mikor szerepet kap gyengébb csapatok ellen, mint tavaly tette azt Conte kezei alatt.

Luiz-t minden interjújában méltatja Sarri, vezéregyéniségként tekint rá, nehezen tudom elképzelni, hogy kitegye a kezdőből, pláne ameddig jönnek az eredmények. Ahogy írtátok ti is, nem az ő területe ez a négy védős felállás. Emlékszem, anno Conte kezdeti 4-2-4-es szisztémájában is gyenge láncszem volt, nem véletlenül váltottunk utána gyorsan a három védősre. Nyeltük a gólokat, Luiz akkoriban sem szuperált, ha jól rémlik Cahill párjaként. Szerintem Rüdi hamarabb fog kikerülni, ha egyáltalán ki fog bárki is. Christensen-t megnézném.

Alonso a Fiorentina-ban is wingback volt, nálunk is ezt játszotta két évig, kell neki idő, mire visszarázódik. Védekezésben vannak hiányosságai, ez tény, de ha kicsit visszább lép az ellenfél tizenhatosától, stabilabb lesz hátul. Meg kell találnia az aranyközéputat a feladata végrehajtása (védekezés ellátása, támadások segítése) és az ambíciói (előkészítés, gólszerzés) között. Valahogy úgy, ahogy Ghoulam tette a Napolinál, mielőtt súlyosan meg nem sérült tavaly.

Barkley jól nyomta, leírtuk már párszor, de tényleg a stílusához van igazítva ez a rendszer. Kíváncsi lettem volna rá úgy, hogy mit tud, ha nem ~egyéves kihagyásból kell visszarázódnia. Kovacic lábában viszont szemmel láthatóan megvan az a fajta zsenialitás, ami kellhet nekünk a középpályára és a kombinatív játékhoz, érdekes lesz látni, hogy oszlanak majd el a játékpercek Cesc, Barkley és közte.

Jorginho jobb napjain nagyjából ezt hozhatja, amit a mai meccsen, Pedro továbbra is otthonosan érzi magát és végre Morata is mutatott életjeleket, azért ezt nem mindenki oldotta volna meg így. Hazard a következő meccsen pedig kezdhetne már végre, jó lenne megnézni 90 percre vetítve mit jelent a formája a csapat számára.
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Premier League

#4212 Hozzászólás Szerző: Dante »

Milyen hátulról építkezős gólt lőtt a Fulham :D Hihetetlen a PL, van egy-két olyan meccs, mint a N'castle-Cardiff, de a többi mind minőségi, pártatlanként is nagyon élvezetes.

Avatar
Moldván
Hozzászólások: 1677
Csatlakozott: 2009. július 22., szerda 15:20
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

Re: Premier League

#4213 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Николаевич írta:Kenedy a 96. percben, emberhátrányban, 0-0-náp büntetőt hibázott, ouch.
Nem élete meccse volt, ráadásul volt egy csúnya “törlesztése” nem lennék meglepődve ha eltiltást kapna emiatt.

Richarlison közben meglőtte a 3. gólját is. Nagyon jó a srác.

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: Premier League

#4214 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

Kenedy a 96. percben, emberhátrányban, 0-0-náp büntetőt hibázott, ouch.

Avatar
almos
Tippverseny győztese 2014/15
Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 2530
Csatlakozott: 2009. január 16., péntek 19:32
Kedvenc játékos: Juan Mata
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tartózkodási hely: Szeged, néha Szerbia

Re: Premier League

#4215 Hozzászólás Szerző: almos »

kecske01 írta:Na johet a szezonban a szamomra leginkabb vart meccs. Hazai palyan az Arsenal ellen. 8)

Nektek melyik a kedvencetek?
Bármelyik Arsenal elleni meccs, ahol Drogba még játszott. :mrgreen:
LAMPARD#8

Avatar
mikel12
Hozzászólások: 3926
Csatlakozott: 2010. július 3., szombat 13:21
Kedvenc játékos: Nincs
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Premier League

#4216 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

Николаевич írta:
kecske01 írta:Na johet a szezonban a szamomra leginkabb vart meccs. Hazai palyan az Arsenal ellen. 8)

Nektek melyik a kedvencetek?
Az Arsenal elleni meccseket én is nagyon bírom, általában jól szoktat elsülni, utána meg vicces olvasni az Útwengert. Ma meg kifejezetten szórakoztató lenne ha nyernénk és Emery 0 ponttal állna két forduló után :)
Ehgyomorra azert nen kellemes fogadni a Cityt aztan jonni a Stamford Bridge-re. :D En is remelem nagyon, hogy ma nyerunk, mostanaban nem megy az Arsenal ellen, sokkal tobb meccset nyertek mint mi - na de majd Sarrival.
Ohh Chelsea we love you..

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: Premier League

#4217 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

kecske01 írta:Na johet a szezonban a szamomra leginkabb vart meccs. Hazai palyan az Arsenal ellen. 8)

Nektek melyik a kedvencetek?
Az Arsenal elleni meccseket én is nagyon bírom, általában jól szoktat elsülni, utána meg vicces olvasni az Útwengert. Ma meg kifejezetten szórakoztató lenne ha nyernénk és Emery 0 ponttal állna két forduló után :)

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6951
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Premier League

#4218 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Na johet a szezonban a szamomra leginkabb vart meccs. Hazai palyan az Arsenal ellen. 8)

Nektek melyik a kedvencetek?

Avatar
laczze
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2009. július 23., csütörtök 20:12
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Nova

Re: Premier League

#4219 Hozzászólás Szerző: laczze »

kecske01 írta:Ha mar fizikai allapot. Tegnap csak nekem tunt fel, hogy eronletben messze a huddersfield elott voltunk?
Ez szerintem teljesen normális, ebben nekünk nincs különösebb érdemünk, ez inkább természetes.
Akkor lenne dícsérendő, ha egy City ellen lehetne ezt kijelenteni.
Drogba,Lampard,Terry <3

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6282
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Premier League

#4220 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Bernardo Silva-nak a lelátó helyett úgy néz ki új posztot talált Pep. :D Nem is tolja rosszul egyébként eddig, ellenünk is hasznos volt CM/AM-ként.
6+8+5+4+1+1+2+1

Válasz küldése