Keret, kezdőcsapat
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Re: Keret, kezdőcsapat
Le fogunk támadni szerintem,Barcának vannak gondjai letámadás ellen. Ehhez tökéletes lehet Pedro, de akkor takarodjon be középre,ne Hazard legyen a legelső emberünk,mert megőrülök.
Öröm lesz látni,ha CHO bejön a kontrákra, és szarrá fut mindenkit...
Öröm lesz látni,ha CHO bejön a kontrákra, és szarrá fut mindenkit...
- kazomester
Legalább CHO a padon van megint.
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Willian a hétvégi formájával bejátszotta magát a kezdőbe, de Pedrot gondolom nem akarta kivenni, mert jól ismeri a Bárcát, így került ki a csatár, legalábbis szerintem.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Igazán tökös húzás volt Conte papától, hogy bevállalta a 3-4-3-at, csak nehogy nagyon átjáróház legyen az a Kanté-Cesc kp, mert akkor könnyen öngyilkosság lehet ebből a taktikából. Gondolom Pedro kezdetése mellett a katalány múltja szólt, mást nem nagyon tudok elképzelni.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
Nem lesz csatár, igazak voltak a hírek.
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Most teljesen uj kezdo van fent , Rudi is kezd , viszont csatar nélkül
#OnceABlueAlwaysABlue
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
CHELSEA TEAM NEWS
Courtois; Azpilicueta (c), Christensen, Rudiger; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Hazard, Pedro.
Subs: Caballero, Cahill, Zappacosta, Drinkwater, Hudson-Odoi, Giroud, Morata.
BARCELONA TEAM NEWS
Team to play Chelsea: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Paulinho, Rakitic, Iniesta, Messi, Luis Suarez
Subs: Cillessen, Denis Suarez, Dembele, Digne, Gomes, Vidal, Vermaelen
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Felhaborito ez a döntés Conte részéről... remelem neki lesz igaza, de én Giroudot gondolkozás nélkül kezdettem volna. Kemény meccs lesz
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Öngyilkosság lenne.emsanya írta:Állitolag center nélkül kezdünk, Pedro-Willian-Hazard trioval. Várom a hivatalost igaz-e.
Állitolag center nélkül kezdünk, Pedro-Willian-Hazard trioval. Várom a hivatalost igaz-e.
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Nekem tetszik, kivancsi vagyok Emersonra meg soha nem lattam jatszani. Ampadu is kezdo, remelem Hudson-Odoi is beall majd, Morata ugye adott ezt monda is Conte, hogy valamennyit jatszik majd.Николаевич írta:Chelsea team: Caballero; Rudiger, Cahill (c), Ampadu; Zappacosta, Drinkwater, Fabregas, Emerson; Willian, Giroud, Pedro.
Subs: Eduardo, Chalobah, Sterling, Scott, Moses, Hudson-Odoi, Morata.
#CHEHUL
Cahill kezdetese miatt fennall a veszely azert
- Николаевич
Chelsea team: Caballero; Rudiger, Cahill (c), Ampadu; Zappacosta, Drinkwater, Fabregas, Emerson; Willian, Giroud, Pedro.
#CHEHUL
#CHEHUL
- kazomester
Emerson-nak még 1-2 hónap mire adaptálódik a játékunkba
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Egyébként racionálisan nézve valóban érthető, de ha a dolgok mögé nézünk, akkor kicsit azért kifogásolható. Én is azt vártam egyébként, hogy ő jön harmadiknak, de Willian-t mindig beállítja Conte, eredménytől függetlenül, szóval nem lepett meg, hogy nem így lett.béla írta:Igazából érthető, Emerson nagyon régóta nincs játékban. Viszont 3-0-nál be lehetett volna hozni 10 percre Willian helyett.mikel12 írta:Willian > Pedro. Emersont minek megint vettuk, ha Zappa lesz a baloson?
Tehát decemberben már játszott 90 percet az Olasz Kupában, szóval vélhetően bírná a terhelést, nem arról van szó, hogy nincs meg az erőnléte. Persze, meccshiányos, tehát azt nem állítom, hogy teljes mérkőzést végigbír és a teljesítménye is kielégítő, de szerintem - ahogy írtam meccs előtt is - egy hatvan percet le tudott volna játszani, pláne hogy Marcos nem volt. Nem is lenne ezzel baj, hogy most sem mutatkozott be, Hull ellen megteszi pénteken majd (gondolom kezdőként), de látva a sorsolásunkat, annak köszönhetően, hogy nincs játékban, szerintem a Barca meccs vissszavágóig nem igazán fogjuk látni. Legfeljebb a Palace ellen, ha jó eredményt érünk el itthon a katalánok ellen és marad esély a továbbjutásra. Az valahogy nincs előttem, hogy az MU meg a City ellen bedobja Conte, mikor egy meccs van a lábában.
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ha van elol egy ember akire fel lehet passzolni meg ivelni, ha Hazard nem hattal van a kapunak es van terulete jatszani, ha van a kozeppalyan egy ember akire ha rapasszoljak nem eladja, hanem elosztogatja es szervez, es ha NINCS Cahill. Tuti recept!koni0725 írta:Irigylem az optimizmusodat!edeskeves írta:
Kizartnak tartom, hogy ne nyerjunk ezzel a kezdovel.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Igazából érthető, Emerson nagyon régóta nincs játékban. Viszont 3-0-nál be lehetett volna hozni 10 percre Willian helyett.mikel12 írta:Willian > Pedro. Emersont minek megint vettuk, ha Zappa lesz a baloson?
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
neki befellegzett a Chelsea-ben, mert ha Conte marad akkor Luiz nyáron tuti lelép, de szerintem más edző sem fog rá nagyon számítani, mert tény, hogy néha világklasszis teljesítményt nyújt, de néha olyan mint valami hülye gyerek aki most először játszik utolsó embert.Pityee írta:Biztos megint "sérült", idén egyre többször előfordul az ilyen egy-két napig tartó sérülése...kazomester írta:Felejtsd el, őt már elveszítettük.Pityee írta:Luiz fekete lista újra?
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Irigylem az optimizmusodat!edeskeves írta:
Kizartnak tartom, hogy ne nyerjunk ezzel a kezdovel.
211! NEW RECORD!
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Biztos megint "sérült", idén egyre többször előfordul az ilyen egy-két napig tartó sérülése...kazomester írta:Felejtsd el, őt már elveszítettük.Pityee írta:Luiz fekete lista újra?
2012.05.19