Bajnokok Ligája
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Tök fölösleges vitába bocsátkoztam saját magammal, egyértelmű, hogy a DVSC a 2. körben indul.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2007.html
És ezen a listán látszik, hogy milyen mákunk van. Ha nem a Milan nyeri a Bl-t, akkor Intertotó: 2. kör helyett 1., BL: 2. kör helyett 1...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... s2007.html
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2007.html
És ezen a listán látszik, hogy milyen mákunk van. Ha nem a Milan nyeri a Bl-t, akkor Intertotó: 2. kör helyett 1., BL: 2. kör helyett 1...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... s2007.html
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Ez akkor is igaz, ha a DVSC az 1. körben indul? Szóval, ha továbbjutnak, akkor a másodikban is kiemeltek lesznek?AryanH írta:A Debrecen második körben lesz kiemelt, ez azt jelenti, hogy az első körből feljutó csapatok közül kap valakit v. kisebb országok bajnokai, NK Ljubljana (szlovén), Elfsborg (svéd), Ventspils (lett), Austria Salzburg (osztrák), Apoel Nicosia (ciprusi), Deny City (ír), FH Hafnarfjardar (izlandi), Tampere United (finn) FBK Kaunas (litván), Sheriff Tiraspol (moldáv), a grúz, a bosnyák, a lengyel, a szlovák bajnok.
Ennek a körnek a végén jönne a nehéz ahová az élcsapatok. Úgy tudom, hogy itt kiemeltett kapunk szóval, azok akik a harmadik körben lépnek be és a közvetlen indulás utáni helyett szerezték meg, tehát angol, francia, német, spanyol és olasz harmadik helyezet és stb.
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
- ToreAndre
Elvileg a két legjobb izlandi csapat... Figyelemmel kisérem a bajnokság történéseit, a Valur második a tabellán, szerinted ki mögött?:)undertow írta:csak a valur!ToreAndre írta:Remélem a Hafnarfjördurt kapják... Kedvenc izlandi csapatom, kimennék a meccsre, az biztos. De az Elfsborg ellenire is szerintem...
Only one Di Matteo!
- AryanH
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele
A Debrecen második körben lesz kiemelt, ez azt jelenti, hogy az első körből feljutó csapatok közül kap valakit v. kisebb országok bajnokai, NK Ljubljana (szlovén), Elfsborg (svéd), Ventspils (lett), Austria Salzburg (osztrák), Apoel Nicosia (ciprusi), Deny City (ír), FH Hafnarfjardar (izlandi), Tampere United (finn) FBK Kaunas (litván), Sheriff Tiraspol (moldáv), a grúz, a bosnyák, a lengyel, a szlovák bajnok.Indexer írta:A Debrecen első körös, úgy olvastam.CFCBoy írta:A Debrecen nnics ott??? vagy a selejtezősök nincsenek itt???
Ennek a körnek a végén jönne a nehéz ahová az élcsapatok. Úgy tudom, hogy itt kiemeltett kapunk szóval, azok akik a harmadik körben lépnek be és a közvetlen indulás utáni helyett szerezték meg, tehát angol, francia, német, spanyol és olasz harmadik helyezet és stb.
Ceterum censeo Anelka et Malouda mobile est.
-
akkor lett meváltoztattva....findex írta:nemis tudtam hogy a győztes(Milan)autómatikus résztvevő!2 éve nem ezen volt a vita h a pool indulhat-e?ZenZo írta:A csapatok, akik a 2007/08-as bajnokok ligája csoportkörébe kerültek:
Milan
Inter Milan
Roma
Man Utd
Chelsea
Lyon
Marseille
Stuttgart
Schalke '04
Porto
Sporting Lisbon
PSV Eindhoven
Olympiacos
CSKA Moscow
A harmadik körben belépők:
Lazio
Liverpool
Arsenal
Werder Bremen
Benfica
AEK Athens
Spartak Moscow
Dinamo Bucharest
Celtic
Anderlecht
Fenerbahçe
Második körösek:
Steaua Buchaest
Rangers
Genk
Besiktas
Levski Sofia
Beitar Jerusalem
Rosenborg
Salzburg
Crvena Zvezda
A döntőnek Moszkva ad otthont.
nemis tudtam hogy a győztes(Milan)autómatikus résztvevő!2 éve nem ezen volt a vita h a pool indulhat-e?ZenZo írta:A csapatok, akik a 2007/08-as bajnokok ligája csoportkörébe kerültek:
Milan
Inter Milan
Roma
Man Utd
Chelsea
Lyon
Marseille
Stuttgart
Schalke '04
Porto
Sporting Lisbon
PSV Eindhoven
Olympiacos
CSKA Moscow
Lazio
Liverpool
Arsenal
Werder Bremen
Benfica
AEK Athens
Spartak Moscow
Dinamo Bucharest
Celtic
Anderlecht
Fenerbahçe
Második körösek:
Steaua Buchaest
Rangers
Genk
Besiktas
Levski Sofia
Beitar Jerusalem
Rosenborg
Salzburg
Crvena Zvezda
Carefree, wherever we may be
- ZenZo
A csapatok, akik a 2007/08-as bajnokok ligája csoportkörébe kerültek:
Milan
Inter Milan
Roma
Man Utd
Chelsea
Lyon
Marseille
Stuttgart
Schalke '04
Porto
Sporting Lisbon
PSV Eindhoven
Olympiacos
CSKA Moscow
Lazio
Liverpool
Arsenal
Werder Bremen
Benfica
AEK Athens
Spartak Moscow
Dinamo Bucharest
Celtic
Anderlecht
Fenerbahçe
Második körösek:
Steaua Buchaest
Rangers
Genk
Besiktas
Levski Sofia
Beitar Jerusalem
Rosenborg
Salzburg
Crvena Zvezda
Milan
Inter Milan
Roma
Man Utd
Chelsea
Lyon
Marseille
Stuttgart
Schalke '04
Porto
Sporting Lisbon
PSV Eindhoven
Olympiacos
CSKA Moscow
Lazio
Liverpool
Arsenal
Werder Bremen
Benfica
AEK Athens
Spartak Moscow
Dinamo Bucharest
Celtic
Anderlecht
Fenerbahçe
Második körösek:
Steaua Buchaest
Rangers
Genk
Besiktas
Levski Sofia
Beitar Jerusalem
Rosenborg
Salzburg
Crvena Zvezda
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Fradi huligánokkal ne törödj. Rohadt fasiszta banda. Ahogy szinte a legtöbb huligán-csoport. Nem az összes, de a többség.
A bajnokságról annyit, hogy undertow közel jár az igazság, az érdemli meg, aki több pontot szerez. Aki többet nyer. Ebben a rendszerben ez az igazság. Ha a lőtt gólokért is pontot osztanának (amit én támogatok! ) akkor egyértelműbb lett volna a bajnokság. De ezt a "pontot lőtt gólért" szisztémát hagyjuk, mert ebből is csak vita lesz.
A bajnokságról annyit, hogy undertow közel jár az igazság, az érdemli meg, aki több pontot szerez. Aki többet nyer. Ebben a rendszerben ez az igazság. Ha a lőtt gólokért is pontot osztanának (amit én támogatok! ) akkor egyértelműbb lett volna a bajnokság. De ezt a "pontot lőtt gólért" szisztémát hagyjuk, mert ebből is csak vita lesz.
- undertow
- Site Admin
nevetseges. ha valaki tobb pontot szerzett volna naluk(pl mi az xek helyett a vegen nyerunk), akkor ok erdemeltek volna. a pontokat a gyozelemert osztjak, a bajnoksagot meg a pontokra. a jatek kepenek es a golok szamanak az egvilagon semmi koze ehhez.ToreAndre írta:Azt meg már elmondtam, miért akartam, hogy a ManU legyen a bajnok! Igazságtalan lett volna, ha nem.
onnantol erdemeltek meg, hogy matematikailga behozhatatlan elonyre tettek szert. de te mar honapok ota nekik drukkolsz...
tudod mi az igazsagtalan? a west ham bentmaradasa. na az igazsagtalan. megszegtek a szabalyokat, de basztak megbuntetni oket.