Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Aktuális meccsek

#19961 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Gallion írta:Fekir-t a nyáron akár Hazard pótlására, akár Hazard mellé de mindenképp elhoznám én is. A City megvan elől, United most vette Sanchezt, Arsenal Auba+Özil most hosszabbított, Liverpoolnak ott van Salah, Firmino, Mané. Ergo nagyon leszűkítve, a PL-ből Hazard távozása esetén főleg, de egyébként is talán mi lehetnénk a legvonzóbb számára, ismétlem a PL-ből. 24 a srác, baromi jó felépítésű, a PSG-t leszámítva legjobb játékos a Ligue1-ban és hasonló a játéka Hazardhoz, szerintem nagyon feküdne neki a PL. Ha nyáron megtartanánk Hazardot, és eltudnánk hozni Fekirt... Szép álmok :D
Nagyon sok jo támado van ligue 1-ben, fiatalok. Mások is felsoroltak neveket, Thauvin, Malcom stb. De nálunk továbbra is változatlan a helyzet, amíg nem távozik valaki, nem is érkezik, ezt többször elmondták. Szoval ha Hazard, Willian, Pedro hármasbol nem távozik valaki, addig ezek a srácok sem érkeznek.

Gallion
Hozzászólások: 541
Csatlakozott: 2012. március 15., csütörtök 15:14
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

Re: Aktuális meccsek

#19962 Hozzászólás Szerző: Gallion »

Fekir-t a nyáron akár Hazard pótlására, akár Hazard mellé de mindenképp elhoznám én is. A City megvan elől, United most vette Sanchezt, Arsenal Auba+Özil most hosszabbított, Liverpoolnak ott van Salah, Firmino, Mané. Ergo nagyon leszűkítve, a PL-ből Hazard távozása esetén főleg, de egyébként is talán mi lehetnénk a legvonzóbb számára, ismétlem a PL-ből. 24 a srác, baromi jó felépítésű, a PSG-t leszámítva legjobb játékos a Ligue1-ban és hasonló a játéka Hazardhoz, szerintem nagyon feküdne neki a PL. Ha nyáron megtartanánk Hazardot, és eltudnánk hozni Fekirt... Szép álmok :D

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 847
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#19963 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Bubi írta:
flatley09 írta:
Bubi írta:
Kiváncsi lennék miképp "szopkodtam" halálra a csapatot (nem veszem támadásnak a kifejezést, gondolom ez számodra pont annyira hétköznapi mint kikapni hazai pályán egy Bormusztól). Nyilván a jobb meccsek után bizakodok, a rosszabb meccsek után kevésbé, egy hazai 0-3 után mégkevésbé, de ez nem hasonlítható össze semmivel ebben az idényben. Ez a teljesítmény volt a gödör feneke, persze helyezés tekintetében van még lejjebb.

Te nem értesz engem. Idén az összes riválisunk bika és télen csak erősödtek. Így nen lesz meg a top 4, érted? Az hogy Mount, Abraham, Musonda vagy RLC jövőre, de inkább 2-3 év múlva meghatározó tagja lehet a keretnek az tökre jó, de ez rajtunk idén nem segít.

Meg amúhy mit gondolsz, jövőre felállunk 6 fiatallal a kezdőbe mert akkorát durrantanak kölcsönben hogy nem lesz szükség erősítésre és esetleg kidobott pénz lenne igazolni egy Fekirt vagy Malcomot? :D
Látom, valóban nem vetted zokon:) Pedig nem hinném, hogy a te szavajárásod alkalmanként sokban eltérne ettől.
Én értem amit mondasz és nem is állítom, hogy minden rendben van.
Arra, hogy minden riválisunk tudott igazolni, erősödni csak mi nem a válaszom az, hogy milyen játékosokkal...Sanchez: 500 K fizu, fél év volt hátra a szerződéséből. Auba...2 éve sír, hogy el akar jönni Dortmund-ból.
A felsorolt Fekír, Malcom, ha jól tudom még mindig a régi csapataik tagjai. Nem emlékszem, hogy bárki is igazolt volna olyan játéksot most télen, akinek nem lógott már ki félig a lába.
Szerintem is elférne itt ez a kettő akár együtt. Viszont egy játékos leigazolása sok tényezős képlet eredménye. Akar-e a játékos mozogni, melyik csapatba, bajnokságba, városba költözne leginkább? Mennyi fizetést szeretne. Miről hajlandó lemondani az első kettő kombinációjának tükrében. Sorolhatnám még.
Az, hogy nem igazolunk le egy játékost, vagy egyet sem azok közül akikről mi úgy gondoljuk, hogy na ő kell nekünk, nem azt jelenti, hogy nem próbálkozunk. Egyszerűen csak valami nem klappol a képletben.

De tényleg Bubi. Én látom, hogy mi nem okés, látom, hogy szenved a csapat, hogy elment a szezon, hogy a 3ik hely sem lesz egyszerű...és a többiek is látják.
Egyszerűen mi azt mondjuk, hogy nem kell rögtön kántálni, hogy kész középcsapat vagyunk..megindultunk a leejtőn. Mostantól a 7-8helértküzdünk minden évben.
Volt ennél szarabb szezonunk is, többször. Az egyikben BL-t nyertünk...a másik után bajnokok lettünk.

Vannak csapatok akik ész nélkül költenek, csak az eredményt nézik (sokszor mégsem jön) ...és vannak csapatok akik az eredményeket a befektetett összeg tükrében mérik. Ebben pedig szerintem, ha az utolsó 12-13 évet nézzük, köröket verünk a City-re, PSG-re...(Tudom, h ők 12 éve nem voltak sehol)
Értem az igazad, ne haragudj, nem akartalak megbántani, ingerült voltam tegnap. Egyébként nem szokásom személyeskedni.

Én azt gondolom nem is kellenek 100 milliós igazolások. A fent említett két név bőven ez alatt lenne pl, de nagyon sokat tudnék még írni aki előtt fényes jövő állhat - ha már előszeretettel igazolunk abból a rétegből akik még nem kifejezetten sztárjátékosok. Ha akarunk bárkit letudunk igazolni, ezt már bebizonyítottuk. Meg kell fizetni a tehetséges játékosokat és a tulajdonló klubjaikat. Hiába mondja azt Marina hogy nem, ettől nem lesz olcsóbb senki, max nem jön ide.

Tehát én se gondolom hogy milliárdokat kéne elszórni, csak az arany középutat várnám a csapattól. Nálam a hazai 0-3 más kategóriába esik mint egy akármilyen kis bukta. Az, hogy ez a mi közönségünk elött következett be, úgy hogy ziccert nem tudtunk kialakítani, az sajnos nagyon nem jó. Kétlem, hogy ez után a következő meccsünkön mint ha mi se történt volna előrukkolnánk egy jó formával. Ez a pont vízválasztó, most kell felkavarni az állóvizet, felállást váltani, edzőt váltani, kezdőcsapatot variálni (ha lenne rá lehetőség), nem tudom mi vezetne sikerre, de ez így nem fokozódhat tovább.
Nem volt gáz, nem vettem zokon :)
Tudom és értem - én is és mások is - hogy mi az amit szeretnél. Viszont szerintem Pl Malcolm, vagy Fekir nem mozdítható 50 alatt. ettől persze egy Drinkwater nem lesz jobb vétel 30-ért...Csak mindennek megvan a háttere. (Pedig a Fekir-t én is gondolkodás nélkül elhoznám, de még Malcolm-ot is, mivel a helyikre nincs nagyon potenciális jelölt sem az ifiből. Max Musonda ha beválik, de ugye egy játékos nem csinál nyarat.)
Annyit kell mindenkinek belátni, hogy azért ott board-ban nem hülye emberek ülnek. Ha csak picit logikusan belegondolunk, csak nem beszélhetünk arról, hogy nekünk, laikusoknak egyből lejön és értünk hozzá, hogy a csapatnak milyen játkosra van szüksége, míg azok akik ezt a szakmát tanulták, dolgoznak benne és fizetést kapnak érte vannak annyira vakok, hogy pont csak a selejtre mennek rá. Már ha selejt lesz belőlük...
Bizos lehetsz benne, hogy nem erről van szó, csupán megvan az a háttere ennek is, amiről mi, átlag userek mit sem sejtünk.

Ricco
Hozzászólások: 278
Csatlakozott: 2009. február 26., csütörtök 22:52
Kedvenc exjátékos: Joe Cole_Drogba_Mata_Lamp

Re: Aktuális meccsek

#19964 Hozzászólás Szerző: Ricco »

laczze írta:Na ez elég gáz volt. Viszont különöseb baj nincs. A Mu se tudott elhúzni, és régóta nem is tud ergo nem jobbak mint mi.
Hát mondjuk nem is a MU-val versenyzünk a 2. helyért, hanem kb a Tottenhamel a 4.-ért.

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Aktuális meccsek

#19965 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Nagyon rosszul jöttek össze a dolgok erre a meccsre. Az hogy nem volt klasszikus csatár a keretben, rohadt sokat számított. Batsu pont elment, Giroud még nem jött, Morata sérült. Persze lehet anélkül is nyerni, de egy ilyen betömörülö és kontrázó ellenfél ellen baromira kell egy cenyó.

Ettől függetlenül hozni kellett volna a meccset, de valahogy Conte ebben a nagy meccs dömpingben elveszett. Nincs ebben rutinja, 3 naponta meccsek. Olaszban nem hogy ligakupa nincs, kb az olasz kupát is leszarja mindenki és még ott a BL. Végre most kétszer játszunk hétfőn egymás után, lesz egy hét rendes felkészülés, össze lehet drótozni mindenkit. Ahogy tavaly is müködött a heti 1 meccsnél.

edeskeves
Hozzászólások: 3113
Csatlakozott: 2008. július 8., kedd 15:22
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Aktuális meccsek

#19966 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

Szerintem ez egy vicc szeria amiben a csapat van most, ez a 0-3 ego eredmeny de, hogy ez tukrozne a valosagot vagy csak egy reszet is, azt ketlem.
Azzal vitatkoznek, hogy nem volt tegnap helyzetunk.
Amik igy kapasbol eszembejutnak: -Hazard tok uresen luftot fejel mikor tokeletesen a fejere varazsolta Marcos.
-A tizi amikor Ake kezezett igy vagy ugy de oriasi helyzet, mert ha nem blokkol szerintem gol, ha nem vak a biro akkor bunteto.
-Fabregas inditasa amit Pedro elkapkodva eltort, ha higgadtabb raviszi 1v1 Begovicra.
-Marcos egy tavolabbi lovese ami epphogy melle ment, maskor az a 2 szabadrugas is ziccer neki, ismerve a rugotechnikajat. De oke ezt ne vegyuk klasszikus ziccernek.
-Cahill fejese az elso felidoben, ami epphogy a lecet surolva fole menf, par centin mult az is.
-Hazard kapaslovese a vegen.

Tehat azert a lehetosegek megvoltak, a Bournemouthnak meg kb minden osszejott. Nehez ezt megemeszteni, ahogy az Arsenal ket kupagolja is jo pelda volt a multkor.
Ilyenkor ido es munka kerdese, hogy mikor fordul a kocka es keruli el a csapatot a balszerencse. Az sem elhanyagolhato, hogy megint csatar nelkul voltunk es kenyszerbol Barkleynak kellett jatszani, serultek, meg/mar nem bevethetok, serulesbol epp most jott vissza vagy epp a meccsen serul le az olyan emberek, akik a kezdoben vagy elso szamu cserek lennenek.
Luiz, Morata, Willian, Giroud, Fabregas, Christensen, Batshuayi, Courtois akikre gondoltam most itt. Alapbol se valami extra a keretunk, ezeket hol birnank el..
Persze van baj, lehetne sok mindenen javitani, de eleg sok osszetevoje van ennek a szereplesnek es az onbizalom is fogytaban par jatekosnal szerintem.

Avatar
laczze
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2009. július 23., csütörtök 20:12
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Nova

Re: Aktuális meccsek

#19967 Hozzászólás Szerző: laczze »

Na ez elég gáz volt. Viszont különöseb baj nincs. A Mu se tudott elhúzni, és régóta nem is tud ergo nem jobbak mint mi.
Drogba,Lampard,Terry <3

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9287
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#19968 Hozzászólás Szerző: Bubi »

flatley09 írta:
Bubi írta:
Kiváncsi lennék miképp "szopkodtam" halálra a csapatot (nem veszem támadásnak a kifejezést, gondolom ez számodra pont annyira hétköznapi mint kikapni hazai pályán egy Bormusztól). Nyilván a jobb meccsek után bizakodok, a rosszabb meccsek után kevésbé, egy hazai 0-3 után mégkevésbé, de ez nem hasonlítható össze semmivel ebben az idényben. Ez a teljesítmény volt a gödör feneke, persze helyezés tekintetében van még lejjebb.

Te nem értesz engem. Idén az összes riválisunk bika és télen csak erősödtek. Így nen lesz meg a top 4, érted? Az hogy Mount, Abraham, Musonda vagy RLC jövőre, de inkább 2-3 év múlva meghatározó tagja lehet a keretnek az tökre jó, de ez rajtunk idén nem segít.

Meg amúhy mit gondolsz, jövőre felállunk 6 fiatallal a kezdőbe mert akkorát durrantanak kölcsönben hogy nem lesz szükség erősítésre és esetleg kidobott pénz lenne igazolni egy Fekirt vagy Malcomot? :D
Látom, valóban nem vetted zokon:) Pedig nem hinném, hogy a te szavajárásod alkalmanként sokban eltérne ettől.
Én értem amit mondasz és nem is állítom, hogy minden rendben van.
Arra, hogy minden riválisunk tudott igazolni, erősödni csak mi nem a válaszom az, hogy milyen játékosokkal...Sanchez: 500 K fizu, fél év volt hátra a szerződéséből. Auba...2 éve sír, hogy el akar jönni Dortmund-ból.
A felsorolt Fekír, Malcom, ha jól tudom még mindig a régi csapataik tagjai. Nem emlékszem, hogy bárki is igazolt volna olyan játéksot most télen, akinek nem lógott már ki félig a lába.
Szerintem is elférne itt ez a kettő akár együtt. Viszont egy játékos leigazolása sok tényezős képlet eredménye. Akar-e a játékos mozogni, melyik csapatba, bajnokságba, városba költözne leginkább? Mennyi fizetést szeretne. Miről hajlandó lemondani az első kettő kombinációjának tükrében. Sorolhatnám még.
Az, hogy nem igazolunk le egy játékost, vagy egyet sem azok közül akikről mi úgy gondoljuk, hogy na ő kell nekünk, nem azt jelenti, hogy nem próbálkozunk. Egyszerűen csak valami nem klappol a képletben.

De tényleg Bubi. Én látom, hogy mi nem okés, látom, hogy szenved a csapat, hogy elment a szezon, hogy a 3ik hely sem lesz egyszerű...és a többiek is látják.
Egyszerűen mi azt mondjuk, hogy nem kell rögtön kántálni, hogy kész középcsapat vagyunk..megindultunk a leejtőn. Mostantól a 7-8helértküzdünk minden évben.
Volt ennél szarabb szezonunk is, többször. Az egyikben BL-t nyertünk...a másik után bajnokok lettünk.

Vannak csapatok akik ész nélkül költenek, csak az eredményt nézik (sokszor mégsem jön) ...és vannak csapatok akik az eredményeket a befektetett összeg tükrében mérik. Ebben pedig szerintem, ha az utolsó 12-13 évet nézzük, köröket verünk a City-re, PSG-re...(Tudom, h ők 12 éve nem voltak sehol)
Értem az igazad, ne haragudj, nem akartalak megbántani, ingerült voltam tegnap. Egyébként nem szokásom személyeskedni.

Én azt gondolom nem is kellenek 100 milliós igazolások. A fent említett két név bőven ez alatt lenne pl, de nagyon sokat tudnék még írni aki előtt fényes jövő állhat - ha már előszeretettel igazolunk abból a rétegből akik még nem kifejezetten sztárjátékosok. Ha akarunk bárkit letudunk igazolni, ezt már bebizonyítottuk. Meg kell fizetni a tehetséges játékosokat és a tulajdonló klubjaikat. Hiába mondja azt Marina hogy nem, ettől nem lesz olcsóbb senki, max nem jön ide.

Tehát én se gondolom hogy milliárdokat kéne elszórni, csak az arany középutat várnám a csapattól. Nálam a hazai 0-3 más kategóriába esik mint egy akármilyen kis bukta. Az, hogy ez a mi közönségünk elött következett be, úgy hogy ziccert nem tudtunk kialakítani, az sajnos nagyon nem jó. Kétlem, hogy ez után a következő meccsünkön mint ha mi se történt volna előrukkolnánk egy jó formával. Ez a pont vízválasztó, most kell felkavarni az állóvizet, felállást váltani, edzőt váltani, kezdőcsapatot variálni (ha lenne rá lehetőség), nem tudom mi vezetne sikerre, de ez így nem fokozódhat tovább.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Aktuális meccsek

#19969 Hozzászólás Szerző: Dante »

CHO és Musonda itteni játéka azért nehezen összehasonlítható. Charly azért elég jól nyomta Spanyolországban, szezon elején még reménykedhetett is hogy idén több szerepet kap, de végül csalódnia kellett. Szerintem nem játszott szarul, vagy láthatatlanul abban a pár percben amit kapott, volt gólja is, gólpassza is.
Ezzel szemben CHO jött, simán átcsúszott Conte mercéjén és veszítenivaló, görcsösség nélkül játszhatott. Nem kell arra gondolnia 17 évesen hogy ez AZ esélye.
Egyébként jó lenne ha CHO bejátszaná magát, elkezdenék beépíteni a hozzá hasonló fiatalokat és nem kéne Malcom és társai miatt sírnunk, ráadásul ők biztos hajtanának minden meccsen. (#Terryvagyokfejjelblokkolomalovest)

Avatar
kazomester
Hozzászólások: 4599
Csatlakozott: 2007. augusztus 24., péntek 18:31

Re: Aktuális meccsek

#19970 Hozzászólás Szerző: kazomester »

béla írta:Azért mert mostanában kék körökben általában ő van nagy tehetségnek tartva (ami egyébként igaz is), és sokan tőle várják az áttörést. Ehhez képest amikor pályára került, általában gyengusz volt. Ezzel szemben Cal ma eléggé élt, még úgy is,hogy az első 15 percében a pályán látványosan nem passzoltak neki.
Persze, hiszen ő volt legközelebb a pályára lépéshez, az ő szereplése volt egyedül kézzelfogható (ki gondolta volna, hogy úgy alakulnak a dolgok, hogy CHO padra/pályára kerülhet?). De igaz, nagyobb impact volt. Az engem is bosszantott, eleinte nagyon kivették a játékból... :evil:

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 847
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#19971 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Bubi írta:
Kiváncsi lennék miképp "szopkodtam" halálra a csapatot (nem veszem támadásnak a kifejezést, gondolom ez számodra pont annyira hétköznapi mint kikapni hazai pályán egy Bormusztól). Nyilván a jobb meccsek után bizakodok, a rosszabb meccsek után kevésbé, egy hazai 0-3 után mégkevésbé, de ez nem hasonlítható össze semmivel ebben az idényben. Ez a teljesítmény volt a gödör feneke, persze helyezés tekintetében van még lejjebb.

Te nem értesz engem. Idén az összes riválisunk bika és télen csak erősödtek. Így nen lesz meg a top 4, érted? Az hogy Mount, Abraham, Musonda vagy RLC jövőre, de inkább 2-3 év múlva meghatározó tagja lehet a keretnek az tökre jó, de ez rajtunk idén nem segít.

Meg amúhy mit gondolsz, jövőre felállunk 6 fiatallal a kezdőbe mert akkorát durrantanak kölcsönben hogy nem lesz szükség erősítésre és esetleg kidobott pénz lenne igazolni egy Fekirt vagy Malcomot? :D
Látom, valóban nem vetted zokon:) Pedig nem hinném, hogy a te szavajárásod alkalmanként sokban eltérne ettől.
Én értem amit mondasz és nem is állítom, hogy minden rendben van.
Arra, hogy minden riválisunk tudott igazolni, erősödni csak mi nem a válaszom az, hogy milyen játékosokkal...Sanchez: 500 K fizu, fél év volt hátra a szerződéséből. Auba...2 éve sír, hogy el akar jönni Dortmund-ból.
A felsorolt Fekír, Malcom, ha jól tudom még mindig a régi csapataik tagjai. Nem emlékszem, hogy bárki is igazolt volna olyan játéksot most télen, akinek nem lógott már ki félig a lába.
Szerintem is elférne itt ez a kettő akár együtt. Viszont egy játékos leigazolása sok tényezős képlet eredménye. Akar-e a játékos mozogni, melyik csapatba, bajnokságba, városba költözne leginkább? Mennyi fizetést szeretne. Miről hajlandó lemondani az első kettő kombinációjának tükrében. Sorolhatnám még.
Az, hogy nem igazolunk le egy játékost, vagy egyet sem azok közül akikről mi úgy gondoljuk, hogy na ő kell nekünk, nem azt jelenti, hogy nem próbálkozunk. Egyszerűen csak valami nem klappol a képletben.

De tényleg Bubi. Én látom, hogy mi nem okés, látom, hogy szenved a csapat, hogy elment a szezon, hogy a 3ik hely sem lesz egyszerű...és a többiek is látják.
Egyszerűen mi azt mondjuk, hogy nem kell rögtön kántálni, hogy kész középcsapat vagyunk..megindultunk a leejtőn. Mostantól a 7-8helértküzdünk minden évben.
Volt ennél szarabb szezonunk is, többször. Az egyikben BL-t nyertünk...a másik után bajnokok lettünk.

Vannak csapatok akik ész nélkül költenek, csak az eredményt nézik (sokszor mégsem jön) ...és vannak csapatok akik az eredményeket a befektetett összeg tükrében mérik. Ebben pedig szerintem, ha az utolsó 12-13 évet nézzük, köröket verünk a City-re, PSG-re...(Tudom, h ők 12 éve nem voltak sehol)

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 6709
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Aktuális meccsek

#19972 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Számomra ez az egyik legfájóbb pont ebben az egészben. Az igazi heves vérmérsékletü Conte elvesztése. Tavaly megszoktuk töle azt a kisgyerekes hatalmas átéléssel történö örömöt, 150%on pörgött teljes odaadással az oldal vonal mellett eredménytöl függetlenül. Góloknál a közönségbe ugrált vagy épp a többi stábtag nyakába. Idén pedig az látszik rajta, mint aki már csak kötelességböl van itt. Ha nyerünk, gólt lövünk, biccent egyet és oké. A legtöbb meccsen csak áll savanyú pofával, egy szó nélkül és néz ki a fejéböl. Pontosan olyan mint aki beleunt az egészbe és megkeseredett, várja a szezon végét és viszlát. Ezt a Luiz ügyet sem tudom hova tenni, lehet talán a vele kialakult vita miatt kezdi elveszteni az öltözöt, mert azért azt gondolom mindenki sejtette, hogy a brazil bohócunknak nem kis szava lehet az öltözöben, nem tudom de ez is közrejátszhat részben. Jaj és az öltönyös korszakból is lett egy sima Nike kabátos, ami lehet nem jelent semmit de szembetünö. De valahogy túl sok az ilyen apró változás Conteval kapcsolatban, valami nagyon elromlott. Sajnos a legjobb esetben sem lehet azt mondani, hogy az látszana rajta, hogy változtatni szeretne a jelenlegi helyzeten, inkább az hogy omg legyen már nyár, egyétek meg amit főztetek, ha már nem hoztatok normális erösitést és ilyenek voltatok velem. Láthatóan hiányzik a tavalyi Conte az egész klubnak és ez tagadhatatlanul kihat a csapat teljesitményére is mostmár. De szerintem már nem látjuk viszont azt a tavalyi mentalitású Antoniot...
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6460
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Aktuális meccsek

#19973 Hozzászólás Szerző: Dante »

Szerintem Conte idei hozzaallasa borzasztoan toxic, en sem lepodnek meg ha tavasszal mar egy ideiglenes birka engedelmeskedne a boardnak.
Nem ertem mi a francert kell ennyire latvanyosan kinlodni, nem tudom elkepzelni hogy nem voltak egyeztetve a feltetelek, korulmenyek amikor alairt ide.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6260
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Aktuális meccsek

#19974 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Amazing24 írta:
Szabi írta:Nyilván óriási csalódás, de ez benne van, néha előfordul egy-egy méretes zakó, középszar csapatoktól. Nincs mentség, szégyen, kár tovább ragozni, de fölösleges ez a temetői hangulat szerintem is. Talán vannak még rajtam kívül olyanok, akik emlékeznek egy 2010-es Chelsea - Sunderland 0-3-ra szintén itt a Bridge-n, bajnoki címvédőként. Na akkor a bajnokság végén másodikak lettünk, három fordulóval a vége előtt még a bajnoki címre is volt esélyünk, csak három ponttal ment az MU. Kikaptunk egy hasonló kaliberű csapattól idény közben, mint most a Bournemouth, mégse lettünk tizedikek.

Csak érdekességképpen előkerestem az akkori kezdőket, így álltunk fel: Cech - Bosingwa, Iva, Ferreira, Cole - Malouda, Ramires, Mikel, Zhirkov - Drogba, Anelka (pad: Turnbull, PvA, Bruma, McEachran, J. Sala, Kakuta, Kalou)

A gólokat Onuoha, Gyan és Welbeck szerezték. :D
A zako barmikor benne van, nem is ezzel van a baj. A baj azzal van, hogy peldaul ranezel Contera, tisztan latszik rajta, hogy sz*rik az egeszbe es sajnos ez a csapat 80%ra igaz. Az embernek olyan erzese tamad, hogy par jatekosunk es edzonk ugy tekint a kovetkezo honapokra ami a szezonbol van, hogy "valahogy kibirom, nyaron ugy is lelepek".
Egyetértek ezzel persze, Conte már hétvégén se erőltette meg magát, mikor gólt lőttünk. Sajtótájékoztatókon, meccs végi interjúkban is csak mondja kifejezéstelen arccal a semmit. Nem lelkesedik már annyira, ez tisztán kivehető. Kiöltözni se szokott már mindig, tavaly még a legutolsó ótvar meccsre is elegánsba vágta magát.
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9287
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#19975 Hozzászólás Szerző: Bubi »

flatley09 írta:
Bubi írta:
Pedig még lehet olyan, mint a 2 évvel ezelötti. Én azt gondolom, hogy akik most nem úgy érzik, hogy a föld alá ástuk magunkat, nem gyászol vagy nem őrjöng az rohadtúl nem érzi a helyzet súlyosságát.

Előfordul? Nekik minden összejött? Oké, 2 szezonba egyszer előfordulhat hogy egy ilyen szintű klubot hazaipályán egy hasonló kaliber a földbe döngöl, mert nekik minden összejött, de nekünk nem ez az első botlásunk idén, és nem a cityvel vagy a manuval játszottunk. Anno mourinhoval rekordokat döntögettünk hazai pályán, most meg lesimáz hárommal egy bormusz úgy, hogy komoly helyzetig nem jutunk, nem hogy partyban legyünk... Minek kellett volna nekünk összejönni amikor nem volt ziccerünk? Ha 30at lőttünk volna kapura akkor azért fogom a fejem mert "ilyen nincs, hogy ennyi helyzet után mi égünk 0-3ra".

Minden riválisunk tudott erősíteni mert szükségét érezték, JANUÁRBAN. Miért csinálunk úgy mintha januárban nem lehetne igazolni érdemben?

Idegenben is fájó lenne ez a kudarc, nade a bridgen... Gyerekek, ne csináljatok úgy mintha ez rendben volna.
Szerintem, csak nem érted amit leírtam. Nem mondom, hogy minden rendben van és, hogy ez a csapat világverő, vagy azt, hogy nekem tetszik a játékunk és nincs helye fejlődésnek, erősítésnek.
Csupán annyit mondok, hogy nem kell minden rosszabb szezon - nem bajnok, kupa győztes szezon - után lecserélni a fél csapatot, 1 milliárdért igazolni, mert csak az a megoldás.

Minden rivális tudott igazolni. Nekik nincs olyan loan army-juk, mint nekünk ami esetleg indokolná, hogy esetleg várjanak egy szezont, kiderüljön lesz-e beőlük valami. Most nem azokra a töltelékekre gondolok akik 5 éve folyamatosan kölcsönben vannak.
Hogy mondjak egy példát, szerintem - hangsúlyozom szerintem - logikusabb lépés igazolni 30 milláért egy Rüdigert és jövöre eladni mondjuk 20 ért, bukni rajta 10-et, ha beválik Zouma, mint most leigazolni 75-ér Van Dijk-ok. Segítek, ez 65 millával olcsóbb megoldás.
Ugyanúgy okosabb dolog igazolni 15-ért egy Barkley-t aki esetleg még be is válhat és lehet belőle akármi esetleg eladni haszonnal, ha RLC esetleg berobban, mint venni 50-70 milláért egy 29 éves Niangolan-t.

A helyzet súlyosságáról, meg, hogy az ki, hogy éli meg csak annyit, hogy szerintem te igandozol a legjobban. Talán pont a Brighton ellen szopkodtad halálra pont a csapatot, úgy, hogy előtte pár nappal aNorich ellen ugyanígy lehúztad. :D És ez most no offense, komolyan.
Kiváncsi lennék miképp "szopkodtam" halálra a csapatot (nem veszem támadásnak a kifejezést, gondolom ez számodra pont annyira hétköznapi mint kikapni hazai pályán egy Bormusztól). Nyilván a jobb meccsek után bizakodok, a rosszabb meccsek után kevésbé, egy hazai 0-3 után mégkevésbé, de ez nem hasonlítható össze semmivel ebben az idényben. Ez a teljesítmény volt a gödör feneke, persze helyezés tekintetében van még lejjebb.

Te nem értesz engem. Idén az összes riválisunk bika és télen csak erősödtek. Így nen lesz meg a top 4, érted? Az hogy Mount, Abraham, Musonda vagy RLC jövőre, de inkább 2-3 év múlva meghatározó tagja lehet a keretnek az tökre jó, de ez rajtunk idén nem segít.

Meg amúhy mit gondolsz, jövőre felállunk 6 fiatallal a kezdőbe mert akkorát durrantanak kölcsönben hogy nem lesz szükség erősítésre és esetleg kidobott pénz lenne igazolni egy Fekirt vagy Malcomot? :D
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6847
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#19976 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Hiddink jo lesz viccnek. :D kicsit elhaladt mellette a futballvilag.

Amazing24
Hozzászólások: 2489
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Aktuális meccsek

#19977 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Szabi írta:Nyilván óriási csalódás, de ez benne van, néha előfordul egy-egy méretes zakó, középszar csapatoktól. Nincs mentség, szégyen, kár tovább ragozni, de fölösleges ez a temetői hangulat szerintem is. Talán vannak még rajtam kívül olyanok, akik emlékeznek egy 2010-es Chelsea - Sunderland 0-3-ra szintén itt a Bridge-n, bajnoki címvédőként. Na akkor a bajnokság végén másodikak lettünk, három fordulóval a vége előtt még a bajnoki címre is volt esélyünk, csak három ponttal ment az MU. Kikaptunk egy hasonló kaliberű csapattól idény közben, mint most a Bournemouth, mégse lettünk tizedikek.

Csak érdekességképpen előkerestem az akkori kezdőket, így álltunk fel: Cech - Bosingwa, Iva, Ferreira, Cole - Malouda, Ramires, Mikel, Zhirkov - Drogba, Anelka (pad: Turnbull, PvA, Bruma, McEachran, J. Sala, Kakuta, Kalou)

A gólokat Onuoha, Gyan és Welbeck szerezték. :D
A zako barmikor benne van, nem is ezzel van a baj. A baj azzal van, hogy peldaul ranezel Contera, tisztan latszik rajta, hogy sz*rik az egeszbe es sajnos ez a csapat 80%ra igaz. Az embernek olyan erzese tamad, hogy par jatekosunk es edzonk ugy tekint a kovetkezo honapokra ami a szezonbol van, hogy "valahogy kibirom, nyaron ugy is lelepek".

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3436
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#19978 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Ez egy remek tükör volt a klub, a csapat, és a manager helyzetére tekintve. Gödör az van, elég mély, de meg kell találni a megoldást és ki kell lábalni belőle. Conte nem fog felállni, mint ahogy senki sem szokott az ő helyzetében, mert akkor úszik a végkielégítés, szóval jó irányba halad a kirúgás felé. Hatalmas szerencsénk van, hogy Jose csapata is bénázik, de a pool már beelőzött a Sp*rs meg a nyakunkon. Azért arra ne vegyetek mérget hogy alanyi jogon jár nekünk a BL indulás, ezért keményen meg kell dolgozni. Van egy olyan érzésem, hogy még nem vagyunk a lejtő alján, és abban sem vagyok biztos, hogy a board nem elégedett meg a 324. edzőnk elfogyasztásával az elmúlt röpke 15 év alatt. Felkészül: Conte.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6260
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Aktuális meccsek

#19979 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Nyilván óriási csalódás, de ez benne van, néha előfordul egy-egy méretes zakó, középszar csapatoktól. Nincs mentség, szégyen, kár tovább ragozni, de fölösleges ez a temetői hangulat szerintem is. Talán vannak még rajtam kívül olyanok, akik emlékeznek egy 2010-es Chelsea - Sunderland 0-3-ra szintén itt a Bridge-n, bajnoki címvédőként. Na akkor a bajnokság végén másodikak lettünk, három fordulóval a vége előtt még a bajnoki címre is volt esélyünk, csak három ponttal ment az MU. Kikaptunk egy hasonló kaliberű csapattól idény közben, mint most a Bournemouth, mégse lettünk tizedikek.

Csak érdekességképpen előkerestem az akkori kezdőket, így álltunk fel: Cech - Bosingwa, Iva, Ferreira, Cole - Malouda, Ramires, Mikel, Zhirkov - Drogba, Anelka (pad: Turnbull, PvA, Bruma, McEachran, J. Sala, Kakuta, Kalou)

A gólokat Onuoha, Gyan és Welbeck szerezték. :D
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
béla
Hozzászólások: 5486
Csatlakozott: 2011. január 11., kedd 20:36
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely

Re: Aktuális meccsek

#19980 Hozzászólás Szerző: béla »

kazomester írta:
béla írta:
kazomester írta:Odoi egyébként nyugodtan maradhatna a kezdőben is akár, semmivel nem lóg ki lefelé.
Igazából ezen az egy meccsen már többet csinált, mint Musonda értelmes csapat ellen az eddigi egész kék pályafutása alatt
Nem tudom miért pont őt hozod fel példának, de tényleg üdítő volt látni a játékát. :)
Azért mert mostanában kék körökben általában ő van nagy tehetségnek tartva (ami egyébként igaz is), és sokan tőle várják az áttörést. Ehhez képest amikor pályára került, általában gyengusz volt. Ezzel szemben Cal ma eléggé élt, még úgy is,hogy az első 15 percében a pályán látványosan nem passzoltak neki.

Válasz küldése