Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
kazomester
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2007. augusztus 24., péntek 18:31

Re: Aktuális meccsek

#20341 Hozzászólás Szerző: kazomester »

béla írta:Azért mert mostanában kék körökben általában ő van nagy tehetségnek tartva (ami egyébként igaz is), és sokan tőle várják az áttörést. Ehhez képest amikor pályára került, általában gyengusz volt. Ezzel szemben Cal ma eléggé élt, még úgy is,hogy az első 15 percében a pályán látványosan nem passzoltak neki.
Persze, hiszen ő volt legközelebb a pályára lépéshez, az ő szereplése volt egyedül kézzelfogható (ki gondolta volna, hogy úgy alakulnak a dolgok, hogy CHO padra/pályára kerülhet?). De igaz, nagyobb impact volt. Az engem is bosszantott, eleinte nagyon kivették a játékból... :evil:

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#20342 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Bubi írta:
Kiváncsi lennék miképp "szopkodtam" halálra a csapatot (nem veszem támadásnak a kifejezést, gondolom ez számodra pont annyira hétköznapi mint kikapni hazai pályán egy Bormusztól). Nyilván a jobb meccsek után bizakodok, a rosszabb meccsek után kevésbé, egy hazai 0-3 után mégkevésbé, de ez nem hasonlítható össze semmivel ebben az idényben. Ez a teljesítmény volt a gödör feneke, persze helyezés tekintetében van még lejjebb.

Te nem értesz engem. Idén az összes riválisunk bika és télen csak erősödtek. Így nen lesz meg a top 4, érted? Az hogy Mount, Abraham, Musonda vagy RLC jövőre, de inkább 2-3 év múlva meghatározó tagja lehet a keretnek az tökre jó, de ez rajtunk idén nem segít.

Meg amúhy mit gondolsz, jövőre felállunk 6 fiatallal a kezdőbe mert akkorát durrantanak kölcsönben hogy nem lesz szükség erősítésre és esetleg kidobott pénz lenne igazolni egy Fekirt vagy Malcomot? :D
Látom, valóban nem vetted zokon:) Pedig nem hinném, hogy a te szavajárásod alkalmanként sokban eltérne ettől.
Én értem amit mondasz és nem is állítom, hogy minden rendben van.
Arra, hogy minden riválisunk tudott igazolni, erősödni csak mi nem a válaszom az, hogy milyen játékosokkal...Sanchez: 500 K fizu, fél év volt hátra a szerződéséből. Auba...2 éve sír, hogy el akar jönni Dortmund-ból.
A felsorolt Fekír, Malcom, ha jól tudom még mindig a régi csapataik tagjai. Nem emlékszem, hogy bárki is igazolt volna olyan játéksot most télen, akinek nem lógott már ki félig a lába.
Szerintem is elférne itt ez a kettő akár együtt. Viszont egy játékos leigazolása sok tényezős képlet eredménye. Akar-e a játékos mozogni, melyik csapatba, bajnokságba, városba költözne leginkább? Mennyi fizetést szeretne. Miről hajlandó lemondani az első kettő kombinációjának tükrében. Sorolhatnám még.
Az, hogy nem igazolunk le egy játékost, vagy egyet sem azok közül akikről mi úgy gondoljuk, hogy na ő kell nekünk, nem azt jelenti, hogy nem próbálkozunk. Egyszerűen csak valami nem klappol a képletben.

De tényleg Bubi. Én látom, hogy mi nem okés, látom, hogy szenved a csapat, hogy elment a szezon, hogy a 3ik hely sem lesz egyszerű...és a többiek is látják.
Egyszerűen mi azt mondjuk, hogy nem kell rögtön kántálni, hogy kész középcsapat vagyunk..megindultunk a leejtőn. Mostantól a 7-8helértküzdünk minden évben.
Volt ennél szarabb szezonunk is, többször. Az egyikben BL-t nyertünk...a másik után bajnokok lettünk.

Vannak csapatok akik ész nélkül költenek, csak az eredményt nézik (sokszor mégsem jön) ...és vannak csapatok akik az eredményeket a befektetett összeg tükrében mérik. Ebben pedig szerintem, ha az utolsó 12-13 évet nézzük, köröket verünk a City-re, PSG-re...(Tudom, h ők 12 éve nem voltak sehol)

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 6758
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Aktuális meccsek

#20343 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Számomra ez az egyik legfájóbb pont ebben az egészben. Az igazi heves vérmérsékletü Conte elvesztése. Tavaly megszoktuk töle azt a kisgyerekes hatalmas átéléssel történö örömöt, 150%on pörgött teljes odaadással az oldal vonal mellett eredménytöl függetlenül. Góloknál a közönségbe ugrált vagy épp a többi stábtag nyakába. Idén pedig az látszik rajta, mint aki már csak kötelességböl van itt. Ha nyerünk, gólt lövünk, biccent egyet és oké. A legtöbb meccsen csak áll savanyú pofával, egy szó nélkül és néz ki a fejéböl. Pontosan olyan mint aki beleunt az egészbe és megkeseredett, várja a szezon végét és viszlát. Ezt a Luiz ügyet sem tudom hova tenni, lehet talán a vele kialakult vita miatt kezdi elveszteni az öltözöt, mert azért azt gondolom mindenki sejtette, hogy a brazil bohócunknak nem kis szava lehet az öltözöben, nem tudom de ez is közrejátszhat részben. Jaj és az öltönyös korszakból is lett egy sima Nike kabátos, ami lehet nem jelent semmit de szembetünö. De valahogy túl sok az ilyen apró változás Conteval kapcsolatban, valami nagyon elromlott. Sajnos a legjobb esetben sem lehet azt mondani, hogy az látszana rajta, hogy változtatni szeretne a jelenlegi helyzeten, inkább az hogy omg legyen már nyár, egyétek meg amit főztetek, ha már nem hoztatok normális erösitést és ilyenek voltatok velem. Láthatóan hiányzik a tavalyi Conte az egész klubnak és ez tagadhatatlanul kihat a csapat teljesitményére is mostmár. De szerintem már nem látjuk viszont azt a tavalyi mentalitású Antoniot...
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Avatar
Dante
Hozzászólások: 6472
Csatlakozott: 2009. február 21., szombat 18:30
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Aktuális meccsek

#20344 Hozzászólás Szerző: Dante »

Szerintem Conte idei hozzaallasa borzasztoan toxic, en sem lepodnek meg ha tavasszal mar egy ideiglenes birka engedelmeskedne a boardnak.
Nem ertem mi a francert kell ennyire latvanyosan kinlodni, nem tudom elkepzelni hogy nem voltak egyeztetve a feltetelek, korulmenyek amikor alairt ide.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6269
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Aktuális meccsek

#20345 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Amazing24 írta:
Szabi írta:Nyilván óriási csalódás, de ez benne van, néha előfordul egy-egy méretes zakó, középszar csapatoktól. Nincs mentség, szégyen, kár tovább ragozni, de fölösleges ez a temetői hangulat szerintem is. Talán vannak még rajtam kívül olyanok, akik emlékeznek egy 2010-es Chelsea - Sunderland 0-3-ra szintén itt a Bridge-n, bajnoki címvédőként. Na akkor a bajnokság végén másodikak lettünk, három fordulóval a vége előtt még a bajnoki címre is volt esélyünk, csak három ponttal ment az MU. Kikaptunk egy hasonló kaliberű csapattól idény közben, mint most a Bournemouth, mégse lettünk tizedikek.

Csak érdekességképpen előkerestem az akkori kezdőket, így álltunk fel: Cech - Bosingwa, Iva, Ferreira, Cole - Malouda, Ramires, Mikel, Zhirkov - Drogba, Anelka (pad: Turnbull, PvA, Bruma, McEachran, J. Sala, Kakuta, Kalou)

A gólokat Onuoha, Gyan és Welbeck szerezték. :D
A zako barmikor benne van, nem is ezzel van a baj. A baj azzal van, hogy peldaul ranezel Contera, tisztan latszik rajta, hogy sz*rik az egeszbe es sajnos ez a csapat 80%ra igaz. Az embernek olyan erzese tamad, hogy par jatekosunk es edzonk ugy tekint a kovetkezo honapokra ami a szezonbol van, hogy "valahogy kibirom, nyaron ugy is lelepek".
Egyetértek ezzel persze, Conte már hétvégén se erőltette meg magát, mikor gólt lőttünk. Sajtótájékoztatókon, meccs végi interjúkban is csak mondja kifejezéstelen arccal a semmit. Nem lelkesedik már annyira, ez tisztán kivehető. Kiöltözni se szokott már mindig, tavaly még a legutolsó ótvar meccsre is elegánsba vágta magát.
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9326
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#20346 Hozzászólás Szerző: Bubi »

flatley09 írta:
Bubi írta:
Pedig még lehet olyan, mint a 2 évvel ezelötti. Én azt gondolom, hogy akik most nem úgy érzik, hogy a föld alá ástuk magunkat, nem gyászol vagy nem őrjöng az rohadtúl nem érzi a helyzet súlyosságát.

Előfordul? Nekik minden összejött? Oké, 2 szezonba egyszer előfordulhat hogy egy ilyen szintű klubot hazaipályán egy hasonló kaliber a földbe döngöl, mert nekik minden összejött, de nekünk nem ez az első botlásunk idén, és nem a cityvel vagy a manuval játszottunk. Anno mourinhoval rekordokat döntögettünk hazai pályán, most meg lesimáz hárommal egy bormusz úgy, hogy komoly helyzetig nem jutunk, nem hogy partyban legyünk... Minek kellett volna nekünk összejönni amikor nem volt ziccerünk? Ha 30at lőttünk volna kapura akkor azért fogom a fejem mert "ilyen nincs, hogy ennyi helyzet után mi égünk 0-3ra".

Minden riválisunk tudott erősíteni mert szükségét érezték, JANUÁRBAN. Miért csinálunk úgy mintha januárban nem lehetne igazolni érdemben?

Idegenben is fájó lenne ez a kudarc, nade a bridgen... Gyerekek, ne csináljatok úgy mintha ez rendben volna.
Szerintem, csak nem érted amit leírtam. Nem mondom, hogy minden rendben van és, hogy ez a csapat világverő, vagy azt, hogy nekem tetszik a játékunk és nincs helye fejlődésnek, erősítésnek.
Csupán annyit mondok, hogy nem kell minden rosszabb szezon - nem bajnok, kupa győztes szezon - után lecserélni a fél csapatot, 1 milliárdért igazolni, mert csak az a megoldás.

Minden rivális tudott igazolni. Nekik nincs olyan loan army-juk, mint nekünk ami esetleg indokolná, hogy esetleg várjanak egy szezont, kiderüljön lesz-e beőlük valami. Most nem azokra a töltelékekre gondolok akik 5 éve folyamatosan kölcsönben vannak.
Hogy mondjak egy példát, szerintem - hangsúlyozom szerintem - logikusabb lépés igazolni 30 milláért egy Rüdigert és jövöre eladni mondjuk 20 ért, bukni rajta 10-et, ha beválik Zouma, mint most leigazolni 75-ér Van Dijk-ok. Segítek, ez 65 millával olcsóbb megoldás.
Ugyanúgy okosabb dolog igazolni 15-ért egy Barkley-t aki esetleg még be is válhat és lehet belőle akármi esetleg eladni haszonnal, ha RLC esetleg berobban, mint venni 50-70 milláért egy 29 éves Niangolan-t.

A helyzet súlyosságáról, meg, hogy az ki, hogy éli meg csak annyit, hogy szerintem te igandozol a legjobban. Talán pont a Brighton ellen szopkodtad halálra pont a csapatot, úgy, hogy előtte pár nappal aNorich ellen ugyanígy lehúztad. :D És ez most no offense, komolyan.
Kiváncsi lennék miképp "szopkodtam" halálra a csapatot (nem veszem támadásnak a kifejezést, gondolom ez számodra pont annyira hétköznapi mint kikapni hazai pályán egy Bormusztól). Nyilván a jobb meccsek után bizakodok, a rosszabb meccsek után kevésbé, egy hazai 0-3 után mégkevésbé, de ez nem hasonlítható össze semmivel ebben az idényben. Ez a teljesítmény volt a gödör feneke, persze helyezés tekintetében van még lejjebb.

Te nem értesz engem. Idén az összes riválisunk bika és télen csak erősödtek. Így nen lesz meg a top 4, érted? Az hogy Mount, Abraham, Musonda vagy RLC jövőre, de inkább 2-3 év múlva meghatározó tagja lehet a keretnek az tökre jó, de ez rajtunk idén nem segít.

Meg amúhy mit gondolsz, jövőre felállunk 6 fiatallal a kezdőbe mert akkorát durrantanak kölcsönben hogy nem lesz szükség erősítésre és esetleg kidobott pénz lenne igazolni egy Fekirt vagy Malcomot? :D
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6894
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccsek

#20347 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Hiddink jo lesz viccnek. :D kicsit elhaladt mellette a futballvilag.

Amazing24
Hozzászólások: 2491
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Aktuális meccsek

#20348 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Szabi írta:Nyilván óriási csalódás, de ez benne van, néha előfordul egy-egy méretes zakó, középszar csapatoktól. Nincs mentség, szégyen, kár tovább ragozni, de fölösleges ez a temetői hangulat szerintem is. Talán vannak még rajtam kívül olyanok, akik emlékeznek egy 2010-es Chelsea - Sunderland 0-3-ra szintén itt a Bridge-n, bajnoki címvédőként. Na akkor a bajnokság végén másodikak lettünk, három fordulóval a vége előtt még a bajnoki címre is volt esélyünk, csak három ponttal ment az MU. Kikaptunk egy hasonló kaliberű csapattól idény közben, mint most a Bournemouth, mégse lettünk tizedikek.

Csak érdekességképpen előkerestem az akkori kezdőket, így álltunk fel: Cech - Bosingwa, Iva, Ferreira, Cole - Malouda, Ramires, Mikel, Zhirkov - Drogba, Anelka (pad: Turnbull, PvA, Bruma, McEachran, J. Sala, Kakuta, Kalou)

A gólokat Onuoha, Gyan és Welbeck szerezték. :D
A zako barmikor benne van, nem is ezzel van a baj. A baj azzal van, hogy peldaul ranezel Contera, tisztan latszik rajta, hogy sz*rik az egeszbe es sajnos ez a csapat 80%ra igaz. Az embernek olyan erzese tamad, hogy par jatekosunk es edzonk ugy tekint a kovetkezo honapokra ami a szezonbol van, hogy "valahogy kibirom, nyaron ugy is lelepek".

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3452
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#20349 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Ez egy remek tükör volt a klub, a csapat, és a manager helyzetére tekintve. Gödör az van, elég mély, de meg kell találni a megoldást és ki kell lábalni belőle. Conte nem fog felállni, mint ahogy senki sem szokott az ő helyzetében, mert akkor úszik a végkielégítés, szóval jó irányba halad a kirúgás felé. Hatalmas szerencsénk van, hogy Jose csapata is bénázik, de a pool már beelőzött a Sp*rs meg a nyakunkon. Azért arra ne vegyetek mérget hogy alanyi jogon jár nekünk a BL indulás, ezért keményen meg kell dolgozni. Van egy olyan érzésem, hogy még nem vagyunk a lejtő alján, és abban sem vagyok biztos, hogy a board nem elégedett meg a 324. edzőnk elfogyasztásával az elmúlt röpke 15 év alatt. Felkészül: Conte.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6269
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Aktuális meccsek

#20350 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Nyilván óriási csalódás, de ez benne van, néha előfordul egy-egy méretes zakó, középszar csapatoktól. Nincs mentség, szégyen, kár tovább ragozni, de fölösleges ez a temetői hangulat szerintem is. Talán vannak még rajtam kívül olyanok, akik emlékeznek egy 2010-es Chelsea - Sunderland 0-3-ra szintén itt a Bridge-n, bajnoki címvédőként. Na akkor a bajnokság végén másodikak lettünk, három fordulóval a vége előtt még a bajnoki címre is volt esélyünk, csak három ponttal ment az MU. Kikaptunk egy hasonló kaliberű csapattól idény közben, mint most a Bournemouth, mégse lettünk tizedikek.

Csak érdekességképpen előkerestem az akkori kezdőket, így álltunk fel: Cech - Bosingwa, Iva, Ferreira, Cole - Malouda, Ramires, Mikel, Zhirkov - Drogba, Anelka (pad: Turnbull, PvA, Bruma, McEachran, J. Sala, Kakuta, Kalou)

A gólokat Onuoha, Gyan és Welbeck szerezték. :D
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
béla
Hozzászólások: 5486
Csatlakozott: 2011. január 11., kedd 20:36
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely

Re: Aktuális meccsek

#20351 Hozzászólás Szerző: béla »

kazomester írta:
béla írta:
kazomester írta:Odoi egyébként nyugodtan maradhatna a kezdőben is akár, semmivel nem lóg ki lefelé.
Igazából ezen az egy meccsen már többet csinált, mint Musonda értelmes csapat ellen az eddigi egész kék pályafutása alatt
Nem tudom miért pont őt hozod fel példának, de tényleg üdítő volt látni a játékát. :)
Azért mert mostanában kék körökben általában ő van nagy tehetségnek tartva (ami egyébként igaz is), és sokan tőle várják az áttörést. Ehhez képest amikor pályára került, általában gyengusz volt. Ezzel szemben Cal ma eléggé élt, még úgy is,hogy az első 15 percében a pályán látványosan nem passzoltak neki.

Amazing24
Hozzászólások: 2491
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Aktuális meccsek

#20352 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Hogy egy klasszikust idezzek: kis penz, kis foci. Ha egyszeruen sajnaljuk a penzt technikas, kepzett jatekosokra, akkor eredmenyt se varjunk. Ez a jovo gyerekek, barki barmit is mond.

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#20353 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Pityee írta:
flatley09 írta:Esküszöm minden meccs után várom ezt a gyász hangulatot :D :D :D
Most nem azért de akik szerint idén így játszunk, ilyen eredményeket hozunk az azért van mert tavalyhoz képest annyit gyengült a csapat, vagy mert tavaly is annyira szarok voltunk?
Egész egyszerűen nekik most minden összejött, nekünk semmi. Ezen kívül morális problémáról beszélhetünk. Minőségiről - Bournemouth-tal szemben - nem.
Hogy miért kellett nekünk most az Arsenal, Everton és a Roma padjáról igazolni és nem 200 milláért 1 játékost? Mert ha ebből a 200 millás játékosból kettő is jön, esetleg három, bajnokok már akkor sem leszünk. Persze, kell a minőség a jövőben, ha tartani akarjuk a lépést de ahogy ez már ki volt fejtve itt párszor a nyártól sok dolog függ. Valószínűleg akkor is kell majd mélyen a zsebbe nyúlnunk, de nagyon nem mindegy, hogy hova kell igazolnunk...
Valószínüleg az is bezavar most, hogy olyan potenciális first team player-ek vannak kölcsön, mint Zouma, RLC,, ott van esetleg MVG...ráadásul Aké-ra is van opció.

Ezek a dolgok is tényezők, ahogy megannyi más dolog...aztán lehet nem ez van a háttérben. Viszont ne csináljunk már úgy, mintha annyira katasztrófális lenne a szezon, mint a 2 évvel ezelötti.
Neked netán tetszett/tetszik a mai játékunk meg az amit úgy cakkompakk tolunk az egész idei szezonban? Ez az egészben a legszomorúbb, hogy egyszerűen teljesen élvezhetetlen a csapatunk játéka, nulla ötlettel, nulla kapuralövéssel és valahogy akármennyire imádom Conte papát, de nem úgy néz ki, hogy kitud valami újat találni...
Nem tetszik. Viszont ez a csapat tud játszani úgy is ahogy, tette az előző szezonban, vagy ahogy a idén a Brighton ellen. Az mindenkinek tetszett.
Pont ez mutatja, hogy itt inkább morális problémák vannak.
Ne legyen már mindenre a magoldás az, hogy, 100 millákkal akarjuk betömni a lyukakat. Persze, valszeg ki kell nyitni majd a tárcát...csak kurvára nem mindegy, hogy az 300 milla lesz, vagy előbb szétnézünk házon belül és megoldjuk 100-ból.

Avatar
flatley09
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2008. március 9., vasárnap 17:21
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Aktuális meccsek

#20354 Hozzászólás Szerző: flatley09 »

Bubi írta:
flatley09 írta:Esküszöm minden meccs után várom ezt a gyász hangulatot :D :D :D
Most nem azért de akik szerint idén így játszunk, ilyen eredményeket hozunk az azért van mert tavalyhoz képest annyit gyengült a csapat, vagy mert tavaly is annyira szarok voltunk?
Egész egyszerűen nekik most minden összejött, nekünk semmi. Ezen kívül morális problémáról beszélhetünk. Minőségiről - Bournemouth-tal szemben - nem.
Hogy miért kellett nekünk most az Arsenal, Everton és a Roma padjáról igazolni és nem 200 milláért 1 játékost? Mert ha ebből a 200 millás játékosból kettő is jön, esetleg három, bajnokok már akkor sem leszünk. Persze, kell a minőség a jövőben, ha tartani akarjuk a lépést de ahogy ez már ki volt fejtve itt párszor a nyártól sok dolog függ. Valószínűleg akkor is kell majd mélyen a zsebbe nyúlnunk, de nagyon nem mindegy, hogy hova kell igazolnunk...
Valószínüleg az is bezavar most, hogy olyan potenciális first team player-ek vannak kölcsön, mint Zouma, RLC,, ott van esetleg MVG...ráadásul Aké-ra is van opció.

Ezek a dolgok is tényezők, ahogy megannyi más dolog...aztán lehet nem ez van a háttérben. Viszont ne csináljunk már úgy, mintha annyira katasztrófális lenne a szezon, mint a 2 évvel ezelötti.
Pedig még lehet olyan, mint a 2 évvel ezelötti. Én azt gondolom, hogy akik most nem úgy érzik, hogy a föld alá ástuk magunkat, nem gyászol vagy nem őrjöng az rohadtúl nem érzi a helyzet súlyosságát.

Előfordul? Nekik minden összejött? Oké, 2 szezonba egyszer előfordulhat hogy egy ilyen szintű klubot hazaipályán egy hasonló kaliber a földbe döngöl, mert nekik minden összejött, de nekünk nem ez az első botlásunk idén, és nem a cityvel vagy a manuval játszottunk. Anno mourinhoval rekordokat döntögettünk hazai pályán, most meg lesimáz hárommal egy bormusz úgy, hogy komoly helyzetig nem jutunk, nem hogy partyban legyünk... Minek kellett volna nekünk összejönni amikor nem volt ziccerünk? Ha 30at lőttünk volna kapura akkor azért fogom a fejem mert "ilyen nincs, hogy ennyi helyzet után mi égünk 0-3ra".

Minden riválisunk tudott erősíteni mert szükségét érezték, JANUÁRBAN. Miért csinálunk úgy mintha januárban nem lehetne igazolni érdemben?

Idegenben is fájó lenne ez a kudarc, nade a bridgen... Gyerekek, ne csináljatok úgy mintha ez rendben volna.
Szerintem, csak nem érted amit leírtam. Nem mondom, hogy minden rendben van és, hogy ez a csapat világverő, vagy azt, hogy nekem tetszik a játékunk és nincs helye fejlődésnek, erősítésnek.
Csupán annyit mondok, hogy nem kell minden rosszabb szezon - nem bajnok, kupa győztes szezon - után lecserélni a fél csapatot, 1 milliárdért igazolni, mert csak az a megoldás.

Minden rivális tudott igazolni. Nekik nincs olyan loan army-juk, mint nekünk ami esetleg indokolná, hogy esetleg várjanak egy szezont, kiderüljön lesz-e beőlük valami. Most nem azokra a töltelékekre gondolok akik 5 éve folyamatosan kölcsönben vannak.
Hogy mondjak egy példát, szerintem - hangsúlyozom szerintem - logikusabb lépés igazolni 30 milláért egy Rüdigert és jövöre eladni mondjuk 20 ért, bukni rajta 10-et, ha beválik Zouma, mint most leigazolni 75-ér Van Dijk-ok. Segítek, ez 65 millával olcsóbb megoldás.
Ugyanúgy okosabb dolog igazolni 15-ért egy Barkley-t aki esetleg még be is válhat és lehet belőle akármi esetleg eladni haszonnal, ha RLC esetleg berobban, mint venni 50-70 milláért egy 29 éves Niangolan-t.

A helyzet súlyosságáról, meg, hogy az ki, hogy éli meg csak annyit, hogy szerintem te igandozol a legjobban. Talán pont a Brighton ellen szopkodtad halálra pont a csapatot, úgy, hogy előtte pár nappal aNorich ellen ugyanígy lehúztad. :D És ez most no offense, komolyan.

Spring
Hozzászólások: 3098
Csatlakozott: 2008. június 21., szombat 11:23
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Lampard
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Aktuális meccsek

#20355 Hozzászólás Szerző: Spring »

Hiddink apank csomagolhat, lehet Conte elvesztette az öltözőt. Ilyen ötlettelen szarul anno Scolari alatt játszottunk talán, szörnyű... de én még mindig hiszem, hogy el lehet csípni ezt a Barcat, de ahhoz változások kellenek. Ja, és elegem van ebből a 3 védős fel állásból, menjünk vissza a 4-3-3ra. Sokkal jobban uralnank a meccseket, nekem nagyon hiányzik, bár kérdés, hogy Kanten kívül ki uti meg a szintet kpn.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9326
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#20356 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Pityee írta:
Николаевич írta:Micsoda remek nap volt ez a klub életében!
Igaz, teljesen rendben van minden! A Bournemouth ellen bőven benne van, hogy 3-at kapsz otthon, no problem.
Ne légy cinikus, örülj, hogy csak hármat kaptunk. Nekik minden összejött ma, tehát ha 4 helyzetük lett volna akkor most foghatnád a fejed, ha meg 8 akkor aztán... 8-0. Ez törvényszerű, érted?


Neked mi a véleményed emsanya?
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 6758
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

Re: Aktuális meccsek

#20357 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Николаевич írta:Micsoda remek nap volt ez a klub életében!
Igaz, teljesen rendben van minden! A Bournemouth ellen bőven benne van, hogy 3-at kapsz otthon, no problem.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9326
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Aktuális meccsek

#20358 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Most hogy nincs Emenalo, Marina az új bűnbakom (tegnap óta, eddig nem tudtam a létezéséről). Én NEMet mondok Marinára!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: Aktuális meccsek

#20359 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

Micsoda remek nap volt ez a klub életében!

Avatar
Apinho
Hozzászólások: 1124
Csatlakozott: 2016. szeptember 17., szombat 12:21
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Aktuális meccsek

#20360 Hozzászólás Szerző: Apinho »

Nálam a Crystal elleni vereséggel indult a lejtmenet

Válasz küldése